Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

mus, tastatur, headset software

Af Maxibruger Memo85 | 01-08-2020 21:13 | 172 visninger | 4 svar, hop til seneste
Har lige pt. Razer tastatur. Logitech mus. Logitech headset. Mit headset skal skiftes ud, og vil gerne over til trådløs. Har set at SteelSeries Arctis 7 2019 edition kommer på tilbud i El-Giganten næste uge. Men har ens system godt af at havde software fra 3 forskellige producenter ? Havde engang konflikt problemer med software mellem mus, tastatur, headset. Dette var nok 15 år siden, men er det stadigvæk et problem der opstår nu om dage ? Ved godt det er et dumt spørgsmål, da næsten alle komponenter nu om dage har software for at styre alt muligt. rbg, OC, o.s.v.
--
#1
JTP
Elitebruger
01-08-2020 21:16

Rapporter til Admin
Det eneste jeg har hørt om, er at softwaren til de forskellige produkter kan gå ind og påvirke spillene. Men ikke noget jeg umiddelbart selv har oplevet eller hørt meget om. Der skulle ikke være en grund til, at det vil give problemer.
--
#2
Memo85
Maxibruger
01-08-2020 21:24

Rapporter til Admin
Ok. takker for hurtig svar. lige et andet spørgsmål. Kan man godt tage i El-Giganten og prøve forskellige headset derinde, i disse corona tider ? Havde læst nogle tøj butikker havde lukket ned for prøve rum.
--
#3
JTP
Elitebruger
01-08-2020 22:36

Rapporter til Admin
#2 De har åbnet op for stort set alt. H og M havde også lukket prøverummene af, men de havde så 100 dages retturret så man kunne prøve tøjet af. Lidt for meget synes jeg. Men de har åbnet. Elgiganten har også og du kan stadig gøre brug af deres 30 dages køb og prøv. Eller 50 dage hvis du er medlem. Der er få ting du ikke kan bare købe og prøve og returnere.. men det er ikke med headset osv. Så hvis du ikke kan prøve dem derinde, så køb dem med hjem og prøv dem. Jeg ved, at her hvor jeg bor, der har Elgiganten sat nogle gamerpcere op med mus og headset man kan prøve.. Så det var en mulighed, men igen, jeg vil nok hellere købe det hjem og prøve det ad der du kan evt. læse her : https://www.elgiganten.dk[...]
--
#4
NiceRag
Junior Nørd
01-08-2020 23:59

Rapporter til Admin
jeg har corsairs HS70 wireless og jeg har intet software til dem. de kører bare "out of the box" samme med mus og tastatur. de fungerer ofte helt uden software. og så kan softwaren bare installeres hvis du vil se eller justere nogen specifikke ting. Min G900 logitech mus, installerede jeg softwaren og opsatte min mus' lys (slog det fra :P) og fik det aldrig geninstalleret efter jeg fik geninstalleret windows. samme med mit gamle corsair tastatur. jeg gemte lys-profilen direkte i firmwaren på tastaturet. Idag bruger jeg dog Varmilo keyboard og Xtrfy M4 mus, som heller ikke har software til lyset. det kører bare igennem selve hardwaren. det' nice :)
--

Opret svar til indlægget: mus, tastatur, headset software

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning