Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Razer Hammerhead Pro V2

Af Kaare H | 16-09-2016 | 27570 visninger | 1 kommentarer


Producent: Razer
Sponsor: Razer
Introduktion

Markedet for headsets er stort, det er meget blandet og det er stærkt konkurrencepræget. Kigger man særligt efter gamingheadset, så vil man typisk finde de store on-ear eller endnu større over-ear headset, da de typisk har en langt højere komfort og markant bedre lyd. Til gengæld er de sjældent smarte eller fikse at bruge på åben gade, som alternativ til ens telefons in-ear headset.

Razer har tænkt sig at lave om på det med deres Hammerhead Pro V2, som vi her på HardwareOnline.dk skal kigge, og lytte, nærmere på i dette review.

Som gamer har man været vant til, at man som regel kun har to muligheder hvad angår typen af headset man kan bruge, on-ear eller over-ear. Dette har som regel været fordi disse typer headsets har tilbudt god lyd samt integreret mikrofon, og det er langt det nemmeste når man sidder ved computeren, at det hele ligesom er integreret i en samlet enhed, frem for at man sidder med et par hovedtelefoner og en løs mikrofon.

Er man samtidig typen som ofte bevæger sig rundt ude i verden, enten gående, på cykel eller med den offentlige transport, og man gerne vil være i stand til at høre musik samt evt. kunne besvare opkald mens man er på farten, så kender man kun alt for godt det med også at have et headset til ens telefon. Skal det være et kablet headset, så skal det være med et combi-jack-stik så alle signaler bliver samlet i et enkelt 3,5 mm stik, og det er absolut de færreste headsets til gamingbrug der har dette, da man jo har dedikerede porte til lyden på PC’ere. Det er dog ved at blive mere og mere udbredt, at gamingheadsets i dag enten kommer med en adapter der samler lyd og mikrofon til et enkelt combi-jack-stik, eller omvendt, de kommer med combi-jack-stikket, og så en adapter til at separere lyd og mikrofon. Denne udvikling er kommet, fordi gaminglaptops er blevet mere og mere udbredte, og både her, men også i ultrabooks og subnotebooks er det blevet mere normalt, at de kun har en enkelt 3,5 mm indgang.

Næste ”problem”-stilling er, at gamingheadsets typisk er mere store og klodsede, og derfor ikke noget man ellers ville bruge ude i det offentlige rum, og flere har derfor et gamingheadset der altid ligger sammen med ens PC, og et helt andet headset som bruges sammen med ens telefon/mp3 afspiller, hvis ikke man altså kan ”nøjes” med det standardleverede headset, hvis der overhovedet er et sådan med, men desværre er lydkvaliteten i standardheadsettet ikke altid noget at råbe hurra for, og man vil derfor alligevel ende med at kigge efter noget andet.

Razer vil med Hammerhead Pro headsettet tilbyde muligheden for at man kun har brug for et headset, uanset behov. Det er et in-ear headset, med mikrofon integreret på ledningen, inkl. Volumen op og ned, samt en tredje knap, præcis som man kender det fra særligt Apples headset til iPhone, og med et enkelt combi-jack-jackstik i den anden ende. Headsettet er 100 % kompatibelt med Apple iPhone/iPad i forhold til de tre knapper der er på ledningen sammen med mikrofonen.
Nu kommer spørgsmålet så, om det rent faktisk er lykkedes Razer at lave et headset som kan udfylde opgaven af, både at være et gamingheadset, designet til mange timers brug, samt bruges som ens dagligdagsheadset til telefon/mp3 afspiller og dermed levere en fornuftig lyd.

Side 1 2 3 4 5 næste »