Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp, computer lukker ned på en mystisk måde.

Af Gæst IamCreative | 15-12-2019 19:58 | 529 visninger | 6 svar, hop til seneste
Beskrivelse af problemet: Hej, jeg byggede to computere, en til min kæreste og en til mig. De har den samme hardware i sig. Det som sker er, den lukker pludseligt ned for hele computeren, undtagen blæsere og alt RGB LED i toweret, inklusiv lyset i fronten af toweret. Men selve hardwaren slukker. Det vi har prøvet at skifte indtil videre. RAM, GPU, PSU. Alt i computeren er 6måneder gammelt, max. Den består af: Ryzen 5 2600x Asus Rog Strix B450-E gaming NVidia GeForce GTX 1060 G.Skill TridentZ 32GB Corsair RM 750x
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
andybebz
Ny på siden
15-12-2019 20:06

Rapporter til Admin
Eftersom du har testet RAM så vil jeg mene at det er bundkortet den er gal med.... lidt besværligt men tag alle hendes dele ud og tag alle dine ud ( hold dem adskilt!!) lad dit bundkort og cpu og strømforsyning sidde i dit kabinet og sæt så derefter hendes ram, gpu osv til :-)
--
#2
ToFFo
Guru
15-12-2019 20:07

Rapporter til Admin
Sker det på tilfældige tidspunkter? Eller efter et bestemt antal minutter tændt? Sker der oftest når du spiller, eller er det uanset om du spiller eller bare surfer?
--
- Indsæt signatur -
#3
IamCreative
Gæst
16-12-2019 17:27

Rapporter til Admin
Det sker uregelmæssigt og under alle omstændigheder, selv idle i Windows. Pauseskærm er slået fra.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
ToFFo
Guru
16-12-2019 20:54

Rapporter til Admin
Og alle blæsere kører? Crasher computeren med kortere mellemrum efter den er crashet første gang efter at have slukket lang tid? Hvad siger dine temperaturer?
--
- Indsæt signatur -
#5
IamCreative
Gæst
17-12-2019 15:46

Rapporter til Admin
CPU ligger omkring 36 ved opstart og GPU ved 38, ved idle brug i windows med chrome åben. Det skal siges at CPU'en er vandkølet med lukket køler system. Ja alle blæsere fortsætter med at køre samt alt LED lys. PC'en er udstyret med ARGB lys i alle blæsere samt en LED strip og CPU køleren. De kører alle over en controller. Så den må jo stadig få strøm. Det skal også siges at da jeg åbnede køleren første dag, syntes jeg der var kommet væske ud fra den, men tænkte ikke mere over det. Af og til spiker CPU temp til 49 ved idle, men falder igen efter 1sek. Det er sådan lyn hurtigt op og ned. Og når den bestemmer sig for ikke at lukke ned på denne måde, så kan der gå timer eller dage mellem de spikes i temperatur. Jeg kan ikke rigtig finde ud af om den crasher oftere efter den har startet på det. Det virker nogen gange som om hvis den får lidt fred, så holder den lidt længere. Men det er lidt svært at sige, jeg syntes det er for uregelmæssigt. Køleren siger også lyde, skal det siges, jeg har en bange anelse om der måske er luft i systemet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
IamCreative
Gæst
17-12-2019 15:50

Rapporter til Admin
Til andybebz. Jeg gjorde faktisk noget lignende, jeg tog mine RAM GPU osv og satte over i hendes. Jeg ved ikke om det gør nogen forskel?`Den kørte egentlig kun med hendes CPU og bundkort, alt andet var mine dele og en helt ny PSU som vi lige havde hentet den dag. Til ToFFo. Kæreste bad mig også lige sige. Nogen gange så stopper dette vanvid og så kan der gå uger- dage eller måned før den starter på det igen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Hjælp, computer lukker ned på en mystisk måde.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning