Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp til PC der crasher grundet det trådløse netv...

Af Bruger Aspirant NeonNinja | 10-01-2022 10:55 | 568 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej dav Jeg har lige startet min PC op efter 2 måneders dvale grundet flytning i hus. Jeg har endnu ikke fået trukket et kabel, og skal derfor køre på WiFi, og det volder mig en DEL problemer, lad os bare sige det sådan. Kort fortalt så crasher netværkskortet min PC. Fejlbeskrivelse: PC'en forbinder til netværket men skriver "ingen adgang til internet" på den, det skal lige nævnes at det virker fint på alle andre enheder. Efterfølgende virker det som om netkortet crasher i en eller anden grad. Hvis man har WiFi menuen åben bliver alt bare gråt og der sker ikke noget. jeg har så fundet ud af at PC'en selv deaktiverer WiFi modulet Efter ca. 1 minuts tid crasher PC'en og går i BSOD med flere forskellige fejl, men alle med fællesnævneren "SYSTEM THREAD EXEPTION NOT HANDLED". Fejlkoderne er flere. Generelt kan jeg se at det har noget at gøre med en eller flere outdatede drivere, og jeg har derfor hentet og installeret alle nyeste drivere til bundkortet (hentet fra en anden PC, over på en stick og så på PC'en), men lo and behold, når jeg kommer til driveren på WiFi, så crasher den i den del der de-og-genaktiverer kortet. Hvad virker: Systemet virker ellers generelt, jeg kan bare ikke forbinde tådløst uden PC'en crasher. Hvornår er fejlen opstået: I går (09/01/2022), eller der har jeg i hvert fald observeret den første gang. Det har dog virket fint tidligere, jeg har brugt WiFi til at sætte vores router op uden problemer. Hvad er prøvet: BIOS flashet og opdateret til seneste version Main HDD (m.2) formateret og seneste build af Windows 10 installeret på disken Jeg har installeret alle de opdateringer jeg har kunne finde inde på ASUS's hjemmeside til bundkortet Jeg har frakoblet alle mine andre HDD'er, formateret og geninstalleret seneste build af Windows 10 Hvad mangler: Jeg har lige bestilt en trådløs dongle hjem i håb om at der er en eller anden wierdo fejl i bundkortets netværkskort der foresager fejlen, og det så kan løse den. Har samtidig en ny NVME m.2 disk liggende som jeg tænker kommer i maskinen hvis alt andet fejler, så kører vi den totalt op fra nul. Motherboard: ASUS Strix x99 Gaming Er der nogen der har en idé om hvad ovenstående kan foresages af? jeg er lidt på bar bund og prøver bare hvad jeg tænker er mest logisk lige nu, og mener at have udelukket selve systemet, bundkortets firmware og umiddelbart drivere, men det virker til at WiFi kortet KUN crasher PC'en når man de-og-genaktiverer det. Så håber nogen har prøvet noget lignende og kan hjælpe med lidt indsigt. :)
--
Det korte svar: Nej! Det lange svar: NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
#1
NeoLite
Semi Supporter
10-01-2022 12:02

Rapporter til Admin
Prøv og geninstaller windows.
--
#2
NeonNinja
Bruger Aspirant
10-01-2022 12:35

Rapporter til Admin
#1 Som jeg nævner i hvad jeg har prøvet, så er det allerede forsøgt og endda af 2 omgange. :)
--
Det korte svar: Nej! Det lange svar: NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
#3
puma99dk|
Monsterbruger
10-01-2022 12:53

Rapporter til Admin
NeonNinja har du prøvet taget wifi kortet ud og prøve at sætte det i igen? Det kan jo være et dårligt wifi kort .
--
#4
ReZel
Juniorbruger
10-01-2022 12:53

Rapporter til Admin
Det lyder som om det kunne være en driver konflikt med to drivere så har du kigget om der kun er den ene driver instalert?
--
#5
NeonNinja
Bruger Aspirant
10-01-2022 13:41

Rapporter til Admin
#3 Skal være ærlig og sige at jeg ikke lige har skruet så meget i det at jeg har pillet netkortet ud, men jeg vil næsten tro (ud fra det io der sidder bagpå) at det er loddet, men kan lige se om det er muligt. :) #4 Jeg tror du nærmer dig noget der kunne være rigtigt, jeg må lige få set på det når jeg er hjemme fra job. :)
--
Det korte svar: Nej! Det lange svar: NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
#6
NeoLite
Semi Supporter
10-01-2022 14:09

Rapporter til Admin
# 2 Sorry skimtede kun lige din tekst :)
--
#7
NeonNinja
Bruger Aspirant
10-01-2022 20:33

Rapporter til Admin
Prøvede med driver removal og reinstall action, men fik konstante fejl, dog ikke helt de samme. Endte over i BSOD med Whey uncorrectable error. Endte med at prøve at skifte disken, og umiddelbart set det ud til at have gjort noget godt :) Dog, sker det så stadig at enhedshpndteringen lukker ned for mit netkort hver gang det får forbindelse med en fejlkode 43, så er temlig sikker på at det trådløse netværkskort I pc'en også er botched, der kommer et nyt eksternt i morgen, så må vi se om ikke det hjælper :) Tak for input fra folket indtil videre :D
--
Det korte svar: Nej! Det lange svar: NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Opret svar til indlægget: Hjælp til PC der crasher grundet det trådløse netv...

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE