Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Test af ASUS ROG MAXIMUS XIII EXTREME Z690

Skrevet af Heini Nielsen | 27-03-2022 12:22 | 2305 visninger | 2 kommentarer, hop til seneste


For et stykke tid siden kiggede jeg nærmere på noget af det, som jeg betragter, er noget af det vildeste bundkort, du kan købe til sidste Gen Intel platform. Nemlig Asus Z590 Extreme bundkort, som er et super lækkert bundkort på næsten alle punkter. Men som jeg nævnte i min anmeldelse af bundkortet, så var det nærmest dødsdømt fra starten af, idet hoppet fra Intel gen 10 til 11 ikke var til at spore nogle steder på ydelsen, men hvad ville du så få ud af det?

Asus har nu udgivet Asus Rog Z690 Extreme, og hertil må jeg sige, at mine forventninger er sky høje. Jeg har tidligere haft testet bundkort som Msi Meg Z690 Unify og Aorus Z690 Extreme. Jeg erkender, at jeg har været imponeret af, hvad Intel har leveret denne gang. Mine tidligere test resultater fra de 2 nævnte bundkort illustrerede at ydelsen var helt i top. Spørgsmålet er så, hvor meget ekstra ydelse kan du få med Asus Rog Z690 Extreme i forhold til de 2 nævnte bundkort? og vil du få mere ydelse ved at vælge Asus Z690 Extreme bundkort? det vil jeg prøve at finde ud af.

En ting jeg kan fortælle er, at prisen er lige så heftig denne gang. Bundkortet koster nemlig tæt på 9.000 kr., hvor de 2 tidligere nævnte bundkort er en anelse billigere, selvom det nu heller ikke var særlig billigt efter min mening.

Med prisen hvilende i baghovedet, så løfter det mine forventninger en anelse. Sidste gang med Asus Z590 Extreme var ydelsen ud af boksen ikke særlig imponerende, men da jeg begyndte at OC opdagede jeg hurtigt, hvad det bundkortet var rettet imod. Kan Asus Rog Z690 Extreme gøre kunsten efter? og imponere mig på samme måde på det punkt? Jeg vil glæde mig til at få det testet af, så hvad venter jeg egentligt på???  Læs hele testen her 
#1
andybebz
Megabruger
27-03-2022 12:30

Rapporter til Admin
Der fik jeg da lige kaffen galt i halsen da jeg læste en pris på 9000kr!
--
https://www.youtube.com[...]
#2
white
Redaktør
27-03-2022 12:42

Rapporter til Admin
#1 Ja det er en pæn slat at gi for et bundkort :-) men sådan er det hvis man ville ha noget af det Best man kan købe for penge... jeg undskylder lige med Videoerne, jeg skal nok lige se om jeg kan få dem til at køre direkte her på siden.
--
Hilsen Heini Redaktør på HardwareOnline.dk

Opret svar til nyheden: Test af ASUS ROG MAXIMUS XIII EXTREME Z690

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE