Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Tablet eller ipad spil

Af Juniorbruger Nxo | 20-01-2021 08:29 | 372 visninger | 10 svar, hop til seneste
Hey Hol. Jeg skal købe en tablet/ipad til kæreste inden for 3 uger, hun bruger den næsten kun til spil. Snakkede så med hende om hvad hun helst ville have, hvor hun siger der er mange flere spil til ipad. Passer dette? Må indrømme jeg helst vil købe en tablet på grund af prisen, især da den kun bliver brugt til spil. Hvad for nogle modeller skal jeg kigge efter? Tak. Nxo
--
#1
SUPERBOY
Giga Nørd
20-01-2021 08:32

Rapporter til Admin
Hvis hun vil have en ipad - så køb en af dem, hvis det er sådan en hun vil have vil alt andet være en skuffelse. Ipad/Apple har for længst "vundet" Tablet krigen og har nogle rigtig nice Tablet produkter. (Btw. jeg har selv kun android tablets)
--
Tag altid BACKUP!!
--
Sidst redigeret 20-01-2021 08:34
#2
Danny Andersen
Monsterbruger
20-01-2021 08:37

Rapporter til Admin
På tablet markedet er Apple klart foran ift. apps der bliver udviklet så helt sikkert gå efter en iPad. Selv har jeg lige købt en 8th gen iPad som har fået et bump med ny processor osv. Den er jeg rigtig glad for, fordi den også kører desktop browser, det er virkelig rart! Min er den mindste model, fordi vi primært bruger den som "fjernbetjening" til streamingtjenester og til at bestille varer på nemlig og lidt random browsing på nettet - det er vores erstatning til den bærbar vi ikke længere har brug for.
--
#3
Nxo
Juniorbruger
20-01-2021 09:42

Rapporter til Admin
1# jeg ved hun er ligeglad med om den hedder apple eller tablet, men. Hvis hun ikke kan spille sine spil så der ballade :) når jeg så kigger på nettet (ved intet om ipad/tablet) er den billigste ipad ca 2700 kr og tablet kan man få helt ned til 700 kr. Havde selv regnet med at bruge omkring 1500-2000 kr. Så få den bedste maskine til spil. 2# når du siger apps mener du så os der er flere spil til ipad?
--
#4
Shase
Monsterbruger
20-01-2021 11:00

Rapporter til Admin
Jeg har selv lige for nyligt været igennem tabletkøb til mit datter, da der var en gammel tablet som skulle udskiftes. Vi kommer fra Android og har en masser apps og spil til denne. For al god ordens skyld, så overvejede jeg både android og ios. Ipad sidder forbløffende tungt på markedet for tablets. Udvalget af android tablets er i hvert fald efter min mening skuffende. Der er mange low-end. Få middelgode og en håndfuld high-end. Trods dette fandt jeg en ny android-tablet. Primært fordi vi kommer fra android, og dermed har en masse betalte apps. Men også fordi det er mit indtryk at der ikke er så stor forskel i udvalget af apps mellem de to systemer. Sekundært pga. prisen. Jeg fandt en anstændig mid-end tablet, som fint opfylder alle behov. Den kostede 750kr brugt. Det var en Huawei Mediapad M5 lite. Men hvis din kæreste decideret har efterspurgt iPad, så synes jeg da at du skal overveje sådan en. De koster så vidt jeg husker omkring 2500-3000kr for den lille model fra ny. Men kvaliteten virker også god. Bevares, en del af prisen er logoet. Men man får altså en rigtig god tablet med en god brugeroplevelse. Noget som man ikke får særlig meget af, hvis man køber en low-end android, hvilket der desværre er rigtig mange som gør. Hvad kommer hun fra i dag? Og er udvalget af apps den vigtigste årsag til at hun gerne vil have en iPad?
--
Husk at det ikke altid bør komme an på "specs"
#5
Nxo
Juniorbruger
20-01-2021 12:05

Rapporter til Admin
4# Hun har en ipad idag en af de allerførste der kom på marked så den er virkelig træt. Men hun har aå android telefon og vil ikke ha en Apple. Grundet hun vil ha en ipad igen er udelukkende fordi hun mener der er flere spil til ipad. Hvad jeg kan læse i alle skriver så er ipad bare bedre? Så må jeg sku ofre det extra. Har så osse læst 32 GB ikke er nok så man skal midst ha 64 GB, så begynder de at koste lidt. Nogen som kender til brugt marked? Kigger lidt på en ipad air 2 64 GB er den pengene værd? Mange tak for svar, har hjulpet en del
--
#6
spacefractal
Megabruger
20-01-2021 12:13

Rapporter til Admin
Personligt kan jeg ikke anbefale no name android tabletter. jeg købte engang en billigt en, men skærmen var helt forfærdligt at se på. værste skærm jeg har set. Huwaii tabletter er dog sådan set udmærket dog. Du kunne da også overveje en brugt ipad hos f.eks. BlueCity.
--
#7
Shase
Monsterbruger
20-01-2021 13:59

Rapporter til Admin
#5 Jeg vil som sådan ikke fraskrive Android. Man skal bare ikke købe de dårlige. For så får man også en dårlig oplevelse. Der er mange fine tablets med android.. F.eks Lenovo m11, Mediapad t5, m5 lite, m5. Galaxy tab a, Galaxy tab s serien fra 5 og opefter. Og mange mange flere. Fælles er at man som regel får hvad man betaler for. Og så er der også noget fra de forskellige producenter ift. deres overlægning på android. Hvis det handler om lækkerhed kontra pris, så vil jeg anbefale en Huawei Mediapad M5. Det er en tablet fra 2018 som for mig personligt rammer et sweetspot. Huaweis nyere tablets er uden Google Play. Så dem vil jeg ikke anbefale. Altså hvis hun virkelig skal have mange spil, så er 64GB nok det du skal kigge efter.
--
Husk at det ikke altid bør komme an på "specs"
#8
Jacob [5260 Od.S]
Junior Nørd
20-01-2021 14:29

Rapporter til Admin
Jeg ville starte med at undersøge om de spil hun vil spille findes til Android. Hvis de ikke gør det, så er det jo en no-brainer. Hvis alle hendes spil findes i Play Store, så husk at en tablet til 700 kr ikke kan sammenlignes med en ipad. Dine 1500-2000 kr lyder som et realistisk pris-range. Den hun har nu er sikkert 16GB, hvis hun ikke klager over pladsmangel nu, så tænker jeg at hun kommer i d. 7. himmel med 32GB, så ville jeg spare de sidste penge. Android kan næsten altid udvides med kort.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#9
ilmep
Junior Supporter
20-01-2021 14:43

Rapporter til Admin
Jeg er på inden måde en Apple man, men i forhold til tablets, så kan Android ikke følge med. Vi har 2 stk hjemme en nyere pro og en 4-5 år gammel Ipad air. Sidstnævnte kører fortræffeligt selv efter alle de år. Det samme kan ikke siges om de android tablets jeg har haft.
--
#10
Romaniuz
Junior Supporter
20-01-2021 14:53

Rapporter til Admin
Samsungs Galaxy Tab S5e er rigtig fin, og virkelig et lækkert stykke hardware. Det er ikke en iPad, men kan alt som den kan (alt efter den store der er adgang til).
--
You get more of what you want with a kind word and a gun than you can get with just a kind word - Al Capone -

Opret svar til indlægget: Tablet eller ipad spil

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login