Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Køb ikke en Gamer Computer lige nu. Siger de kloge

Af Guru PeterAA | 17-05-2020 16:40 | 731 visninger | 6 svar, hop til seneste
Faldt over et par interessante indlæg på Youtube af et par herre, der virkelig er noget ved musikken. KØB IKKE EN COMPUTER NU, siger de. https://www.youtube.com[...] https://www.youtube.com[...] Syntes jeg vil lægge dette op for at nye der måske kommer på dette site og leder efter computer, råd om computer eller blot googler noget med at købe ny computer. Det er åbenbart et dårligt tidpunkt. Døm selvfølgelig selv hvad I vil. DEBAT.
--
9900K.Z390 AORUS Master,Strix 1080Ti,16GB-3200mhz,512GB m2SSd,ML240RGB,650W SupernovaG+,Core P3 Snow edition https://imgur.com[...]
#1
Corona
Semibruger
17-05-2020 16:50

Rapporter til Admin
Enig. Og så er det efterhånden sommer, så sidder man alligevel ikke indenfor og bobler foran pcén, men er udenfor og på ferie får at nyde det dejlige vejr. Så kan man vente til efteråret/vinter, og få de nyeste dele som Ryzen 4000, X670, RTX3000.
--
#2
ilmep
Ultrabruger
17-05-2020 16:55

Rapporter til Admin
Gaming computer er mange ting.. Der er nogle der køber en for max 4-5k og så er det hvad disse to youtuber snakker om. Systemer til over 15-20k efter alt er samlet. For den casualle gamer der søger ryzen 2600/3600 kan jeg ærligt talt ikke se hvorfor man skulle vente. Jayz udtrykker selv, at det er han snakker om er i forhold til premium. De folk der absolut skal have det nyeste hver gang.
--
Sidst redigeret 17-05-2020 17:00
#3
Akasut
Guru
17-05-2020 17:04

Rapporter til Admin
Selvfølgelig er det dumt tidspunkt lige nu. - B550 er annonceret og ikke kommet ud endnu (snooze fest) - 400 series erklæret "fukke youuu" officielt af AMD - Intel 10th gen lander snart, og ingen benchmarks endnu - AIB mobo har non Z Intel 400 series klar, spørgsmål hvornår de lander og pris - Corona har bremset supplychain og dermed DIY udvalg, røde farver på pricerunner browsing Længere ude i fremtiden, i det mere uvisse stadig, har vi: RTX 3000 series, Ampere fra NVIDA RDNA2 baseret grafikkort fra AMD Hvilket ser ud til at være et større grafikkort hop fra begge teams, end hvad Turing over Pascal har været (grinagtigt, lets be honest). NVIDIA doubler-down på Raytracing, AI acceleration gennem Tensor cores. AMD har frigivet 50% performance per wattage statement. Så det er umiddelbart positivt, mere performance, mere konkurrence. Ryzen 4000 series desktop, sidste skud på AM4. Latency issues bliver tacklet, bl.a. 8 CCX, og på TSMC's forbedret 7nm, med de sædvanlige forventelige 10-15% IPC gain. Hvis Ryzen er "lige" med Intel nu, så vil næste generation være foran, og beholder de pricing structure vil de stadig være mere konkurrence dygtige. Intel havde skåret gevaldigt af på Cascade Lake X for at komme tætte på TR, massiv pricedrops. På consumer siden virker det ikke til at de har lavet pricebumps ud fra komplett priserne. Så noget har sænket ind i hos Intel hovederne.
--
#4
gasolin
Guru
17-05-2020 17:27

Rapporter til Admin
#1 Man kan selvfølgelig vente til black friday som der er lang tid til, man kan også håbe på hvis det bliver en god sommer at komplett,computersalg,proshop og alle de andre sænker prisen for at få solgt nogen pcer, fordi de færreste tænker på at købe pc når det er høj sommer, som dog ikke er anderledes sidste år eller næsten år, netop i år er der er sikkert nogen butikker som skal have dækket det tab de evt måtte have haft under corona krisen og derfor laver nogen gode tilbud på diverse pc + hardware, også for at få gang i fabrikkerne,underleverandøre og så videre når vi for mere normale tilstande sidst på sommeren omkring august,september hvor vi igen kan begynde at være mere end 10 i en bar,resturant med mere. OG som #3 skriver B550 er annonceret og ikke kommet ud endnu (snooze fest)- 400 series erklæret "fukke youuu" officielt af AMD - Intel 10th gen lander snart, og ingen benchmarks endnu - AIB mobo har non Z Intel 400 series klar, spørgsmål hvornår de lander og pris Så der er sikkert nogen lager der skal tømmes så man ikke ligger inden med ryzen 1000 og 2000 cpuer og første og måske anden generations bundkort der ikke virker med ryzen 400 cpuer og så videre
--
Sidst redigeret 17-05-2020 17:30
#5
NiceRag
Nørd Aspirant
17-05-2020 20:30

Rapporter til Admin
ja men skal vel som minimum vente til AMD's 4000 serie. Kan jo være de kører intel helt over der, ligesom de lige har gjort på bærbar-fronten. intels 10K serie er jo stadig bare... ligesom deres 9K serie, med lidt småjusteringer og højere clock speed. det kommer ikke til at revolutionere noget som helst. og så har nvidia jo lige fremvist deres ampere, som vel helt sikkert også kommer i en en eller anden form for desktop-GPU variant til folket (det er jo trods alt nvidias største marked - gaming) - det de HAR vist frem var til AI og sådan noget fis (rygterne siger til efteråret - men, rygter) og AMD mangler stadig at fremvise deres "store NAVI", som de har sagt kommer (Den er vidst en del af PS5 og xbox?) så ja, overall skal man ikk købe en pc idag, med mindre du virkelig har brug for det. Jeg føler dog ikke der er de store væsenlige performance hop ifht det hardware jeg har idag (8700K CPU og et glirmende 1080 Ti) så jeg venter et par år mere med at opgradere
--
#6
Wing Man
Super Nørd
17-05-2020 20:39

Rapporter til Admin
Nej, man skal bestemt ikke vente med at opgradere bare fordi at der kommer noget nyt senere. Du skal opgradere hvis du har "behov" og du har tid til at game, altså at nyde dit køb. Er dette opfyldt, så er der stadig gode priser på det hele, vi får rigtigt meget for pengene o år. Ja det kommer nyt senere (det gør der altid), men har du behov, så er det ikke et dårligt tidspunkt, når man bare køber med omtanke. AMD har presset prisen ned, så vi får så meget mere ydelse for pengene nu i forhold til tidligere.
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!

Opret svar til indlægget: Køb ikke en Gamer Computer lige nu. Siger de kloge

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login