Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Logitech G Pro X TKL Wireless

Skrevet af Heini Nielsen | 01-10-2023 23:02 | 1636 visninger | 0 kommentar

 
Jeg har været så heldig at få et nyt produkt ind ad døren fra Logitech, nemlig deres helt nye tastatur ved navn Logitech G PRO X TKL WIRELESS, som fås i farven pink – wow! smiley Udover det kan man også få modellen i to andre farver, nemlig sort og hvid, så der er noget for enhver smag.

Logitech har som sagt altid været en af de helt store spillere inden for gaming-markedet, når man nævner produkter som mus og tastatur. Og det er bestemt ikke blevet mindre populært, siden den professionelle eSports er blevet så udbredt. Logitech har altid gjort meget ud af at lytte til og samarbejde med de professionelle eSports-spillere for at kunne lave de bedste produkter til netop dette formål, nemlig gaming.

Som sagt er det ved at være lidt tid siden, jeg har set nærmere på et tastatur fra Logitech, så jeg glæder mig faktisk lidt til at se nærmere på dette tastatur. Normalt er jeg vant til at bruge et tastatur med numerisk tastatur, så jeg er lidt spændt på at se, om jeg kan vænne mig til at bruge et tastatur uden. Jeg ved godt, at det nærmest er et no-go for eSports-spillere at have et tastatur med numerisk tastatur, så det bliver spændende at se, om jeg kan vænne mig til det med tiden
 
Læs hele testen her

Opret svar til nyheden: Test af Logitech G Pro X TKL Wireless

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE