Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Ny printer, hvilken?

Af Maxibruger SirMogensen | 14-04-2021 15:44 | 373 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej Vi skal have købt en printer. Umiddelbart har vi ikke brug for scan eller kopi funktion. Den må gerne være lidt kompakt og ikke fylde for meget. Skal have USB tilslutning, Wi-Fi tilslutning ikke en nødvendighed. Den skal bare bruges til lidt husbehov print af retursedler, eller artikler/læsestof etc. - så ikke høj volume. Hvilket brand eller model vil I gå efter? Noget at være opmærksom på ift. blækpatroner - nogen kører sort og farve, mens andre kører Sort, blå, rød og gul? På forhånd tak;)
--
#1
Mr. WoLF
Guru
14-04-2021 18:43

Rapporter til Admin
Find en billig der er på lager som du kan få uoriginal blæk til
--
#2
NiceRag
Junior Nørd
15-04-2021 09:08

Rapporter til Admin
Hvis du ikke skal bruge billede-print hvad så med sort/hvid (monokrom?) laser printer? de koster ikke alverden og kan stå længe uden blækket tørrer ud.. og prisen per print er super billig Jeg har selv en brother laser printer, som jeg købte for 6 år siden. Den fungerer fint! tror jeg gav 750 kr for den (både trådløs og med usb) Dog valgte jeg en model med en papir skuffe, da jeg ikke gider se på det der flagrende papir.. https://i.imgur.com[...] om ikk andet, kan jeg varmt anbefale mærket brother. Lad være med at køb en hp printer, please!
--
Sidst redigeret 15-04-2021 09:08
#3
SirMogensen
Maxibruger
15-04-2021 17:29

Rapporter til Admin
#2 tak for input.. God ide med en laser printer. Har tidligere haft en Brother - som jeg var meget tilfreds med. Jeg synes dog det er udfordrende, at finde en laser eller inkjet printer, der bare er lidt kompakt (ala det du også viser billede af)?
--
#4
krellef
Ultra Nørd
15-04-2021 17:33

Rapporter til Admin
Hvis du vil hoste op med pengene til én, vil jeg anbefale en Brother HL1210W. Jeg har selv sådan en krabat, og den er jeg glad for. Den lader desværre til at være steget en del i pris. https://www.pricerunner.dk[...]
--
Status på B/W-listen: 18+/0- Led mig ikke i fristelse. Jeg finder selv vej...

Opret svar til indlægget: Ny printer, hvilken?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning