Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Salg af ældre komponenter

Af Gæst Bager10denma | 10-08-2020 17:28 | 353 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hejsa Jeg er ved at bygge en ny PC. Jeg ville derfor høre om hvorvidt i mener det bedst kan svare sig at sælge den min gamle PC som en komplet PC? Eller skille den ad, og sælge delene separat. Det skal lige siges jeg har alle æsker/kasser til komponenterne endnu. - Hvad ville indbringe mig flest penge?'
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Kratzen
Supporter Aspirant
10-08-2020 17:30

Rapporter til Admin
Opret en salgstråd og se hvad folk byder. Hvis man sælger samlet forventer folk af og til en vis rabat. Hvis du sælger i dele risikerer du at du ikke kommer af med det hele.
--
#2
Ilwaz
Guru
10-08-2020 17:50

Rapporter til Admin
#0 Kommer an på delene. Hvis det ikke nogen specialt eftertragtet, så får du mest ved samlet salg. Men er det dele som 1080Ti, så kan du stadigvæk få en god pris for dem. Forudsat det er den rigtige model(Typisk Asus Strix).
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
--
Sidst redigeret 10-08-2020 17:50
#3
Balanovic
Elite Nørd
10-08-2020 19:15

Rapporter til Admin
Kommer an på værdien af det, der ikke skal til for at den yder det den skal. Fx. vil et dyrt kabinet, dyr køler, 1000w platinum PSU og generelt lækkerier have meget lidt værdi for en køber, der efterspørger en færdigsamlet PC. Generelt søger en der køber brugt, værdi for pengene. Antag et givent system, med køleren som forskel. Altså en med Noctua NH-D15 og en Hyper 212, alt andet lige. Her vil værdien for køber højst sandsynligt være den samme. Sælger du i løsdele, ville du kunne hive værdien mellem den D15 og den 212 hjem også. Altså, har du et skrabet system med en billig køler, billig PSU og et billigt version af et grafikkort, så sælg samlet. Har du et dyrt system i form af dyre og/eller kvalitetskomponenter, så kan du overveje at sælge det i løsdele. Det er i hvert fald min mening, der især dækker systemer, som er omkring 4 år gamle. Ved nyere og ældre systemer end da, synes jeg der er en tendens til andet. Ved et nyere system, er løssalg tættere på samlet pris, baseret på prisen og kvaliteten af hardwaren. Ved et ældre system, er løssalg også tættere på samlet pris, men dette er på baggrund af, at kvaliteten nu er en mindre faktor. Har du selv samlet systemet, overvej ovenstående. Har du købt den samlet, så overvej om du ikke bare skulle sælge den samlet.
--
Sidst redigeret 10-08-2020 19:18

Opret svar til indlægget: Salg af ældre komponenter

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning