Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Fremtidsmuligheder i IT

Af Gæst Simone | 01-12-2022 21:53 | 450 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hey folkens jeg er i gang med en It-supporter uddanelse som i nok ved er det ikke en Bacheloruddannelse eller kandidat. Hvordan ser fremtidsmulighederne ud. på skolen mener de at det højt sandsynligt er helpdesk resten af min karriere?? udover det mener de også at lønnen forbliver det samme resten af mit arbejdsliv samt at jeg er heldig hvis jeg får en løn over 28.000 Passer det ? -Simone
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Kammerfruen
Elitebruger
01-12-2022 21:58

Rapporter til Admin
Det er skræmmende, fordi det lyder til at din skole ikke ved en skid om hvad en IT-Supporter uddannelse kan bruges til. Det er en entry level uddannelse, hvor de fleste kommer til at sidde i en helpdesk stilling i de første par år - men derefter så kan du sgu skifte retning alt efter hvad du har interesse for og dygtiggører dig med vha. certifikater og muligheder i den virksomhed du arbejder i. Jeg kender en masse der er uddannet IT supportere, som i dag arbejder med Azure, Intune, SCCM, CyberArk, Sikkerhed, netværk, Linux administration, databaser og mange andre ting. De har spredt sig ud over det hele, hvilket jeg synes er fedt at se! Mulighederne er næsten uendelige - det kommer bare an på, hvor meget energi du selv ligger i det efter endt uddannelse. :-)
--
Sidst redigeret 01-12-2022 21:59
#2
the688
Guru
01-12-2022 22:00

Rapporter til Admin
Jeg har ikke engang en IT-uddannelse, og har været via IT-support-helpdesk-job, og er "rykket lidt opad" og tjener nu tæt ved 50.000/md Du kan altmuligt, hvis du er god, og flittig, og dygtig, og modig. Uden "drive" kan du ingenting, uanset hvor fint et "CV" du har.
--
"ORK SATME!"

Opret svar til indlægget: Fremtidsmuligheder i IT

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE