Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Bedste gamer headset?

Af Gæst Putte | 04-08-2020 15:53 | 602 visninger | 15 svar, hop til seneste
Jeg er bare ude efter det bedste headset. Gamer på PS4 men er fuldstændig på udebane her. Hvilke headset går man aldrig galt med? Pris er underordnet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
MisterNiceHands
Nørd
04-08-2020 16:05

Rapporter til Admin
Hvis du benytter Discord på en pc ved siden af, så et Astro A50 Gen4 ganske godt faktisk. Det kan kobles til både pc og Ps/Xbox så du kan høre ingame lyd, samt din buddies gennem Pc’en via Discord eller hvad der nu bruges :-) Det er lidt peberet, men jeg har nu til dato været glad for mit.
--
Signatur (Valgfri)
#2
Putte
Gæst
04-08-2020 16:09

Rapporter til Admin
Lige en tilføjelse, er det actics pro eller hyber cloud x II man skal gå efter.?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Putte
Gæst
04-08-2020 16:13

Rapporter til Admin
Bruger discord på mobilen. Pc bruges ikke. Men tænker mit headset vel bare kan sættes i ps4 controlleren?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
thechillum
Maxi Supporter
04-08-2020 16:14

Rapporter til Admin
Det bedste headset er nok det som du er mest komfortabel med på hovedet med bedst mulig lyd kvalitet. Ud og prøv en masse headsets og find de tre som sidder bedst på dig, læs om deres lyd kvalitet og afprøv det derefter i virkeligheden. Headset kan man ikke bare google performence som et grafikkort.
--
#5
Putte
Gæst
04-08-2020 17:05

Rapporter til Admin
Den slags tålmodighed har jeg slet ikke i den retning her. Søger bare lidt anbefalinger og så køber jeg ud fra det. Høre at x cloud 2 skulle være gode?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
TisseFrans
Ny på siden
04-08-2020 17:10

Rapporter til Admin
Jeg er sindsygt glad for mit Steelseries Arctic Pro Wireless. De er behagelige at have på (hvilket jeg har haft svært ved at finde på andre headsets), men det er nok meget individuelt alt efter hovedstørrelse osv. Lyden er fin nok...ikke dårlig men heller ikke fantastisk. Til gaming er det fremragende, til musiklytning bruger jeg andre hørebøffer. Den trådløse forbindelse er lækker...specielt med den lille controller hvor man lader extra batteriet op imens man bruger det andet. Tager 10 sek at skifte batteri. Og så kan man gå på lokum (til glæde for gutterne!) uden at gå glip af noget på discord. Win!
--
#7
Putte
Gæst
04-08-2020 17:23

Rapporter til Admin
Lyder godt, især det med lokummet ?? De ligger også højt på test rundt omkring på nettet. Dog er der mange brugere som siger man skal holde sig langt væk fra Artics. Sgu lidt forvirret her.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
JTP
Elitebruger
04-08-2020 19:20

Rapporter til Admin
Kan anbefalde Hyperx mærket. Bruger dem selv mange timer dagligt og lægger ikke mærke til rigtig at jeg har dem på. Lyd og komfort er ret lækkert i forhold til det er et headset. Om det er Hyperx cloud 2 eller alpha skulle vist ikke have så meget at sige, udover at 2'eren kommer med surround lyd, som mange så ikke kan lide, men det er en smagssag.
--
#9
TisseFrans
Ny på siden
04-08-2020 20:06

Rapporter til Admin
#7 Jeg ved bare at mig selv og 2 kammerater købte det sidste år under Black Friday og vi har alle 3 været super tilfredse med det.
--
#10
Ilwaz
Guru
04-08-2020 20:15

Rapporter til Admin
#0 Det bedste i sub 1000 klassen er HyperX Cloud II. Over det og du er bedre stillet med Sennheiser Game One. Steelseries arctis har god lyd, men forfærdelig mikrofon. Astro A50 Gen4 er fine, de er bare ikke 2500 værd. Game one spiller bedre og koster det halve.. #9 Fordi i med stor sandsynlighed ikke har prøvet bedre.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
--
Sidst redigeret 04-08-2020 20:16
#11
TobiasK
Semibruger
04-08-2020 23:06

Rapporter til Admin
Har selv Steelseries Arctis 7, hvilke jeg er super glade for. Har et okay stort hoved, hvor de passer godt, samt lyden er god. Det er ikke HI-Res lyd men de er super fine til spil. De er på tilbud til 699kr i Elgiganten den her uge
--
#12
Hodja^
Nørd Aspirant
05-08-2020 12:26

Rapporter til Admin
Har selv HyperX Cloud 2 og er super glad for det :) Sidder super godt og lyden holder tæt, til prisen er det vist nok også kåret som et af de bedste på markedet. https://www.pricerunner.dk[...]
--
#13
the688
Guru
05-08-2020 12:35

Rapporter til Admin
Også en anbefaling til HyperX Cloud herfra. Har prøvet mange - også rigtige hovedtelefoner - som er meget bedre, men til under en tusse, er de pokkers behagelige, og vidunderligt neutrale i lyden. Ikke noget "OMG BASS" som de vilde unge konfirmander tror de vil have. Jeg bruger dem ofte når jeg bare sidder og gamer noget casual et-eller-andet, og så får de en omgang klassisk musik eller noget støvet akustisk folk-redneck-halløj. Og så ligner de ikke alt det her plastik-RGB-gamer-gøgl man ofte får til de penge... Game One er bedre. Om det er prisen værd, er op til dig. Men når du siger "Bedste gamer headset" så gik jeg ikke ud fra at du mente "noget til under 1000 kroner" :) Either way, slå surround-gøglet fra og kør ren stereo. VIRKELIG nemt at positionere lydkilder og skille dem fra hinanden, så du kan høre hvorfra skuddet kom, eller hvem der kommer listende hvor.
--
"ORK SATME!"
#14
NiceRag
Junior Nørd
05-08-2020 12:39

Rapporter til Admin
Jeg har et corsair HS70 det blev primært valgt pga det har store øre-bøffer, som er ovale jeg har ret store ører, så de fleste andre høretelefoner, gør ondt efter noget tid, på ørene. andre komfortable headsets jeg har ejet, har været fra sennheiser. bl.a. en ældre version af deres "Game One", som er skide behageligt, men en anelse dyrt ifht mit corsair. https://www.eposaudio.com[...] - dette er dog ikke trådløst, så det afhænger vel også af hvad du er til. Men lige pt har jeg ingen problemer med mit. mikrofonen kan dog ikke "bøjes ind" på samme måde som en del andre headsets kan, til gengæld kan det pilles helt af. Rækkevidden er... middelmådig. mit dongle sidder bag min skærm, og kvaliteten er selvfølgelig fin her foran tastaturet. men går jeg ud af rummet forsvinder lyden ret hurtigt. Og det' såmend også fint nok. jeg er ikke typen der snakker med gutterne, imens jeg står og plasker med pis ned i toilettet (Fuck dig Kris. det er klamt at høre på!) Skulle jeg købte et nyt headset i dag, ville det nok blive et kablet, som så bliver tilsluttet i en DAC placeret på min højre side (jeg sidder i et hjørne, med væg på min højre side), så ledningen ikke er i vejen :) og så en Mod mic, eller lign løsning, som mikrofon. det er en dyrere løsning, men.. så må jeg jo spare op. overordnet set er lyden i mit corsair headset ... ganske acceptabel men på ingen måde imponerende, ifht fx mit beyerdynamics DT770 (som jo ingen Mic har) men de koster det samme. det' prisen, for en mikrofon og noget trådløst :)
--
Sidst redigeret 05-08-2020 12:39
#15
Lexio
Maxi Supporter
05-08-2020 16:02

Rapporter til Admin
Jeg kan anbefale Sennheiser PC 360 SE eller måske G4ME ONE. Virkelige lækker komfort og god holdbarehed og syntes prisen er rimelig. Har stadig den "originale" PC 360 G4ME, den virker stadig, der er lidt småfejl med scroll wheel på siden efterhånden. Men mikrofon og lyd er trods alt fortsat god. Ørekopperne med stof er ikke varme og mine er stadig i fin stand og ikke slidt i stykker. Har for øvrigt haft mit siden 2013 og har da brugt det en del. Har efterfølgende nemlig købt en ekstra PC 360 SE som har samme specs som min oprindelige.
--
We know the speed of light, but whats the speed of dark? Ryzen 9 3900X - Asus X570 - 16GB G.Skill 3600MHz - Asus RTX 2080Ti

Opret svar til indlægget: Bedste gamer headset?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning