Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Razer Kiyo Pro

Skrevet af Thomas Jensen | 19-05-2021 11:23 | 1255 visninger | 1 kommentarer, hop til seneste

Razer lancerede Razer Kiyo Pro d. 23 februar 2021, hvilket er en opgraderet udgave fra Razers forrige Kiyo-udgave fra 2018, som ellers blev velkendt på baggrund af dens indbyggede lys-ring i fronten. Kiyo pro sætter niveauet lidt højere, med specifikationsopgraderinger på næsten hele linjen, der blandt andet indebærer [email protected] videooptagelse, HDR og med STARVIS CMOS-sensor, som er en teknologi mod svagt lys fra Sony.

I det seneste år har vi måtte erkende, at der har forelagt et væsentlig større behov for brugen af webkameraer grundet COVID-restriktionerne, hvilket har medført et øget behov i digitale møder og i undervisningssammenhænge. Flere hardware- og spilproducenter har ydermere udmeldt, at de har set en gevaldig stigning i aktivitet under disse restriktioner, hvorfor webkameraer som Razer Kiyo Pro, har en større efterspørgsel end hvad normalen er.

Den Premium prissætning der er rejser spørgsmålet om hvorvidt denne kan forsvarliggøres af de stigende opgraderinger i forhold til forgængeren. Læs hele artiklen her!
#1
Luffe
Ultra Nørd
19-05-2021 12:31

Rapporter til Admin
Interessant konklusion Specielt 1080p vs 4K er direkte modsat af en del andre reviews jeg har set på dette cam. Langt de fleste steder hvor man ville bruge et webcam kan man ikke udnytte mere end 1080p alligevel, og ved at have et 4k cam, får du mindre pixels hvilket blot vil introducerer mere støj på dit 1080p billede. Skal du endelig bruge noget i 4k, ville man nok bruge et Mirrorless cam og et capture card. Tænker det er et godt move af Razer. Desuden. Bruger du HDR, så kører du kun 1080p i 30 frames. Men det er et godt trade off, som man nok vil gøre med det cam Dens FOV er digital punch in som nok går lidt ud over kvaliteten. I 103 grader virker det lidt som fisheye effekt Et brugt Go Pro og et billig Capture card, eller en $10 app til din telefon og du har et bedre og billigere Webcam.
--
Do not anger the BOFH, for he has root access.

Opret svar til nyheden: Test af Razer Kiyo Pro

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning