Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

bør vi betale pc-licens??

Af Gæst lukas | 15-06-2006 10:39 | 5307 visninger | 235 svar, hop til seneste
http://www.pc-licens-nej-tak.skrivunder.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
NitroBlast
Semi Supporter
15-06-2006 10:44

Rapporter til Admin
Nu igen? Hvad er folk for en flok tudefjæs, at de piver over at skulle betale for noget, der koster penge at lave? Tror man virkeligt, at man kan nasse sig til TV på nettet, bare fordi man "ikke har noget tv"??? De fleste der "ikke har noget tv" har sikkert bare frameldt sig licensen, men har stadig et tv stående (som de med garanti også bruger)... Eller også har de en tv-tuner i deres pc, så de alligevel kan se med... Asocial adfærd efter min mening! Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side
#2
damp barn
Guru
15-06-2006 10:45

Rapporter til Admin
det er noget crap.. men igen, idag kan du sidde med din pc, købe et tv-tuner kort.. og se tv som alle andre i dk.. så nej,, kan ikke se hvorfor nogle skulle slippe, mens andre skal betale..
--
Svesken min, er i profil..
#3
Jim Night
Guru
15-06-2006 10:45

Rapporter til Admin
Kulturministeriet har nu fremsat et forslag der, hvis det bliver vedtaget, vil betyde at alle der er i besiddelse af en PC med internetadgang, skal betale licens. Mange der, som jeg selv, har fravalgt TV'et og DR's programmer generelt, vil nu blive opkrævet ca 2000 kr årligt, for at blive påduttet et produkt eller 'service' som man ikke ønsker. Man tillader sig hermed at sende licensopkrævninger ud til folk der har mulighed for at se/høre DR's programmer......selvom de ikke ønsker det. Alternativt skaber man pludselig en helt ny gruppe 'sortseere', da de fleste nok ikke vil betale alligevel. Enten fordi de ikke har råd, hvilket mange studerende ikke har, eller ganske enkelt fordi man ikke vil finde sig i pludselig at blive tvunget til at betale for noget man ikke ønsker. Giv din underskrift, og lad vores politikere vide at denne form for tvang ikke hører til i et demokratisk samfund som det vi har i Danmark. Målet er 50.000+ underskrifter, der vil blive sendt direkte til kulturministeriet. Hvis man ikke vil betale, kan man jo bare lade være med at have radio eller tv-tuner i sit hjem.
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren !! Se profil for specs
#4
Hest|
Elite Nørd
15-06-2006 10:49

Rapporter til Admin
#1 Fint nok, vil du så også betale andre folks benzin hvis du kun selv har en cykel?? Det har intet at gøre med om man vil have det gratis eller ej, det er om man skal betale for noget man ikke bruger. Jeg har hverken DR1 eller DR2 på min tv af samme grund, men jeg betaler til det alligevel. Jeg skal med glæde sende min regning videre til dig hvis du er interesseret, det piver du jo ikke over
--
Man kan godt være klog selvom man ikke har en høj IP Jeg er blød og lækker og sprød at tygge i
#5
mulle
Super Nørd
15-06-2006 10:50

Rapporter til Admin
Man må da håbe på, at når det digitale signal vinder mere frem og åbner op for en masse bruger muligheder, ja så vil det blive mere pay-per-view agtigt. Så ser man man DR1 ja så betaler man få det... og ser man det ikke men kun discovery, ja så er det det man betaler for... Personligt synes jeg også det er forkert at jeg skal betale for kanaler jeg ikke bruger, for licens pengene går jo ikke til kanaler som discovery og fodbold på 3+ Den går jo primært til DR og vel også en smule til TV" så vidt jeg ved, selvom de primært er finanseret af reklamer.
--
#6
Ground Control
Elite Supporter
15-06-2006 10:53

Rapporter til Admin
Nu forholder det sig jo således at demokratiet har valgt den nuværende regering, så lad være med at give demokratiet skylden. Desuden er man bare igang med at forberede licensen til fremtiden, hvor det fjernsyn vi kender idag, vil blive erstattet af computere. Ganske simpelt. Så stop piveriet og acceptere udviklingen.
--
Ground Control
#7
Arrg!
Gæst
15-06-2006 11:03

Rapporter til Admin
Det er jo fucking langt ude.. jeg gider jo ikke engang glo på dr's lorte kanaler jeg betaler for tv pakke i min antenne forening det må sgu være nok!! det skal da ikke gå ud over dem som ikke ser tv på computeren. anyway sp skulle DR bare ta og få lavet nogle ordenlige sende frekvenser som kan måle hvem der ser tv ligesom i alle andre lande. det firma burde boycottes
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
NitroBlast
Semi Supporter
15-06-2006 11:06

Rapporter til Admin
#4 Sikke da en elendig analogi - du har åbenbart slet ikke forstået hvad det drejer sig om... Hvis man kan modtage signalet, så skal man betale for det. Så er det jo ligemeget om man bruger det eller ikke, for det kan man aldrig bevise... Du forventer vel heller ikke, at du kan få en gratis ADSL forbindelse, bare fordi du siger, at du ikke bruger den??? Licenssystemet er demokratisk vedtaget. Det nye medie-forlig er indgået af stort set hele folketinget, og sådan fungerer tingene i dette land! #5 Man betaler til discovery, 3+, TV3 og alle de andre, via antenneforeningen - uanset om man ser disse programmer eller ej... Og hvorfor skal jeg betale for at modtage 3+, når jeg aldrig ser lortet??? Man betaler ligeledes for at have dekoder eller lign. til sin parabol - med mindre man ser disse programmer ulovligt. Vrøvl, piveri, tuderi, mangel på indsigt! Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side
#9
Jim Night
Guru
15-06-2006 11:06

Rapporter til Admin
#7 Hvis du ikke vil betale licens er der ikke så meget andet at gøre end at smide tuneren ud / sælge den. Jeg bruger heller ikke DR særlig meget og jeg betaler også for kabeltv, men derfor skal der jo alligevel betales licens, hvis man har en tuner de kræver licens for.
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren !! Se profil for specs
#10
-FiDo-
Junior Supporter
15-06-2006 11:09

Rapporter til Admin
#6 Riiiiight, saa i stedet for at brokke sig over noget man ikke syntes er "fair", saa skal man bare sige "Jamen jeg har jo selv valgt denne regering, der er ingen grund til at paavirke den.." Demokrati? Anyone?! #5 Desvaerre har DR flere gange udtalt at Pay-Per-View aldrig bliver en realitet ifht. licensen. De gav to hovedgrunde. "PPV er ikke i samme ide grundlag som "public service"" ( hvilket jo passer fint med at denne "public service" skal betales for seperat af alle i danmark ) "Brugerskaren vil nok svinde ind hvis folk skal til at betale dyrere eller mere besvaerligt end systemet er nu." NO SHIT RETARDS?! Naar folk reelt faar mulighed for at vaelge jeres LORT fra, saa vil stoerstedelen sq nok goere det.. :)
--
I win?
#11
animal-mik
Superbruger
15-06-2006 11:18

Rapporter til Admin
Kommmentar til #1 og andre. Jeg har fravalgt TV - har foræret det til min mor og far Jeg har ikke tid til det crap. og nu skal jeg betale 2090 kr for hvad ?? - kan du fortælle mig det ?. for "retten" til at se tv over nettet - yeah right Jeg kan fravælge licens på tv idag men kan jeg fravælge internettet ?? Ikke med det arbejde jeg har Indkøber/IT med ansvaret for 8 servere og 60 pcér. "Sjovt" nok er det en "liberal" regering der vedtager dette - de er jo ellers normalt forhippede på "det frie valg" - bare ikke lige her... Jeg melder mig IKKE til denne nye ordning kan jeg så fortælle. så kan jeg jo rigtig blive sortseer som Dr i deres seneste brev skriver til mig, Vi ved du betaler radio men vi "ved" at 50% også derudover har tv- fint - jeg er IKKE en af de 50% så STFU har jeg skrev til DR...
--
Grafikkort udskiftes så leder efter et godt AGP8 grafikkort ala His800/850 iceQ eller GF6800/7600GS)
#12
-FiDo-
Junior Supporter
15-06-2006 11:18

Rapporter til Admin
#8 "Du forventer vel heller ikke, at du kan få en gratis ADSL forbindelse, bare fordi du siger, at du ikke bruger den???" Du har tydeligvis slet ikke fattet hvad diskussionen handler om :) Vi faar ikke nogen gratis ydelse fra DR. Vi faar ikke noget produkt for vores penge. JEg vil gerne se tv, men jeg vil ikke betale 2000 kroner om aaret for en kanal som jeg max bruger 5 timer om aaret.. Det handler bare "lidt" om at faa noget for pengene.. JEg faar intet for pengene til DR, og det kommer jeg heller ikke til at goere indenfor de naeste 50 aar.. "#5 Man betaler til discovery, 3+, TV3 og alle de andre, via antenneforeningen - uanset om man ser disse programmer eller ej... Og hvorfor skal jeg betale for at modtage 3+, når jeg aldrig ser lortet??? Man betaler ligeledes for at have dekoder eller lign. til sin parabol - med mindre man ser disse programmer ulovligt." Jeg kan ikke vaelge at jeg ikke vil modtage DR. I antenneforeningen bliver der lavet en undersoegelse og folk kan stemme paa de kanaler de vil have. Der har man mulighed for at faa valgt de dyre kanaler fra eller til. Jeg vil vove at paastaa at DR nok er den dyreste kanal paa markedet.. Og endda en du ikke har mulighed for at slippe for. DR opkraever penge fordi de spammer lort ud paa alle kanaler. De kunne have valgt en betalingsloesning, men det gjorde de ikke. "Vrøvl, piveri, tuderi, mangel på indsigt! Enjoy! " Vroevl, idioti og mangel paa forstaaelse. Nu skal vi endda til at betale fordi vi har adgang til internettet.. Man kan vel ligesaa godt kalde det "internet skat" .. #9 Hvis du har adsl skal du betale internet uanset om du har tunet eller ej..
--
I win?
#13
-FiDo-
Junior Supporter
15-06-2006 11:25

Rapporter til Admin
Erhm, "#9 Hvis du har adsl skal du betale internet uanset om du har tunet eller ej.." Hvis du har adsl skal du betale _LICENS_ uanset om du har tuner eller ej. Uanset om du har tv eller ej. Uanset om du besoeger DR.dk nogensinde. Faktisk ved jeg ikke om DR accepterer at man ikke har nogen computer.. Fx hvis man har Xbox og gerne vil paa Live. Eller hvis man har noget faelles internet. Det bliver jo spaendende..
--
I win?
#14
ReneSDK
Guru
15-06-2006 11:29

Rapporter til Admin
jeg kan nu ikke se det store problem, men nu betaler jeg også allerede TV licens.
--
Certificeringer: MCP
#15
jespert
Semi Supporter
15-06-2006 11:31

Rapporter til Admin
Se det som en anden form for skat, og betal med et smil om du vil eller ej...Kun et spørgsmål om tid før alle skal betale. Hvis man så ikke vil det er det op til én selv om man vil snyde....
--
Husk, det kræver 42 muskler at se sur ud, det kræver kun 6 at slå idioten ned...
#16
NitroBlast
Semi Supporter
15-06-2006 11:37

Rapporter til Admin
#12 (og andre): I har åbenbart ikke fattet hvad medie-forliget & licensen drejer sig om... Man betaler for at KUNNE MODTAGE DR!!! Det drejer sig ikke om, hvorvidt man bruger det til noget eller ej - fat det dog! Hvis man ikke vil betale licens, så må man fravælge de apparater der kan modtage det - så enkelt er det! Hvor er det egentligt sjovt som folk kan PIVE, når de pludseligt skal betale for noget, de hidtil har nasset sig til... Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side
#17
animal-mik
Superbruger
15-06-2006 11:48

Rapporter til Admin
til #1 og igen i #16 fortæl mig hvad jeg nasser idag ? betaler Radiolicens og har ikke et TV betaler med "glæde" skat da jeg gerne ville kunne komme på sygehus hvis jeg bliver syg. men intenet skat - hvorfor ? giv mig da en bøde - min bil kan køre også køre for stærkt sæt mig i spjældet - jeg kunne jo bruge en køkkenkniv til at slå folk ihjel med. betal 2090 kr - du KAN jo se DR - kan du se hvad jeg mener eller skaL JEG STAVE DET FOR DIG !
--
Grafikkort udskiftes så leder efter et godt AGP8 grafikkort ala His800/850 iceQ eller GF6800/7600GS)
#18
Webbox
Gæst
15-06-2006 11:48

Rapporter til Admin
Af princippielle grunde har jeg ikke lyst til at støtte DR økonomisk. DR er politisk venstreorienteret, og det strider imod min fornuft at skulle betale for at DR kan sende deres propaganda som strider imod mine egne holdninger. DR er IKKE politisk neutral. Den "service" de yder kunne jeg sagtens være foruden. Danske nyhedsmedier er så ringe i forvejen at det gør helt ondt. Det hele kommer fra Ritzaus Bureau, Reuters m.m. Det er unfair at skulle støtte DR økonomisk så de kan levere deres "service", som bare leverer standard-nyheder, der lige har fået DRs "journalistiske" twist, der passer til deres politik. DR er et levn fra den kommunistiske tankegang. Føj føj føj.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#19
guanomo
Guru
15-06-2006 11:54

Rapporter til Admin
#17 med licens/tv und so weiter har du RET til at se DR. Men fordi du har en brødkniv har du ikke RET til at slå ihjel .. dyb underlig sammenligning. Stop med at tude og flyt til udlandet hvis det danske velfærdssamfund ikke behager jer... (tv licens osv går ikke KUN til DR)
--
Der tages forbehold for firnurlige tastefejl og til tider komiske sætninger. http://www.hol.dk[...]
#20
[Storm]
Nørd
15-06-2006 12:00

Rapporter til Admin
Jeg giver tildels NitroBlast og jer andre ret, men din sammenligning, NitroBlast, den holder altså ikke... Man har en ADSL-forbindelse, fordi den dækker ens behov, ergo skal man betale for den - hvis man ikke brugte den, ville man ikke have den. Det er noget andet med DR og deres programmer... der er intet behov, men alligevel skal der betales - selvfølgelig kun for dem der ikke HAR noget behov.
--
http://www.peterakastorm.dk[...]
#21
Thomas
BOFH
15-06-2006 12:03

Rapporter til Admin
Undskyld jeg siger dette men i lyder som en stak forkælede snotunger der ingen interesse har i samfundet. Jeres påstande om at i aldrig bruger DR giver jeg absolut intet for. Isæt ikke midt i et VM- Det er muligt at i lige nu ikke synes om kanalen men tro mig når i bliver bare lidt ældre så vil i være glade for at der er en kanal som ikke nødvendigvis skal tjene penge. Jeg er 32 år og jeg ser ikke overvældende meget TV men en stor del af det er alligevel på DR og TV2 (som også får del i licensen). Jeg ser dagligt TV avisen på DR eller nyhederne på TV2, jeg er også glad for at det ikke er en kanal som absolut skal sende 10 amerikanske skod serier afbrudt af reklamer hver eneste dag. Jeg tør væde på at de fleste af jer vil synes det samme om lad os sige 5 år. Det eneste jeg kan være imod er hvis man rent faktisk rammer folk som ikke har mulighed for at se TV på deres computer eller hvis man rammer mobiltelefoner. For jeg har på nuværende tidspunkt svært ved at se hvordan jeg skulle se TV på min computer. Jeg mener de ting jeg kan se på nettet er meget begrænset og jeg kan jo heller ikke sætte mig ned og se den TV avis der sendes lige nu. Samtidig er kvaliteten på nettet og mobil ikke på et niveau der er værd at se på. Men jeg har ikke ondt af folk som rent faktisk ser TV på deres computer i kan betale licens lige som alle os andre.
--
hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#22
McBane
Gæst
15-06-2006 12:04

Rapporter til Admin
Før tråden går helt i sort og folk kaster ting efter hinanden få i lige mine 2 cent. Grunden til at hamstre licens fra pc brugere er givetvis en sindrig måde at få de sidste til at hoppe med på vognen og betale til fællesskabet. Og hvorfor så bruge et ord som fællesskab, jo for det er det vort land i høj grad bygger på. Hvis vi ikke betaler for ting som vi ikke selv bruger lige nu, kan vi jo heller ikke forvente at andre skal betale til de ting vi faktisk bruger. Jeg kan sagtens se hvorfor folk ikke har lyst til at betale for en ydelse de ikke bruger, men man bliver nødt til at se det i lidt større perspektiv end ens eget tunnelsyn. Selvom jeg ikke brugte 2 sekunder om året på nogen af DR´s produkter, er det ikke svært for mig at få øje på tv der ikke ikke er kommercielt. Faktisk er de en fundamental del af den måde et moderne demokrati fungerer på og det er vigtigt at forstå. Hvis man kun ser tingene fra en vinkel er man mindst halvt blind.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#23
-FiDo-
Junior Supporter
15-06-2006 12:04

Rapporter til Admin
#18 Licens gaar til DR og til Tv2 Regionerne.. Lad os da allesammen afskaffe fri presse og lignende hvis folk ikke maa lufte deres meninger mere.. Bliv voksen og fat at folk har andre meninger end dig. #16 Omg.. Jeg proever igen. Folk brokker sig over at man ikke kan vaelge DR fra.. HVor svaert er det at fatte?! "Man betaler for at KUNNE MODTAGE DR!!! Det drejer sig ikke om, hvorvidt man bruger det til noget eller ej - fat det dog!" Er det ikke hele problemet? Kan du virkelig ikke forstaa at jeg ikke vil betale for at din mormor kan se kroeniken?! Hvis ikke, saa sender jeg da bare min licens regning til dig.. Saa kan du jo betale for noget som jeg ikke bruger.. Det er vel fair.. "Hvis man ikke vil betale licens, så må man fravælge de apparater der kan modtage det - så enkelt er det!" Jaeh, for saa er det nemlig slet ikke det samme som en skat paa diverse ting.. Og det haemmer nemlig slet ikke konkurrence eller det frie valg .... Det kan jeg godt se, jaja.. "Hvor er det egentligt sjovt som folk kan PIVE, når de pludseligt skal betale for noget, de hidtil har nasset sig til..." Hvor er det egentligt sjovt at du hverken har fattet meningen med debatten, eller situationen i den virkelig verden. OG bare lige inden du begynder at kalde mig snylter ligesom DR tit goer, saa ja, jeg betaler TV licens. Betaler du TV licens? Eller bor du stadig hjemme?
--
I win?
#24
dosis
Gæst
15-06-2006 12:29

Rapporter til Admin
At betale tv licens fordi man har internet! det mener nogle er okey? DR prøver at tvinge alle til at betale licens, og da nettet er et redskab de fleste bruger, så prøver de at blande det sammen. Smart træk, men bestemt ikke fair, demokratisk
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#25
NitroBlast
Semi Supporter
15-06-2006 12:32

Rapporter til Admin
#22 Hehe.. Den var jo morsom. Ja, jeg betaler licens - hvorfor fa'en skulle jeg bo hjemme som 31 årig? Du ævler om at du vil sende din licens-regning til mig, fordi du ikke ser DR... Meget vel.. Skal jeg så sende dig min ADSL regning, fordi jeg ikke bruger nettet? Mærkelig og asocial indstilling at have... Som jeg nu har sagt flere gange, så betaler man for at kunne modtage DR-signalet, uanset modtage-forhold og -metode. Jeg går ud fra, at alle dem der klynker i denne tråd rent faktisk kan modtage DR (på den ene eller den anden måde), men bare ikke vil betale for det = klynk... Hvorvidt jeg fatter meningen med debatten, eller situationen i den virkelige verden - det ved du vist latterligt lidt om, så den må stå for din egen regning. Som man kan se i tråden, så er det åbenbart kun et mindretal, der har problemer med den nye medie-licens, hvilket fint modsvarer det brede flertal i folketinget, der har vedtaget medieforliget! Og jo flere licenpenge der kommer ind, jo bedre bliver DR's udbud af programmer. Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side
#26
Dancer37
Ny på siden
15-06-2006 12:32

Rapporter til Admin
Hvis i nu ville læse grundloven !! Der står der at alle har ret til adgang til nyheder uden at skulle betale for det..eller retter har du kun et tv eller en radio...så kan du rent faktisk slippe for at betale noget som helst!!! Men det kan du ikke når du har beggedele så falder hammeren....og det har de fleste nu om dage!! Så hvis du kun har en pc med tvkort og ikke andet så skal du ikke af med en rød øre....ellers er det grundlovs stridigt.....med mindre de laver det om!!! så det kommer til at passe i deres kram endnu engang !! Licens er bare en anden form for skat...fordet de ikke kan få det lorte DR til at køre rundt...og de tør ikke lave brugerbetaling på det for så går det sq falit!!
--
#27
Thomas
BOFH
15-06-2006 12:37

Rapporter til Admin
#25>>LOL vil du ikke nok henvise os til stedet i grundloven hvor der står at man ikke må betale for nyheder? for så skal vi da lige have lukket for alle aviserne de skulle skamme sig at kræve penge for deres nyheder.
--
hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#28
-FiDo-
Junior Supporter
15-06-2006 12:42

Rapporter til Admin
#20 Undskyld jeg siger det, men du har vist ikke laest det hele igennem. Medielicensen gaelder ogsaa for mobiltelefoner der kan etablere en dataopkobling paa >256 Kbit/ sec.. Dvs _ALLE_ telefoner der gaar paa 3 nettet. Er det fair? "Jeres påstande om at i aldrig bruger DR giver jeg absolut intet for. Isæt ikke midt i et VM- Det er muligt at i lige nu ikke synes om kanalen men tro mig når i bliver bare lidt ældre så vil i være glade for at der er en kanal som ikke nødvendigvis skal tjene penge." Well, snaeversynethed er ikke noget du er undgaaet ihvertfald.. Jeg ser ikke VM. Jeg laeser nyheder paa nettet ( ikke dr.dk faktisk! :O ) Jeg regner ikke med at aendre mine vaner. JEg har ingen grund til at se nyhederne i tv naar jeg kan se dem paa nettet hurtigere, foer og oftest i et andet perspektiv. Den eneste grund til at jeg brokker mig er at der saa aabenlyst er mange der gerne vil slippe for denne "service" og DR naegter at goere dette muligt.. De kunne snildt lave det til pay-per-view, men de siger selv at det ikke sker fordi saa ville ingen betale for lortet.. :) #24 "Som jeg nu har sagt flere gange, så betaler man for at kunne modtage DR-signalet, uanset modtage-forhold og -metode. Jeg går ud fra, at alle dem der klynker i denne tråd rent faktisk kan modtage DR (på den ene eller den anden måde), men bare ikke vil betale for det = klynk..." Riiiiiiight, saa det er vel fair at jeg betaler for et produkt til dig? Uanset hvad dette produkt er? Og uanset om det er noget jeg selv har gavn af, eller overhovedet interesserer mig for om eksisterer? "Du ævler om at du vil sende din licens-regning til mig, fordi du ikke ser DR... Meget vel.. Skal jeg så sende dig min ADSL regning, fordi jeg ikke bruger nettet? Mærkelig og asocial indstilling at have..." Men du kan jo afmelde din ADSL hvis du ikke vil bruge nettet? ADSL'en er et produkt du betaler for. Ydermere skal du nu betale DR for at faa lov til at have din ADSL .. :)
--
I win?
#29
NitroBlast
Semi Supporter
15-06-2006 12:44

Rapporter til Admin
#25 Det er da totalt til grin at komme med den slags VÅS! Herunder har du grundloven: http://www.retsinfo.dk[...] Fortæl mig lige hvor jeg kan finde din påstand...??? Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side
#30
NiDaJe
Ny på siden
15-06-2006 12:45

Rapporter til Admin
#20 Enig!
--
#31
Miwer
Semi Supporter
15-06-2006 12:47

Rapporter til Admin
#11 animal-mik: Hehe, det brev har jeg også fået... Jeg har ikke andet end hovedrysten til overs for det. Med en overskrift som "Vi vil gerne tro på du kun har radio, men...", bliver man jo mistænkeliggjort allerede fra starten. De kan rende mig...
--
Moral er godt - Dobbeltmoral er dobbelt så godt ;)
#32
NitroBlast
Semi Supporter
15-06-2006 12:50

Rapporter til Admin
#27 Fint nok... Men er det så fair, at jeg skal betale skat, for at du kan få dine børn passet billigt i børnehaven? Skal jeg betale skat for, at dine børn kan få en gratis uddannelse? Vi lever i et socialt ansvarligt samfund, og der betaler man ofte for ting, som man ikke selv har gavn af - lige nu i hvert fald... Før eller siden kommer der programmer på DR, som også vækker din interesse, og så er det også rimeligt, at du betaler for det! Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side
#33
Brezze
Maxi Supporter
15-06-2006 12:52

Rapporter til Admin
Denne diskussion er jo absurd, der er vel ingen der kan mene det er retfærdigt at folk skal betale for produkter de ikke selv bruger. Her er selvfølgelig undtaget de ting som er omfattet af skatten som sygehus etc. det er muligt at nogle folk aldrig kommer på sygehuset, men derfor bør de alligevel betale til dette i tilfælde af at det skulle ske. Men der er ingen folk der har BRUG for DR. DR er et luksus produkt, og et dårligt et af slagsen. At de er beskyttet af licensen viser sig tydeligt i den ringe kvalitet af programmer de sender. De får deres penge ligemeget hvad de sender i tv, for folk har ikke muligheden for at vælge lortet fra for det er jo til "fælleskabets" bedste at jeg skal høre nogle kendte venstre orienterede tosser fortælle mig hvad de synes om den nye kronprinsesse, eller vise mig hvordan jeg kan indrette mit hus så. Og det er da slet ikke rimeligt når nu muligheden for at alle har det frie valg eksisterer, man kunne lave pay-per-view uden større problemer. At DR så er modvillige over for dette, fordi de ved at så vil ingen betale for deres lort, er så deres problem. Vi har fri konkurrence, og man er idag nødt til at lave et produkt folk vil betale for, før de rent faktisk vil betale for det. :) Licens er noget fanden har skabt, og at det skal gå til DR bevidner at han var rigtig ond den dag han gjorde det. Er der nogen der kan give mig et godt argument for hvorfor folk skal betale for noget de ikke ønsker at støtte, eller se på. ? udover at man skal bidrage til fælleskabet. Folk der siger sådan noget, er altid dem der har en interesse konflikt fordi de er skabs-gamle damer, der er vilde med krøniken.
--
husk spis aldrig, aldrig! gul sne.
#34
Brezze
Maxi Supporter
15-06-2006 12:54

Rapporter til Admin
#31, nej se på det sådan her. du skal betale skat fordi du SELV fik en gratis uddannelse, og fordi du SELV kom billigt i børnehave. Du "skylder" staten noget, fordi du har kostet samfundet penge. men der er fandme ingen der skylder DR noget for de yder jo tydeligvis ikke en service som ret mange gider betale for
--
husk spis aldrig, aldrig! gul sne.
#35
-FiDo-
Junior Supporter
15-06-2006 13:01

Rapporter til Admin
#31 "#27 Fint nok... Men er det så fair, at jeg skal betale skat, for at du kan få dine børn passet billigt i børnehaven? Skal jeg betale skat for, at dine børn kan få en gratis uddannelse?" JA! JA! JA FORHELVEDE! ENDELIG! Nu skal jeg fortaelle dig hvad forskellen er.. Her kommer det, er du klar? Licens != Skat Hvis: Licens = Skat Saa: Alle ville kunne forstaa at det er noget man betaler i faellesskab. Fx ville det ogsaa betyde at dem der er mindre heldigtstillede skal betale mindre i licens, end dem som ejer 10 huse og 40 lystbaade .. :) Saa for at summere, faellesskabet betaler.. Nu betaler vi for en ydelse som jeg ikke oensker at modtage, ej heller at betale for. "Vi lever i et socialt ansvarligt samfund, og der betaler man ofte for ting, som man ikke selv har gavn af - lige nu i hvert fald... Før eller siden kommer der programmer på DR, som også vækker din interesse, og så er det også rimeligt, at du betaler for det!" Det har da intet med sagen at goere.. Hvis det skulle vaere faelles, saa ville det ryge over skatten :) Lige nu er det blot et produkt som DR ( med statens hjaelp ) forsoeger at presse ned i halsen paa alle i danmark.. Det er endda lykkedes dem at faa folk til at acceptere licensen som en "ekstra skat som ikke er i %'er" ...
--
I win?
#36
Tahiti
Gæst
15-06-2006 13:05

Rapporter til Admin
Jeg må da sige at jeg er lidt trist til mode, over at skulle betale noget jeg ikke bruger. Jeg er på SU, og skal jeg så hiver yderlige 2090 kr. op af hatten der, så er det sq ikke den store internet forbindelse jeg har råd til. Så hvis vi IKKE er enige i at vi ALLE skal betale licens, skal skal man altså IKKE have tv / radio / internet. Man skal sq lave et produkt som man kan TVINGE folk til at betale, uanset om de skal bruge det eller ej, så er det satme bare om at betale. Jeg ejer ikke et TV, det har jeg simpelthen ikke råd til på SU. Skal jeg så til at fravælge min PC os af samme grundlag, og så sidde på bibloteket hver dag ? Det virker sq lidt sørgeligt. Ret mig hvis der er noget jeg har misforstået, inden i kalder mig newb :) Tahiti
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#37
EQuiNoX
Junior Supporter
15-06-2006 13:11

Rapporter til Admin
33# nu er det jo et ret snævert udsnit af den dabske befolkning, som er repræsenteret her på foraet. og nu er det statistisk sådan at ca. 80 % af den danske befolkning ser DR ca. ½ time pr. dag. du betaler for muligheden for at se DR, fordi der måske kommer noget du vil se. du betaler skat til sygehuse og uddanelse, fordi du muligvis en dag bliver syg eller får børn der får brug for det. skal folk der så ikke regner med at få børn slippe billigere i skat. eller folk der ikke regner med at blive syge. det ville jo være at skabe amerikanske tilstande, og vi akn jo alle se hvor godt det går med deres socio-økonomiske samfund. fat det, der er denne fælleskabs mentalitet som har skabt et af de mest stabile, og ligeværdige samfund i verden, og det er det samfund som har sørget for at i har muligheden for at leve ret så komfortable liv, og forbedre jeres levestandard betydeligt, ved at tage en gratis uddannelse. amerikansk colledge uddannelse koster ca. 1.5 millioner dasnk universitets uddannelse ca. 0 kr for dig. hvorfor skal jeg dog betale for at du skal have muligheden for at forbedre dit liv ved at tage en uddannelse. ??? du vil jo ikke være med at betale for noget som glæder andre. denne minimalistiske amerikaniserede egoistiske tankegang pisser mig i den grad af, fordi nutidens unge ingen ide om har, hvorfra de goder de nyder hver eneste dag kommer fra. tag dog at bliv voksne, og skaf jer lidt indsigt .. eller flyt til USA, og gør hvad der passer jer.
--
¨~NoX~¨
#38
Frex
Supporter
15-06-2006 13:16

Rapporter til Admin
Synes en god point kom frem på denne side http://www.stopcomputerlicens.dk[...] At hvis du bruger dit internet til at spille WoW så kommer det lige pludselig til at koste 170 kroner mere om månede. Jeg har ikke noget problem med Tv license, dog synes jeg godt de kunne lave en studie rabat, men hvis man nu har valgt tv'et fra også skal betale 2090 kr om året for at have en computer eller en mobil telefon, giver ingen mening. Hvorfor skal man betale 2090 kroner til licens hvis du har en mobil telefon hvor du ringer og sms'er fra? hvorfor betale 2090 kr mere om året for at må spille wow, cd, America's army etc. ? Synes ikke de har tænkt systemet igennem, der er mange huller/fejl i det, da ideen med license er hvor dem som bruger det skal betale, ikke som med skat, hvor det er godt for hele fællesskabet som syghuse, veje og skoler. Men med det nye system tvinger du licens ned på alle i landet, derfor det ikke er gennemtænkt.
--
Shit happens when you party naked
#39
Tahiti
Ny på siden
15-06-2006 13:18

Rapporter til Admin
#37 Jeg er så rasende enig ... :D Tahiti
--
mmmm.... minus grader :)
#40
Frex
Supporter
15-06-2006 13:20

Rapporter til Admin
#36 nu har du lige pludselig gjort debattet til om man skal betale skat, det er licens jo ikke! Alle jer som snakker om fællesskabet og vi skal nyde godt af det, der falder licens ikke ind under, det er skat og kun skat. Licens er støtte dr, tv2 osv, har ikke noget med fællesskabet at gøre. Så må de droppe licens og smide det ind under skat så de er sikre på alle betaler.
--
Shit happens when you party naked
#41
-FiDo-
Junior Supporter
15-06-2006 13:20

Rapporter til Admin
#36 "fat det, der er denne fælleskabs mentalitet som har skabt et af de mest stabile, og ligeværdige samfund i verden, og det er det samfund som har sørget for at i har muligheden for at leve ret så komfortable liv, og forbedre jeres levestandard betydeligt, ved at tage en gratis uddannelse." FAT AT LICENSEN IKKE ER EN SKAT... [email protected]#[email protected]#!!11!1one! Tag og faa lidt indsigt i hvad problemet er.. Hvis det var en skat kunne vi kalde det en "faelles" ting .. Som det er nu er det bare svindel og humbug er det :P Og yderligere, "hvorfor skal jeg dog betale for at du skal have muligheden for at forbedre dit liv ved at tage en uddannelse. ??? du vil jo ikke være med at betale for noget som glæder andre." Men fordi jeg ikke vil betale til DR, saa ville jeg kun vaere glad hvis du ikke ville betale for at jeg kan se DR.. Hvis du ikke vil betale for at jeg kan komme paa sygehuset, eller uni, saa vil jeg jo heller ikke betale for at du kan komme paa sygehuset, eller uni... Du er noedt til at saette det i perspektiv.. Og du er noedt til at sammenligne med ting der er sammenlignelige.. Saa ja, tag dog og bliv voksen.. :)
--
I win?
#42
EQuiNoX
Junior Supporter
15-06-2006 13:46

Rapporter til Admin
licens blev ikke indført som en skat fordi man skulle have mulighed for at fravælge muligheden for at se tv og høre radio. men DR og TV2 blev oprettet som et fælles gode til den danske befolkning.. lige som skolevæsnet og sygehus væsnet. det var en politisk basseret beslutning, for at fremme dansk kultur. hvis DR ikke var blevet oprettet, ville du højstsandsynligt være vokset op med kun Tysk og engelsk TV. det er da bestemt sammenligneligt, de er fælles goder som vi alle betaler til. er det nødvendigt for mig at betale til din uddanelse eller dine børn... nej .. men jeg gør det i fælleskabets interesse. er det nødvendigt for dig at betale for at jeg kan se DR og TV2 .. nej ... men nogen vælger at gøre det for det fælles gode. og jeg vil da ydermere håbe at 80 % af befolkningen kan betegnes som en del af fælleskabet. for hvis de ikke er en del af fælleskabet, hvem er fælleskabet så. DR er statsejet, og kun statsejet, så det er ikke en virksomhed som skummer fløden, men en organisation, som er iværksat af den danske stat for at bringe danskerne dansk TV. jeg er bestemt selv af den holdning at man burde kunne vælge det fra, men nu er det en gang sådan af flertallet har talt, og hvis i er utilfreds må i stemme på nogen andre. "quote" Hvis du ikke vil betale for at jeg kan komme paa sygehuset, eller uni, saa vil jeg jo heller ikke betale for at du kan komme paa sygehuset, eller uni... "quote slut" jamen hvad så hvis jeg ikke ønsker at gå på uni eller få børn .. er det så fair at jeg skal betale for du har muligheden .. det kan jo linkes til at du ikke mener det er fair at du skal betale til at vi andre kan se Dansk produceret TV. jeg kan også sammenligne det med de tilskud der gives til den kollektive trafik fra staten. er det virkelig fair at mine surt tjente skattekroner skal bruges på nogen fjolser som ikke gider tage cyklen eller købe sig en bil. ja selvfølgelig er det da det, da der er andre ting som spiller ind. kollektivet gives en ydelse for at vi alle i den sidste ende kan få noget bedre ud af det. og her giver kollektivet noget for at se dansk tv, så vi alle kan se dansk tv. jeg syntes bestemt også det er forkert at folk der ikke ønsker at se TV skal betale licens med det nye medieforlig, problemet er at udviklingen skrider hurtigt frem og mange udnyttede det hul det var at se tv på sin pc, istedet for at gøre det på tv'et. og det blev de nødt til at stoppe. men jeg tror bestemt politikkerne er villige til at lytte hvis du kan komme med en bedre løsning.
--
¨~NoX~¨
#43
Mentor
Elitebruger
15-06-2006 13:48

Rapporter til Admin
Jeg har ikke sat mig særligt meget ind i de nye licensregler og udtaler mig derfor på et spinkelt grundlag. Jeg synes hele licensidéen er skide god. DR sender mange aktuelle programmer og jeg kan slet ikke se hvordan man som dansker kan komme udenom denne kanal, hvis man bare vil have lidt fornuftig og saglig debat. Når det er sagt, så synes jeg også man burde lave en rabatordning til studerende. Det er jo immervæk en god slat penge. Især når langt de fleste studerende i forvejen betaler halvdelen af deres SU (nogle mere, nogle mindre) på husleje. DR er en fantastisk kanal. Nemlig ja. Især under VM :)
--
Mentor
#44
Frex
Supporter
15-06-2006 13:53

Rapporter til Admin
#41 Ja mange som udnyttet det hul i reglerne, men så skulle de jo bare ændre på reglerne så det også gælder tv-tuner i computer. De skal jo ikke tvinge alle der har internet til at betale for det, giver ingen mening.
--
Shit happens when you party naked
#45
McBane
Ny på siden
15-06-2006 13:54

Rapporter til Admin
Det er bare svært at se en bedre løsning, medmindre vi skal have spyware på vores maskiner :O Når alt kommer til alt må i gerne se lidt DR og smutte en tur i kirke, nej nej tag det roligt.. Jeg gir...
--
#46
FreakCERS
Maxi Nørd
15-06-2006 13:55

Rapporter til Admin
som jeg har nævnt i lignende tråde et par gange efterhånden, så er den store forskel på licens og den skat vi betaler til f.eks. sygehuse at skatten er INDKOMSTBETINGET - og der ligger den primære forskel... hvorfor skal en fattig studerende betale det samme for licens som en rig direktør, når det samme ikke gælder for skat? - hvis det var en fornuftig løsning burde al skat vel være det samme beløb for alle, men det er der vel ikke mange der mener ville hænge samen?
--
The opposite of a correct statement is a false statement. But the opposite of a profound truth may well be another profound truth. -- Niels Bohr
#47
Dosis
Gæst
15-06-2006 13:55

Rapporter til Admin
jeg er sikker på at DR ikke ville få stemmer nok hvis der blev afholdt folkevalg, om alle skal betale licens. hvis deres nye ordning skulle give mening, så SKAL alle de mennesker der har en lav indkomst, få foræret et gratis TV.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#48
Mentor
Elitebruger
15-06-2006 14:00

Rapporter til Admin
#46 Ja det må du jo gerne tro, men hvad bygger du det udsagn på? Jeg er sikker på jorden ville bukke under hvis alle tunesere klappede i takt i 10 minutter. .. eller noget.
--
Mentor
#49
dosis
Gæst
15-06-2006 14:02

Rapporter til Admin
Hvis der blev folkevalg og valget er enten skal alle betale licens eller også kan alle spare 2000kr om året, så ved vi godt hvad største delen ville stemme. selvfølgelig vil regeringen støtte DR, da DR har bygget en ny DR bygning og i stedet for at erkende at det er spild af penge, så forsætter man med at satse på taber hesten...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#50
dosis
Gæst
15-06-2006 14:04

Rapporter til Admin
Bygger det på logik, betalt 2000kr for en service du sjældent bruger, eller mist den kiksede service og spar 2000kr. Jeg har kabeltv med webspeed og så er selv tvunget til at betale for licens, men jeg ser næsten aldrig DR eller TV...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#51
Frex
Supporter
15-06-2006 14:07

Rapporter til Admin
#dosis det er ikke pointen, du har et tv og det betaler du licens for, største delen af de penge går til DR og TV2, men også andre som får nogen af pengene. Og nej du ved ikke hvad folk vil stemme, kan godt ske du ville stemme nej, men har ingen ide om hvad andre stemmer.
--
Shit happens when you party naked
#52
-FiDo-
Junior Supporter
15-06-2006 14:08

Rapporter til Admin
#45 Omg. Jeg er jo ikke den eneste der har opfattet dette ! :D I am surprised!.. Nu hvor du ogsaa forstaar forskellen paa SKAT og Licens, kan du saa give mig indblik i hvorfor disse mennesker ikke goer? :) #41 Jeg vaelger at se bort fra 99% af dit indlaeg da du tydeligvis ikke har forstaaet at licensen ikke er sammenlignelig med skatten.. Skatten betegner faellesskabet. Hvad skatten gaar til er noget faellesskabet har bestemt. Hvis skatten gik til DR, saa ville det ikke vaere noget problem. Bare saa vi har det paa det rene, forskellen paa om jeg vil betale for dit universitetsophold, eller om jeg vil betale for at du kan vaere fed og se kroeniken, er at jeg betaler for noget som gavner samfundet.. Det gavner ikke samfundet at du kan se kroeniken.. Ej heller gavner det samfundet at DR presser licens i hovedet paa mig.. "jeg syntes bestemt også det er forkert at folk der ikke ønsker at se TV skal betale licens med det nye medieforlig, problemet er at udviklingen skrider hurtigt frem og mange udnyttede det hul det var at se tv på sin pc, istedet for at gøre det på tv'et. og det blev de nødt til at stoppe. men jeg tror bestemt politikkerne er villige til at lytte hvis du kan komme med en bedre løsning." Jamen, jeg kan da naevne et par stykker? :) 1. Pay Per View. Folk der vil bruge DR betaler for DR. Hvis folket ikke vil betale for DR, har DRs eksistens ingen berretigelse. 2. Licens over skatten. Det virker langt mere som en "public service" da _ALLE_ betaler, men man kan jo vaelge at sige at _INGEN_ betaler, og at det er noget som staten udbyder, *hint: public service* :) 3. Licens paa tuner-apparater Lad licensen vaere som den er, men tilfoej disse magiske ord i betegnelsen: "Tunere tilsluttet ethvert apparat der kan gengive billeder" Evt kan man supplere med: "Tunere tilsluttet computere" .. Dette var 3! Hele 3! Gode loesninger paa opfattelsen af tvungen licens, Computere med tuner, TV over internettet, og sikkert meget mere.. Det er de samme 3 ting der bliver naevnt alle steder.. Skal vi begynde at diskutere HVORFOR staten ikke har valgt en disse loesninger? HVorfor har staten valgt den loesning som goer at _ALLE_ skal betale licens ? Skal vi undre os over hvorfor regeringen ikke blot indfoerte dette som en skat? ( som folk gerne har villet have i saa mange aar? )
--
I win?
#53
EQuiNoX
Junior Supporter
15-06-2006 14:22

Rapporter til Admin
#42 hey vær glad for du har din SU .. danmark er en af de eneste lande i verden som har en sådan ydelse, hvor du ikke skal betale den retur igen. angående studenter rabat, er jeg helt enig i at der burde være en sådan, der er en for pensionister. #44 hey du kan da bare fravælge din kirkeskat .. det er helt op til dig selv. der er mange ting her i danmark jeg betaler til som jeg ikke bruger. ser aldrig elite sport, så som håndbold, fodlbold eller noget som helst andet sport. lad os afskaffe landsholdet. går heller ikke på musseum, og dem som går på musseum, bruger sikkert ikke noget af det jeg bruger .. men vi er alle sammen om at betale for at få noget bedre. det ville helt klart være nemmer hvis politikerne bare tog sig sammen op proppede licensen ind under skatten lige som alt andet. men nåh nej der er jo skattestop, så man bliver nødt til at lave afgifter istedet .. og det er hvad licensen er .. en afgift, en afgift for at have muligheden for at se TV i danmark. det med at sætte det på tuner kort, vil ikke virke, bestil dit kort hjem fra tyskland og vupti du er uden om det problem. #48 tror du tager fejl, da det som sagt er en rigtig stor del af befolkningen som ser og bruger tv2 og DR (80%) og hvis de havde muligheden for at få 2000 kr mere om året eller have tv2 samt DR ville de fleste nok vælge tv kanalerne. vil indrømme at jeg som yngre ikke så særlig meget DR TV .. men som jeg er blevet ældre sætter jeg mere og mere pris på .. primært tv-avisen... men også diverse debat programmer. #45 jo det er der faktisk utrolig mange der mener vil hænge sammen ... har du ikke hørt den liberale tænke tank cepos ide om at nedsætte skatten for alle til 43% .. så skal vi bare lige spare på nogen enkelte service ydelser .. for det betaler jo næsten sig selv at sætte skatten ned, fordi så arbejder folk mere. sluder og vrøvl, nogle enkelte vil arbejde mere, men mange flere vilo nå et mætningspunkt i deres økonomi, hvor de vil værsætte derres frited mere end lidt mere i lønningsposen. jeg ville ihvertfald, og samtlige af mine venner og bekendte ville også.
--
¨~NoX~¨
#54
Wrathchild
Mega Supporter
15-06-2006 14:25

Rapporter til Admin
jeg betaler sq licens i forvejen og har intet og har ingen intentioner om nogensinde at købe et tv-kort og bliver lovforslaget gennemført afmelder jeg sq min tv-licens, vil fandme ikke betale for noget 2 gange det ligger helt fast, jeg ser alligevel aldrig net-tv. hvis der er noget af interresse tænder jeg sq for kassen og hvem ved sine fulde fem gider sidde og se en film på en skod 19" når man kan se det på en væsentlig større skærm. min pc er er en skrive/spillemaskine Out.
--
"You can get more with a kind word and a gun than you can with a kind word alone." - Al Capone
#55
ReneSDK
Guru
15-06-2006 14:31

Rapporter til Admin
#51 du skal tænke på at licensen er indført på en tid hvor ikke alle havde TV og dem der betalte var dem der så det. De har bare fortsat denne type licens indtil nu. Jeg ser intet galt i det. Folk klager over de ikke ser DR og ikke bruger DR's hjemmeside .... men alligevel tror jeg man kan spørge alle om de ikke har set Dolph og Wolfmorgenthaler på et tidspunkt og de vil svare "jo".... kort sagt så har de også brugt muligheden for at modtage Tv signal (blandt andet DR's) og dermed skal de betale licens... så er der så dem der kommer med argumentet "jamen jeg har da bare downloadet det fra nettet så jeg har ikke set det på TV"... nej men Tv programmet er jo stadig DR's selvom du har downloadet det ulovligt = der skal stadig betales licens for at man må se det....
--
Certificeringer: MCP
#56
EQuiNoX
Junior Supporter
15-06-2006 14:32

Rapporter til Admin
#51 du har helt klart overset der hvor jeg beskriver at oprettelsen af DR og TV2 er en politisk beslutning, og derfor taget af flertallet .. derfor er den netop taget af flertallet. " fælleskabet. jeg ved ikke om du ikke mener at udbredelsen af dansk kultur ikke er godt for fælleskabet. uden den ville vi miste vores identitets følelse. det du glemmer at medregne er at licensen eksisterer som den gør idag, fordi politikerne ikke ønskede at øge skatte trykket mere end det allerede var, men denne afgifts model, har politikerne en undskyldning, og kan sige vi satte ikke skatten op. ved pay per wiev .. ville du kun få et snævert udbud af tv programmer, lidt lige som kommerciel radio lige nu. hvor det er de samme 13 nummer, der bliver spillet igen og igen på alle 15 kanaler. kun de rige vil have råd til at se alt det de har lyst til. licens på skatten: helt klart bonus ordning .. den er jeg med på .. men politikkerne er ikke .. der er et skatte stop. tv-tuner licens: lyder på overfladen god, men køb dit tv- tuner kort i udlandet og vupti du kan se tv uden at være blevet registreret.
--
¨~NoX~¨
#57
EQuiNoX
Junior Supporter
15-06-2006 14:34

Rapporter til Admin
#53 du tager fejl .. du kommer ikke til at betale 2 gange .. medie licensen erstatter den gamle licens.
--
¨~NoX~¨
#58
ReneSDK
Guru
15-06-2006 14:35

Rapporter til Admin
#53 dem der allerede betaler TV licens går automatisk over til medielicensen...du skal ikke betale for det 2 gange ;) Fremover vil der kun være medielicens og radio licens... :D
--
Certificeringer: MCP
#59
mulle
Super Nørd
15-06-2006 14:42

Rapporter til Admin
#10 PPV gør det jo ikke nødvendigvis mere besværligt. Man ville jo registrere hvor requestet kom fra og det hele ville foregå automatisk. Tidsbaseret måske... zapper man over og ser 30 min på dr1 ja så betaler man for 30 min på dr1 osv. osv. Det ville jo kunne gøres så brugeren overhovedet ikke lagde mærke til en forskel fra nu og til et nyt system.
--
#60
Frex
Supporter
15-06-2006 14:47

Rapporter til Admin
Som jeg læser det har en del misforstået hvad, nogen af os, er imod, jeg synes det er lamt jeg skal til at betale 2090 kroner om året for at have en mobil telefon. Hvis jeg nu ikke ejede tv eller computer, men havde en mobiltelefon istedet for fastnet, så skal jeg til at betale 2090 kroner om året for at have den. Og jeg bruger den kun til sms og ringe. Det er sådan det kan ende, og det giver da ingen mening. Er lige pludselig 174 kroner mere om månede på min telefon regning. Jeg har intet imod tv-licens, synes bare ikke de har gennemtænkt det nye forslag.
--
Shit happens when you party naked
#61
kennethp
Mega Nørd
15-06-2006 14:48

Rapporter til Admin
Jeg synes at licens er helt i orden. Jeg synes dog ikke det er i orden at Dr for et års tid siden kom med et fantastiske tilbud om at man nu kunne se det over nettet og på sin 3 telefon, og nu er deres egen service blevet et must for alle internetbrugere. Jeg synes det er bondefangeri og e ekstremt udspekuleret måde at presse flere penge ud af forbrugeren, som måske ikke engang bruger dr's service. Personligt ejer jeg ikke et fjernsyn og har ikke set noget som helst i fjernsynet de sidste 2 år, nyheder kommer fra pol.dk. Jeg betaler ikke for noget jeg ikke bruger og som bliver presset ned over hovedet på mig. Hvis de så gjorde at man kunne downloade alle de programmer de sendte via deres hjemmeside så kunne det måske være lidt spændende, men det her er forrykt.
--
#62
FarFar
Semibruger
15-06-2006 16:00

Rapporter til Admin
http://www.stopcomputerlicens.dk[...]
--
Counter-Strike Source Er Ikke Counter-strike!!! :)
#63
Zilch
Mega Supporter
15-06-2006 16:15

Rapporter til Admin
Vil da ikke have noget imod vi lod være..
--
Mvh Thomas Clausen... Skribent på www.tvedelarsen.dk[...]
#64
Gæst
Gæst
15-06-2006 16:34

Rapporter til Admin
#3 og #4 jeg betaler da også skat og f.eks. arbejdsmarkedsbidrag og jeg bruger ikke jobkontorer og hospitaler men det kan jeg jo heller ikke vælge fra vel? Se det i øjnene og lad være med at whine det er retfærdigt at man skal betale pc-licens for det ender jo snart med alle ser fjernsyn via pc-en
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#65
Emil
Gæst
15-06-2006 16:59

Rapporter til Admin
Hvis man i forvejen betaler licens til fjernsyn skal man så også betale denne nye licens?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#66
Acernes
Bruger Aspirant
15-06-2006 17:07

Rapporter til Admin
#64 - Som der står i #56du kommer ikke til at betale 2 gange .. medie licensen erstatter den gamle licens.
--
#67
jyk
Super Nørd
15-06-2006 17:14

Rapporter til Admin
&64: Nej. Du kan have 100 TV og PC stående hvis du vil. Licens skal kun betales én gang! http://www.dr.dk[...]
--
- There is something rotten in the State of Denmark -
#68
Jan
Gæst
15-06-2006 17:16

Rapporter til Admin
Ufatteligt. Så startede en tråd mere om samme emne og svar ! Hvad ser folk på, hvis de ikke vil se danske tv stationer ? Tjuu bang fra den lokale video kiosk eller hvad ? #3 Studerende har ikke råd ? Den får du svært ved at bortforklare, når man læser om alle de gode som bliver kastet i hovedet på dem. Specielt er det uforståeligt at de weekend efter weekend kan spendere en masse penge på sjov i byen ?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#69
corvuscorax
Monster Supporter
15-06-2006 18:05

Rapporter til Admin
synes kun at man skal betale 1 licens pr. husstand, og ikke nogen speciel pc-licens eller andet :S
--
www.corvuscorax.frac.dk[...] <--admin og ejer
#70
Kaleb
Ultrabruger
15-06-2006 18:07

Rapporter til Admin
Jeg har valgt ikke at have fjernsyn, da det er spild af tid - derfor vil jeg heller ikke betale licens. Og det har ikke ændret sig bare fordi DR har valgt at lægge noget TV op på nettet. Jeg vil heller ikke betale vejafgift til Italien, bare fordi jeg har en bil og dermed har mulighed for at køre på deres vejnet. Regeringen vil gerne have at DK er en førende IT-nation... hvordan hænger det sammen med en afgift på Internet??? Dette her er ikke et spørgsmål om penge - det er spørgsmål om principper.
--
Best Regards Kaleb
#71
EQuiNoX
Junior Supporter
15-06-2006 18:33

Rapporter til Admin
#68 det er netop det du gør ... 1 husstand 1 licens.
--
¨~NoX~¨
#72
damp barn
Guru
15-06-2006 18:49

Rapporter til Admin
#3 & 20 jeg er så lige gået glip af den historie om at alle med en pc skal betale denne nye licens.. det stinker jo lidt, da jeg ikke ejer et tuner kort og dermed ikke ser tv på pc.. ville være det samme som at alle biler skulle ha hvide plader,, og dem der faktisk skulle ha en gul, ikke kunne, da de jo kan snyde og køre med flere personer i bilen.. det kan bare ikke passe at denne pc licens bliver en realitet.. nb. har lige støttet siden,, hvis det skulle hjælpe.,..,
--
Svesken min, er i profil..
#73
-FiDo-
Junior Supporter
15-06-2006 18:52

Rapporter til Admin
#70 Nej, 1 husstand = dig + kaereste + boern. 1 husstand kan godt bestaa af fx. to kammerater der deler en lejlighed. Saa skal begge betale licens. Sjovt ikke? 1 licens = 1 familie, paa samme addresse. #Topic, Suk, det ser ikke ud til at folk forstaar det.. Men det goer ikke noget.. Jeg betaler licens anyway, den eneste forskel er bare at jeg godt er klar over at DR pisser mig op og ned ad ryggen.. Laes mine indlaeg et par gange, saa gaar det nok op for folk paa et tidspunkt hvad der er galt med licensen ..
--
I win?
#74
-FiDo-
Junior Supporter
15-06-2006 18:54

Rapporter til Admin
#71 Det er faktisk lidt uklart om alle _MED PC_ skal betale.. Faktisk er afgiften omtalt som vaerende "adgang til internettet".. Teoretisk kan DR jo ikke vide om du har en pc eller ej, men da de kan se du har internet, saa skal du bare betale .. :) Hvilket jo endda ogsaa giver helt nye indkomster iform af studenterboliger og kollektiver :) "Moneh moneh moneh" ..
--
I win?
#75
corvuscorax
Monster Supporter
15-06-2006 19:56

Rapporter til Admin
#70 ja, det ved jeg godt at det er sådan nu. men, der skal da ikke komme alle mulige licenser til alt, så stjæler de jo bare vores penge O.o
--
www.corvuscorax.frac.dk[...] <--admin og ejer
#76
NitroBlast
Semi Supporter
15-06-2006 20:19

Rapporter til Admin
Nogen her har vist ikke fattet, at det ikke er DR, men REGERINGEN (og forlispartierne) der har fastsat reglerne for den nye medielicens. Det er de FOLKEVALGTE og ikke DR, der er "skyldige" om man vil. Der er ca. 2,3 mio. husstande i DK der betaler licens. Hvis et par tudetrunter mener, at de med en løjerlig indsamling af underskrifter fortsat kan nyde godt af DR uden at betale, så er det godt nok bare hykleri af den værste kande! Der er vist ikke mange af dem der taler MOD den nye licens, der kan sige, at de ALDRIG(!!) har set et af følgende programmer: - Dolph & Wullf - Drengene fra angora - Taxa - Ørnen - Krøniken Desuden skal man lige huske at DR ikke blot handler om at se TV. DR er public servicEN i danmark. Eksempelvis kan det jo siges, at de igangværende fødevareskandaler aldrig havde været afsløret, hvis det ikke havde været for DR. Så havde vi danskere fortsat smæsket os i råddent kød... DR kan betragtes som en slags "samfunds-vagthund", og det er vel svært at have noget imod... Når det er sagt, så har vi i danmark en tradition for at tage afstand til alt det nye. Vi vil helst se danmark som et Morten Korch grønt paradis med rød-hvide faner der blafrer blidt i vinden... VÅGN OP!!! Da Nyrup-regeringen vedtog de nye regler for efterlønnen, og man pludselg selv skulle betale lidt for at få efterlønnen, var dette en stor katastrofe (bla bla) - men i dag har alle affundet sig med tingenes tilstand... Og PRÆCIS på samme måde vil det gå med den nye medie-licens. Så tag lige at slå [WHINE MODE] fra, og skrub ud og nyd det gode vejr ;o) Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side
#77
corvuscorax
Monster Supporter
15-06-2006 20:29

Rapporter til Admin
#75 derfor skal der stadig ikke komme en speciel licens for computere hvis den husstand man bor i betaler licens i forvejen... det er da for dumt :S
--
www.corvuscorax.frac.dk[...] <--admin og ejer
#78
-FiDo-
Junior Supporter
15-06-2006 20:38

Rapporter til Admin
#75 Omg hvor er du uintelligent at hoere paa :) "Nogen her har vist ikke fattet, at det ikke er DR, men REGERINGEN (og forlispartierne) der har fastsat reglerne for den nye medielicens. Det er de FOLKEVALGTE og ikke DR, der er "skyldige" om man vil." Tillykke, hvordan tror du at man faar indflydelse paa de beslutninger de "folkevalgte" tager? MAn saetter sig ned og affinder sig med alt? Er du dum? "Der er ca. 2,3 mio. husstande i DK der betaler licens. Hvis et par tudetrunter mener, at de med en løjerlig indsamling af underskrifter fortsat kan nyde godt af DR uden at betale, så er det godt nok bare hykleri af den værste kande!" Der er ingen hyklere her. Folk der er imod licensen er, sjovt nok, folk som _IKKE VIL HAVE DRS LORTE SERVICE_..... "Der er vist ikke mange af dem der taler MOD den nye licens, der kan sige, at de ALDRIG(!!) har set et af følgende programmer: - Dolph & Wullf - Drengene fra angora - Taxa - Ørnen - Krøniken" Jeg har hoert lidt musik fra Drengene fra angora, det var ikke just en fornoejelse. Taxa var roevkedelig. Oernen ... Nejtak.. Kroeniken? Ah ja.. Kroeniken.. Jeg graemmes ved tanken om at jeg har betalt en god del af dette makvaerk uden graenser :) Og ja, stoerste delen af mine venner syntes faktisk det samme.. Men jeg vil gerne vaere aerlig og sige at jeg har set Dolph og Wullf en enkelt gang.. Sindsforladt, latterlig og dybt til grin. Det eneste underholdende i dette show er at folk rent faktisk syntes det er morsomt.. Saa kan man jo grine lidt af dem der ser det istedet .. :) "Desuden skal man lige huske at DR ikke blot handler om at se TV. DR er public servicEN i danmark. Eksempelvis kan det jo siges, at de igangværende fødevareskandaler aldrig havde været afsløret, hvis det ikke havde været for DR. Så havde vi danskere fortsat smæsket os i råddent kød... DR kan betragtes som en slags "samfunds-vagthund", og det er vel svært at have noget imod..." Ahem, saa alle de andre nyhedsmedier og jounalister i danmark ville paa ingen maade opdage at koedet var raaddent? - Var det rent faktisk DR som var de foerste til at rapportere om dette? :) "Når det er sagt, så har vi i danmark en tradition for at tage afstand til alt det nye. Vi vil helst se danmark som et Morten Korch grønt paradis med rød-hvide faner der blafrer blidt i vinden... VÅGN OP!!! Da Nyrup-regeringen vedtog de nye regler for efterlønnen, og man pludselg selv skulle betale lidt for at få efterlønnen, var dette en stor katastrofe (bla bla) - men i dag har alle affundet sig med tingenes tilstand... Og PRÆCIS på samme måde vil det gå med den nye medie-licens." Desvaerre har du ret. Folk brokker sig over det de ikke vil have, men folket er for dovne til at goere noget ved det, saa derfor bliver det accepteret efter et stykke tid.. Det er reelt ikke fordi folk er tilfredse eller glade for loesningen, det ender bare med at folk affinder sig med at betale for noget de ikke vil have.. Lidt ligesom folk i Peru betaler for en korrupt regering .... "Så tag lige at slå [WHINE MODE] fra, og skrub ud og nyd det gode vejr ;o)" Well, jeg whiner gerne lidt mere.. Det er et demokrati vi lever i, min mening er mindst ligesaa meget vaerd som din.. Hvis du ikke kan affinde dig med at folk brokker sig over halvfaerdige og idiotiske loesninger, uanset om de fra regeringen eller ej, saa boer du nok ikke bo i danmark ;) Vi er whinere, og vi er stolte af det! :)
--
I win?
#79
gæst
Gæst
15-06-2006 20:44

Rapporter til Admin
de rige bliver rigere.. fattige bliver fattigere.. der skulle være sådan at. de rige bliver fattigere og de fattige bliver rigere.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#80
dosis
Gæst
15-06-2006 20:45

Rapporter til Admin
#75 vi har en vinder :oD jeg har ikke set dem endnu, dog kender jeg da godt dolph... jeg syntes bare at det er plat, at skulle betale licens fordi man har internet. ja men jeg vil så vente til jeg bliver gammel og grå, så kan det være jeg kan lære at elske Krøniken, (lyder som en gammel med krøkker).
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#81
PT
Gæst
15-06-2006 20:52

Rapporter til Admin
...Ja, man skal altser betale licens... ...Vær glad og betal... ...Livet er én lang lort, og hver dag skal man tage en bid af den !
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#82
NitroBlast
Semi Supporter
15-06-2006 20:58

Rapporter til Admin
#76 Som det er nævnt FLERE GANGE i denne tråd, så skal man IKKE betale ekstra for at have computer!!!!! Hvis man betaler licens for at have TV i en husstand, så skal man ikke betale ekstra for en computer... 1 licens pr. husstand (familie) - uanset hvor mange modtagere der så er (1000 tv, 300 computere & 4000 radioer = 1 x licens)! #77 Hvor er det godt nok bare syndt for dig, hva' - TUDEFJÆ'ÆS!!! ;o) Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side
#83
Yilar
Monsterbruger
15-06-2006 21:20

Rapporter til Admin
Nu er det jo en multimedie licens som også tæller for alm. tv og den betaler de fleste jo allerede så jeg kan ikke se det store problem. Det er jo de færreste der hverken ser tv eller bruge radioen bare en gang i mellem. Ja, jeg ved godt man godt kan leve uden, men man går sku glip af meget.
--
#84
The_Danish_Tiger
Monsterbruger
15-06-2006 21:23

Rapporter til Admin
Nej vi bør ikke betale TV-licens for et computer med adsl medmindre man har et tv-tuner i computeren. Hvorfor skal man tvinges til at betale noget man ikke for. Desuden har man heller ikke mulighed for at se DR og alt hvad der der kommer konstant, men kun hvad de selv producerer, derfor bliver man 'snydt' for en masse programmer hvis man skal betale licens når man kun har computer med adsl forbindelse. Det er det rene bondefangerri. F*** DR!!!
--
<a href="http://bf2s.com[...] src="http://bf2s.com[...] alt="All Awards (minus stars and purple heart)" /></a>
#85
The_Danish_Tiger
Monsterbruger
15-06-2006 21:23

Rapporter til Admin
Nej vi bør ikke betale TV-licens for et computer med adsl medmindre man har et tv-tuner i computeren. Hvorfor skal man tvinges til at betale noget man ikke for. Desuden har man heller ikke mulighed for at se DR og alt hvad der der kommer konstant, men kun hvad de selv producerer, derfor bliver man 'snydt' for en masse programmer hvis man skal betale licens når man kun har computer med adsl forbindelse. Det er det rene bondefangerri. F*** DR!!!
--
<a href="http://bf2s.com[...] src="http://bf2s.com[...] alt="All Awards (minus stars and purple heart)" /></a>
#86
Naumann
Supporter
15-06-2006 21:49

Rapporter til Admin
Yay en af mine ynglingstråde! Har det (endnu en ganng) med licens, som noget man burde kunne købe hvad man gerne ville se, som i enhver anden butik. Syntes det er noget fis at man absolut skal betale en forholdsvis stor sum penge for at kunne se tv. Hvis jeg helst vil se discovery, National Geographic eller what the hell ellers burde jeg kunne købe adgang til det, og hvis jeg ville se ørnen når de engang får banket nogle nye afsnit på benene så kunne jeg vælge at købe adgang til at se det. Kan sq ikke se det er så svært. Kort sagt jeg går ind for at man betaler for det man vil se og slut færdig. Licens systemet er forældet efter min smag.
--
BMW M Power
#87
NitroBlast
Semi Supporter
15-06-2006 21:55

Rapporter til Admin
#85 Yeah right!!! Det du analogiskt siger, er så, at vi skal have gratis internet for alle... Og at vi så skal betale for at komme ind på hvert enkelt site... Jeg betaler for at komme på internettet, men bruger kun 0,0000000001% af nettet - mener du så, at jeg skal slippe billigere end andre internet-brugere, der bruger flere %'er af nettet? Asocial holdning! Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side
#88
Naumann
Supporter
15-06-2006 22:03

Rapporter til Admin
#86 Det syntes jeg ikke jeg hørte mig selv sige. Det jeg derimod siger er at man burde kunne BETALE for det man BRUGER. lige som du betaler for den mængde benzin du bruger, det antal zoner/den afstand du rejser når du kører med tog/bus. du betaler jo ikke 2000,- for at kunne få lov til at tage med toget lige meget om du skulle 2km eller 200km, det ville jo være dybt ulogisk. også derfor jeg syntes det er dyb ulogisk at betale så meget for noget jeg bruger så lidt
--
BMW M Power
#89
NitroBlast
Semi Supporter
15-06-2006 22:09

Rapporter til Admin
#87 Aha ja... Men så bør jeg jo heller ikke betale skat for etableringen af (motor)veje, som du kan køre på i din bil, og som jeg aldrig får brug for... Jeg gider snart ikke denne debat længere, da den er fuld af dobbelmoral og hykleri! Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side
#90
Naumann
Supporter
15-06-2006 22:55

Rapporter til Admin
#88 Næh men du er vel også interreseret i at ambulancen kan komme frem inden for kort tid, på et etableret vejnet, hvis du falder og brækker benet, ikke? ;-) Der er ingen der tvinger dig til at deltage i debatten og med næb og klør forsvare licensen, det bestemmer man jo trods alt selv (og så er det gratis ;-) )
--
BMW M Power
#91
Chucara
Semibruger
15-06-2006 23:38

Rapporter til Admin
Licens er ca. det eneste, der kan få mig til at overveje en voldelig revolution. - Jeg skal prøve at beherske mig ;) Lad mig lige komme med en point/counterpoint opstilling - det opsummerer vist min mening ret godt: "Jamen, DR er en public service kanal." Nej. DR har programmer som Krønikken. Krønikken er ikke public service. Mange er deres programmer er ganske rigtigt public service. Hvorfor skal mine licenspenge gå til Krønikken. Og hvorfor får jeg ikke mine penge igen når de tjener penge på at sælge Krønikken til udlandet eller deres efterhånden mange DVD udgivelser. "Men der er så god underholdning.." Ja, mormor - der er sikkert fin underholdning på DR - men der er meget bedre underholdning (i mine øjne) på discovery og Zulu. Dem vil jeg hellere se - hvorfor skal jeg så betale det dobbelte af dig for at du kan se programmer, der er lavet til en målgruppe, der kan huske Slaget på Reden? "Men der jo ingen, der tvinger dig til at se det?" Nej - men der er nogen, der forsøger at tvinge mig til at betale. Jeg tror, at jeg vil male et fint billede af en hund og stille mig på torvet og kræve at folk, der går forbi betaler for, at de har *muligheden* for at se min public service hund. Som er tidligere nævnt, er der nogle ganske ok løsninger på problemet, men desværre ikke ret mange politikere, der vil gøre noget ved det. 1. Afskaf licens, indfør skat. Lad alle betale. Halver licensskatten, da der pludselig er flere, der betaler og administrationen er helt væk. 2. Lav det pay-per-view, så kun de folk, der rent faktisk bruger servicen betaler for den. Iøvrigt det samme som mulighed 3. 3. Luk DR. 4. Fjern alle underholdningsprogrammer, og lav DR til en public service kanal med nyhederne, undervisning og lign. Træk en stærkt nedsat licensen over skatten.
--
#92
jens
Gæst
15-06-2006 23:43

Rapporter til Admin
#90 jeg kan høre du ikke betaler nu. men det gør dem på 15 år heller ikke de klynker og nasser kun
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#93
Jan
Gæst
16-06-2006 06:44

Rapporter til Admin
#77 Lad mig gætte ... Du er én af dem der ser spandevis af udenlandske "tjuu bang" film natten lang ? Du har så valgt den livsstil, men i længden tror jeg ikke den holder. Så kære -FiDo-, når du en gang blver stemmeberettiget m.m, skal du bestemt stille op til valg og lade det danske folk høre på dine synspunkter. Men der skal også arbejdes lidt mere på dit sprogvalg, så det bliver til at læse/høre på !
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#94
Why?
Gæst
16-06-2006 08:20

Rapporter til Admin
Jeg forstår det sku ikk, vil gerne betale licens, (betaler så meget andet man aldrig bruger alligevel;-) ), men så skulle man også få noget for pengene, håber det nye tiltag retter lidt op på tingene. og #93, LOL
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#95
-FiDo-
Junior Supporter
16-06-2006 08:32

Rapporter til Admin
#93 "Du er én af dem der ser spandevis af udenlandske "tjuu bang" film natten lang ? Du har så valgt den livsstil, men i længden tror jeg ikke den holder." Mit valg af underholdning har da paa ingen maade klassificeret en bestemt livsstil.. Derudover har min livsstil ikke noget med denne debat at goere :) Men jo, jeg nyder da ganske rigtigt en _UDENLANDSK_ ( :O FY ORD! ) "tjuu-bang" film ( hvad er det? Det er folk der ikke kan stave til action eller hvad? ) en god del mere end jeg noed at se et afsnit af kroeniken.. Ligesom at jeg ikke forventer at du bryder dig om Anime, kan du heller ikke forvente at jeg bryder mig det skod tv der nu engang bliver lavet i danmark .. :) "Så kære -FiDo-, når du en gang blver stemmeberettiget m.m, skal du bestemt stille op til valg og lade det danske folk høre på dine synspunkter. Men der skal også arbejdes lidt mere på dit sprogvalg, så det bliver til at læse/høre på !" Well, jeg er ganske rigtigt stadig ung.. Men reelt har jeg ingen interesse i politik.. Det er lidt aergeligt, men jeg syntes simpelthen bare ikke at det er interessant.. Det er lobby arbejde og oenske-taenkning der skaber en politiker.. Ikke just noget jeg har lyst til at bruge min tid paa.. :) Derudover saa vil jeg, endnu engang, lige goere klart at jeg betaler licensen.. Jeg har ikke noget imod at stoette en public service kanal.. Problemet er bare at min ( og mange andres ) ide af public service, ikke just er den som DR og Staten er blevet enige om.. :) Kroeniken og Oernen er ikke public service.. Dolph er ikke public service.. Nyheder som er venstre-biased er ikke public service.. #NitroBlast Der er da paa ingen maade dobbeltmoralsk i at jeg ikke vil betale for en service som i foerste omgang ikke overholder de krav jeg ville have til en public service.. Slet ikke naar DR egentligt ikke er landspligtig, som skatten, og derfor netop altid har vaeret "valgfri".. Det er den paa ingen maade laengere.. Alle punkterne er naevnt tidligere.. Det er nok den daarligste loesning de har valgt, specielt naar der er saa mange andre aabenlyse muligheder :) Jeg kan godt lide at du kalder folk dobbeltmoralske og hyklere.. Hvor ser du dette? Jeg ser intet af det? Det eneste jeg ser er at du forsoeger at forsvare noget som mange er utilfredse med.. Det er ogsaa fint nok.. MEn dit eneste argument er : "Whinere!" "TUDEFJAES!" "SNYLTERE!" .. Altsaa, det kommer man sq ikke langt med i den virkelige verden.. Sorry to burst your bubble :D
--
I win?
#96
ReneSDK
Guru
16-06-2006 08:34

Rapporter til Admin
okay lad os lige skære det ud i pap for dem der endnu ikke har fattet det.... sådan er licensreglerne på nuværende tidspunkt og i fremtiden (som jeg har set det): Nuværende: Farve fjernsynslicens 1.045,00 pr. halvår (radiolicensen er med i denne så den skal man ikke betale ud over) Sort/hvid fjernsynslicens 670,00 pr. halvår Radiolicens 160,00 pr. halvår Fremtidig: Medielicens 1.045,00 pr. halvår. Radiolicens 160,00 pr. halvår. (jeg mener de afskaffer sort/hvid Tv licensen helt) og til folk der klager over prisen på Licensen, så kan det siges at den selvom den er steget i pris i forhold til 2005 er lavere end prisen i 2004 :) Ud over det gider jeg ikke deltage i diskussionen da den alligevel ikke gavner nogen eller noget.
--
Certificeringer: MCP
#97
samba
Monsterbruger
16-06-2006 08:38

Rapporter til Admin
Mener ikke vi skal betale for PC-Licens.. Jeg kender rigtig mange der ikke ser TV på deres computer,så skal de ikke være med til at betale for dem der gør. Det må og kan finansieres på andre måder og ikke bare bliv lagt over på brugerne. Da de ikke ved hvor mange der ser tv. Syntes desuden det er noget Crap #1 siger..
--
MSN: [email protected]
#98
EQuiNoX
Junior Supporter
16-06-2006 12:39

Rapporter til Admin
#95 du skriver: Derudover saa vil jeg, endnu engang, lige goere klart at jeg betaler licensen.. Jeg har ikke noget imod at stoette en public service kanal.. Problemet er bare at min ( og mange andres ) ide af public service, ikke just er den som DR og Staten er blevet enige om.. :) Kroeniken og Oernen er ikke public service.. Dolph er ikke public service.. Nyheder som er venstre-biased er ikke public service.. mit svar: du skriver at du ikke er intereseret i politik, og det ikke lige er din kop te, men alligevel er du højlydt uenig i hvad dine politikere bestemmer .. det må da give en hvis interesse for emnet. hvis man vil ændre noget må man vel og forventes at deltage aktivt. angående jeres underskrift indsamling, så må vi jo se hvor meget den batter med 50.000 underskrifter ... var det ikke bent bendtsen ( ikke venstre orienteret ) som sagde at de ca. 100.000 mennesker som fysiskt dukkede op og protesterede over efterlønsreformer, ikke var specielt imponerende, da det stadig kun udgjorde 5 % af befokningen ( eller noget lignende ) så må vi se hvor meget de lytter til 50.000 underskrifter. fair nok at du ikke bryder dig om den public service de yder, men det er der vidst mange som gør, ellers ville den jo ikke få lov at fortsætte, og det er da også kedeligt at du ikke bryder dig om mange af de danske programmer, som bliver produceret til de 2 kanaler. dolph krønikken osv. vil da sige at jeg heller ikke bryder mig om dem alle. men jeg kan 100% sikkert sige at jeg meget hellere vil have dem end at have de klon programmer som bliver lavet til kanal 4, kanal 5, tv3 og tv3+ ja ok enkelte er meget sjove ... men helt ærligt hvor fedt er det at se paradise hotel. en gruppe snot forkælede unge mennesker, som ville sælge deres venner bare for en chance for en lille smule luksus mere. elller de evendelige top model, las vegas, talent shows, og andet crap som bliver kopieret fra amerikansk tv og gjort dansk. og det er præcist sådan jeg frygter hele sendefladen kommer til at se ud, hvis DR og TV2 bliver lavet om til pay per wiev. der vil kun blive indkøbt programmer, og serier som man ved er gennemtestet i USA, og man derfor tror vil sælge. der er en grund til at hvis man kigger på de mest sete shows i danmark hver uge, så er det programmer på DR og TV2. og det ville jo være syndt at nedlægge noget bare fordi du ikke kan li det nu. jeg har allerede konkluderet hvorfor de 3 teser du opstilte omkring en omlægning af licensen ikke vil holde. men tager gerne imod flere forslag. og lige en sidste ting. hvornår er det nogensinde blevet påvist at DR eller TV2 nyheder er venstre orienterede? den undersøgelse vil jeg meget gerne se, for så bør de straks nedlægges. da nyheder skal være upartiske ( noget man ikke finder i særlig mange aviser ) eller er det bare din egen personlige holdning, fordi de forholder sig kritisk over for ehvervslivet og evt de borgerlige politikkere. ( jeg ved det ikke spørger bare ?) så skal du huske på at de faktisk også forholder sig kritisk over for de andre parter i sagerne. pamperi i fagforeninger, sjusk i kommuner, daginstitutioner osv. men som sagt vil gerne se beviser for dine påstande.
--
¨~NoX~¨
#99
EQuiNoX
Junior Supporter
16-06-2006 12:47

Rapporter til Admin
#97 har du læst nogle af de indlæg der er blevet skrevet her i tråden .. altså ud over nr 1. hvis du allerede betaler tv-licens .. kommer du ikke til at betale mere ... tværtimod mener jeg det er 50 kr mindre. men giver jer som sagt helt ret det er en ret ulden affære, at lægge licens på internet forbindelser, fordi DR pludselig begynder at ligge programmer på nettet. men find en bedre løsning, som kan holde, og stadig indbringe de midler som skal bruges. kan da lige hurtigt nævne mine svar til de 3 muligheder der tidligere er blevet givet. ved pay per wiev .. ville du kun få et snævert udbud af tv programmer, lidt lige som kommerciel radio lige nu. hvor det er de samme 13 nummer, der bliver spillet igen og igen på alle 15 kanaler. kun de rige vil have råd til at se alt det de har lyst til. vil dine forældre betale for at du skal se musik programmer eller lignende? licens på skatten: helt klart bonus ordning .. den er jeg med på .. men politikkerne er ikke .. der er et skatte stop. tv-tuner licens: lyder på overfladen god, men køb dit tv- tuner kort i udlandet og vupti du kan se tv uden at være blevet registreret.
--
¨~NoX~¨
#100
Jan
Gæst
16-06-2006 15:55

Rapporter til Admin
#98 Tjaa, hvis under 5% er utilfreds med den nye licens form, må det være et ganske godt resultat. Den procentdel der var uenige med den nye licens, kan så være enig i noget helt andet, hvor andre personer nu er blevet uenige og sådan kan det blive ved med at køre i ring.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#101
TT>LANFIRE
Ultra Supporter
16-06-2006 16:04

Rapporter til Admin
Alle som har bil skal betale for at have muligheden for at bruge samsø færgen. Det her er ondsvag!
--
IBM T43 & Minidock2 MSN: jensss(snabela) gmail.com Se nogle af handlerne i profilen !!
#102
-FiDo-
Junior Supporter
16-06-2006 19:00

Rapporter til Admin
#98 Well, jeg interesserer mig nok til at jeg vil lade min mening blive hoert af dem der oensker at hoere den :) Og da jeg florerer ret tit herinde, saa er det ofte her jeg kommer med udloeb i diverse debatter.. Jeg er ikke vildt interesseret i politik, men tiltag som paa sin vis beroerer os alle, og reelt kun roevpuler de faa, er jeg villig til at bruge tid til at interessere mig for ;) Derudover vil jeg lige paapege at jeg ikke har skrevet under paa denne indsamling.. Der er en 4-5 stykker af dem hist og pist, og da ingen af dem er udformet saerligt serioest kan jeg naeppe se at det vil have nogen betydning.. Grunden til at maalet er 50.000 er at hvis man har over 50.000 underskrifter bliver det set som at folket ( eller ihvertfald en minoritet ) har et problem med en given lovgivning.. Derfor skal det overvejes om den skal tages op til naermere undersoegelse ;) At B.B har sagt at 100.000 arbejdere i demonstration ikke er saerligt imponerende finder jeg dybt absurd.. Hvordan er det nu, for hver mand der demonstrerer er der 3 der deler mening men ikke har haft mod, tid eller lyst til at paavise det offentligt? ( kan ikke lige huske hvor jeg laeste det, mener det var en amerikaner der kom frem til det.. ) :) Og saavidt jeg ved skal loven tilsigtes os alle, ikke blot flertallet.. Hvis 49% af landets befolkning har et problem med en given lovgivning saa kan der jo vaere flere ting der spiller ind.. Fx at "de rige" er ligeglade med en merudgift iform af licens.. Mens de fattige specifikt har valgt licensen og tv'et fra, for at spare penge til mad? :) "ved pay per wiev .. ville du kun få et snævert udbud af tv programmer, lidt lige som kommerciel radio lige nu. hvor det er de samme 13 nummer, der bliver spillet igen og igen på alle 15 kanaler. kun de rige vil have råd til at se alt det de har lyst til. vil dine forældre betale for at du skal se musik programmer eller lignende?" Hvordan er det forskelligt for hvad vi har nu mht. TV3 ? Eller TV2? Eller Zulu? Eller Discovery? Eller TV4? Eller etc etc .. ? Hvad er problemet her? Ja, der er reklamer, dette kunne evt. bortskaffes ved hjaelp af indfoerelsen af en minimal skatte stigning for alle, men licens opkraevning for dem der oensker DR.. "licens på skatten: helt klart bonus ordning .. den er jeg med på .. men politikkerne er ikke .. der er et skatte stop." Well, skatte stoppet betyder ikke at de ikke maa aendre i den maade skatten administreres paa.. Derudover er skattestoppet blot et "loefte" fra gaeldende regering.. De kan tilhver en tid ophaeve skattestoppet .. Og det goer de nok ogsaa snart.. Derudover paastaar diverse forskere jo at vores gaeld er vaek i aar, saa kunne man jo evt. tage de millioner af skattekroner der bliver tilovers der og bruge dem hos DR.. Eller kommer der monstro skattelettelser? ( i doubt that very much eh? ) :) "tv-tuner licens: lyder på overfladen god, men køb dit tv- tuner kort i udlandet og vupti du kan se tv uden at være blevet registreret." Well, koeb dit tv i udlandet. grunden til at de ikke har valgt denne loesning er ret klar.. Registreringen af TV virker ikke, og de gaar jo udfra at 99.999999% af landet har TV, derfor maa alle der ikke betaler licens jo vaere snyltere.. De har fundet en loesning der goer at _ALLE_ skal betale, dvs at det er en skat - bare uden de "fordele" der er ved skatten.. Det er forkert. Det er latterligt.. Og bare lige for info: Jeg har absolut intet imod at betale for public service.. Jeg har absolut intet imod at betale for at mormor kan se nyheder paa tegnsprog.. Jeg har noget imod at betale for andres underholdning.. Betaler resten af jer min tur i byen? Betaler resten af jer for min underholdning? Nej? Hvad er saa argumentet der retfaerdiggoerer at jeg skal betale for underholdning? Og endda en god del "underholdning" som, i mine oejne, er direkte fordummende og reelt goer boern retarderede? :)
--
I win?
#103
Kugle
Ultrabruger
16-06-2006 19:09

Rapporter til Admin
Når det laver dem om til digitalt, burde de indfører pay per view.. Jeg nægter at betale for noget jeg ikke bruger .. så jeg betaler ikke licens.. har ingen radio.. og bruger ikke dr's hjemmeside.. har dog et tv men bruger det kun til dvd .. Derfor har jeg det fint med ikke at betale ..
--
[ Jeg har ondt af de personer der ikke har fantasi til, at stave ord på mere end en måde ]
#104
-FiDo-
Junior Supporter
16-06-2006 19:34

Rapporter til Admin
#103 Well, med den nye ordning kommer DR og roevpuler dig hvis du ikke betaler licens ;) ISP'erne skal nok opgive en komplet kundeliste, og saa smider DR jo blot alle et brev paa nakken.. De har jo allerede bevist at de ikke magter at sortere dem der allerede betaler fra ..
--
I win?
#105
Brian Pedersen
Gæst
16-06-2006 19:59

Rapporter til Admin
Jeg selv er studerne og bor på et kollegie. Hvor vi har gratis internet og har ikke mulighed og fravælge.... Og jeg vil ikke tvinges til at betale licens for noget som man ikke kan fravælge.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#106
Skridtet klør igen
Gæst
16-06-2006 20:00

Rapporter til Admin
#2, rigtigt, men burde det så ikke være de som har TV tuner kort det betalte.. ? Jeg har ikke licens pt. og jeg har ikke engang så hurtigt internet hvis jeg ville se lad os sige.. sputnik. Jeg har ikke lyst til tv.. lever fint sådan som nu. Jeg har da ikke lyst til at betale for min pc.. :(
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#107
-FiDo-
Junior Supporter
16-06-2006 20:19

Rapporter til Admin
#106 Hvis du har over 256 KBit/sec download, saa skal du betale :) #105 Ved ikke helt om man kan bortforklare det ved at sige at man opdeler det til at vaere mindre end 256 KBit/sec til hver, selvom i deler fx 10 Mbit :) Men tvivler under alle omstaendigheder paa at DR vil acceptere det :)
--
I win?
#108
clas
Gæst
16-06-2006 20:22

Rapporter til Admin
Det er naturligvis forkasteligt at der anno 2006 findes tvangsfinansierede virksomheder i Danmark! Her er en gennemgang om hvordan du undgår at blive endnu et offer for mafiaen (DR/Staten), og undgår licens betalingen: http://www.liberator.dk[...] I øvrigt vil jeg gerne henlede opmærksomheden på Coins fremragende brev til Hr. Plummer og hans kompaner: http://www.coin.dk[...] Det er skræmmende at læse denne tråd igennem, og se alle de der argumenterer for tvangsfinansiering af virksomheder... I denne forbindelse vil jeg gerne henlede opmærksomheden på f.eks. sovjet/ddr og nordkorea hvor alt er tvangsfinansieret - altså alle arbejder for staten og ikke for sig selv. Jeg vil så overlade konklusionen af konsekvenserne heraf...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#109
-FiDo-
Junior Supporter
16-06-2006 20:34

Rapporter til Admin
#108 Yderst interessant laesning :) Problemet med DR er jo netop at det er meget tvivlsomt om det er en statsinstitution eller et firma.. Afhaengigt af svaret kan man jo saa diskutere hvorvidt licensen er berretiget.. Under alle omstaendigheder kan licensen i sin nuvaerende form aldrig vaere berretiget :)
--
I win?
#110
mgj
Gæst
16-06-2006 20:48

Rapporter til Admin
Licens: Nej tak! Pay-per-view: Ja tak! Dem der siger pay-per-view ville føre til de samme programmer osv...tjek programmet "idag" - Så er den vidst lukket. Kan DR ikke følge med, må de finansieres via reklamer. Desuden er der ikke meget public service over DR...så hvorfor skal vi finansiere en kanal der ikke tilbyder noget befolkning har brug for eller vil have..skal denne nye licens finansiere endnu en "Boogie" udsendelse eller endnu et latterligt quizprogram...eller en genudsendelse af "Inspector Barnaby"..nej, tak! Kan forretningen ikke køre rundt, så luk biksen! Endnu en grund til jeg hader dette lorte land!BVadr!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#111
dashhi
Gæst
16-06-2006 21:35

Rapporter til Admin
har ikke lige læst alle svar ... der er lidt mange.. men jeg synes nu det er godt at man skal betale for at se TV på computeren... man er sådan nød til at gøre det, ellers køber folk jo bare en computer og TV-out.. så kanman se tv på alm måde uden ant stik.. os med bil, betaler jo også for de nøtte løse motorveje i jylland, hvor der kommer 1000biler om ugen (ja jeg er fra sj) med andre ord.. vi er jo alle nød til at betale noget, for at få noget..
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#112
KennethLee
Ny på siden
17-06-2006 00:10

Rapporter til Admin
jeg holder mig til brugerbetaling, brugerbetaling, brugerbetaling på dette område, Jeg kan ikke se at jeg skal betale et så latterligt beløb til en service jeg ikke gider bruge min tid på, alle der har lyst til at bruge dr1 og deres kanaler bør betale gildet, og ikke folk som åbentlyst ikke gider bruge tid på deres ubrugelige programmer. Det skulle ikke være så svært at lukke for dr's signal til de hustande der ikke ønsker deres signal, men det vil de ikke for så ved de at festen nok ikke ligefrem varer længere for det store flertal ville nok helst veje det op i penge og se hvad man individuelt får ud af pengene og komme til den konklution at de ikke behøver DR og deres service.
--
Cocktail & Dreams
#113
KennethLee
Ny på siden
17-06-2006 00:13

Rapporter til Admin
svar tll #101 Den rammer sku lgie plet metaforisk, så folk med trang til dr se ud over deres egen næse og indse at "os" som gerne undværer deres service ikke skal betale for deres underholdning
--
Cocktail & Dreams
#114
KennethLee
Ny på siden
17-06-2006 00:16

Rapporter til Admin
svar tll #101 Den rammer sku lige plet metaforisk, så folk med trang til dr se ud over deres egen næse og indse at "os" som gerne undværer deres service ikke skal betale for deres underholdning
--
Cocktail & Dreams
#115
NitroBlast
Semi Supporter
17-06-2006 00:23

Rapporter til Admin
Det er da godt, at i sortseere kan få lov til at tude på HOL... De løjerlige underskriftsindsamlinger på jubii kommer ALDRIG til at gøre nogen forskel, eftersom der er 2,2mio licensbetalende husstande, der ikke bliver ramt af den nye medie-licens... Cry babies CRY!! Uanset hvor meget tudemodus der går i Jer, bliver i bare nødt til at fatte, at i kommer til at betale for DR - ligesom alle os andre... Måske i mener at DR intet har at byde Jer i dag - men hvad med i morgen..? Næste år..? Om 10 år..? Og FAT SÅ at DR IKKE står bag licensen - det er regeringen!!! Hver gang i siger "fuck dr", så burde i sige "fuck regeringen", da det er 100% op til den siddende regering at fastsætte licensen og (i grove træk) DR's udbud af programmer.... -FiDo- Jeg gider ikke kommentere dine sure opstød, da de ikke har nogen substans - udover de personlige angreb, der er udtryk for mangel på argumenter! Der er HAK i din plade, og du gentager digselv og dine analogier... CRY MODE = ON! Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side
#116
KennethLee
Ny på siden
17-06-2006 00:40

Rapporter til Admin
har dr noget at byd mig om 10 år btaler jeg gerne til den tid, men jeg vil sku ikke betale fordi du skal underholdes.
--
Cocktail & Dreams
#117
KennethLee
Ny på siden
17-06-2006 00:45

Rapporter til Admin
Det er lidt det samme som med kunst. hvorfor skal jeg betale skattekroner til noget så flad som "kunst", lad folk der vil benytte sig af kunsten betale for den vare, men igen så ville kunsten i DK jo ikke eksistere
--
Cocktail & Dreams
#118
mgj
Gæst
17-06-2006 00:48

Rapporter til Admin
#115 "Hvad er folk for en flok tudefjæs, at de piver over at skulle betale for noget, der koster penge at lave? Tror man virkeligt, at man kan nasse sig til TV på nettet, bare fordi man "ikke har noget tv"???" Det koster penge at lave - men så lad dem der bruger det betale. Hvor mange tror du selv ser TV på nette? Med den kvalitet kan det ikke være mange. "De fleste der "ikke har noget tv" har sikkert bare frameldt sig licensen, men har stadig et tv stående (som de med garanti også bruger)... Eller også har de en tv-tuner i deres pc, så de alligevel kan se med..." Med mindre du kan bevise noget af dette her holder det ikke. Desuden findes der mennesker der ikke har TV, tror det eller ej. Bør man kræve licens af dem med internet eller dem med TV-tuner...hmm, den er svær var? Hvem tror du er mest tilbøjelig til at benytte sig af DR? "Måske i mener at DR intet har at byde Jer i dag - men hvad med i morgen..? Næste år..? Om 10 år..?" Det er ligemeget hvad de kan i fremtiden, det er det nu der tæller...har man potentiale bør man udnytte det når chancen byder sig...og den chance har de haft i mange år. Det er lidt ligesom de mennesker uden viljestyrke der vil på kur...så starter de, falder tilbage og siger "jeg begynder på mandag"...DR har forspildt sin chance, vi har intet fået for de penge de har fået. "Og FAT SÅ at DR IKKE står bag licensen - det er regeringen!!! Hver gang i siger "fuck dr", så burde i sige "fuck regeringen", da det er 100% op til den siddende regering at fastsætte licensen og (i grove træk) DR's udbud af programmer...." Hvorfor betale til en kanal der er så tæt bundet til regeringen...? De vil aldrig være objektive og de har ikke formået at være en public service kanal..det er indiskutabelt, det! har de ikke! Hvorfor smide penge i et fejlslagen projekt. Efter min mening bør DR skal udskilles fra regeringen og selv finansiere sig. Kan man ikke klare sig imod konkurrenterne, så er det ud. Vi har ikke en public service kanal og dermed har DR slået fejl, tror I selv på det er nyheder og informationskampagner de kommende licens penge bliver brugt på? Nej, det er lønninger til cheferne og platte serier som Ørnen, Krøniken osv...intet der har med public service at gøre..hvor er desuden OBS blevet af? Oplysninger til brugere i samfundet - det ser man ikke meget til og dette understreger min pointe med public service. Desuden mener jeg også det er omsonst at skulle betale licens fordi man har et fjernsyn - har de aldrig hørt om VHS, DVD osv? Det er sørgeligt der er så mange kommunister i DK - men jeg har på fornemmelsen at det kun er når det kommer dem selv til gode..bvadr.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#119
KennethLee
Ny på siden
17-06-2006 10:55

Rapporter til Admin
jeg mener ikke vi er nogle tudefjæs tjævrt imod, vi er bare kvalitetsbevist og vil have noget for pengene. Efter min mening er det jer der TUDER SOM SMÅ BØRN eftersom vi ikke vil være med til at betale jeres liggyldige gode, I er vel bare bange for at det hvis dr blev frivilig ville blive dyrre for jer Og tro endelig ikke at de størstedelen af de 2,2 mio licensbetalere ville betale hvis de friviligt kunne have chancen for for at slippe, de fleste betaler jo bare fordi de ikke vil snuppes!!! TAG JER NU SAMMEN
--
Cocktail & Dreams
#122
nigo
Maxibruger
18-06-2006 16:15

Rapporter til Admin
Ok... jeg har kun læst til og med indlæg nr. ~43. Og der går tilsyneladende hurtigt mudderkastning i denne tråd. Lidt kedeligt. Lad mig for det første sige at jeg betaler glædeligt licens - ikke fordi jeg er særlig glad for hverken Amin Jensen eller Reimer Bo (og alt det andet skrammel på DR1), men fordi jeg nyder at se DR2 og gerne vil bevare den som en reklamefri kanal. #20 ...og til Thomas (som jeg ellers har stor respekt for) - nu er det jo ikke alle der gider se VM ;-) Nå... nu kommer min 25-øre: Indtil videre har det jo været sådan at folk der ikke gad se tv (af den ene eller anden grund) kunne slippe for at betale licens ved at lade være med at eje et tv. F.eks. som en af mine studiekammerater. Han ejer ikke et tv og kunne ikke drømme om at købe et. I midlertid er han i praksis tvunget til at have internet derhjemme, hvis han skal have en chance for at følge med på sit studie. Nu har DR/folketinget så bestemt at der skal være adgang til DR's programmer på deres hjemmeside. Fair nok - de vælger at følge med udviklingen. Men hvorfor laver de det ikke med en adgangskode? Det er superlet og der er masser af muligheder - man kunne f.eks. logge ind med digital signatur eller bare ens licensnummer. Altså - det er ikke særlig svært. Men i stedet har man valgt at en fattig studerende skal hoste op med 2000 kr om året som i praksis (ikke i lovens bogstav dog - det er jeg godt klar over) fungerer som en ekstra skat på hans internetforbindelse. Hans forbrug af DR's produkter har jo ikke ændret sig, DE har bare gjort det muligt for alle med adgang til internettet at gøre brug af det, til trods for at det aldrig har været derfor han anskaffede sig internet. Jo - det repræsentativt demokratisk valgte folketing har vedtaget denne lov med bred enighed og sådan er det. I min verden går denne tråd mere på hvad folket - altså direkte demokrati, synes om loven. Om den er fair. Jeg mener ikke den er fair. Der bør i stedet laves et system som på en eller anden måde identificerer om de computere/brugere der surfer ind på dr.dk er registreret som licens betaler eller ej. Hvordan det bedst implementeres ved jeg ikke, men jeg ved at det er muligt. Og jo - det giver mulighed for svindel (som så meget andet), men det kan spores og vil - er mit gæt - være begrænset til ganske få promiller/procenter.
--
Idle CPU temp. 81°C, Max CPU temp. 102°C ...er det normalt? Selv-udnævnt EKSPERT i lydkort, højtalere mm.
#123
nigo
Maxibruger
18-06-2006 16:20

Rapporter til Admin
Nu spørger jeg bare af ren uvidenhed: Kan man hvilken mac-adresse det netværkskort (og dermed computer) der surfer ind på en hjemmeside har? Så kunne det jo rimeligt let implementeres ved at man registrerer sin mac-adresse inde på dr.dk og den linkes til deres licensbetaler kartotek. Bare et vildt bud?
--
Idle CPU temp. 81°C, Max CPU temp. 102°C ...er det normalt? Selv-udnævnt EKSPERT i lydkort, højtalere mm.
#124
Gripen90
Gæst
18-06-2006 16:24

Rapporter til Admin
hHar ikke gidet læse samtlige indlæg igennem. men hvis man skal betale licens for at have sin PC på nettet, selvom man ikke har tv-tuner kort mv, så siger jeg det er noget værre BS... så skal konsoller der er opkoblet på nettet også betale licens.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#125
nigo
Maxibruger
18-06-2006 16:37

Rapporter til Admin
#90 Chucara: Dit punkt nr. 4 kan jeg kun erklære mig enig i. Så er DR nemlig public service igen og ikke bare en kanal der forsøger at matche store udenlandske underholdningsprogrammer. Det er lidt en misforståelse at mange seere er lig med public service.
--
Idle CPU temp. 81°C, Max CPU temp. 102°C ...er det normalt? Selv-udnævnt EKSPERT i lydkort, højtalere mm.
#126
Alytex
Gigabruger
18-06-2006 18:46

Rapporter til Admin
Den eneste grund til at de laver dette pc-licens er fordi regeringen har lovet at de ikke ville hæve skatterne, så i stedet laver de pc-licens der imodsætning til skatter rammer alle lige hårdt. Hvilket selvfølgelig går ud over de svagest stillede. Selvfølgelig bør vi betale licens, men enten burde det være noget der blev trukket over skatten, eller også burde det være noget som skulle baseres procentvist på din indkomst til en vis grænse...
--
#127
Kaleb
Ultrabruger
21-06-2006 17:38

Rapporter til Admin
"Cry babies CRY!! Uanset hvor meget tudemodus der går i Jer, bliver i bare nødt til at fatte, at i kommer til at betale for DR - ligesom alle os andre... Måske i mener at DR intet har at byde Jer i dag - men hvad med i morgen..? Næste år..? Om 10 år..?" NitroBlast - Undskyld, men du er simpelhen for lam at høre på... Dette er et personlig angreb, men du kommer selv med angreb hele tiden. Jeg vil ikke betale for en vare jeg kun måske får behov for om flere år. Du vil da heller ikke betale for en bil hvis du ikke gad at køre i den. Grow up
--
Best Regards Kaleb
#128
anti røde-DR
Gæst
23-07-2006 23:37

Rapporter til Admin
Det handler ikke bare om penge men om principper. Jeg vil fanme ikke betale til DR med den røde tendentiøse indgangsvinkel som de har i mange af deres programmer - især på DR-2! FUCK DR - hellere være lovbryder end at donere penge til en så politisk polariseret organisation!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#129
Holger A
Gæst
23-07-2006 23:53

Rapporter til Admin
det var godt,jeg nåede at købe en projektor ! Ville melde mit licens af,fordi jeg aldrig ser tv,men gerne vil se en film af og til, mit internet vil jeg ikke undvære. så nu er jegt tvunget til at betale licens alligevel. jeg vil aldrig se dr 1 eller tv 2 på internettet,men skal betale fordi jeg har mulighedden for det, syntes det stinker en anelse. Hilsen Holger. PS: hvis dr har noget at byde på i fremtiden skal jeg nok betale uden brok, hvilket jeg så ikke slap for alligevel !
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#130
Rune
Gæst
23-07-2006 23:59

Rapporter til Admin
For alle de udsendelser de sender, så kan man vel bare sende en kopi af sin sidste indbetaling næste gang man skal betale :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#131
NitroBlast
Maxi Supporter
23-07-2006 23:59

Rapporter til Admin
#129 Det du siger svarer til at sige: Jeg vil ikke betale skat i danmark, fordi jeg ikke modtager velfærdsydelser og aldrig går til lægen... Men den dag jeg får brug for læge og velfærdsydelser, så vil jeg gerne betale skat... Det er lidt en asocial holdning, hvis du spørger mig :o) Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side Folk der ikke kan sige "Tak for hjælpen", når man løser deres problem burde IP-blockes!
#132
Rune
Gæst
24-07-2006 00:00

Rapporter til Admin
rettelse.... for alle de GEN-udesendelser... he he... ellers går pointen lidt af
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#133
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 00:01

Rapporter til Admin
Davs Holger A. Løsningen er da simpel: Civil ulydighed - nægt at betale. Der er vel grænser for hvad man skal finde sig i som borger!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#134
Fy fy DR
Gæst
24-07-2006 00:05

Rapporter til Admin
Hvis kommer til ret sag imellem bruger og dr. Hvis den ryger ned i EU. Staten og dr tabe stort. Så vi kan kun vente på EU griber ind, imod de ulovligheder de ved indføre
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#135
NitroBlast
Maxi Supporter
24-07-2006 00:17

Rapporter til Admin
#134 Vrøvl - den sag har så vidt jeg husker været prøvet. Desuden har alle andre lande vi sammenligner os med (sverige, norge, tyskland, holland, belgien, frankrig, spanien, østrig.............. osv) et lignende licens-system, og hvis EU ville træffe en afgørelse, der sagde at dette var ulovligt, så ville public-service tv i stort set hele EU falde fra hinanden, og blive erstattet af tv, hvor den der betaler flest penge til drift (eller ejeren) bestemmer - så som i italien, hvor berlusconi's emperium jo kun giver sendetid til pro-berlusconi udsendelser = ensidighed. Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side Folk der ikke kan sige "Tak for hjælpen", når man løser deres problem burde IP-blockes!
#136
Holger A
Gæst
24-07-2006 00:26

Rapporter til Admin
#131. du sammenligner DR med skattevæsenet,jeg betaler min skat med glæde. problemet er at,man aldrig har skulle betale licens,hvis man ikke har en tv tuner, den er jeg så sluppet af med,og forventer ikke jeg skal betale licens mere. så finder dr på,at de vil have licens foren pc,koblet på internettet, hvad bliver det næste, hvis jeg siger mit internet op kan jeg slippe for at betale, det er så her tråden knækker,min tv tuner kan kun modtage tv signaler, hvorimod mit internet kan bruges til meget mere,så jeg skal undvære alt som internettet kan bruges til,for at slippe for at betale licens, jeg syntes stadig det lugter. og mener bestemt ikke jeg er associal :-) Hilsen Holger. enjoy.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#137
Clint
Ny på siden
24-07-2006 00:35

Rapporter til Admin
Det DR (staten) har gang i mht. licens, er da det vildeste bondefangeri. Det de gør ville svarer til, at jeg åbnede min egen butik, hvor jeg begyndte at leje cykler ud. Derefter kunne jeg så sende regninger ud til alle i Danmark, eftersom de har mulighed for at benytte sig af min udlejning. Hvis de ikke har lyst til at benytte sig af udlejningen skal de betale alligevel, selvom de allerede har lejet nogle andre cykler et andet sted som passer bedre til deres behov.
--
#138
NitroBlast
Maxi Supporter
24-07-2006 00:36

Rapporter til Admin
#136 Jeg forstår skam begge sider af sagen... Ikke mindst fordi jeg selv engang har været på røven, og derfor opbyggede en gæld til told&skat fordi jeg ikke havde mønt til at betale licensen... Mit problem er bare, at folk siger at det er DR's skyld, og FUCK DR etc... Men det er nu engang ikke DR, men folketinget der fastsætter reglerne om licens, og derfor burde man i stedet gå folketinget (og i særdeleshed kulturministreren) på klingen... Det er nu engang sådan det fungerer i et demokrati, og det må man acceptere... Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side Folk der ikke kan sige "Tak for hjælpen", når man løser deres problem burde IP-blockes!
#139
NitroBlast
Maxi Supporter
24-07-2006 00:39

Rapporter til Admin
#137 VRØVL! Nu er det at man skal betale leje for en cykel jo ikke fastsat af regeringen, men af derimod udlejeren, og derfor er din analogi noget vås. Enjoy!
--
Min rekord: Det tog [71,7968800000] sekunder at generere denne side Folk der ikke kan sige "Tak for hjælpen", når man løser deres problem burde IP-blockes!
#140
speed six
Gæst
24-07-2006 00:45

Rapporter til Admin
Jeg har ikke læst alle indslag, men vil gerne give mit besyv med. Hvis det forholder sig således, at regeringen vil have os til at betale for licens, blot fordi vi har internetadgang, så er det sq noget crap. Licensen burde i det mindste afhænge af, hvorvidt man har en tuner installeret i computeren. Alternativt mener jeg, at DR burde oprette brugerprofiler med logon, så dem der vil se DR over nettet, kan få sig en brugerkonto og betale herfor. Det forudsætter naturligvis, at DR vil opkræve licens, blot fordi man har mulighed for at streame deres udsendelser fra nettet, og ikke nødvendigvis skal have en tuner installeret for at se DR's programmer. Det næste kunne så passende blive, at vi alle årligt skal betale en afgift, fordi vi sikkert alle henter ulovligt materiale fra nettet, hvilket er lidt i stil med den afgift, der blev påplagt CD-medier for at kompensere for det faldende musiksalg som følge af, at vi internetbrugere jo selvfølgelig henter al vores musik ulovligt på nettet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#141
Hippien
Gæst
24-07-2006 03:46

Rapporter til Admin
Jeg har levet uden tv i mange år efterhånden. Jeg læser en avis i ny og næ. De kan da bare prøve og sende en regning til mig, det får de ikke fem flade ører ud af.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#142
DrukZ
Monsterbruger
24-07-2006 07:06

Rapporter til Admin

--
Sidst redigeret af Zack Gem
#143
jespert
Semi Supporter
24-07-2006 09:01

Rapporter til Admin
Har man mulighed for at se fjernsyn SKAL man selvfølgelig betale licens som alle andre. Har man IKKE adgang til programmerne, skal man ikke, og kan afmelde det. Kan ikke se hvorfor det er så svært for nogle at se...
--
Husk, det kræver 42 muskler at se sur ud, det kræver kun 6 at slå idioten ned...
#144
jens
Gæst
24-07-2006 09:05

Rapporter til Admin
#143 problemet er at de nu vil tage tv-licens af folk har adgang til internetet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#145
jespert
Semi Supporter
24-07-2006 09:08

Rapporter til Admin
#144 - tror jeg ikke det ender med, da det vil give en masse bøvl...demonstrationer og lignende....mener heller ikke det er fair...
--
Husk, det kræver 42 muskler at se sur ud, det kræver kun 6 at slå idioten ned...
#146
dosis
Gæst
24-07-2006 09:30

Rapporter til Admin
#145 tror ikke du kender den danske kultur, der sker nada!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#147
Jan
Gæst
24-07-2006 09:49

Rapporter til Admin
#142 Tjaa, når du engang bliver voksen og stemmeberettiget, kan du jo stille op til folketingsvalg og/eller stemme på dem som er dig bedst stillet. I øvrigt kan du jo passende opfriske følgende retningslinie: http://www.hol.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#148
popo
Juniorbruger
24-07-2006 09:58

Rapporter til Admin
hvorfor ikke bare lave så man skule registrere sig for at kunne se det? så kan de se hvem der ser det og hvem der skal betale.. Jeg vil sku ikke betale for det... For det andet ser jeg heller aldrig(seriøst) DR1 da jeg har 10 andre kanaler med meget bedre udsendelser..men her har man ikke et valg!
--
<Sonium> someone speak python here? <lucky> HHHHHSSSSSHSSS <lucky> SSSSS <Sonium> the programming language
#149
Jespert
Gæst
24-07-2006 10:16

Rapporter til Admin
#146 - jo vil da mene jeg kender den danske kultur, og tror at en stor del vil føle sig urimelig behandlet i sådan grad, at de vil begynde at gøre noget...men du har da ret i af den danske kultur finder sig i mange ting... #148 synes måske heller ikke det er en fair måde at man skal registrere sig, da mange vil "glemme" at gøre det... Jeg betaler licens da jeg bor i hus. Synes det er mega dyrt i forhold til det jeg ser, men kan også godt se det er svært at bevise at jeg ikke bruger det, selvom jeg har adgang til det... Ved ikke hvordan man løser det på en fair måde, men den med at alle de som har adgang til internet skal betale licens, holder ikke...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#150
popo
Juniorbruger
24-07-2006 10:26

Rapporter til Admin
#149 nu ved jeg ikke lige hvordan det digitale tv netværk kommer til at virke, og om DR1 kommer på det. men så kunne/kan de måske se hvem der bruger DR1
--
<Sonium> someone speak python here? <lucky> HHHHHSSSSSHSSS <lucky> SSSSS <Sonium> the programming language
#151
Jespert
Gæst
24-07-2006 11:11

Rapporter til Admin
#150 tja hvis det er muligt, skal de da forske i noget brugerbetaling, hvor man efter et x antal timer havner på det man i dag betaler i licens...Tror dog ikke det er noget DR vil, da de måske vil blive negativt overrasket over hvor mange unge der reelt gider se dr...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#152
PsychoPops
Elitebruger
24-07-2006 11:22

Rapporter til Admin
Hvis man har samme holdning som #111: At motorveje i Jylland er til grin. Skulle man nok forlade landet. Hvis ikke man er villig til at betale til HELE samfundet, uanset hvor meget af det man bruger, kan man jo ikke være en del af det. Det nytter jo heller ikke noget at bare fordi jeg er fra Jylland, vil jeg ikke betale for Metroen. Selv om jeg ikke bruger Metroen, vil jeg gerne betale for den fordi der er mange andre der kan passe deres job og betale skat osv. Og det er også en god service for de turister der kommer og ligger penge i DK. Man er nødt til at se på HELE billedet. Der er fordele og ulemper ved alt. Jeg betaler Licens og er glad for det.... Jeg betaler skat og er glad for det.... PsychoPops
--
Intel 3.0 Ghz | Asus P5AD2 Premium | 4x256 DDR2 533 | Asus EN7800 GTX 256 mb
#153
popo
Semibruger
24-07-2006 11:26

Rapporter til Admin
#152 "Jeg betaler Licens og er glad for det...." Jep hvis man har pengene til det... For mig er det meget sure penge, da jeg ikke har mange og så er det da surt at skulle give så mange penge for noget jeg ikke burger.
--
<Sonium> someone speak python here? <lucky> HHHHHSSSSSHSSS <lucky> SSSSS <Sonium> the programming language
#154
PsychoPops
Elitebruger
24-07-2006 11:35

Rapporter til Admin
#153 Det kan jeg godt forstå, men som jeg skriver betaler vi for meget vi ikke bruger. Det er heller ikke altid jeg har penge til det jeg gerne vil, men det er nok ikke fordi jeg betaler licens at jeg ikke har ret mange penge lige denne måned. Det er vel ikke de 200 kr om måneden der vælter det hele. PsychoPops
--
Intel 3.0 Ghz | Asus P5AD2 Premium | 4x256 DDR2 533 | Asus EN7800 GTX 256 mb
#155
animal-mik
Megabruger
24-07-2006 13:04

Rapporter til Admin
det er da heller ikke de 200 kr/måned som "vælter" læsset . det er princippet jeg betaler "med glæde" min skat - også selvom jeg pt hverken er storforbruger af motorveje/sygehuse mv JEg har ikke tv - og har ikke haft det i flere år - betaler dog radiolicens har computer - internet over 256 kbit - men IKKE tv tuner kan ikke se hvorfor jeg skal betale fuld licens for at "kunne" se DR på nettet de streamer jo ikke ALLE udsendelser - så hvorfor fuld pris ... ! jeg kan fravælge tv - men IKKE intenettet - og havde jeg feks kun en xbox - så skal jeg også betale licens - hvad er fornuften i dette - men nej - dem som mener at det er ok - slår altid på "fællesskabet" vi skal kunne se "dansk tv" - yeah right - huset på christianshavn / krønniken er det "public service" eller underholdning hvis vi skal betale for public service er det ca 5% af Dr budget (MAX) der går med dette. så ok - jeg vil godt give dr 100/200 kr om året for dette - men sku ikke 2000 kr.
--
Grafikkort udskiftes så leder efter et godt AGP8 grafikkort ala His800/850 iceQ eller GF6800/7800GS)
#156
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 13:49

Rapporter til Admin
Måske folk vil begynde at dele en 25 megabitslinie 10 familier i en boligblok (med ruuter/NAT)? Så kan DR tage deres ISP liste og stoppe op i R***n. Er folks internetbehov mindre, kan det måske osse dækkes på biblioteket eller skolen arb. pladsen. Snydt DR! Mange vil også klare sig fint uden multimedietelefoner/3G - glem de penge DR! Jeg tror ham kulturbørgeministeren OG DR undervurderer folks kreativitet, når disse direkte bliver udsat for et overgreb fra statens side! (eller på HOL'sk: Bliver bollet i R***n)!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#157
flywheel
Monster Supporter
24-07-2006 13:59

Rapporter til Admin
Dette her er rent bomndefangeri - DR ligger nogle af sine egne programmer ud, tilgængeligt i lukkede formater - der lovligt kun kan afspilles på et meget-meget begrænset antal softwareplatforme. Dernæst presses en medielicens ned i halsen på alle, der har potentielt adgang - fuldstændigt uden forbehold for noget som helst.
--
Live long and prosper... http://www.retel.dk[...]
#158
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 14:18

Rapporter til Admin
Mon ikke der kommer et kæmpe markede for 128kbs forbindelser nu, til folk som kun bruger nettet til lidt chat og mail og let surfing? http://www.kum.dk[...] Spørgsmål: Hvilke nye apparater vil være omfattet af medielicensen? Svar: Medielicensen vil principielt omfatte alle apparater, der er i stand til at modtage billedprogrammer og –tjenester. Det betyder, at medielicensen bl.a. vil omfatte: Traditionelle tv-apparater Computere med indbygget/tilkoblet tv-tuner Computere med en internetadgang, der muliggør modtagelse af levende billeder. Indtil videre er det lagt til grund, at dette kræver en bredbåndsforbindelse på minimum 256 kbit/s. Bærbare enheder (mobiltelefoner, PDA’er, video-IPOD’s mv.), forudsat at disse kan modtage billedprogrammer og –tjenester direkte via telenet (f.eks. 3G) eller internet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#159
PsychoPops
Elitebruger
24-07-2006 14:25

Rapporter til Admin
#155 Tror sgu lige jeg ringer til dem der styrer mit lån og siger jeg kune vil betale halvdelen. Tror du seriøst selv at brugeren selv kan bestemme prisen fordi han mener produktet er noget lort. Og hvis der sidder nogen personer i dette forum og påstår de hverken bruger Tv, radio eller internet vil jeg mene 99,99 % lyver. Vi kan jo ikke regne med at alt bliver stillet til rådighed gratis. Man klager jo heller ikke til TDC, hvis man ikke lige kan finde den rigtige manual på nettet og beder om nedsættelse i prisen. PsychoPops
--
Intel 3.0 Ghz | Asus P5AD2 Premium | 4x256 DDR2 533 | Asus EN7800 GTX 256 mb
#160
PsychoPops
Elitebruger
24-07-2006 14:25

Rapporter til Admin
Og husk kun en licens gælder til Pc, Tv og Radio..... Så mon ikke der er fair nok.
--
Intel 3.0 Ghz | Asus P5AD2 Premium | 4x256 DDR2 533 | Asus EN7800 GTX 256 mb
#161
PsychoPops
Elitebruger
24-07-2006 14:34

Rapporter til Admin
Hvad bliver det næste...... At fordi man kun bruger halvdelen af de hestekræfter bilen har, vil man kun betale det halve i vægtafgift.
--
Intel 3.0 Ghz | Asus P5AD2 Premium | 4x256 DDR2 533 | Asus EN7800 GTX 256 mb
#162
popo
Semibruger
24-07-2006 14:40

Rapporter til Admin
#159 nu har jeg ikke nævnt noget omkring lisencen for internettet, men syntes sku det er for meget at alle skal betale for det.. om ik andet burde studerene få lidt "rabat" da det da er vigtigere at rette på en eventuelle underskud istedet for at betale for noget mange unge ikke ser. (DR 1) #161 øøh?
--
<Sonium> someone speak python here? <lucky> HHHHHSSSSSHSSS <lucky> SSSSS <Sonium> the programming language
#163
PsychoPops
Elitebruger
24-07-2006 14:44

Rapporter til Admin
# 162 Vægtafgift eller grønafgift er fastsat efter hvor meget den forurener. Så jo flere hestekræfter jo højere afgift. PsychoPops
--
Intel 3.0 Ghz | Asus P5AD2 Premium | 4x256 DDR2 533 | Asus EN7800 GTX 256 mb
#164
Hest|
Elite Nørd
24-07-2006 14:44

Rapporter til Admin
#159-#161 Det er da nok de værste eksempler ever du prøver at sammenligne med der. Så lad mig komme med et også.. Du vil gerne betale renter til din bank fordi du KAN oprette et lån? Du vil gerne betale vægtafgift fordi du har et kørekort og KAN købe en bil
--
Man kan godt være klog selvom man ikke har en høj IP Jeg er blød og lækker og sprød at tygge i
#165
dosis
Gæst
24-07-2006 15:05

Rapporter til Admin
synes at tv-licens ikke burde have noget med internet at gøre, da det er 2 forskellige slags redskaber. Det havde været bedre. at folk der betalte licens, fik en bruger konto, og så kunne de logge på dr og se programmer. Hvis de havde haft en smugle værdighed, så havde de tvunget alle hustanden til at betale for tv-licens og så var den prut slået. Men det kan bedre betale sig for dem at være lusket, og skal dt ikke lette røven og få alle programmer de sender på nettet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#166
PsychoPops
Elitebruger
24-07-2006 15:17

Rapporter til Admin
Tror vist bare jeg melder mig ud af denne tråd igen. Der er lidt rigtigt i begge sider, og vi bliver vist ikke enige alligevel. Tak for snakken. PsychoPops
--
Intel 3.0 Ghz | Asus P5AD2 Premium | 4x256 DDR2 533 | Asus EN7800 GTX 256 mb
#167
Rasmus
Gæst
24-07-2006 15:18

Rapporter til Admin
Hvorfor betale licens.... ? Det er da noget opreklameret fis... Dr tror de er så smarte når de opkræver licens. Men hvor svært er det at snyde deres elendige system?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#168
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 16:51

Rapporter til Admin
Denneher 160/128 kbs burde være licensfri: http://www.cybercity.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#169
Tjum
Ny på siden
24-07-2006 17:06

Rapporter til Admin
Har ikke orket at læse alle 167 posts så ved ik om dette er sagt, men burde det ikke være muligt at blocke http://www.dr.dk[...] ved sin udbyder, så hvis man ik kan gå ind på deres skide hjemmeside burde man vel heller ik betale PC-Licens (Uden tv-tuner kan man slippe for Licens jo) Foruden det fik jeg at vide af en TDC teknikker der smed mit I-Net online igen at live-streaming med TV sikkert ville kræve minimum en 4mbit så mon ikke folk derunder slipper? -Tjum
--
Gaab.
#170
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 17:10

Rapporter til Admin
#169 - Lige nu er grænsen udlagt til >= 256 kbs, så jeg tror ikke den bliver førhøjet så meget som du håber. Se evt #158 m/ tilhørende link.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#171
animal-mik
Megabruger
24-07-2006 17:58

Rapporter til Admin
til 169 - nej - det er jo problemet ! selv om du IKKE har en TV tuner men har en computer og hurtig(langsom) nok forbindelse SKAL du betale licens !
--
Grafikkort udskiftes så leder efter et godt AGP8 grafikkort ala His800/850 iceQ eller GF6800/7800GS)
#172
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 18:05

Rapporter til Admin
En gut (Regus) på newz.dk skriver: "Der er så vidt jeg kan gennemskue ikke noget problem i at have internet du må bare ikke have et aparat der er istand til at vise billeder og det kan et adsl modem som bekendt ikke. Ergo, fint nok jeg har internet, men ingen computer, tv, mobil af relevant type klokradio, sofa, spisebord eller noget andet der kunne påstås at fremvise billeder. Hvofor jeg så har internet er vel min egen sag :-) Så licensmanden får følgende: "Jeg har ingen licenspligtige aparater, hav en fortsat god dag, farvel!" Manden har virkelig fat i noget - internettet kunne være til fjernstyring, dataopsamling (med stort båndbreddebehov o.m.a.) Det glæder mig INDERLIGT at kreativiteten trives!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#173
-FiDo-
Semi Supporter
24-07-2006 19:44

Rapporter til Admin
Interessant.. Folk hopper let og elegant over en de vigtigeste ting i dette udspil.. 3G netvaerket.. Folk der har en 3G mobil har jo over 256 Kbit/s net idenne og da den kan vise billeder saa skal de betale fiuld licens :) Hvordan kan det vaere rimeligt? :) Hvordan kan det vaere rimeligt at DR har lovhjemmel i at opkraeve penge for et produkt som _ALLE_ er tvunget til at betale for, uanset om man oensker det eller ej. Folk der himler op om faellesskabet boer taenke sig om inden de lukker munden op.. Licensen er jo netop ikke en del af "faellesskabet" da det ikke er en skat.. Det er ikke en ting som "alle har gavn af" .. Det er et produkt man betaler faar og saaledes er det ikke sammenligneligt med nogen som helst statslig ydelse.. FFS, jeg forstaar slet ikke folk som tror de kan sammenligne det med en skat.. Hvis DR nu reelt valgte at laegge det som en skat, saa ville 99% af folket ( vil jeg tro ) acceptere det.. Staten har ligesaa stor mulighed for at goere det "frit styret" som nu, ( hint: alle bestyrelses medlemmer i DR er rent faktisk politkere :O ) og derfor boer der ikke sammendrages linier til at det er "stats-styret" med henblik paa at staten paavirker sendeprogrammet.. :) Det er latterligt naar folk forsoeger at forsvare licensen med "jamen du bruger jo heller ikke sygehuset saa tit".. Det nye medieforslag har dog en masse gode ting i sig, og derfor bliver den godkendt.. En af disse ting er fx at hvis jeg kan paavise en stor offentlig interesse i at jeg spammer "GERMAN GAY PORN" fra min HP, saa kan jeg opkraeve en del af licens puljen :) Dette burde give en masse nye "nyheder" og samtidigt vil det nu vaere endnu mere oplagt at lave licens til en skat :)
--
I win?
#174
graceland
Monster Supporter
24-07-2006 19:56

Rapporter til Admin
Hvorfor bliver man ved med at påstå at det er DR, der skaber og kræver licens... Licens er en afgift man pålægges for at besidde et apparat, der kan vise tv.... TV2 får også licensmidler. Licensen vedtages af Folketinget og de fordeler pengene til DR og TV2 for at sikre befolkningen visse public-service informationer uafhængige af reklamer... Hold kæft hvor folk går med små sko....De af jer herinde som ejer en bil, ved også man skal betale vægtafgift, også selv om man piller alle 4 hjul af bilen...
--
Jeg svarer altid, inden jeg bliver spurgt. Derfor er der aldrig dumme spørgsmål, kun dumme svar...;-) Jeg giver 2 års reklamationsret på alle bemærkninger...
#175
Rasmus
Gæst
24-07-2006 20:18

Rapporter til Admin
Lige et spørgsmål.... eksistererer denne licens i andre lande end danmark? eller er vi ene om at have dette "foretagende"?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#176
Rasmus
Gæst
24-07-2006 20:19

Rapporter til Admin
Desuden hvorfor ikke bare køre deres system i sænk? Hvis nu alle der er imod licensen... Hvorfor tilmelder i jer ikke bare radio licens? Det ville de ikke kunne gøre noget som helst ved overhovedet. Jo de kunne da sende folk ud og chekke, men hvis der nu avr flere og flere dr begyndte med denne "tendens" så ville de nok få nogle problemer.... En herlig tanke..... eller?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#177
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 20:37

Rapporter til Admin
#174 - Det er jo DR's langtidslobberi, som har påvirket politikerne til at tage den debile beslutning om medieskatten. Og hvorfor mon DR ikke i en lang periode ville opkræve licens af TV-kort, selvom loven gav dem muligheden? Sikkert for at kunne klynke endnu mere overfor politikerne, og male fanden på væggen om at: "den nye teknologi udhuler public service's eksistensgrundlag". Nej, DR er nogle udspekulerede bastards, ingen tvivl om det! Og til din sidste kommentar om små sko: læs #128!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#178
Jan
Gæst
24-07-2006 20:41

Rapporter til Admin
#172 Sikken en gang vrøvl, f.eks. siden hvornår begyndte et ADSL modem at vise tv udsendelser ? #175 Læs post #135
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#179
Topimax
Supporter Aspirant
24-07-2006 20:43

Rapporter til Admin
#174 ikke hvis den ikke er registreret :) prøv at tænk hvis autoophuggerne skulle betale vægtafgift på alle de biler de har til at stå :) Men, jeg må tilslutte mig "nej til pc-licens" gruppen. Den kan samlignes med afgift tillægget på brændbare CD/DVD. Hvorfor skal jeg betale afgift til Codan, når jeg brænder mine billeder ud? Fordi de mener at jeg måske vil brænde noget kopibeskyttet materiale ud... Hvad ville i sige hvis Codan lagde en licens på computerne, fordi I har mulighed for at se kopibeskyttede materiale på den? DR vil have pc-licens fordi der er mulighed for at se tv på den. Jeg er imod fordi det ikke er muligt at fravælge licensen, med mindre man ikke har et tv eller en pc. Og hvor mange kan undvære en pc'er nu om dage? Og alle jer med "ja, men du skal jo også betale ADSL, selvom du ikke bruger det"... Nej! hvis jeg ikke bruger det, så afmelder jeg det!
--
Computeren er den opfindelse, hvormed man kan begå flest fejl hurtigst - dog er tequilla og håndvåben mulige undtagelser ----
#180
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 20:43

Rapporter til Admin
#178 - læs og FORSTÅ venligst #172
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#181
graceland
Monster Supporter
24-07-2006 20:46

Rapporter til Admin
#177...du kalder DR politisk polariseret...det er en virkelighed du har hørt om i 70'erne.. Ved heller ikke vor godt det vil være at være økonomisk afhængig af reklamer, og på den måde kun kunne sende programmer, der giver flest seere..Vi er en del i Danmark, der nyder godt af udseendelser, der ikke lige kun handler om MTV-agtige plastikvirkligheder og tju-bang film med Bruce Willis.... Jeg vil også minde dig om, at DR blandt andet har afdækket J O Kraghs drikkeri og kvindetække, svindlen på Tvind, en stor fagforeningsboss' fald osv...alt sammen "røde" lejesvende, der bliver gennemgået på en kanal du kalder polariseret....
--
Jeg svarer altid, inden jeg bliver spurgt. Derfor er der aldrig dumme spørgsmål, kun dumme svar...;-) Jeg giver 2 års reklamationsret på alle bemærkninger...
#182
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 20:57

Rapporter til Admin
#181 - du har ret i at polariseringen var værre i 70'erne, og et godt stykke op i 80'erne, men ses fx. på dagens dækning af Israel/Palestinakonflikten, så er du godtnok meget enøjet, hvis du ikke kan se den propalistinensiske "bias" - specielt fra nogle af deres "udsendte" i områderne dernede. Afsnit 2 - enig, kør det over skatten eller lav det til en REN public service kanal - uden dyr skodunderholdning som Krøniken mv. Afsnit 3 - bare at nævne et par sager, siger intet om den grundlæggende journalistiske "bias" - men jeg fornemmer måske også at dit politiske ståsted er Rad. Venstre, eller et af "de tre røde" partier.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#183
graceland
Monster Supporter
24-07-2006 21:21

Rapporter til Admin
#182...ja, undskyld mig, men det forekommer at du er en smule politisk paranoid...du begynder at klassificere mit politiske ståsted...ligesom en del af det andet du har sagt i denne tråd, må jeg sige at du tager fejl....:-) Jeg er af god borgerlig observans....
--
Jeg svarer altid, inden jeg bliver spurgt. Derfor er der aldrig dumme spørgsmål, kun dumme svar...;-) Jeg giver 2 års reklamationsret på alle bemærkninger...
#184
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 21:33

Rapporter til Admin
Jeg formoder du er rimeligt ung - her er hvad VU og KU mener: http://www.vu.dk[...] http://www.konservativungdom.dk[...] Udsnit fra KU: "I Konservativ Ungdom er det ingen hemmelighed, at vi aldrig har været glade for planøkonomiske instanser som licens, der bliver trukket ned over hovedet på befolkningen, der ikke har mulighed for frit at vælge om den vil benytte disse produkter, som licens, eller ej." Jeg ved ikke hvilke studehandler den inkompatente Brian Mikkelsen har lavet - blot ved jeg, at medielicensen er en gang lobby-makværk - langt fra den borgerlige ideologi om det frie valg! Så det er vist dig, som er lidt atypisk :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#185
Valomanden
Junior Supporter
24-07-2006 21:45

Rapporter til Admin
Har ikke læst alle indlægene, men tilhøre da klart Nej-gruppen. Enhver med en smule intelligens vil da kunne se at en PC/mobil ikke er nødsaget til at se tv eller bruge andre offentlige tjenester. Denne platform er idéel til at forlange brugerbetaling for, se bare successen TV2-Sputnik, men nej - man vil hellere holde sig på det sikre og undgå konkurrence fra udlandske kanaler. Hvem har udråbt DR & TV2 til at bibeholde monopolen på det danske online-markede? Køber den danske forbruger et abonnement på et andet TV-selskab hvis han allerede betaler til et i forvejen? Min holdning er: Bruger man tjenester så skal man også betale for dem. Men jeg er pænt træt af "de sociale spassere" som ikke gider betale hele deres egen andel for at kunne se "Hvornår var det nu det var?" og samtidig pådutter alle andre, som ikke bruger tjenesten, titler såsom "associale nasserøve" osv. - til de personer som føler sig ramt: kys min associale nasse.........
--
Forever Supporter Aspirant.
#186
Jan
Gæst
24-07-2006 21:46

Rapporter til Admin
#180 Der er intet forståelse i din post, for hvordan vil du f.eks lave dataopsamling uden en computer. Du har jo lige skrevet at der ikke forefindes en computer i husstanden ? Men ok, alt i alt drejer det sig ikke om at finde på kreative ord for at unddrage sig en betaling, men mere et vurderingsspørgsmål og måske en underskrift på at en internetforbindelse ikke bruges til andet en husets styringer. #182 Krøniken er skam ikke "skod", men blot et gæt fra din side da du jo ikke ser DR, DR2 eller TV2. Ser du i det hele taget en fjernsynskanal og i så fald hvilken ?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#187
graceland
Monster Supporter
24-07-2006 21:53

Rapporter til Admin
#184...igen tager du fejl...hehe...jeg er langt fra de politiske ungdomsorganisationers medlemsoptag...jeg er for gammel... Brian Mikkelsen arbejder under de vilkår som demokratiet byder: Kompromiset. Medieforliget er i mine øjne et forsøg på at opgradere de muligheder vi har i vort samfund for at få sikret borgerne en public-service kanal, som staten så samtidig har mulighed for at holde bort fra økonomiske interesser dikteret af reklamer. Det vil da være udmærket for mig, hvis det blev rent skattefinanceret, men på denne måde sikres vi gennemskuelighed i, hvad vores licenspenge anvendes til.....
--
Jeg svarer altid, inden jeg bliver spurgt. Derfor er der aldrig dumme spørgsmål, kun dumme svar...;-) Jeg giver 2 års reklamationsret på alle bemærkninger...
#188
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 21:58

Rapporter til Admin
#186 - *SUK* - kan en industri-PC, uden grafikkort og skærm, som logger internet-transmitterede dataopsamlinger, vise DR's elendige billedprogrammer - i think not! Det kunne også være en computer med indlejret software, som slet ikke kan kommunikere med almindelige hjemmesider, men blot opsamle data fra en FTP-server (datalogger - opsamler) med en given IP. Og nej, jeg har ikke skrevet det med fed - LÆS INDLÆGGET MAND - det er citeret fra en fyr fra newz.dk
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#189
anti røde-DR
Gæst
24-07-2006 22:05

Rapporter til Admin
#187 - Så er du jo en af de gamle såkaldte "pragmatikere" aka. principløse personer, som med alderen har mistet deres idealisme - jeg tror vi står for langt fra hinanden til, at yderligere diskussion er formålstjænlig - men tak for meningsudvekslingen ;-) ps. Netop Brian Mikkelsen er én af de mest inkompetente ministre DK har haft i lang tid - ked af at skulle sige det som borgerlig!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#190
graceland
Monster Supporter
24-07-2006 22:07

Rapporter til Admin
#189...næææ, jeg er bare ikke smalsporet i mit udsyn....;-)
--
Jeg svarer altid, inden jeg bliver spurgt. Derfor er der aldrig dumme spørgsmål, kun dumme svar...;-) Jeg giver 2 års reklamationsret på alle bemærkninger...
#191
Jan
Gæst
25-07-2006 08:40

Rapporter til Admin
#189 Principløse personer ? Du taler vist lidt for meget med dig selv lige nu ! Du har heller ikke svaret på mit spørgsmål ? Du tør måske ikke stå frem med dine favoritkanaler ?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#192
anti røde-DR
Gæst
25-07-2006 09:55

Rapporter til Admin
191 - Haha :-) Jeg ser da ikke fjernsyn - i disse i-net tider er det et totalt forældet medie, uden fantasi og interaktivitet. Næ du - læs nogle gode bøger, og brug internettet kreativt, bla. til dækning af det daglige nyhedsbehov - anbefaler især http://www.jp.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#193
anti røde-DR
Gæst
25-07-2006 09:58

Rapporter til Admin
#192 www.jp.dk[...] Bloody autolinkfunktion :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#194
flywheel
Monster Supporter
25-07-2006 11:11

Rapporter til Admin
Eller hvad hvis ens maskiner ikke er WMV+DRM kompatibel ? Så vil man reelt komme til at betale for noget man ikke kan modtage. Der findes sgu mange styresystemer der hverken har hel (Vel, det er reelt kun MS-Windows der har fuld WM? support) eller halv understøttelse af WM? Og dem der har halv benytter sig af reverse engineered software såsom MPlayer, der måske ovenikøbet overtræder en millioard millioner Redmond patenter og rent juridisk som minimum er ufin i kanten. #174 TV2 Modtager ikke længere licenskroner
--
Live long and prosper... http://www.retel.dk[...]
#195
Jan
Gæst
25-07-2006 19:12

Rapporter til Admin
#192 Baseret på dine svar, må man formode at du som tidligere beskrevet er temmelig smalsporet i dit udsyn, også fordi du bedømmer noget uden reelt at have stiftet bekendtskab til det.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#196
ReneSDK
Guru
25-07-2006 19:26

Rapporter til Admin
#194 Jeg har ikke mødt noget på DR's hjemmeside min Ubuntu ikke har kunnet køre. Så for mit vedkommende virker alt materiale på DR's side fint med både Windows og linux.
--
Certificeringer: MCP
#197
anti røde-DR
Gæst
25-07-2006 19:37

Rapporter til Admin
#195 - Har du ingen venner og familie? Jeg har skam set de første afsnit af fx. krøniken "ude". Hvis du er den samme som den Jan som har skrevet tidligere i tråden, så kan jeg klart konkludere at du har svært ved at læse og forstå selv meget simple tekster.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#198
dosis
Gæst
25-07-2006 19:59

Rapporter til Admin
konklusion er, at dem der ikke ser tv, men kun bruger internettet, vil det koster ekstra 174,25kr om mdr. for at have internet. Længe leve demokratiet!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#199
anti røde-DR
Gæst
25-07-2006 20:08

Rapporter til Admin
#198 - Ja, især synes jeg det er trist at V/K kan gå ind for sådan en gang stats-DDR-beton-tvang! Som skrevet i #184, er disse partiers ungdomsorganisationer jo fornuftige nok. Graceland har da ret i at man kan blive nødt til at indgå kompromis'er, men Brian M. har da her solgt sin sjæl til fanden/venstrefløjen! Sjovt at DF er med og EL ikke - men EL synes vist, at selve opkrævningen (ens beløb for alle, rig som fattig) er asocial, og DF har vel fået lovning på en eller anden stramning af udlændingepolitikken (studehandel igen igen igen...).
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#200
Jan
Gæst
25-07-2006 20:20

Rapporter til Admin
#199 Løsning på dit problem: Stil op til valg og sælg din sjæl til fanden ? Men bliv lige voksen først og lyt til andre.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#201
Malev
Juniorbruger
25-07-2006 20:21

Rapporter til Admin
Min mening er, pc-licens ja! hvis du vælger at anskaffe dig et tv-tuner kort, så skal forhandleren indberette dig, så man senere hen kan følge op på, om han/hun betaler pc-licens. Det er det man gør med tv, ihvertfald i føtex.
--
På forhånd tak for hjælpen. Kontakt mig på messenger [email protected]
#202
Brian Pedersen
Gæst
25-07-2006 20:24

Rapporter til Admin
Det er sgu. ikke alle Føtex man gøre det i. Og du kan bare nægte at opgive din adresse ved købe af et tv eller tv-kort.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#203
Valomanden
Junior Supporter
25-07-2006 20:24

Rapporter til Admin
#201 Hvad har TV-tuneren med pc-licensen at gøre? Intet! En PC med eller uden tv-kort = licens.
--
Forever Supporter Aspirant.
#204
anti røde-DR
Gæst
25-07-2006 20:27

Rapporter til Admin
#200 - Du er jo enten fuld eller på stoffer - du bliver ignoreret fra nu af. #203 - Nemlig.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#205
Brian Pedersen
Gæst
25-07-2006 20:29

Rapporter til Admin
Man skal ikke betale licens til noget internet man ikke kan fravælge vil jeg mene da det er regeringe der har lavet et lov om der skal være fri internet på kolligerne i Danmark. Og her på mit kollige så ville allesammen om at hvis de kommer fra dr og siger vi skal betale, Så bliver de nød til at snakke med vores udbyder da vi har prøvet at af melde alt internet her på kolliget. FUCK DR LICENS
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#206
niels
Gæst
25-07-2006 21:03

Rapporter til Admin
nææ hvor børnene klynker du vil ikke betale licens jeg vil ikke betale su til sådan til jer vi komme til det aligevel
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#207
Topimax
Supporter Aspirant
25-07-2006 21:15

Rapporter til Admin
hvornår det at folk forstår at Licens og Skat IKKE kan ligestilles?
--
Computeren er den opfindelse, hvormed man kan begå flest fejl hurtigst - dog er tequilla og håndvåben mulige undtagelser ----
#208
niels
Gæst
25-07-2006 21:56

Rapporter til Admin
jo jeg forstår godt det med skat jeg betaler en hel del men hvis vi nu spare på su så kunne jeg spare i skat
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#209
Dumhedspolitiet
Gæst
25-07-2006 22:06

Rapporter til Admin
#208 De er anholdt! Kan De ikke fatte at SU er en investering i ungdommen (fremtidens ressource) og DR licens er en investering i ensretning af befolkningen, modsat det frie valg (som i/på Cuba USSR DDR Nordkorea og mange flere)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#210
niels
Gæst
25-07-2006 22:13

Rapporter til Admin
en investering det er ikke til se med flok klynkende små su nassere så vil jeg hellere spare i skat
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#211
anti røde-DR
Gæst
25-07-2006 23:23

Rapporter til Admin
#210 - jeg fylder lige dine tomme linier i dit indlæg ud: en investering det er ikke til se sådan som jeg drikker må jeg gå med ble med flok klynkende små su nassere mig og mine er nogen' spassere så vil jeg hellere spare i skat og erkende at jeg er meget plat
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#212
flywheel
Monster Supporter
26-07-2006 22:04

Rapporter til Admin
#196 Jeg er ganske klar over at den nyeste Windows version og GNU/Linux kan afspille de nuværende DRs streams, selvom det vist stadig ikke er afgjort om MPlayers reverse engineered WMV support er lovlig eller ej. Det jeg taler om er de resterede styresystemer, der ikke har samme tyngde. Siden det sandsynligvis er Redmond der bestemmer hvornår WMV versionerne skal opdateres, vil det kun være de seneste versioner af Windows der vil kunne prale af komplet understøttelse, dernæst MacOS X, så længe det huer Redmond (Her er der så ikke DRM understøttelse).
--
Live long and prosper... http://www.retel.dk[...]
#213
flywheel
Monster Supporter
26-07-2006 22:14

Rapporter til Admin
#209 Du ved ganske godt at enhver form for uddannelse kun bør være forbeholdt mændene i den hvide overklasse. Den nassende pøbel er kun en hæmsko, der i bedste fald kun kan bruges som kanonføde. Hvis vi på den anden side ikke skulle føde på hver eneste ene orm over skatten, kunne vi måske få råd til et par ekstra biler eller få tilført en ekstra fløj, så vi også kan få plads til de seneste jagttrofæer. Har både et elghovede og et par hoveder af et par bistandsklienter og en indvalidepensionst som jeg ikke har vægpads til.
--
Live long and prosper... http://www.retel.dk[...]
#214
flywheel
Monster Supporter
27-07-2006 11:43

Rapporter til Admin
DØD VED KØLLE!!!!
--
Live long and prosper... http://www.retel.dk[...]
#215
skattefar
Gæst
27-07-2006 11:56

Rapporter til Admin
bilafgift og SU bør fjernet helt. for de unge bruger noget pis. dermed sparer vi en del i skat, jeg ser helst at vi kun betaler 5-10 % i skat, dem som går i SU og kontakthjælp er ikke min problem. de kan jo søge et job.. som alle siger (få dig et job,spade)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#216
skattefar
Gæst
27-07-2006 11:59

Rapporter til Admin
for andet er jeg sgu enig med neils #210
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#217
Stroyer
Giga Supporter
27-07-2006 12:51

Rapporter til Admin
Min holdning(Uden at have læs hele tråden) Skal vi betale Licens? JAH...gu' fanden skal vi da det! Og den så hedder DR-Licens eller Media-Licens kan vel for fanden være en skid... De "unge" på SU burde da være de SIDSTE til at brokke sig... "Jahmen vi har det iihhh åhh så svært..." tudefjæs?! Danmark er et af de ENESTE lande i VERDEN som overhovedet tilbyder SU til de studernede. Mange af de unge jeg kender som er på SU, går MEGET tit i byen, og bruger store summer på bl.a. tøj,... og bagefter brokker de sig over at der ikke er penge til mad....Geez Ta' som eksempel et land som Australien,...der får de unge betalt deres uddannelse(IKKE EXTRA PENGE TIL AT LEVE FOR) af staten, hvor de efter endt uddannelse skal betale betale staten for uddannelsen. De klare sig fint..... hvad er problemet?! Og så de sølle småpenge som licensen koster,... jeg fatter det ikke. Bare lige mit besyv /mvh
--
Asus A8N-E, AMD X2 4200+, GSkill 2x1GB PC4000,1x74GB WD Raptor-X, 2x 250GB SG SATA, GF7800GTX 256Mb, Asus DVD 16x/48x, NEC ND-3540, Chill Inno 450W PSU, Dell 20,1", Creative Audigy 2, CMStacker + Vand
#218
FinDus... eller noget!!!
Elitebruger
27-07-2006 14:29

Rapporter til Admin
Hvis man bruger de tjenester som DR og andre stationer som er helt eller delvist finansieret af licensmidlerne skal man uden tvivl betale licens, men som jeg har forstået det er det nu alle som har internetadgang som skal betale licens. Hvis ordningen kommer til at hænge sammen på den måde er det efter min mening fuldstændig latterligt! Jeg ved godt at der er mange snyltere derude bag computerskærmene som sidder og nyder godt af de penge som licensyderne betaler. Dette er uacceptabelt, men jeg mener ikke løsningen er at presse licensen ned over hovedet på folk som ikke benytter sig at de tjenester som licenspengene går til. Som nogle folk herinde har nævnt før burde man ligesom med sputnik lave det brugerbetalt på den måde. Eller også kunne man konstruere et system så de folk der betaler licens kan oprette en bruger på DR så det kun er dem som har adgang dertil. Der må være en anden løsning en tvang!
--
166 Pentium m. MMX til salg! Msg mig hvis du er intra. (Den er meget billig!)
#219
flywheel
Monster Supporter
28-07-2006 04:56

Rapporter til Admin
#217 Store summer ???? Måske hvis store summer i dit univers begynder ved 25 kroner.
--
Live long and prosper... http://www.retel.dk[...]
#220
pikspiller.com
Gæst
28-07-2006 05:08

Rapporter til Admin
Dr må da efterhånden have tjent nok penge - eller ihvertilfald komme til at tjene nok penge til at vise noget ordenligt på deres skodkanaler. Hver gang jeg zapper forbi den er det enten svensk dokumentar eller rønjarøver datter.. villle fandme hellere end gerne have det gjort sådan, at man skal have parabol for at se det lort, og i stedet betale for at se de tv kanaler man ønsker.. fucking lortekanal, det er da bare det værste :D og hvorfor fanden skal man betale licens hvis man har internetadgang? det virker da fuldstændigt ulogisk? jeg kan jo ikke se tv fordi jeg har en internetforbindelse? ikke hvad jeg ved af ihvertilfald...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#221
anti røde-DR
Gæst
28-07-2006 11:11

Rapporter til Admin
#220 skrev "og hvorfor fanden skal man betale licens hvis man har internetadgang?" Det er heller ikke sikkert. Kulturministeriet siger at "computere med en internetadgang, der muliggør modtagelse af levende billeder" er mediielicenspligtige. Så internetadgangen i sig selv burde ikke være medielicenspligtig. Kommer licensmanden, siger du blot at du ikke har en computer.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#222
graceland
Monster Supporter
28-07-2006 11:35

Rapporter til Admin
#221...jeg gør dig opmærksom på, at medieforliget er en vedtaget lov i det danske folketing, så det du opfordrer til er regulært lovbrud....Jeg synes du sagde du var borgerlig...??? Det du udtrykker er anarkistisk civil-ulydighed, som absolut ikke er en borgerlig mærkesag...;-)
--
Jeg svarer altid, inden jeg bliver spurgt. Derfor er der aldrig dumme spørgsmål, kun dumme svar...;-) Jeg giver 2 års reklamationsret på alle bemærkninger...
#223
anti røde-DR
Gæst
28-07-2006 11:51

Rapporter til Admin
#222 - Jeg ved det er et problem - og man i princippet ikke selv kan vælge hvilke love man "vil fravælge at leve efter"... men fristelsen mht. denne lov er helt usandsynlig stor, fordi den forekommer så urimelig, da DR jo blot er en dråbe i det store "Internethav" :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#224
anti røde-DR
Gæst
21-08-2006 13:24

Rapporter til Admin
Lige for at vende tilbage til #0's oprindelige spørgsmål: "Bør vi betale PC-licens" NEJ! mener hele 72% af befolkningen http://www.jp.dk[...] Ufatteligt at vi har et SÅ amatøragtigt, udygtigt og latterligt folketing, som er SÅ meget ude af trit med befolkningens holdninger! Lortepampere!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#225
dvaske
Supporter Aspirant
21-08-2006 14:38

Rapporter til Admin
#7 anyway sp skulle DR bare ta og få lavet nogle ordenlige sende frekvenser som kan måle hvem der ser tv ligesom i alle andre lande. Hvordan gør man det?
--
Sikkerhed: http://home18.inet.tele.dk[...] http://sikkerhed-faq.dk[...]
#226
whis_dk
Semi Supporter
21-08-2006 14:42

Rapporter til Admin
personligt synes jeg det er noget ******* pis! Der sidder en flok fede mennesker og klør sig i røven og prøver at finde en ny måde at sutte danskerne flade for valuta. Det er for det heller ikke alle der har tv-tuner kort i sin pc, men de skal alligevel betale licens? Hvad bliver de næste? Vi skal betale licens for vores skriveborde? Just my 50 cent ;) /Philipku
--
Mvh. Philip/whis_dk msn: polak dot dk at gmail dot com
#227
Jack Nielsen
Gæst
21-08-2006 14:44

Rapporter til Admin
Jeg er 33 flyttede hjemmefra som 19 årig og har aldrig betale 1 kr. i licens til DR og kommer heller ikke til det. De kan sq prøve med reklamer istedet!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#228
anti røde-DR
Gæst
17-09-2006 11:01

Rapporter til Admin
En skam at fascistsvinet overlevede: http://www.jp.dk[...] Den vagthavende læge burde have en medalje...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#229
Thomas
Gæst
17-09-2006 11:55

Rapporter til Admin
# 228: Hvem er det lige du kalder facistsvin? Prøv at læse dit indlæg højt for dig selv, og spørg derefter dig selv hvem der passer bedst til den beskrivelse...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#230
anti røde-DR
Gæst
17-09-2006 19:55

Rapporter til Admin
#229 - Dokumentér, tak.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#231
Thomas
Gæst
17-09-2006 19:59

Rapporter til Admin
#230 - Jeg hentyder til din ytring om at du ønsker en folkevalgt politiker død, pga. du er uenig i den politik han står for. Den slags hører mig bekendt ikke hjemme i et demokrati, men mere i en facistisk diktaturstat. Så skulle den vidst være sat på plads...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#232
anti røde-DR
Gæst
17-09-2006 21:49

Rapporter til Admin
#231 - Det var da en tynd argumentation. En hovedhjørnesten i fascismen er for mig, at borgeren er til for statens skyld - og betingelsesløst skal underlægge sig denne. DR er en statsetat, som får lov at tromle borgerne af... STATEN. Derfor betegnelses fascisme. Hvorfor jeg skal kaldes fascist, har du altså stadig ikke redegjort for. Men OK - mit indlæg var, indrømmet, for groft. Den eneste demokratisk valgte geografisk nære politiker, hvis død jeg iøvrigt har jublet over (eller kunne tænke mig at ønske herfra, hvis vedkommende stadig levede), er iøvrigt Oluf Palme. Mage til forræder overfor den civilicerede vestlige verden (specielt USA), og røvslikker på de værste diktatorer, har jeg aldrig hørt om (i vores del af verden).
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#233
Thomas
Gæst
17-09-2006 22:34

Rapporter til Admin
# 232 - Tynd argumentation, måske. Men jeg kan slet ingen argumentation se i dit indlæg, blot nogle tåbelige påstande. Jeg vil anbefale dig at studere lidt politisk filosofi før vi går videre, så kan det være at du lærer at kende forskel på fascisme, nazisme, kommunisme, socialisme, liberalisme, konservatisme, anarkisme, etc.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#234
anti røde-DR
Gæst
17-09-2006 22:42

Rapporter til Admin
#233 - Kan være det samme - diskuterer af princip ikke med mennesker, som elsker at nedgøre deres modstandere. EOD
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#235
Thomas
Gæst
17-09-2006 22:49

Rapporter til Admin
# 234 - Jeg ønsker ikke at nedgøre nogen, men jeg foretrækker at diskutere med folk der rent faktisk ved hvad de snakker om, og ikke bare slynger om sig med floskler.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: bør vi betale pc-licens??

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning