Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Nyt prebuild gpu død ?

Af Mega Supporter TankBrutalis | 05-06-2021 19:26 | 1022 visninger | 31 svar, hop til seneste
Hej jeg er 99 % dette er et nyt prebuild med død rtx 3000 gpu formodentligt defekt mem ? Er vi ikke enige i dette ? https://imgur.com[...]
--
#1
TankBrutalis
Mega Supporter
05-06-2021 19:27

Rapporter til Admin
Dette skete en enkelt gang første dag, nu 2 dage efter sker det på hver boot eller 2 min efter et spild er startet
--
#2
gasolin
Guru
05-06-2021 19:31

Rapporter til Admin
for meget oc, for lidt strøm, en for lille/dårlig strømforsyning Du må oplyse mere end bare det at det drejer sig om et rtx 3000 grafikkort
--
#3
BoreBissen
Semi Nørd
05-06-2021 19:37

Rapporter til Admin
Ja. Kører du med OC?
--
Se specs. i profil. https://hardwareonline.dk[...]
#4
TankBrutalis
Mega Supporter
05-06-2021 19:39

Rapporter til Admin
Læs nyt prebuild der er en rm750x intet rtx 3070 tuf intet rørt ved Selvfølgelig er der ikke oc på, som jeg skriver fresh build, intet rørt ved System 5600x X570 gigabyte elite 3070 tuf Rm 750x Samsung 970 pro nvme Osv det ikke forsaget af andre for svage dele det jeg 100 % sikker på, Min spørgsmål er som nævner defekt gpu
--
Sidst redigeret 05-06-2021 19:41
#5
TankBrutalis
Mega Supporter
05-06-2021 19:43

Rapporter til Admin
Jeg har aldrig i mine 20 år modtaget en vare der var doa, derved jeg spørge om følgende Har forsøgt at underclock på power limit Har forsøgt ubderclock både mem og core clocl for at se, intet hjælper
--
Sidst redigeret 05-06-2021 19:44
#6
Lobber333
Guru
05-06-2021 19:46

Rapporter til Admin
Hvis du er så klog hvorfor fanden spørg du så folk her inden hvis du er så sikker ?
--
Top nørd med en tilfreds kone : sådan da hehe
#7
TankBrutalis
Mega Supporter
05-06-2021 19:47

Rapporter til Admin
Jeg spørger for at få bekræftet min teori, jeg skriver specifikt helt nyt prebuild, selvfølgelig har jeg ikke overclocket ind til helvede,
--
#8
TankBrutalis
Mega Supporter
05-06-2021 19:51

Rapporter til Admin
Det er en dutzo pc fra proshop, derved skal jeg ikke selv røre ved alt muligt, var noget andet hvis det var en sammen selv, spørger simpelt med video, og forklaring på min mistanke, inden jeg ringer til dem ja/nej
--
#9
BoreBissen
Semi Nørd
05-06-2021 19:51

Rapporter til Admin
Ja, med den attitude så må sgu selv rode med dit problem.
--
Se specs. i profil. https://hardwareonline.dk[...]
#10
TankBrutalis
Mega Supporter
05-06-2021 19:56

Rapporter til Admin
#9 attitude jeg spørge et simpelt ja/nej problem og spørger om det ikke er typisk pr gpu, jeg spørger om intet andet ja/nej er det det, jeg spørger ikke hvorfor det sker
--
#11
gasolin
Guru
05-06-2021 21:06

Rapporter til Admin
#4 Ram ? Nyeste bios,grafikkort driver ?
--
Sidst redigeret 05-06-2021 21:07
#12
Stilling
Mega Supporter
05-06-2021 21:14

Rapporter til Admin
daum
--
I5 10600k - Evo 212 - Ventus 2X 3060TI - HyperX 16 GB 2666 mhz - A-Data SX6000 1 TB - CX750
#13
waskustobaskus
Super Nørd
05-06-2021 21:24

Rapporter til Admin
Det ligner død vram.
--
#14
gasolin
Guru
05-06-2021 21:28

Rapporter til Admin
varme vram ? Prøv at sætte blæseren på max
--
#15
SShadowS
Guru
05-06-2021 21:35

Rapporter til Admin
Som de andre siger, ligner mere defekte vram end død GPU.
--
5950X|Crosshair VIII Formula|64GB RAM Gainward3090-GS|PG279Q Samsung970 EVO+ 1TB+2TB|Samsung 860 PRO 2TB 2xSamsung860 QVO 2TB|Corsair AX1600i
--
Sidst redigeret 05-06-2021 21:36
#16
TombStoneDK
Megabruger
05-06-2021 21:35

Rapporter til Admin
Jeg oplever det der når jeg skruer for meget op i OC på memory frekvensen på GPU. Det ligner helt klart døde memory moduler og dermed dødt grafikkort.
--
ASRock X570 Taichi - Ryzen 5800x - Corsair Vengenance 16GB 3200 - EVGA 1080TI SC2 - Corsair RM850i - Lian Li O11 Dynamic
#17
TankBrutalis
Mega Supporter
05-06-2021 21:46

Rapporter til Admin
Folk nævner Blæser og temps, det kan lige så godt ske lige efter pcen er startet bare på skrive bordet #14 som nævnt det kan ske inden den når til skrive bordet desværre så temps er ikke issuet Men ja ærgerligt, heldigvis har jeg da så et 3080 ti hun kan få i hvis proahop vil acceptere bare send gpu retur i stedet for hele lortet haha :D Men tak alle for at hjælpe med at bekræfte hvad jeg tænkte inden jeg gik videre :)
--
Sidst redigeret 05-06-2021 21:47
#18
Sickoman
Superbruger
05-06-2021 23:24

Rapporter til Admin
Det må det være proshops arbejde at finde ud af hvad der er i vejen :-D
--
#19
TankBrutalis
Mega Supporter
05-06-2021 23:36

Rapporter til Admin
#18 præcis, bare altid list nemmere at have et forslag og en lille video når man tager snakken
--
#20
Sickoman
Superbruger
05-06-2021 23:39

Rapporter til Admin
#19 Det sgu træls når nyt gejl ikke bare spiller. Havde selv samme oplevelse sidst jeg købte prebuild.
--
#21
TankBrutalis
Mega Supporter
06-06-2021 10:00

Rapporter til Admin
Fik lige et flot billede mere, da jeg tænkte vi prøver lige igen https://imgur.com[...]
--
#22
gasolin
Guru
06-06-2021 10:50

Rapporter til Admin
prøvet at skifte kabel imellem pc og skærmen ?
--
#23
snowyy
Maxibruger
06-06-2021 11:10

Rapporter til Admin
Den slags fejl har jeg kun set ved driver, kabel/port og defekte vram, så hvis driverne er total fresh, kablerne virker 100% så det nok vram på grafikkortet der er færdige.
--
RYZEN 7 5800X, RADEON 6900 XT, GIGABYTE X570 AORUS ITX, SCYTHE MUGEN 5, 2x8 GB G.SKILL 3200 MHZ CL14, CORSAIR SF750 PLATINUM, COOLERMASTER NR200P
#24
TankBrutalis
Mega Supporter
06-06-2021 11:46

Rapporter til Admin
#22 23, har prøvet samtlige porte, prøvet med min egen skærm og eget kabel desværre, både hdmi og dp Har prøvet at ddu og installere driver igen Har prøvet at formatere pc, samme igen
--
Sidst redigeret 06-06-2021 11:47
#25
gasolin
Guru
06-06-2021 12:23

Rapporter til Admin
Prøv andet grafikkort helt en som har samme grafikkort
--
#26
7430
Giga Nørd
06-06-2021 12:24

Rapporter til Admin
klassisk nvidia fejl det der, det fordi dine vram får for meget varme som er nævnt, kortet skal byttes
--
jep jep
#27
Akasut
Guru
06-06-2021 13:12

Rapporter til Admin
Klassisk RTX VRAM artifacts, RMA lortet med henvisning til din video.
--
#28
TankBrutalis
Mega Supporter
06-06-2021 13:56

Rapporter til Admin
#25 ja jeg har andet gpu, men da den er købt som en dutzo prebuildt vil jeg ikke bytte dele før jeg har snakket med proshop, og har oprettet rma med video link osv. Jeg gider ikke nogle påstande om jeg har rørt ved noget :D #26 varmen burde ikke være det her fordi det kan lige så godt ske inden jeg når ind på skrivebordet at den laver artifacts, så ja et eller andet er der helt galt med de ram
--
Sidst redigeret 06-06-2021 13:59
#29
gasolin
Guru
06-06-2021 14:22

Rapporter til Admin
proshop vil sikkert have du skal sende hele pcen tilbage
--
#30
TankBrutalis
Mega Supporter
06-06-2021 14:48

Rapporter til Admin
#29 ja det vil de sikkert, men de kan rolig regne med jeg skal have den tilbage til den pris :D 12.250 for denne pc fandme billigt med alle de lækre dele i :D
--
#31
TankBrutalis
Mega Supporter
10-06-2021 09:29

Rapporter til Admin
*update* proshop har udskiftet gpuen (de havde heldigvis replacement til at ligge) og får maskinen i morgen igen :)
--

Opret svar til indlægget: Nyt prebuild gpu død ?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning