Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Casemodding

Kabinet med godt airflow og plads til et dvd drev

Af Guru gasolin | 12-09-2021 13:35 | 1002 visninger | 34 svar, hop til seneste
Jeg har en termaltake core x71 og det er stort og dejligt at arbjede med, men gevindene når man skal have sidderne af og på er ikke så holdbare og sidepanelet med glasset sidder ikke perfekt (lidt løst), pt bruger jeg en 240mm den skal sidde helt ude tæt mod sidepanelet,glasset og derfor sidder støvfilteret i toppen ikke 100% perfekt, samt nogen gange når jeg afspiller en dvd så larmer den pga af kabinettet Jeg overvejer derfor et andet kabinet men har følgende krav Der skal være plads til en 240mm aio i toppen, plads til et dvd drev, godt air flow, så blæserne i fronten kommer lidt tættere på det som det skal hjælpe med at køle, plads til et atx bundkort,plads til et langt grafiikkort, god kvalitet Hvordan renser man bladene på en blæser, mine arctic p14 er støvede, kan hverken med blød nylon børste eller luft på dåse rense bladene på blæserne pris er der ikke nogen begrænsing på hvis det er fra proshop da de har rente og gebyrfri lån (fra 1500kr), men 400-500 kr er iorden oig vil allerhelst holde mig under 1000kr Er i tvivl om jeg skal have andre blæsere nu jeg overvejer at købe et nyt kabinet Eneste der indtil videre passer er et Fractal Design Focus G men kan der være en 240mm aio i toppen samtidig med et dvd drev ? Holder gevindene når side panelerne ofte skal afmontere f.eks for at rense pcen for støv ?
--
#2
gasolin
Guru
12-09-2021 13:52

Rapporter til Admin
Glemte måske at nævne at det ike skal være for stort for ellers er afstanden ca den samme tril blæserne og skal derfor køre med højere omd for at få bedre airflow,køling
--
#3
kikophil
Elite Supporter
12-09-2021 13:53

Rapporter til Admin
Kan du ikke "nøjes" med et eksternt dvd drev? De kører jo lige så fint som et internt, og kan så som plug & play bare skiftes over til anden stationær/bærbar om ønsket.. Hvordan renser man bladene på en blæser, mine arctic p14 er støvede, kan hverken med blød nylon børste eller luft på dåse rense bladene på blæserne. Stiv børste - fugtig klud - tør klud - og den tid det tager :( Skal selv i gang i morgen med rensning af nogle godt støvede blæsere..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 12-09-2021 13:53
#4
gasolin
Guru
12-09-2021 14:05

Rapporter til Admin
Helst ikke et extrent, mit drev larmer bare tit (kan skyldes kabinettet) når jeg låner nogen dvder på bibliotetek som ikke kan streames eller køber en billig dvd på et kræmmermakede eller netto, f.eks købte jeg tidligere på året george lopez første sæson på dvd til 10kr, måske kunne jeg låne den på biblioteket men streame george lopez kan jeg ikke (har set det 1-2 gange på tv 3 for mange år siden) så bliver den ofte kopieret over på computeren så mit dvd drev ikke larmer imens jeg ser filmen,koncerten Rense blæseren er godt nok besværligt, kan man ikke få nogen der ikke samler sig støv på 7-9-13 har jeg ikke noget på mit grafikkort (power color) og sjældent jeg har haft lige så meget på et grafikkort som på kabinet blæsere #3 Var der noget specielt kabinet du have tænkt på ?
--
Sidst redigeret 12-09-2021 14:08
#5
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
12-09-2021 14:07

Rapporter til Admin
Køb ekstern dvd drev
--
#6
gasolin
Guru
12-09-2021 14:17

Rapporter til Admin
#5 Det hjælper ikke så meget på at jeg godt kunne tænke mit et kabinet med monteringe af min aio hvor støvfilteret kan sidde bedre, med bedre gevind,skruer der holder længere samt sidepaneler der sidder tættere,bedre samt kortere afte til fra blæseren til det der skal køles For dem der anbefaler et exterent dvd drev hvilken kan anbefales som er billigt,rimelig støjsvagt og som jeg kan nøjes med et kabel imed kun 1 stik i begge ender da nogen har 2 i den ende der skal i pcen https://realgamers.asia[...] Hvis det så bliver et kabinet uden plads til et dvd drev bliver udvalgt markant større og måske sværer at bestemme sig
--
Sidst redigeret 12-09-2021 14:21
#7
NiceRag
Semi Nørd
12-09-2021 14:51

Rapporter til Admin
fractal design define R6 hvis den stadig laves
--
#8
kikophil
Elite Supporter
12-09-2021 15:06

Rapporter til Admin
Har ikke lige et specifikt kabinet i tankerne, men man kan jo købe støvfiltre til 120/140mm. blæsere - hvor man så nok skal huske ekstra på at rense filtrene, da de nok ellers hurtigt kommer til, at ligne små puddelhunde haha.. Har selv brugt flere eksterne brændere/afspillere - nogle også til BlueRay og synes ikke jeg kan huske, at de støjer hørbart/irriterende. Jeg har brændt over 5000 Dvd/BlueRay over tid, men stoppede med den hobby for en del år siden, da streaming jo kom på markedet + sygdom, og alle skiverne jo fyldte mega meget. Men sjovt var det nu, at lave fonds/indlæg og hvad det nu var det hed :) Har så ikke undersøgt ekstern dvd markedet, men vil tro at du for, at få et drev der har høj hastighed samt blueray (om ønsket) skal ha` en med seperat strøm, så du får 2 kabler. Dvd drev alene kan nok godt fås med et enkelt, og udover hastighedsforskelle V/S priser, tror jeg ikke, der er større forskelle - udover selvf. udseende som farve/størrelse/flad/stående..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#9
gasolin
Guru
12-09-2021 15:31

Rapporter til Admin
#7 Lukket kabinet = dårligere airflow
--
#10
gasolin
Guru
12-09-2021 15:37

Rapporter til Admin
#8 Der er støvfilter foran i nit kabinet
--
#11
kikophil
Elite Supporter
12-09-2021 15:43

Rapporter til Admin
#8 - ja men ved ekstra blæsere er der jo ikke altid, og når du nævner airflow, kommer ekstra blæsere jo ofte med på listen :) #9 - Lukket kabinet = dårligere airflow = Mere støjsvagt! Der er simpelthen altid et eller andet, der ikke helt svarer til forventningerne ved kabinetter. Især hvis det skal være i lidt mindre str. Så når du skriver - dårligere airflow - må du jo samtidig vurdere, om dit øvrige varmedannende gear (cpu/gfx/mb/ram) har "gode nok" temps/arbejdsforhold" i et givent kabinet, da det drejer sig om prioritering på den ene eller anden måde :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 12-09-2021 15:48
#12
Mr. WoLF
Guru
12-09-2021 15:45

Rapporter til Admin
Gå på opdagelse hos www.caseking.de[...]
--
#13
gasolin
Guru
12-09-2021 16:04

Rapporter til Admin
#11 Lukket kabinet = dårligere airflow = Mere støjsvagt! Nej lukket = mere varm = mere omd skal der på blæserne for at køle det fornuftigt, lige så godt som et åbent kabinet, desuden larmer min pc ikke, men skal på den anden side heller ikke hen og skrue op for blæserne så de larmer fordi det ikke er optimal airflow i et lukket kabinet Har et fulltower kabinet og der er lidt afstand til grafikkortet selv om der er ca 32cm langt (hotspot 88c)
--
#14
gasolin
Guru
12-09-2021 16:16

Rapporter til Admin
#12 Vil gerne holde mig til proshop da de har fødselsdagstilbud og jeg kan bestill med afsendelse i dag hvis jeg bestiller inden kl 18 Jeg har set på dutzo kabinetter som er proshops egen mærker (vindue er ikke nemt at undgå lige som et nyt og pænt kabinet emd plads til et dvd drev er svært at finde) https://www.proshop.dk[...] 4 blæsere som jeg kan slukke for rgben ved ikke med toppen hvor filtere ligger da der på min 240mm aio er spænder skiver i toppen så hvis den fjernes skal skruerne skrues mede ned i radiatoren og som hæver skruerne ca 1 mm https://i.imgur.com[...]
--
#15
Porphyra
Mega Supporter
12-09-2021 16:24

Rapporter til Admin
#14 Larmer kun mere hvis man absolut have samme temperatur som i et mesh kabinet. Man kan i stedet bare vælge at prioritere at det stadig skal være stille og acceptere at det er et par grader varmere som #11 også kommer ind på. Reelt set så betyder det ikke rigtigt noget. Blæsere er heller ikke den eneste støjkilde. Lukket kabinet skærmer mere for coilwhine og harddisk støj. Det er også lidt svært at finde gode mesh kabinetter som også har 5"25 slots. Eneste jeg fandt var også Fractal Design Focus G, men det har vist ikke støvfilter, så tror du må gå på kompromis og enten droppe kravet om at det skal være mesh, eller at der skal være filter. Ellers så drop det og behold dit nuværende kabinet, så sparer du de penge, for hvis du har brug for at tage lån til noget der koster 1500, så bør du nok overveje om en overflødig udgift som et nyt kabinet virkeligt er noget du bør bruge penge på. Mht. rengøring af blæser, en fugtig klud du stryger forsigtigt over bladene fjerner let alt støv.
--
Du er altid velkommen til at sende en PM hvis jeg ikke ser dit spørgsmål
--
Sidst redigeret 12-09-2021 16:25
#16
kikophil
Elite Supporter
12-09-2021 16:25

Rapporter til Admin
#13 - det ene udelukker skam ikke det andet, som du jo selv siger :) Lukket vil give mindre støj i et sammenligneligt kabinet, men rigtig nok også lidt mere varme - hvor vi så er inde på flere blæsere, for sammenlagt, at få mere varme ud af kabinettet, og desuden også kan justeres til mindre samlet støj - alt efter selvf. hvor meget ekstra luft man får pumpet ud vi antal ekstra blæsere. Du skriver så "lukket" kabinet, men det er jo så ikke lukket - blot med mindre direkte luftadgang V/S indirekte - som oftest fra siden. Find derofr et kabinet med god plads i toppen- samt plads til 1-2 stk. blæsere i bunden, hvilket i væsentlig grad sku` ku` udjævne og endda forbedre den lidt manglende luft mellem "lukket" og åbent kabinet, da man jo oftest i bunden heller ikke montere aio (nogle gør) således der kommer pænt med luft ind, der samtidig tager varm luft fra gfx med videre op/ud til topblæserne samt bageste do. :) Det var så derfor jeg skrev, at man altid må prioritere kabinettet i forhold til hvor meget varmende HW man har i det og hvad man forøvrigt ønsker af goder V/S ikke goder, da det perfekte kabinet ikke er opfundet endnu, og heller ikke bliver det foreløbigt. Kun en selvdestruktiv fabrikant vil fremstille noget, der ikke kan gøres bedre - holde i begrænset tid - har en ekstrem minimal størrelse, - ekstrem performance - PRIS osv. således markedet for samtlige konkurrenter vil bryde sammen, når alle hurtigt vil gå over til "Det ekstreme kvantespring" - både indenfor HW samt alle andre ting forøvrigt, OG som vi jo alle konstant håber på, vil blive det næste på HW fronten - not? hehe.. Det er jo dèt, der både holder hjulene i gang i hele verden, og samtidig er udviklingens selvødelæggende paradoks, vi alle via aktuelle miljøproblemer står overfor! Hvordan stopper man bare èn af tingene - og overlever? Hov beklager sadolin - jeg kom vist lidt ud i æteren :) Sådan er det jo, når man forfølger en tankegang..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 12-09-2021 16:30
#17
gasolin
Guru
12-09-2021 17:08

Rapporter til Admin
#15 Skal ikke i et lukket kabinet da mit mit grafikkort når op på 88c (hotspot) når jeg spiller og det synes jeg er mere end rigeligt Coilwhine genere mig ikke da jeg kun har det under loade scener i f.eks i project cars hvor fps når op omkring tæt på 800-1000 fps (eller bare en del højere end 144) Fractal Design Focus G har støvfilter i fronten og bunden, har selv til 120mm til bagerst, når radiatoren er inden i kabinettet med blæseren under ikke imellem radiatoren og kabinet, så det ofte imellem blæseren og radiatoren der kommer støv , i teorien burde der ikke komme støv fra toppen og ned i kabinettet. Kan man også sige med mit nuværende kabinet, men der er et støvfilter som bare ikke ligger optimalt i toppen pga spændeskiver rente og gebyr fri lån var mere hvis jeg skulle slå til søren uden at betale det hele på en gang F.eks hvis kabinettet koster 1000kr og hvis jeg køber f.eks 4 noctua blæsere og køber de bedste non industrial Vil Fractal Design Focus G være bedre en DUTZO C720 Airflow TG RGB kabinettet ? Fractal kabinetet har plads til mit dvd drev, 4 blæser med Dutz kabinettet men skal købe et externt drev Kiggede på de opgivede spec, mit kabinet er 511 mm dybt og selv det store DUTZO C720 Airflow TG RGB er kun 390mm dybt (340mm hvis det er 520 kabinettet) som betyder at blæseren er er tættere på grafikkortet og der med ved samme omd som nu 600 omd eller lidt mere hvis det kun er 120mm blæsere (har 4x140mm P14) så burde det i teorien gi mere airflow omkring grafikkortet #15 Synes mit grafikkort til mere end rigeligt varme til mit kabinet med 88c hotspot, den generalle temperatur er dog i orden
--
Sidst redigeret 12-09-2021 17:09
#18
gasolin
Guru
12-09-2021 17:17

Rapporter til Admin
Har kun 1 usb port lede i bag i bundkortet (i/o panelet) i tilfælde af hvis jeg skal have et externt drev, Keyboard,xbox controller, extern harddisk,usb lydkort og printer, mus sidder i fronten. Så ved jeg ikke hvad der er tilbage afhængig af det nye kabinet
--
#19
Zeniri
Ny på siden
12-09-2021 17:32

Rapporter til Admin
Jeg vil også foreslå et Fractal Define R6, det er jo ikke ligefrem et lukket kabinet, da man kan fjerne pladen i toppen, åbne/fjerne døren i fronten, sætte blæsere i bunden. Der er mere end rigeligt med airflow til at holde high-end hardware køligt
--
#20
gasolin
Guru
12-09-2021 18:26

Rapporter til Admin
Takker for hjælpen Har haft et define r5 og r6 har ingen af dem den dag i dag, der er lidt begrænset køling (mesh) men kabinettet er af god kvalitet, vil personligt ikke fjerne fronten for at ødelægge det stil rene design Define r6 koster lige over 1000kr og det er muligt at købe, men synes alligevel det er for dyrt (der er en årsag til hvorfor jeg ikke har et fractal define kabinet i dag). Jeg valgte et DUTZO C720 Airflow TG RGB fordi det har et pænt design, det har 4 blæsere monteret som standard (rgb kan slås fra), har plads til et 345mm grafikkort pt har jeg et på 320mm, 390mm dybt kontra 511mm, så blæserne kommer tættere på grafikkortet, kabinettet var på tilbud til 449kr og det var sidste fødselsdags, dag hvor det var på tilbud, normal prisen er 599kr, ingen skruer til montering af sidepanelet med glas, fair mesh i fronten fra top til bunden som er en del større end på f.eks en fractal define r6, 3 usb port på toppen (2 er for lidt) Eneste ulempe, jeg skal have en extern dvd drev, det kan jeg altid købe hvis jeg for en periode hvor jeg mangler det Update kan se at der er hul imellem front glasset og meshen, det må jeg som der er når jeg for det (der er ikke nogen billeder i høj opløsning, bedre en full hd) og se om jeg kan leve med det https://www.proshop.dk[...]
--
Sidst redigeret 12-09-2021 18:30
#21
DeeKay
Guru
12-09-2021 18:34

Rapporter til Admin
#20 Der er så heller ikke støvfilter i fronten af det dutzo kabinet, hvilket jeg da også vil mene er en ulempe. Hvorfor du ville være ligeså fint stillet med Fractal Design Focus G, hvor der jo fortsat også er 5.25" plads til dit DVD-drev. Men ja :)
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#22
gasolin
Guru
12-09-2021 19:03

Rapporter til Admin
#21 Kunne jeg måske godt, hullerne i meshen ser små ud og de lodretet huller er ikke så store https://i.imgur.com[...] Fractal kabinettet var der et eller andet ved som gjorde jeg syntes DUTZO kabinet var et bedre køb (3x140mm i fronten og 1x120mm bag) selv om det udgjorde færrest kompromier
--
Sidst redigeret 12-09-2021 19:06
#23
kikophil
Elite Supporter
12-09-2021 19:25

Rapporter til Admin
#22 - Arggh come on now gasolin - der kommer rigeligt luft ind via frontens "små huller", og meshen er jo et støvfilter du netop eftersøger, og selvf. er hullerne små - ellers kan det jo ikke fungere som støvfanger/filter. Det er jo ikke et kaffefilter luften skal igennem, og heller ikke absolut nødvendigt - HVIS du undlader dette, men konsekvenserne er jo, at alt andet i kabinetet langt hurtigere bliver fyldt med støv! Så igen igen - tilbage til hvad jeg før har skrevet! Bestem dig for, hvad du vil ha` ALT incl. Derefter tager du en beslutning, og skriver evt. først herinde hvad du er nået til. Så kan vi rette til - om behov :)
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#24
Xponic
Giga Supporter
12-09-2021 21:02

Rapporter til Admin
#0 Vis du kan støve et brugt Cooler Master Haf 932(evt Advanced versionen=Usb 3.0 i fronten), Cooler Master Haf X, Cooler Master Atcs 840 el. et Cooler Master Haf XB (Evo) så har du et kabinet med godt Air-flow og massere plads incl 5.25" pladser til f.eks Blu.ray drw/ dvdrw, fancontrollere Etc..... Jeg ejer selv alle kabinetterne på nær Haf XB (Evo) og ja det kniber lidt med pladsen efterhånden) );.
--
Straffen kommer til dem som venter. Venstre, Partiet med Løkke om halsen!!! Egon von Greyerz: Bubble Trouble!!!
--
Sidst redigeret 12-09-2021 21:02
#25
gasolin
Guru
12-09-2021 21:16

Rapporter til Admin
#24 Har købt, jeg tror jeg køber fractal Design Focus G kabinettet hvis jeg er utilfred med det DOUTZ jeg har købt. Plads er på ingen måder det jeg har brug for pt, jeg har et 320mm grafikkort men jeg bruger pt en 240mm aio, har en sata ssd og en m.2 x4 ssd på hver 2tb og et dvd drev, jeg vil gerne have lidt bedre airflow (blæsere lidt tættere på det det skal hjælpe med at køle) og et kabinet som ikke har slidt geviind,skruer der ikke passer perfekt, glas panel der ikke sidder perfekt, et drev der larmer ekstra meget da jeg tror kabinettet medvirker til at gi yderligere støv,vibrationer når dvd drevet køre op i hastighed
--
#26
gasolin
Guru
13-09-2021 11:22

Rapporter til Admin
der blev jeg skuffet https://i.imgur.com[...] man kan selvfølgelig fjerne den tpa der så blæseren passer til bundkortet men de daisy chaines med molex strøm så vidt jeg kunne se, der er ikke nogen mulihed at tilsutte det til bundkortet med mindre man fjerner tappen, molex kan jeg bare lade være med at bruge så der ingen lys, er jeg ret sikker på Spændeskiven er lille i diameteren ,men passer ikke ned i hvor man montere skruen da spændeskiven er for stor i diameteren Troede jeg have købte et itx kabinet https://i.imgur.com[...]
--
#27
gasolin
Guru
13-09-2021 11:45

Rapporter til Admin
Update skrue problem løst https://i.imgur.com[...] https://i.imgur.com[...] Arctic p12 og p14 bliver monteret Sku fedt at jave en masse skruer og så lige en mindre spændeskive
--
Sidst redigeret 13-09-2021 11:46
#28
gasolin
Guru
14-09-2021 14:24

Rapporter til Admin
Jeg genopliver min tråd igen da jeg ikke 100% er tilfreds med mit "nye" kabinet Mærkelig måde at montere grafikkorte på, der er en slidse imellem de 2 sæt expansion slots som den øverst den at belaget på grafikkortet skal ind i samtidig med at den skal i hulle i bunden af kabinetet tæt på i/o panelet det passer bare af ht, er en udfordring når et grafikkort skal monteres. Prisen og om jeg kan bruge den med et internet dvd drev eller skal have en extern har jeg valgt at ignorere lidt jeg vil foskusere mere på airflow end lukket,lyddæmpet kabinet, en blæser bagerest exhaust, min 240mm aio i toppen og 3 blæsere i fronten som indsugning, plads med blæser i fronten til et 31cm langt grafikkort
--
Sidst redigeret 14-09-2021 14:27
#29
BoreBissen
Super Nørd
14-09-2021 14:27

Rapporter til Admin
Brug Twitter til dine tweets. :D
--
Ryzen™ 5600x | MSI B550m Mortar™Wifi | MSI Gaming X™ 6700 xt 2x8 GB Corsair 3200 MHz | Noctua NH-U12A Corsair RM750 v2 | WD Black™ M.2 500 GB
#30
gasolin
Guru
14-09-2021 14:31

Rapporter til Admin
#29 Hvad er du ude efter at følge mig på twitter ???
--
#31
DeeKay
Guru
14-09-2021 15:34

Rapporter til Admin
Der er plads til 380mm/38cm langt grafikkort i Fractal Design Focus G: https://www.fractal-design.com[...] Så igen vinder det over Dutzo-kabinettet du forvildede dig ud i køb af :) Er budgettet lidt løsere og du er frisk på eksternt DVD-drev, så havde jeg personligt snuppet et Corsair 4000D Airflow, eller et Be Quiet Pure Base 500DX. https://www.pricerunner.dk[...] https://www.pricerunner.dk[...] Begge kabinetter kan sagtens huse dit 32cm lange grafikkort og fortsat have blæsere monteret i fronten og så mangler de ikke støvfiltre.
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#32
BoreBissen
Super Nørd
14-09-2021 16:54

Rapporter til Admin
Enig med #31. Corsair 4000D Airflower et rigtig fint case til prisen. https://www.youtube.com[...]
--
Ryzen™ 5600x | MSI B550m Mortar™Wifi | MSI Gaming X™ 6700 xt 2x8 GB Corsair 3200 MHz | Noctua NH-U12A Corsair RM750 v2 | WD Black™ M.2 500 GB
#33
gasolin
Guru
16-09-2021 14:30

Rapporter til Admin
#31 Fractal kabinettet mangler en psu schroud som jeg gerne vil have med et kabinet med vindue Har allerede et externt dvd drev #32 Har kigget på det kabinet, er bare ked af det kun har 2 usb port på fronten hvor det ene er usb c MEN jeg har en usb hub med usb c, til fronten på corsair kabinettet er det ok og passer med den grå farve, skal bare have fundet en mulighed for at købe noget dobbeltklæbende skumpuder evt dobbeltklæbende tape der ikke koster 50kr eller som er billig men alligevel koster 50 kr incl fragt. https://www.proshop.dk[...] Har købt kabinetet den var på tilbud hos komplett https://www.komplett.dk[...] https://i.imgur.com[...] DUTZO kabinettet kan jeg bare gemme og bygge en billig pc af, f.eks af brugt hardware eller når noget er på tilbud, skal nok blive sjovt 8har jeg aldrig prøvet), noget i5 k cpu (4/4) 16gb ram og bundkort til under 1000kr kan man sikkert godt finde og et gtx 960,gtx 780 ti eller noget gtx 1650 ti til esports spil (fornite,apex legend,pubg, amoung us, mine craft) Original blæseren er taget ud og der er sikkert nogen skruer lagt i samme pose som dem der var med kabinettet
--
Sidst redigeret 16-09-2021 14:32
#34
gasolin
Guru
20-09-2021 13:10

Rapporter til Admin
kabinet modtaget og monteret, der er endda plads til min deepcool grafikkort holdere https://www.proshop.dk[...] Med de her blæsere er jeg samlet set ved alm brug gået ca 3 -4 grader ned, istedet for i midten af 40erne så er cpuen 38-42c dog mest i starten af 40'erne, blæserene køre under 700 omd indtil 75c https://www.alternate.dk[...]
--

Opret svar til indlægget: Kabinet med godt airflow og plads til et dvd drev

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning