Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Elgato Facecam

Skrevet af Thomas Jensen | 30-01-2022 22:43 | 2145 visninger | 4 kommentarer, hop til seneste
Elgato har det seneste år haft travle vinger på, som blandt andet indebærer lancering af ny udgave af deres velkendte Stream Deck, digital mixer løsning Wave XLR, mikrofonarmen Wave Mic Arm og deres nye webcam Elgato Facecam, hvor jeg skal se på sidstnævnte i denne omgang. Facecam har været på markedet i en tid nu, med en lancering tilbage i juli 2021. Der har længe været efterspørgsel fra forbrugerne om flere streaminghardware heriblandt et webcam, som Elgato på sin egen måde har givet sit bud på. Målgruppen er gameren der streamer, hvorfor du heller ikke skal forvente både HDR eller 4K, men i stedet et FullHD-kamera i flydende 60 FPS, med lidt ekstra features gemt under designets ydre. Elgato’s største fokus på Elgato Facecam er tydeligt linsen, som kommer med STARVIS CMOS Sensor, som også skulle reducere billedstøj. Elgato sammenligner endda justeringsmulighederne med et DSLR-kamera! Om det er at skyde over målet er spørgsmålet. Er du på udkig efter et 60 FPS FullHD kamera til streaming eller til møderne på Teams, så leverer Elgato i hvert fald nyt under solen med nyere teknologi. Læs hele artiklen her!
#1
wazer^
Nørd
01-02-2022 15:59

Rapporter til Admin
Ærlig talt fra min side af, er dette et meget underligt og intet sigende opslag. Forstår slet ikke hvorfor der udgives et review uden at tage billeder af produktet, det er jo et kæmpe fail og minus i alles bog der vil købe sådan et kamera?, Ja du har været syg men så vent med at udgive til men har kræfterne til det igen eller giv det videre til næste person der evt. kunne gøre dette Billederne tage af produktet og lyset ser også ud som noget der ville være skudt tilbage i 2008 på en telefon.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#2
Wut
Semi Nørd
01-02-2022 21:01

Rapporter til Admin
Det er simpelthen lykkedes at reviewe et kamera uden at tage et eneste billede med produktet selv? Hvad er performance i dagslys, i mørkt rum, med stærkt lys bagfra? Video? Hvidbalance? Brug i Teams/Zoom? Har I overhovedet haft produktet til review, eller er det bare stock phots + en dikteret vurdering, I har fået tilsendt?
--
Ignorer gæster eller udvalgte brugere, se: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 01-02-2022 21:04
#3
BoreBissen
Giga Nørd
03-02-2022 15:50

Rapporter til Admin
Drenge træk vejret. ;-) Det er ulønnede, ikkeuddannede journalister der bruger deres fritid på at skabe lidt indhold her på siden. Så er det, IMO, ikke videre pænt nærmest at være sådan efter dem. :-)
--
AMD Ryzen 5600x | MSI B550m Mortar Wifi MSI Gaming X 6700 xt 12 GB 2x8 GB Corsair 3,6 GHz | Noctua NH-U12A Corsair RM750 v2 | WD Black M.2 500 GB
#4
NiceRag
Nørd
03-02-2022 18:30

Rapporter til Admin
#3 der er ingen der sviner "journalisten" til her. De efterspørger bare flere billeder - taget med selve kameraet som der er tale om - det er vel forventligt. Tonen kunne da være pænere - klart, men der er da ingen "name calling" eller lign her. Forestil dig at læse en anmeldelse af et Sony digital kamera og så er der ingen fotos i artiklen, som er taget med kameraet? :P Kan da være at Thomas bare har haft en bad hair day og ikke gad være på kamera, men.. så skal han vel ikke anmelde det (eller vente lidt)
--
Sidst redigeret 03-02-2022 18:31

Opret svar til nyheden: Test af Elgato Facecam

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE