Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Er løbet ind i et problem (Arctic Freezer Monterin...

Af Supporter lasse p. | 25-12-2020 06:19 | 635 visninger | 9 svar, hop til seneste
Kære HOL Long story short. Jeg har brugt hele natten på at forsøge at samle mit nye build. Desværre er jeg løbet ind i det problem at min nye køler (Arctic Freezer II) ikke passer på mit bundkort, da man tilsyneladende er gået over til en mere "smart" metode til at sætte køleren fast på bundkortet. Hvilket betyder, at den kræver langt mere plads en tidligere for at få det sat fast og det er der ikke på mit X570 Tuf bundkort. Det er dog sådan, at man i den tidligere udgave Arctic Freezer II (rev. 2) fik 4 AM4 socket skruer med i købet. Med dem kunne man montere køleren direkte på bundkortet. Disse fire skruer håber jeg at kunne finde et sted. Man kan se dem her på dette billede, de fire skruer i nederste højre hjørne. https://static.tweaktown.com[...] Jeg har forsøgt at bruge de standard skruer der sad på mit bundkort, men de er for korte. Jeg har endvidere skrevet til Arctic, men jeg tænker at min juleferie er længe ovre inden de rykker. Håber på lidt kyndig hjælp her :)
--
#2
Gustavss14
Nørd
25-12-2020 09:57

Rapporter til Admin
Har netop installeret en 360mm rev. 3.0 på mit B550 bundkort. brug denne manual. Vælg AMD Socket og installation, da fremgår det hvilke og hvor skruerne skal skrues i. https://support.arctic.ac[...]
--

--
Sidst redigeret 25-12-2020 09:58
#3
Aexrael
Ny på siden
25-12-2020 13:12

Rapporter til Admin
#2 problemet er visse bundkort har VRM capacitors som sidder i vejen, særligt har jeg set det på ASUS bundkort og mit eget Gigabyte Aurous Elite, den nye monterings metode passer ikke til dem fordi Rev 3 brackets støder ind i VRM caps. #1 Jeg har selv fået mine skruer fra artic i foregårs via deres support, du skal bare fremvise fakturaen så bliver de sendt med posten. Du skal nok forvente de nok ikke kommer frem før en gang tideligst om et par uger hvis supporten først åbner fra på Mandag af. Tog mig selv en uges tid før deres support godkendte at sende dem i sidste uge. I hindsight ville jeg ikke havde købt den her AIO, den stodd som bedst i test i ren ydelse, men jeg havde nok kigget på corsairs h115i eller ligende istedet, de har også meget nemmere mounting system. Arctics kabler er også insane svære at bøje og der er enormt meget pres/træk på den måde AIOen sidder lige nu.
--
#4
ietord
Ny på siden
25-12-2020 13:52

Rapporter til Admin
Hej Lasse p Den tråd #1 linker til var oprindeligt min. Jeg har netop modtaget skruerne fra Arctic, men har (som du kan se i tråden) ikke brug for dem mere takket være HOL. Hvor bor du henne i landet?
--
#5
RX
Giga Supporter
25-12-2020 13:55

Rapporter til Admin
#3 Jeg er sådan set tilfreds nok med min (rev. 2), da den ikke siger et kvæk. Men monteringen er næsten umulig uden en 3. hånd. og Ja, slangerne er ret stive, men derfor vel også ret holdbare. Til prisen er jeg tiilfreds nok, men næste gang går jeg nok op i en Kraken x63 eller lign. Min 5800x bliver virkelige varm, ved dog ikke om Rev. 3 mount bracket ville gør den koldere, eller bare nemmere at installere...?
--
Sidst redigeret 25-12-2020 13:55
#6
lasse p.
Supporter
25-12-2020 16:05

Rapporter til Admin
Tak for de mange svar :) Det havde jeg ikke forventet! #3 Mange tak for svaret. Det lyder helt som min udfordring. Jeg syntes faktisk køleren er ret fed. Men kunne jeg bytte den havde jeg simpelthen sendt den retur og købt en anden. Men nu er den pakket op. Det er jo heller ikke fordi jeg tror at den ikke køler ordentlig, men det var simpelthen en lang og forfærdelig nat i forsøget på at samle den, som kunne have været undgået :) #4 Jeg bor ved Esbjerg. Hvis du har skruerne til overs vil jeg meget gerne købe dem og selvfølgelig betale fragten. Hvis du bor indenfor en overskuelig distance, vil jeg også meget gerne afhente dem. #5 Hvis du vil forsøge med den nye bracket kan vi bytte. ;) Jeg skal ikke bruge den ser det ud til. Har du hvordan har du installeret din køler? Den burde ikke blive varm så vidt jeg er informeret.
--
Sidst redigeret 25-12-2020 16:09
#7
ietord
Ny på siden
25-12-2020 16:25

Rapporter til Admin
#6 Orv, det kan næsten ikke blive længere væk fra mig - jeg bor på Amager. Jeg sender dig meget gerne skruerne og du skal selvfølgelig kun betale fragten - jeg har fået dem gratis (: PM mig, hvis du tænker det giver mening.
--
#8
ietord
Ny på siden
25-12-2020 16:32

Rapporter til Admin
#6 jeg kan i øvrigt tilføje at jeg bruger min køler på en 5800X. Efter at kæmpe lidt med en ordentlig montering (det er lidt besværligt) så har jeg et vældig køligt system. 65 grader når jeg spiller (og blæserne er sågar sat til kun at køre ved cirka 50% speed) og mellem 70 og 75 grader i cinebench. Det er en varm cpu så det er meget imponerende og ufatteligt stille (:
--
#9
lasse p.
Supporter
25-12-2020 16:46

Rapporter til Admin
#7 Hvis du vil sende dem, ville jeg blive meget taknemmelig! Jeg sender dig lige en PB.
--

Opret svar til indlægget: Er løbet ind i et problem (Arctic Freezer Monterin...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning