Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Asus Rog Carnyx

Skrevet af Heini Nielsen | 09-04-2024 17:42 | 899 visninger | 3 kommentarer, hop til seneste


Da Thomas var til CES i Las Vegas tidligere på året, kiggede han på en mikrofon fra Asus, nemlig deres helt nye Asus ROG Carnyx. Vi var så heldige at få den tilsendt af Asus og fik lov til at se nærmere på den. Det er ved at være et stykke tid siden, jeg personligt selv har set på en bordmikrofon. Faktisk skal vi helt tilbage til, da jeg så på Blue YetiCaster kit, som ikke direkte var en bordmikrofon, da den var på et stativ, men stadig en separat USB-mikrofon, ligesom Asus ROG Carnyx er.

Da jeg så på Blue Yeti, var mit største problem, at den næsten ikke var til at indstille, da den nærmest opsnappede al lyd omkring mig. Det er både godt og skidt. Det gode er, at hvis du skal optage musik og er i et meget lydisoleret rum, så er det jo super godt, men hvis du derimod er i dit kontor eller bare har lidt støj omkring dig, så vil der opstå problemer, da mikrofonen ikke kunne skrues så langt ned, at den ikke opsnappede bare den mindste lyd. Så ja, derfor har jeg faktisk ikke selv prøvet andre mikrofoner siden, selvom jeg ved, der er kommet mange mikrofoner siden på markedet, og jeg har også selv sendt en del nye mikrofoner ud til vores testere her på Hardwareonline.dk. Men nu tænkte jeg, at det kunne være spændende at se nærmere på en ny mikrofon og se, om det kunne være noget, jeg kunne finde på at benytte mig mere af i stedet for at bruge mikrofonen fra et headset, Og se, om Asus ROG Carnyx ville give de samme problemer som Blue Yeti gjorde den gang.

Læs hele testen her
 

#1
the heatkiller
Monsterbruger
09-04-2024 18:02

Rapporter til Admin
Jeg ville mene at bord mikrofon fra Røde ville være bedre
--
Intel 14900k TUF Gaming Z790 WIFI AMD RX 6950XT Corsair Vengeance RGB 32GB 3600 Mhz
#2
waskustobaskus
Mega Nørd
09-04-2024 18:42

Rapporter til Admin
1600kr er dælme i den dyre ende og så skal man bruge Asus skod software.
--
#3
white
Redaktør
09-04-2024 22:15

Rapporter til Admin
#2 Prisen kan man altid snakke om, men ville sige at det er rigtig mange år siden jeg har haft problemer med Asus Software.
--
Hilsen Heini Redaktør på HardwareOnline.dk

Opret svar til nyheden: Test af Asus Rog Carnyx

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning