Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Jeg vil meget gerne opsige min stilling.. Men..

Af Gæst Forstå mig ret. | 07-07-2020 17:59 | 2767 visninger | 32 svar, hop til seneste
Jeg hader at spørge om det her.. Men hvad skal jeg gøre. Jeg skal pakke 145 pakker i timen på en palle i et pakke firma. Vi har fået en ny kunde, som er en tank station, hvilket har andre krav, som er i et rullebur, hvor effektiviteten pr time er måske på 70-1xx i timen. Jeg blev så konfronteret med min leder idag, om at jeg ikke pakker det jeg skal pr time. som i, OVERHOVEDET IKKE. Jeg var inde med ham, fortalte og forklarede hvorfor jeg ikke kunne pakke det vis antal kolli pr time pga det og det og det, og det skræmmende er, at det er sådan hver, evige, eneste, uge. Sagen er , at jeg er blevet godt gammeldags TRÆT. Hvordan kan man sige sin stilling op, i den her tid, uden at miste 3 uger på a-kassen?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
zinkler
Elitebruger
07-07-2020 18:03

Rapporter til Admin
Find et andet job først. Erkend overfor din nye arbejdsplads at du har en opsigelseperiode som skal overholdes før tiltrædelse.
--
#2
Beer
Gæst
07-07-2020 18:04

Rapporter til Admin
Fortsæt med at pak i langsomt tempo og blev fyret?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
pederlk
Guru
07-07-2020 18:20

Rapporter til Admin
#0 Snak med din tillidsmand om det, og hvis det ikke hjælper så snak med din fagforening
--
ASUS P8Z77-V LE Plus | Intel i7 3770k 3,[email protected],5GHz | Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB(4x4) | MSI GTX 1070 ARMOR 8G OC | Samsung 860 Evo MZ-76E250B
#4
FortælSandheden
Gæst
07-07-2020 18:26

Rapporter til Admin
Hvordan er dit forhold til chefen, og til dine kollegaer? Og hvordan er deres forhold til chefen? Er du træt at jobbet, så find noget andet. Men lad' nu vær med at sige op, før du har noget andet. Jeg har selv skiftet job et par gange, også fordi jeg var træt at mit gamle job. Og af hvad jeg kan erfare så er det 100 gange nemmere at få et nyt job, eller bare at komme til samtale, mens du har et job. Men hvis du er træt at det, hvorfor så ikke bare sige det til chefen som det er? "Jeg møder her hverdag, gør mit arbejde, så godt jeg kan. Jeg orker ikke at have denne snak hver eneste uge. Er dette ikke tilfredsstillende for dig, så er du velkommen til at fritstille mig." Du har jo reelt intet at tabe, hvis du alligevel gerne vil fyres.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
olna
Bruger
07-07-2020 18:58

Rapporter til Admin
Den person der sørger mest for at du ikke får stress og arbejdsskader er dig selv. Du skal selvfølgelig ikke bare sige jobbet op, slap af, så må din chef jo bare finde en der pakker hurtigere end dig.
--
#6
Sven Bent
Giga Nørd
07-07-2020 19:10

Rapporter til Admin
maaske er fysisk hastighed arbejde ikke optimal for dig (Det var ikke for mig) i din situation vill jeg nok lave en styrke/svagheds analyse og mig selv og proev at finde et job der er mere tilegnet hvad du er god til og hvad du kan lide at lave. da jeg arbejde som nat lagerman paa walmart ( mit forste job i texas) var det satme ogsaa elendigt) nu sider jeg tilbage i IT og kan sove min foerste time a arbejds dagen vaej. tage extra 30mins frokost pause ( sider lige nu paa u official frokost pause. da jeg regner med at bruge min officall frokost pause til en lur) og stadigvaek levere top top ydelse. at arbejde med noget du ikke bryder dig om og/eller foeler du ikke er god til giver dig en masse negativ energy dit liv er for vigtig til. find et job du er god til og kan lide at lave. din hverdag bliver meget bedre. jeg ville maaske spoerge ind til min fagforening var jeg i din situation og se om der er noget der kan gores for den 3 ugers periode. eller bede din chef om at sige dig op
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#7
vest-aalb-dk
Mega Nørd
07-07-2020 19:22

Rapporter til Admin
Et job er bare et job, find noget andet inden du siger det nuværende op, evt start på en uddannelse hvis du er til det.
--
!AMD HAS RYZEN
#8
ice_hiboy
Junior Supporter
07-07-2020 19:44

Rapporter til Admin
Siger du op så ryger du i karantæne, længere er den ikke. Hvis du gerne vil "springe" karantænen over så skal du fyres eller du skal have et andet job, sådan at du slet ikke skal på dagpenge. Men begynd at finde et nyt job. Mit råd til folk er at de skal give sig 100%, ikke mere. Så længe man laver sit arbejde og ikke bare "hænger" og man stadig er for langsom. Det må betyde at enten er forventninger til en helt ved siden af eller man er ikke den rette til jobbet. Så var jeg dig ville jeg begynde at søge andre jobs, næsten lige meget hvad det skulle være. Imellem tiden kan de jo fyre dig hvis du stadig er for langsom i forhold til deres urealistisk standarder. Men det må jo så være deres problem.
--
i7- 9700K | Asrock Z390itx | EVGA RTX 2080 | 16gb corsair lpx ram | 500gb Samsung 960 EVO | Corrsair SF600 | NZXT H210.
#9
Juletræet
Maxibruger
07-07-2020 19:51

Rapporter til Admin
Lyder som da jeg var pakker for et større firma. Mere pisk, hurtigere, hurtigere. Ikke uden grund at firmaer som Coop lager er under lup for deres lorte arbejdsforhold.
--
#10
Wing Man
Super Nørd
07-07-2020 20:52

Rapporter til Admin
Bed din chef bevise for dig at det faktisk kan lade sig gøre at overholde akkorden
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#11
ToFFo
Guru
07-07-2020 20:58

Rapporter til Admin
Den evigt kloge Homer Simpson har selvfølgelig en løsning til dit dilemma. "...If you don't like your job, you don't strike! You just go in every day and do it really half-assed. That's the American way." Du gør dit bedste. Men hvis dit bedste ikke er godt nok, bliver du nok fyret på et tidspunkt. Så ja, som andre siger, bare søg andet arbejde. Hvis dit nuværende arbejde kører dig så meget fysisk (og tilsyneladende, meget mere alvorligt, psykisk) ned i kælderen, så burde du overveje at sygemelde dig. Simpelthen. Inden det går helt galt. Jeg har haft stress tæt på livet og det har virkelig fucket med mit liv. Virkelig meget. Jeg evnede ikke at arbejde i næsten et år og kontakt til venner og familie blev afskåret. Jeg orkede det ikke. Det var frygteligt. Lad det ikke ske for dig. Flygt før det går galt!
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 07-07-2020 20:58
#12
olna
Bruger
07-07-2020 21:29

Rapporter til Admin
Hvis du sygemelder dig, så skal du være sikker på at lægen er enig med dig.
--
#13
Thomas8
Monster Supporter
07-07-2020 21:41

Rapporter til Admin
Du slidder sgu din ryg op sikkert pga. dårligt arbejdsstilling ved tunge løft der ikke løftes med hensigtsmæssigt løfte teknik pga. press. https://bm.dk[...] Regering og en bredt flertal har lige gjort det mere attraktivt at uddanne sig. Dog er der visse krav. Ellers som noget nyt kan du allerede fra dag 1 som ledig tage 6 ugers jobrettet uddannelse som buschauffør, lastbilkort etc. Mange muligheder. Tænkt på om det er noget du kan "holde" ud indtil de fyre dig. Hvis det nødvendigt at spare op en buffer. Som #11 nævner kan stress sgu gå helt galt. Prøv google amazon lager forholde i UK etc.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
#14
MalloDK
Junior Supporter
08-07-2020 05:46

Rapporter til Admin
Problematikken er for mig meget bekendt. Jeg arbejde PT. i Aldi, og jeg kan hilse og sige det er mindre fornøjeligt end jeg havde troet. Det FORVENTES at man som udgangspunkt poster 1½-2timer oveni sin vagt HVER dag, UDEN løn, for at man lige kan få optalt kasse, pengeboks, bogført varelevering, indtastet timer, lager-oprydning, nøgle-overdragelse, osv.. Dertil kommer, at der er overvågnings-kameraer i butikken overalt, som Distrikschefen regelmæssigt kommer og kigger på, således han kan se hvor hurtigt du tømmer pallerne. Når du sætter en palle ind i butikken, har du som udgangspunkt 1 time til at tømme den, ellers kan du se frem til en samtale med distrikschefen om hvorvidt du er gavnlig for butikken. Så er det underordnet om der står kunder i kassen du skal betjene samtidig med vare-opfyldning. "Så må du bare være hurtigere i kassen"... Jeg er nået dertil hvor jeg er fuldstændig helt og aldeles komplet ligeglad, og har droppet AL ejerskab for butikken. Jeg tager tingene i eget tempo, det sekund jeg har fri, smider jeg mine nøgler på bordet, og skrider. Så må de fyre mig. Jeg arbejder pt. +50 timer om ugen, og får løn for 37 + evt. aftentillæg. Så vil jeg faktisk hellere sidde og trille tommelfingre på dagpenge end at blive slavet rundt uden nogensinde at få så meget som et "Tak".. TL;DR Find noget andet, og glem dit ansvar på dit nuværende job i opsigelses-perioden, eller slip tøjlerne, få din chef til at fyre dig, og find noget andet mens du er på dagpenge. Man tilbringer simpelthen for mange timer på jobmarkedet til at det skal være noget man ikke er glad for.
--
Carpe Diem.
#15
eric clapton
Junior Nørd
08-07-2020 05:56

Rapporter til Admin
Mon du får dagpenge hvis du selv er skyld i fyringen, det er jeg ikke sikker på.
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#16
aresONE
Junior Supporter
08-07-2020 07:42

Rapporter til Admin
Jeg er sådan set enig med #10, om end jeg måske ikke vil fremlægge det på den måde. Tag en snak med din chef, inviter ham på besøg der hvor du arbejder, lad ham observere dit arbejde, og fremlæg at han meget gerne må komme med konstruktive forslag til hvordan du kan forbedre din proces og dermed tempo. Du viser initiativ og vilje til at gøre det bedre, men din chef vil jo nok bare konkludere at han umiddelbart ikke lige kan gennemskue hvordan det kan gøres hurtigere. Det bør vel sætte en stopper for hans "piskeri".
--
[email protected] (NZXT X62), ASrock z87M OC Formula; 2x8GB G.skill tridentx 2400mhz CL10; Zotac AMP! GTX1080; Corsair Rm650x; Corsair Carbide 400Quiet
#17
MHammer
Giga Supporter
08-07-2020 07:49

Rapporter til Admin
#15 Hvis det kan bevises at han selv er skyld i fyringen, kan de(A-Kassen) faktisk godt nægte at han får dagpenge fra dag 1.
--
Helpful? Rate it. Solved? Post it. Idiot? Shut up.
#18
ChristianL
Monster Supporter
08-07-2020 08:14

Rapporter til Admin
#17 Er man selv skyld i det, hvis ens chef synes, at man er et dårligt fit for virksomheden? Uanset om man arbejder langsomt, er den dyreste medarbejder op til sparerunde osv osv. Hvis man ikke er direkte "kulpøs" i sin adfærd som medarbejder, så tænker jeg ikke, at A-kassen giver nogen karensperiode. Det ville i hvert fald være pænt dårlig stil, og deres reklamebudgetter taget i betragtning, så er der sikkert rimelig hård konkurrence om kunderne (måske mindre hård i denne tid).
--
#19
MHammer
Giga Supporter
08-07-2020 09:55

Rapporter til Admin
#18 Det skal lige siges at det er kun hvad jeg har hørt fra min egen f-forening. Jeg tænker at det i de fleste tilfælde er svært at bevise det er medarbejderens egen skyld der har ført til en fyring. Hvis man er et dårligt fit for virksomheden burde det nok være blevet fanget enten i ansættelses-samtalen eller under de 3 mnd. prøveperiode som mange starter i. En tidligere, måske sur, chef er nok ikke den bedste at interviewe af fagforeningen/a-kassen, om den nu opsagte medarbejder selv gjorde sit for at blive fyret. Der er nok en del foranstaltninger der skal undersøges inden man med sikkerhed kan sige at det er medarbejderens egen skyld for sin fyring.
--
Helpful? Rate it. Solved? Post it. Idiot? Shut up.
--
Sidst redigeret 08-07-2020 09:56
#20
ChristianL
Monster Supporter
08-07-2020 10:25

Rapporter til Admin
#19 Modtaget og enig - lige præcis den slags nuancer, jeg tænkte på. Min tanke var nemlig, at det næppe kommer til at være en udfordring for #0, hvis h*n bliver fyret. Om det så er det rigtige at gøre, er jeg nok ikke helt enig i. Der er mange ledige, der gerne vil have dét job, så det er spild af alles tid og ressourcer at fede den på et job, man alligevel ikke gider have. Som jeg ser det, #0 - så kan du enten: 1) Finde et andet job, mens du har dette (det er af uransagelige årsager bare nemmere) 2) Sige op, sluge de 3 ugers karens og gå all in på at finde et job/arbejdsplads, du faktisk glæder dig til at stå op til.
--
#21
Allan_A
Megabruger
11-07-2020 21:26

Rapporter til Admin
Jeg arbejdede i sin tid i en produktionsvirksomhed, hvor jeg klarede det fint på min almindelige plads, men når der så ikke var mere at lave der, blev jeg kastet rundt i forskellige andre funktioner, og man skulle altid stå skoleret, når man ikke klarede de nye opgaver i det normerede tempo. Det er jo åndssvagt. Det kan ikke forventes, at man kan blive kastet ind i en ny arbejdsopgave og så starte i topfart. Jeg har desværre ikke nogen konstruktive tips. Ville bare udtrykke min sympati.
--
#22
MartinPersson
Bruger
11-07-2020 21:51

Rapporter til Admin
Hvor længe har du været i stillingen? Og kan dine kolleger godt nå deres mål (jeg formoder de er ens med dine)? Hvis du er ret ny og andre godt kan nå deres mål, så er det bare med at holde hovedet højt og knokle hårdt, for al begyndelse kan være svært, og ikke alle lærer rutiner og de små cowboytricks lige hurtigt. Snak også meget gerne med din chef om, at du jo rent faktisk gerne vil nå dit mål, men at du måske har brug for lidt inputs til, hvordan du kan blive hurtigere. Det skulle han som chef gerne kunne hjælpe med sker - det er trods alt hans job og i hans interesse, at hans medarbejdere når målene. Hvis han ikke er interesseret i at hjælpe, så må svaret nok være, at bide tænderne sammen mens du leder efter et andet arbejde. Jeg er nemlig helt enige med de andre her i tråden, der siger at det er lettere at finde job, når man allerede er i job, så selvom det ikke er skide sjovt, så er det bare med at få det bedste ud af det.
--
#23
kikophil
Monster Supporter
11-07-2020 22:14

Rapporter til Admin
#0 - Well :) Som tidligere chef for sammenlagt op til ca. 5000 medarbejdere (over 22 år) hvor jeg dagligt/døgn - ikke bare arbejdede sammen med dem, men også skulle indøve/godkende dem - samt videresende/fyre dem, er jeg ret godt inde i hvordan tingene foregår fra A til Å :) Det lyder som om, du ikke har nogen særlig faglig uddannelse, og derfor nu sidder et sted, der "måske" er økonomisk presset af coronakrisen, hvorfor du bliver presset af din chef - der igen bliver presset af hans chef osv. - således al tryk går nedad, og ender hos jer/dig på "gulvet" med krav om en højere produktionsrate/hastighed. Da dette er afhængigt af en fysisk optimering - vil mange naturligvis falde fra, da ikke alle kan præstere den samme fysiske hastighed uden at "gå i stykker" Denne fysiske optimering kan ikke sættes efter en gennemsnitlig præstation, hvis dette ikke når det produktionsniveau, dine chefer nu engang har fået trukket ned over hovedet. De er bestemt ikke glade for situationen, men deres job er igen afhængigt af, at de kan fuldføre deres egne opgaver ovenfra! Så Alfa/Omega! Du skal hurtigst muligt finde et andet arbejde. Indtil videre skal du naturligvis gøre dit bedste, uden at gå i stykker, da en god udtalelse fra nuværende arbejdsgiver i din situation selvf. vil være et plus for fremtiden. Undgå helt at lave oprør, da din arbejdsfunktion ikke ligefrem berettiger til dette. Du vil jo i samfundets aktuelle situation desværre hurtigt ku` blive erstattet :( Men op med humøret! Der findes jo stadigvæk masser af arbejde til dem, der gerne vil arbejde! Bare husk, at holde mundvigene oppe/håret tilbage/tøjet ok/øjnene smilende/åbne (snup en brøndum snaps inden samtale og børst tænder) - Se folk i øjnene da du intet har at skamme dig over! Du er et menneske som alle andre - med forskellige kompetenser! Så se at komme ud af det, du allerede er - øv - overfor der går dig så slemt på, at du ender med psykiske/fysiske ulemper!!! Har passet min søn i snart 1½ år grundet delvis sammenlignelig situation! God luck /Kim
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#24
jollarn
Elitebruger
11-07-2020 23:27

Rapporter til Admin
Coop du arbejder i? :P
--
Det jeg ikke dør af, gør mig kun stærkere!
#25
kiv
Mega Supporter
12-07-2020 10:36

Rapporter til Admin
Jeg ved ikke om det er blevet skrevet, jeg har ikke læst alle kommentarer. Vi undersøgte det ved HK da min kone var ked af hendes job. Ved HK sagde de at hun ville selvfølgelig få de 3 ugers karantæne, ud over det havde arbejdsgiveren ret til at tilbageholde de sidste 14 dages løn. Tag en snak med din fagforening, men jeg vil også opfordre dig til at være varsom med hvad du fortæller dem, da det bliver noteret til senere brug.
--
#26
TwinX
Monsterbruger
12-07-2020 11:55

Rapporter til Admin
#14 - er du ikke medlem af en fagforening ? selvfølgelig blir man ikke på arbejde uden løn... hvad satan ? og da slet ikke i aldi, og da slet slet ikke til den løn jeg tror du får. Hvis du bliver bedt om at blive længere uden løn, må du bede pænt om at få det på skrift. Det lyder som der render nogle temmeligt uduelige butiksbestyrere rundt i det ganske land og misbruger deres indbildte magt til bosse rundt med de ansatte som er den egentlige motor i firmaet. Sig dog fra.
--
#27
Kasperkk
Monster Nørd
12-07-2020 11:58

Rapporter til Admin
#25 arbejdsgiver har ikke ret til at tilbageholde noget om helst hvis du opsiger din stilling og arbejder opsigelses perioden ud. Du snakker om regulær udeblivelse og det er noget andet. Det er heller ikke nævnt i #0
--
HO, HO, FUCKING HO!
#28
TwinX
Monsterbruger
12-07-2020 12:12

Rapporter til Admin
#25 hvis en arbejdsgiver skal tilbageholde løn, skal det dokumenteres fra arbejdsgivers side, at den ansatte, med forsæt, har skadet virksomheden. Hvis man behandles dårligt og ikke vil være på en arbejdsplads grundet behandlingen, så sygemelder man sig og lægger evt. vejen forbi egen læge. Hvis der indløber en sygemelding i en fyringssag hvori det fremgår at opsagte er syg med stress, bl.a. på baggrund af kontinuerlige opfordringer til at blive på arbejde uden løn, så skal du bare se løjer...
--
#29
JRM
Mega Supporter
12-07-2020 12:29

Rapporter til Admin
#28 enig.. Det giver ofte en god andledning til arbejdsstyrrelsen kigger forbi.. Men til #0 Bed din chef bevise for dig man kan holde akkorden med de nye og mere besværlig forhold, uden at dette fører til urealistiske/ulovlige arbejdsforhold. Er der andre på din linje der kan det? Ellers er det vel bare at fortsætte i det tempo du gør og se til om det forhåbentlig enten giver dig en fyreseddel heldigvis, eller at du selv finder noget andet. Når nu leder ikke kan se at du gør hvad du kan, og de nye forhold gør akkorden urealistisk at opnå.
--
Ryzen 3600X - Corsair H100i v2 ASrock X470 Fatal1ty K4 - 16gb Corsair 3200mhz GigaByte WF OC 2070 Super - 256gb SM961 NVMe - AOC CQ32G1 144Hz 1440P
#30
MaxXX
Monster Supporter
12-07-2020 18:24

Rapporter til Admin
Jeg tror det bedste er at være ærlig og pragmatisk. Sig til din chef at du gør dit bedste, men at du ikke er sikker på du kan leve op til det han forventer og er igang med at lede efter et andet job.
--
Plz no lag
#31
RaGe_22
Nørd
12-07-2020 18:45

Rapporter til Admin
Og måske man skulle tage vare på sig selv inden man falder om med en hjerneblødning, livet er for kort til et stresset arbejdsliv. Jeg ville personligt sygemelde mig og derved fokusere på at finde et nyt job, det er bestemt ikke umuligt at få arbejde uden at være i beskæftigelse. Og jeg giver ikke 5 potter pis for elendige eller sure og udbrændte chefer.
--
Better to reign in Hell, than serve in Heaven
--
Sidst redigeret 12-07-2020 18:47
#32
ReneWagner
Superbruger
12-07-2020 20:19

Rapporter til Admin
Det er altid nemmere at finde et arbejde, når man har et i forvejen :)
--
Have you tried turning it off and on again?

Opret svar til indlægget: Jeg vil meget gerne opsige min stilling.. Men..

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning