Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Søren Ventegodt. Hvad skal man mene?

Af Elitebruger Isaac R. | 13-01-2021 21:13 | 1500 visninger | 14 svar, hop til seneste
Angående Søren Ventegodt som kan findes i høj grad på dkdox.tv og dets youtube kanal også https://dkdox.tv[...] https://www.youtube.com[...] Jeg har faktisk lyttet meget til ham, synes virkelig han virker kompetent og kritisk tænkende. Samtidig er der også den der møgsag hvor han fik frataget sin autorisation(noget i den retning) pga vaginal akupressur https://www.information.dk[...] Det er jo en sag der for altid vil hjemsøge ham. Men det jeg gerne vil vide hvor meget fat i den lange ende har Søren normalt ift Corona og alt der omhandler det? Pcr-test, vaccine, restriktioner, mundbind osv han er meget kritisk og negativ indstillet, men tænker også at han er et GIGANTISK horn i siden på Staten, og alt Staten indfører og pådutter folk vil han som udgangspunkt være negativ overfor. Hvad siger i andre til hans udtalelser om Corona og falsk-positive pcr-test og alt andet han udtaler sig om? Jeg kan ikke helt gennemskue det, og synes nogle gange han går LIDT for meget i den ekstreme grøft hvor alt fra staten er lort og intet virker ift test og Corona mere eller mindre er en total harmløs SARS/MERS virusstamme og så videre. Man plejer at sige at sandheden skal man finde midt imellem, dvs midt imellem staten og Søren på hver deres ekstreme side.
--
#1
Ferrocius
Elitebruger
13-01-2021 21:32

Rapporter til Admin
Der er ikke mange af os almindelige mennesker, der har viden nok om virus, test, vacciner osv., til at kunne afgøre hvad der er rigtigt og forkert. Derfor må man læne sig op af dem man har tillid til har den viden. Jeg vælger at tro på de styrelser der har højtuddannede forskere mm. ansat og ikke enkeltstående mere eller mindre bims typer på YouTube, der har mistet troen på det etablere af forskellige årsager. Berlingske har en god artikel omkring konspirationer: https://www.berlingske.dk[...]
--
#2
Christian88
Elite Supporter
13-01-2021 21:37

Rapporter til Admin
Det han siger i videoen om PCR stemmer ikke overens med de analyser jeg har udført med PCR-apparatur. Hvorfor skulle RNA-primeren pludseligt skabe og kopiere så mange forkerte DNA-strenge? Og hvofor skulle detektionsmetoden udvise falske positiver for forkerte DNA-strenge? Det fatter jeg ikke lige. Det er jo en ret specifik analysemetode, og vil derfor at det er den fortrukne test for coronavirus, og ikke anti-stof/gen analyser.
--
Sidst redigeret 13-01-2021 21:39
#3
Androidgeek
Gæst
13-01-2021 21:40

Rapporter til Admin
Er du seriøs? Pas på med ikke at slå folk ihjel med sådan et indlæg. Det er simpelthen for komisk
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
ToFFo
Guru
13-01-2021 22:28

Rapporter til Admin
Endnu en Corona tråd.... Thomas - Kan du ikke lave CoronaOnline.dk - Der er masser der gerne vil lave Coronatråde, og du har endnu en side til reklamer. Det er bascially free money!
--
- Indsæt signatur -
#5
csbc
Semi Nørd
13-01-2021 23:32

Rapporter til Admin
Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde.
--
#6
Heylel
Maxi Supporter
13-01-2021 23:45

Rapporter til Admin
Jeg synes at alle dem der mener at Covid-19 bare er en harmløs influenza og at det hele er en storm i et glas vand skulle skamme sig. Her går de rundt og er så frygtløse, ekspertvidende om alt fra smitteveje til værnemidler, ja nærmest grænsende til at de er store muntre kæmper der kan gå urørt rundt i et hav af sygdom - og så udnytter de det ikke til at gøre gavn! De bør da alle som een skynde sig hen på det lokale hospital, plejehjem, you name it - og begynde at hjælpe til der. Med den modstandsdygtighed de tilsyneladende har, bør det være en smal sag at gå op og ned ad Covid-19 patienter dag ud og dag ind og være meget mere effektiv end dem der er frygtsomme og mener at de skal passe på sig selv. Og skulle de blive syge selv, så er det jo bare en lille forkølelse - en stærk kop the og en lille spids, så er de hurtigt på benene igen og er så er de oveni med til at øge flokimmuniteten.
--
-- Just...wow...: https://xkcd.com[...]
#7
Juletræet
Gigabruger
14-01-2021 00:00

Rapporter til Admin
Altså Søren Ventegodt der udnyttede kvinder ved at stikke hans fingre op i dem? Ccmon. Ffs.
--
#8
finnr
Superbruger
14-01-2021 02:05

Rapporter til Admin
#6 +1 Ja, der er mange kloge hoveder der spreder misinformation. Har flere bekendte de tror det hele er en hoax skabt for at holde borgerne nede.
--
Ryzen 5950x - Asus TUF X570 - 64 GB Crucial 3600 - 500 GB Sabrent NVMe Gen4 - RTX2070 - Noctua D15
#9
animal-mik
Supporter
14-01-2021 07:03

Rapporter til Admin
Vil ikke lytte til en "mand" der har fået frataget sin autorisation som læge pga det han har gjort. "til FARE for sine patienter". og har siden fået den igen - men har valgt at deponere den = må ikke kalde sig læge mere ?
--
H270 Gigabyte,I7-6700k,16 gb ram,500 gb Samsung 950 AOC-AGON 2560x1440-144 mhz, , Fractal ITX 850W Evga G3. GFX1080TI ROG Poseidon
#10
Rolf
Ultra Supporter
14-01-2021 08:08

Rapporter til Admin
Okay, kan du huske den måde han manipulerede kvinder, for at få lov at behandle dem med "vaginal pressur"? Det samme er han ved at gøre ved dig. Bare på en anden måde, målet er det samme.
--
#11
animal-mik
Supporter
14-01-2021 08:50

Rapporter til Admin
3 x hmm personer : - og HVEM er det der er i OOC ;) https://finans.dk[...] #10 - spot on - manipulation - manden snakker godt - med varm luft , uden indhold OOC - "læge" - hmmm - må man kalde sig det når man har DEPONERET sin bestalling ? + Fotokunstner + billedkunstner . øøøøøhhhh ? - Corona experter ? Om Søren Ventegodt: Læge, forsker, direktør for Forskningscenter for Livskvalitet siden 1990, forfatter til 25 bøger og 250 videnskabelige artikler, formand for OOCs videnskabelige komite. Leder af Forskningsklinik for Holistisk Medicin, Psykologi og Sexologi. Dømt til at miste lægeautorisationen for at bruge Vaginal akupressur i 2012, gengivet lægeautorisationen og gengivet retten til at bruge vaginal akupressur af Landsretten i 2020. Om Mathilde Grafström: Fotokunstner, frihedskæmper. Hendes billeder af frie nøgne kvinder, der viser selvkærlighed, selvrespekt og selvaccept, er blevet set af mere end 50 millioner mennesker verden over. Hun er kendt fra alle store medier i Danmark. Hendes nøgenbilleder hænger i dag på Christiansborg. Hun har permanente udstillinger på flere rådhuse i danske kommuner, bl.a. i Glostrup og Nykøbing Sjælland. Hun er bestyrelsesmedlem i OOC. Lia Hörner, ung tysk billedkunstner der har sat sig for at gendigte verdenshistoriens største kunstværker. Hendes motiver er primært frie, stærke, vise kvinder, der vedstår sig både seksualitet og intellekt, og som gennem erobringen af Selvet bryder fri af verdens begrænsninger. Pyroteknik: Ingeniør Markus Göttler, medlem af OOCs bestyrelse.
--
H270 Gigabyte,I7-6700k,16 gb ram,500 gb Samsung 950 AOC-AGON 2560x1440-144 mhz, , Fractal ITX 850W Evga G3. GFX1080TI ROG Poseidon
--
Sidst redigeret 14-01-2021 08:55
#12
mAddiE
Ultrabruger
14-01-2021 09:05

Rapporter til Admin
Typer som Søren Ventegodt skal ties ihjel. Man skal lade være med at se hans lort på Youtube, fordi så er der andre der bliver mindet om, at det findes. Ignorer de tosser, som skriver på Facebook om at Covid-19 ikke findes, fordi ellers står de først under nyhederne osv osv. Det er et kæmpe stort demokratisk problem, at de kommentarer som får mest opmærksomhed også kommer til at stå som det første under en nyhed. Det er totalt ligegyldigt, om det er positiv eller negativ opmærksomhed.
--
#13
ChristianHP
Semibruger
14-01-2021 09:33

Rapporter til Admin
Jeg ville byde ind med endnu mere bidende sarkasme, men jeg kan se HOL allerede er godt med i feltet. Så jeg nøjes med at levere et rungende TAK for at mine mednørder mestendels er fornuftige mennesker, der godt kan finde ud af at navigere kildekritisk. Covid-venligt virtuelt kram herfra. ;)
--
#14
NicoPiko
Ny på siden
14-01-2021 10:18

Rapporter til Admin
Nu læser jeg selv medicin og kender flere, som arbejder på de afdelinger, som tager sig af Covid-19 patienter. Hvis vi nu siger, at Søren Ventegodt havde ret i, at folk ikke døde af Covid og at 98% af alle positive tests er falsk positive - hvad pokker er det så folk ligger og kæmper for deres liv mod? Det er ikke en standard influenza, folk ligger på række i respiratorer på lungeafdelinger verden over. Jeg har selv lige haft en masse undervisning i bakterier og vira af nogle af Danmarks førende forskere og de udviste stor respekt over for Covid og dem har jeg trods alt meget større tiltro til, end en tidligere praktiserende læge, som tidligere har mistet sin autorisation. Misinformation og selvudnævnte facebook eksperter er den største trussel mod Covid, da disse vil tage en del lettere på restriktionerne end resten af befolkningen. Når der endeligt bliver henvist til studier, er det oftest stærkt kritiserede studier, studier foretaget på en population, som ikke kan generaliseres ud fra eller studier med en meget lille studiepopulation eks. vacciner-giver-autisme-gate, hvor forsøgspopulationen var børn med i forvejen svag autisme og en studiepopulation på omkring 20 mennesker. De anbefalende myndigheder består trods alt af dygtige forskere og ikke af folk, som eks. har fået frataget deres autorisation eller reality-deltagere og jeg har derfor stor tiltro til Søren Brostrøm og co. Hvis Søren Ventegodt havde ret, ville der være langt mindre opbakning blandt sundhedspersonalet.
--

Opret svar til indlægget: Søren Ventegodt. Hvad skal man mene?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login

Denne tråd er låst, og du kan derfor ikke oprette svar i den.

Begrundelse

Ingen grund til at promovere en person som er frakendt sin autorisation som læge.

Låst af Thomas | 14-01-2021 10:30

NYHEDSBREV
Afstemning