Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Ps4 controller vil ikke oplade.

Af Gæst Valentin 1337 | 11-05-2021 18:05 | 303 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej. Jeg er ved at blive sindssyg. Forleden holdte mine controllers op med at oplade. Jeg har forsøgt med forskellige micro-usb kabler, som alle har virket til andre enheder. Det virkede ikke. Jeg har Google mig gul og blå, og været hele vejen igennem YouTube (der er langt). Prøvet at genstarte controlleren på den lille knap bagpå. Så tænkte: "nå jamen det er da bare fordi de begge to er gamle" fair nok. Jeg spiller også meget og de må være 3-4 år gamle. Sådan kan det jo gå. Måske er batteriet dødt. Så nu har jeg købt et helt nyt. Det vil så heller ikke oplade. Hvad gør jeg forkert? Kan man kun bruge et "specielt" usb stik til at oplade? Mit næste træk er at købe sådan en oplader stand, hvor man giver den strøm bagi. Eller måske man skulle prøve at købe et stik hvor der på æsken står "PlayStation"? Nogen der måske sidder med en idé? Er jeg bare dum?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
EcoPa
Superbruger
11-05-2021 18:14

Rapporter til Admin
Hey, jeg havde samme issue for et par uger siden da jeg begyndte at game på min PS4 (originale gammel version) igen. Fandt ud af at issuet var USB udgangene på forsiden, stikket skal sidde helt præcist for at der kommer strøm igennem til mine 2 forskellige controllere. (Har ikke prøvet USB udgangen bag på..) Så prøv at have den sluttet til, også ryk stille og roligt på hvordan sikket sidder i, så virker det forhåbeligt også for dig. Jeg skulle vist også skifte til et andet kabel, så hvis ovenstående ikke virker med første kabel du har, så prøv det samme med et par andre kabler inden inden du smider håndkædet i ringen. :-) //EcoPa
--
Ryzen 1600X, 16GB, RTX2060-6GB, 1TB SSD, 5TB HD.
#2
Valentin 1337
Gæst
11-05-2021 18:19

Rapporter til Admin
#1 Tak for svaret. Jeg hopper i krig igen. Når du skriver usb udgangene foran. Mener du så controller eller selve PlayStation?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
NiceRag
Junior Nørd
11-05-2021 22:52

Rapporter til Admin
har du brugt forskellige usb porte? fx på en computer, eller telefonoplader, og selvfølgelig forskellige porte på konsollen? (jeg kan godt lade min ps4 controller op, på min PC med et helt alm. standard micro usb stik, ikke et "sony" kabel... bare noget billig lort fra aliexpress) btw du skriver "controller" i ental i titlen, men første linje skriver du "controllers" i flertal. Jeg antager dog det stadig bare er en enkelt controller. Har du flere du kan teste med, tjek evt om det er kabelt den er gal med? (det kan ske!) kan usb porten oplade fx. din telefon? om ikke andet, kan du da udelukke hvad der er galt det kan jo være batteriet på den ene eller anden måde, er dødt. De er dog relativt nemme at erstatte. det er faktisk bare sådan et lille stik... Billede: https://www.pricerunner.dk[...] Jeg ved dog ikke, om controlleren kan fungere, fx på en PC, uden batteri (men tilsluttet med kabel)
--
Sidst redigeret 11-05-2021 22:53
#4
Goffer
Bruger
12-05-2021 07:59

Rapporter til Admin
Det er enten batteriet som #3 siger eller selve usb porten i controlleren, den er heldigvis også til at skifte selv. Du skal bare lige tjekke hvilken model du har af usb printet og så bestille en tilsvarende. Du kan f.eks bestille dem på den tyske ebay: https://www.ebay.de[...]
--

Opret svar til indlægget: Ps4 controller vil ikke oplade.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning