Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Wacom vs Xp-Pen

Af Ny på siden NeonNinja | 11-12-2021 16:05 | 636 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hejsa Jeg er på markedet efter en digitizer med skærm. Normalt har jeg altid sværget til Wacom. De laver umiddelbart de bedste digitizer og har været i gamet længe. Men, når det så kommer til skærm versionerne, så er priserne godt nok pebrede, så jeg kiggede mig lidt omkring og kan se at Xp-pen umiddelbart kan levere en 22" pro version med en masse extras så som stand, 2 penne osv til, for 1500kr mindre end en 16" wacom. Af hvad jeg kan se på reviews er den umiddelbart Fuldt ud på højde med en Wacom tablet, men det kan jo også være internet gas. Er der nogen der kender til, eller har erfaring med Xp-Pen tablets herinde som kan sige go eller no go? :)
--
Det korte svar: Nej! Det lange svar: NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
#1
Devilduck
Supporter Aspirant
11-12-2021 18:10

Rapporter til Admin
Jeg tog et deep dive på digitizers, og så en masse YT videoer, der var mange der rapporterede at nogle af Wacom konkurenterne har nogen ret heftige krav til YT reviews. Prøv at finde dem, så kan du se om XP pen er en af dem. Det lød til at være en jungle at tjekke reviews, fordi nogle af dem holder reviewers i meget meget stramme tøjler, og manipulerer alt det de kan. Når det så er sagt så fik nogen af dem reelt gode reviews inkl PR relationen. Men ja, Wacom koster kassen : )
--
#2
Devilduck
Supporter Aspirant
11-12-2021 19:02

Rapporter til Admin
https://www.youtube.com[...] Fandt ham her der også giver negativ feedback på XP pen, 15.6 versionen han reviewer får noget kritik med på vejen, og han køber en selv for at dobbelt tjekke, virker reel nok.....
--

Opret svar til indlægget: Wacom vs Xp-Pen

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE