Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Bestille køreprøve via en bot

Af Mega Nørd Kjang | 08-08-2022 13:47 | 1279 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hejsa Min nabo er kørelærer og for ham er det umuligt at bestille køreprøver til elever, før de alle er taget. Hans teori er, nogen har bots koblet på - der reserverer dem alle så snart de bliver frigivet. Jeg kan dog se det kræver NemID at bestille, hvis ovenstående var tilfældet, burde det vel være muligt for dem at se, hvis nogen hapsede de fleste. Hvis timeout for logout ikke er for lav, er det så teoretisk muligt at lave en bot der gør det? Jeg ved ikke om de bliver frigivet på et bestemt tidspunkt, men det kan jeg forhøre mig om.
--
Yes yes..
#1
Klump
Supporter Aspirant
08-08-2022 14:17

Rapporter til Admin
Ved at rigtig mange køreskoler, som har flere kørerlærer allerede sidder klar kl 00:01 når prøverne frigives. Det kan f.eks være 5 personer fra den samme køreskole som bestiller på samme tid. Så tror bestemt ikke der er nogle bots involveret, men bare mandskab nok til at kunne logge ind og bestille rigeligt med tider.
--
#2
asser90
Megabruger
08-08-2022 14:50

Rapporter til Admin
Du kan hilse fra en kollega at fortælle ham at han tager fejl. Joo en bot er mulig, men det er langt fra nødvendigt. Hver kørelærer sidder med deres familie, venner og nogle gange elever som hjælper med at booke prøver. Man kan sagtens starte flere sessioner af nemid på en gang, hvilket gør det muligt for 1 kørelærer at have 10 mennesker klar til at booke prøver. Når der så samtidig nærmest ikke bliver udgivet nogle prøver sammenholdt med at man kender tidspunktet for udgivelsen, så er det bare rigtigt mange der sidder klar til at klikke. I øvrigt har Kombit lavet en detaljeret rapport hvor de ikke finder nogen bevis på at der skulle være "bots" involveret i booking af prøver. Mvh Kørelæreren
--
#3
Kjang
Mega Nørd
08-08-2022 15:05

Rapporter til Admin
#1 og #2 Fedt med nogle gode svar. Jeg melder det videre fluks.
--
Yes yes..
#4
Gæsten
Gæst
08-08-2022 16:54

Rapporter til Admin
Det skulle da være mærkeligt hvis der ikke er en som bruger en bot i blandt. Jeg har overvejet at tilbyde det som en service, så hos DIN kørelærer virksomhed er man altid garanteret et få en tid til køreprøve med det samme.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Kjang
Mega Nørd
08-08-2022 21:02

Rapporter til Admin
#4 Det betaler han gerne for.
--
Yes yes..
#6
Kjang
Mega Nørd
11-08-2022 10:00

Rapporter til Admin
Er der nogen der kan lave en bot, der booker køreprøver?
--
Yes yes..
#7
Botten
Gæst
11-08-2022 10:57

Rapporter til Admin
Jeg har programmeret en bot i python og js. Det fungere egentligt rimeligt okay, problemet er bare at den slet ikke har mulighed for at hamle op med de 1000 vis af kørelærer der sidder og trykker samtidig. Hver gang man vil bestille en prøve, sender den en request, den skal tjekkes igennem, hvis der er mindre end x dage skal den sågar lave en ekstra popup som man skal godkende, og den skal nu spørge serveren engang til. Svaret kommer som html, og ikke bare noget json, så jeg kan ikke engang bede den om at foretage kalkulationer og manøvre på forhånd, som man normalt ville gøre for at slå den "menige" bruger.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Bestille køreprøve via en bot

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE