Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

VR headset til DCS/flight sim

Af Ny på siden Bisballe | 24-11-2020 14:59 | 359 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej. Jeg flyver DCS og kunne godt tænke mig at opgradere til VR. Jeg har primært kigget på Reverb G2, da den har rimelig god opløsning og så vidt jeg har læst mig frem til skulle være den ideelle til fly sim. Den har jo blot en lang leveringstid som indtil videre er sat til d. 21 feb 2021 og stadig er ukendt. Ville I anbefale at vente på at den kommer ud eller har i alternativer der er ligeså gode/bedre til sim? Tracking er ikke det vigtigste, da jeg alligevel bruger joystick + throttle.
--
#1
Lupine
Semi Supporter
24-11-2020 15:08

Rapporter til Admin
#0 Vent på Reverb G2. Det er det bedste til simgaming - har selv et CV1 og et Quest 2 til DCS/iRacing, Quest 2 kommer tæt på med link opdateringen + 500 Mbit bitrate men det er stadig en konvertering der ligger unødigt pres på systemet samt at opløsningen ikke er så høj som Reverb G2. Index har lavere opløsning end Q2 og Pimax spreder opløsningen over alt for høj FOV.
--
#2
Coff
Mega Supporter
24-11-2020 17:42

Rapporter til Admin
Jeg har brugt Quest2 og virtuel desktop. Jeg ved ikke om det bare var min maskine/setup men selve loading billederne var en smule ulæselige/forskudt mellem øjene hvilke gjorde omdt i øjene at se på. Men når man var i spillet så var der ingen problemer så virkede tracking fint. At spillet så ikke helt er optimeret til vr, f.eks. kan man stikke hovedet ud af vinduet er kun en lille ting.
--
#3
MKMV
Bruger Aspirant
25-11-2020 03:14

Rapporter til Admin
Index har en bedre refresh rate og større fov. G2 kommer med en version med sensorer der kan måle fx stress og den slags, hvis det har interesse. SDE skulle være minimal på G2. Hvis du ikke har hørt det så kræver Q2 officielt facebook login, og de logger og bruger dine data, det skriver de cirka selv. @Lupine har du prøvet Pimax? Af de sammenligningstest der vises, virke den stadig overlegen eller hvad med 5k version med høj refresh rate? For 8kx skal man selvfølgelig have en gpu der kan trække det. Fov er vel netop vigtigt i sim.? Refresh rate kommer vel an på farten.
--
#4
Lupine
Semi Supporter
25-11-2020 06:35

Rapporter til Admin
#3 Nej har ikke prøvet Pimax - men iRacings forum har mange sammenligninger og de siger alle det samme. Udover at have sine software problemer så prøver Pimax at sprede, de godt nok mange pixel, over en alt for stor FOV. Det er jo der at VR er en tradeoff - enten høj PPI og lav FOV eller høj FOV og lav PPI.
--
#5
CV
Guru
25-11-2020 09:45

Rapporter til Admin
Har også læst at Pimax skulle have alt for lav brightness, sammenlignet med andre VR headsets.
--
#6
MKMV
Bruger Aspirant
25-11-2020 11:36

Rapporter til Admin
#4 Hvad jeg kan søge mig til så holder PPD vist stadig: https://www.reddit.com[...] - og her er en sammenligning med G2: https://www.youtube.com[...] Software issues, er det ikke fordi de ikke bruger Nvidia ? #5 Var det på 8kx modellen?
--

Opret svar til indlægget: VR headset til DCS/flight sim

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning