Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Razer Hammerhead True Wireless Pro

Af Thomas Jensen | 24-03-2021 | 5061 visninger | 4 kommentarer


Producent: Razer
Sponsor: Razer
Introduktion


Det er nu blevet tid til et lidt anderledes produkt fra Razer, hvilket er det tredje produkt fra Razer der skal ses på i det første kvartal af 2021. Hvis du vil læse de andre artikler, så kan du læse om dem her; BlackWidow V3 Pro, Viper 8K Hz og Razer Edition B550 Taichi. Mobile-Gaming har de seneste år haft en kæmpe udvikling, som Razer har anerkendt med lanceringen af Hammerhead True Wireless Pro, som vi skal se på i dag. In-Ear headset-markedet har eksploderet de seneste år, hvor blandt andet Sony, Apple, Jabra og Samsung fylder en stor plads på dette marked. Med Razer Hammerhead True Wireless Pro får du til sammenligning masser af ekstra features og tilbehør, hvilket fastlægger et solidt argument bag prissætningen og konkurrencen mellem konkurrenterne.

Efter at have brugt Hammerhead True Wireless Pro over en fire ugers periode, så er det svært ikke at blive imponeret. Du får en komplet pakke, hvor fremragende lyd, lav forsinkelse og gennemsnitlig støjreducering er i højsædet!

I 2019 lancerede Razer ’lille broren’ Hammerhead True Wireless, som i dag koster det halve af Pro-versionen. Kritikken bag den var batterilevetiden, hvor cirka fire timers batterilevetid i 2019 har været en skuffelse. I slutningen af sidste kvartal i 2020 lancerede Razer storebroren, som havde et opgør mod kritikken, som lover over tre gange så meget batterilevetid. Med et opdateret design og ekstra tilføjede features, så er Razer Hammerhead True Wireless Pro et værdigt alternativ mod konkurrenterne.

Side 1 2 3 4 næste »