Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil

Cyberpunk, skod?

Af Semi Nørd Anomynous | 07-02-2024 15:01 | 2047 visninger | 41 svar, hop til seneste
Hej venner. Jeg mangler et spil at fordrive tiden med og har givet Cyberpunk et skud men fuuuuck jeg synes det er røvkedeligt, intetsigende og total lineært. Er jeg den eneste? Læser man på nettet eller browser YouTube så får det stor ros men jeg kan slet ikke gejle mig selv op over det. Nøj hvor synes jeg det er kedeligt at se på, historien og karakterene er all over the place og intetsigende. Føler slet ikke man bliver introduceret for nogle af karakterene og føler man er blevet smidt ind i midten af en historie. Eller er det bare mig?? Har kun spillet en times tid so far.
--
#1
Kim Pedersen
Juniorbruger
07-02-2024 15:09

Rapporter til Admin
Har det lidt på samme måde. Synes der var for meget snak, og kunne ikke rigtig følge historien. Så endte med refundering af spillet.
--
#2
jbred
Monster Supporter
07-02-2024 15:10

Rapporter til Admin
Vi er enige om at det er et 4 år gammelt spil, med 3,2 millioner timers game video på youtube, 982 anmeldelser med gameplay info og links, 221 forum baser med 6.2 millioner posts og spørgsmål. Altså et spil du har købt i blinde uden at undersøge noget som helst ?
--
#3
Anomynous
Semi Nørd
07-02-2024 15:14

Rapporter til Admin
#1 godt så er jeg ikk alene #2 Hvad får jeg dig at tro jeg intet har undersøgt og jeg har heldigvis ikke købt noget som helst endnu.
--
Sidst redigeret 07-02-2024 15:15
#4
ReZel
Nørd
07-02-2024 15:19

Rapporter til Admin
Som min ven sage om CP2077 kan man lide den slags spil så er Deus Ex Human Revolution og Mankind Divided meget bedre på mange måder Har man ikke spillet dem så prøv dem i stedet de koster ikke super meget bedre og kræver mindre end CP2077 Deus Ex Human Revolution koster ca 22 kr på steam lige nu og Mankind Divided koster ca 33 kr også på steam
--
Define 7 XL / Prime TX750 / X570 Strix-E / 3700x / NH-D15S / 32 GB 3600 MHz / RTX 2070 Super / Firecuda 520
#5
the688
Guru
07-02-2024 15:22

Rapporter til Admin
YMMV men jeg synes det var super fedt når man først kom i gang. Jeg overvejer meget at købe udvidelsen, for bare at komme ind universet igen. Men det hjælper dig jo ikke hvad andre synes. Hverken for eller imod.
--
"ORK SATME!"
#6
Anomynous
Semi Nørd
07-02-2024 15:22

Rapporter til Admin
#4 Må nok bare erkende at jeg ikke er det rette publikum så. Havde håbet på en form for Open World sandbox. Ala GTA men i fremtiden. Men som sagt, har jeg svært ved at blive fanget og historien er all over the place. Man har heller på intet tidspunkt blevet præsenteret for hvem hovedpersonen som man spiller er. Who the fuck is "V"?!?! For slet ikke at tale om at de fleste karakter jeg har stødt på indtil videre er mere cringe end værterne på P3. #5 Nej men det kan jo være at jeg bare skal ordentligt i gang. Jeg gider bare ikke spilde yderligere 2-3 timer på spillet hvis der ikk er en gulerod for enden.
--
Sidst redigeret 07-02-2024 15:23
#7
jbred
Monster Supporter
07-02-2024 15:23

Rapporter til Admin
#3 selvfølgelig har du det, samme med BG3 hvor folk ikke gider læse alle NPC´s baggrundshistorier og fucker op i al historie gennem spillet, den var også langtrukken.
--
#8
Anomynous
Semi Nørd
07-02-2024 15:25

Rapporter til Admin
#7 ......... HVA !?!?
--
#9
jbred
Monster Supporter
07-02-2024 15:27

Rapporter til Admin
#8 du spøger om jeg ikkeww tror du har undersøgt hvad spil det er nu det har 4 år på bagen, der skriver jeg = selvfølgelig har du det. Undrer mig bare du ikke aner hvad spil det er når du nu har undersøgt det.
--
#10
ToFFo
Guru
07-02-2024 15:27

Rapporter til Admin
Det kommer meget an på hvad man forventer af spillet. Det er ikke en shooter ligesom Doom (2016) hvor man bliver kastet ud i konstant action og smadder. Cyberpunk er et rollespil, hvor historien udspiller sig alt efter de valg man tager undervejs. Jeg vil nok kalde spillet for en blanding mellem The Witcher og GTA. Noget der imellem. Jeg er vild med Cyberpunk, MEN!... I mit første playthrough af spillet da det udkom, var jeg klistret til skærmen i timevis. Selvom det crashede og buggede ud hele fucking tiden og det drev mig til vanvid. Jeg synes indlevelsen i spillet var rigtig god, jeg var totalt opslugt af spillet. Så rørte jeg det ikke de næste 3 år eller sådan noget, og så samlede jeg det op igen for en lille måned siden, for at spille igennem Phantom Liberty udvidelsen. Nu var spillet jo "færdigt", mange fejl var rettet, grafikken var bedre og så videre. Men ak, det crasher stadig. Crashes til side, så havde jeg det slet ikke ligeså sjovt med spillet. Jeg kendte jo det meste af historien. Det ender altid med jeg laver en masse side missions. Jeg kan ikke lade være. Det ender så med at min karakter bliver så overpowered, at jeg bare pløjer gennem alt og alle uden en snert af modstand. Jeg kan bitchslappe enhver boss og modstandere er bare "i vejen". Eneste grund til jeg jagter og nakker fjenderne er at jeg ikke kan starte en dialog og komme videre i spillet før de er klaret. Så jeg føler mig tvunget til at nakke fjenderne, fremfor at gøre det fordi det er sjovt. Det føles som et job. Jeg har lagt det på hylden igen allerede... Det er simpelthen for kedeligt. Phantom Liberty er totalt intetsigende. Det er bare mere af det samme. Historien siger mig intet, jeg spoler over alt dialog bare for at komme hurtigst muligt igennem. Jeg har en følelse af at "det skal bare overstås" så jeg kan smide spillet på hylden. Hvad værre er at jeg ikke får achivements i steam! Ikke en eneste! Selvom jeg har gjort alt hvad jeg skal. Ikke en eneste Phantom Liberty achivement har jeg fået i Steam. Jeg har alle achivements i grundspillet. Men en bug gør at jeg ikke får dem i Phantom og jeg har fandme ikke tænkt mig at starte forfra. Så kan spillet bare fucke af... Jeg forstår dig fuldt ud. Jeg troede ikke Cyberpunk ville være noget for mig. Det var det i høj grad i første playthrough. Men nu, under andet playthrough flere år senere, synes jeg det er røvkedeligt. Men nu har jeg jo betalt for udvidelsen og refund er for sent. Så kan jeg ligeså godt køre det igennem... Ikke for underholdningens skyld, men kun fordi at nu kan jeg alligevel ikke få pengene tilbage, så skal det bare spilles igennem og smides på hylden. Jeg har det på samme måde med Diablo 4. Jeg har ikke rørt det siden release. Skyndte mig at gennemføre med 1 class og har ikke rørt det siden. Hvorimod jeg nærmest har viet mit liv til Diablo 1, 2 og 3. Ingen spil kommer i nærheden af at have ædt ligeså meget af mit liv som Diablo 2 gjorde.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
--
Sidst redigeret 07-02-2024 15:29
#11
Anomynous
Semi Nørd
07-02-2024 15:29

Rapporter til Admin
#9 Jeg spøger i den grad ikke. Jeg har undersøgt det i den forstand at jeg har læst op på anmeldelser og kan konstatere at 9 ud af 10 skamroser det. Min undren går derfor på om jeg er den ene ud af 10 eller om der er en gulerod for enden når bare man har overstået de første 2-3 timers "tutorial" eller hvad ved jeg. #10 "Det er simpelthen for kedeligt. Phantom Liberty er totalt intetsigende. Det er bare mere af det samme. Historien siger mig intet, jeg spoler over alt dialog bare for at komme hurtigst muligt igennem. Jeg har en følelse af at "det skal bare overstås" så jeg kan smide spillet på hylden." Det er præcis sådan jeg har det. Jeg synes Witcher 3 er genialt og kan slet ikke sammenlignes med det her.
--
Sidst redigeret 07-02-2024 15:30
#12
ToFFo
Guru
07-02-2024 15:33

Rapporter til Admin
#11 - For mit vedkommende, lidt i relation til det du skriver her, så vil jeg sammenligne det lidt med vin. Det er en analogi der passer godt på mig, så du kan sikkert også finde noget der passer godt til dig. Jeg kan ikke lide vin. Jeg har prøvet at kunne lide vin. Men jeg kan simpelthen ikke overbevise mig selv om det smager godt. Det lugter sprittet, det smager surt, bittert og brænder på tungen. Det er sådan jeg forestiller mig superkoncentreret Ribena smager blandet i 1:2 forhold med kattepis. Jeg har smagt mange vine som anerkendte vin-eksperter skamroser... Men jeg bryder mig stadig ikke om det. Alle ser på mig som om jeg er mærkelig, eller som om jeg overdriver. Men jeg kan bare ikke lide det. Det er simpelthen ikke noget for mig.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
#13
Anomynous
Semi Nørd
07-02-2024 15:35

Rapporter til Admin
Haha det er da en analogi man kan spejle sig i. I get it. Men det var rart at få bekræftet at jeg ikke er den eneste. Er stadig lidt uforstående overfor hvordan det kan blive rost så meget når jeg synes det er så mangelfuldt.
--
#14
jbred
Monster Supporter
07-02-2024 15:38

Rapporter til Admin
Vin, spil, hardware. Alt skamroses jo når du får det gratis, ellers sender de ikke noget til dig om 14 dage igen. Du skal ud i brugerne, snak med venner og i forum´s. Nu er spillet også fra corona tiden hvor alle skulle låses inde og lege med dystopiske tanker. Svarer til at se en blizzard trailer og tro wow er så fedt som i trailer, men faktisk er mere minecraft og dailyQ end noget hvopr man skal bruge hovedet.
--
#15
ToFFo
Guru
07-02-2024 15:42

Rapporter til Admin
#13 - Sjovt nok så synes jeg Witcher 3 er mega kedeligt. Men Cyberpunk fangede mig med det samme, ved første playthrough. Nu synes jeg Cyberpunk er kedeligt, så måske skal jeg give Witcher 3 en chance til, så synes jeg måske det er mega fedt. Jeg tror faktisk Heroes of Might and Magic III får andenpladsen for det spil jeg har brugt flest timer på. Fuck det er et godt spil og det holder stadig her små 25 år senere! Især fordi Horn of the Abyss (HotA), som er en fanmade gratis udvidelse, lige har tilføjet en helt ny fraction :D
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
--
Sidst redigeret 07-02-2024 15:43
#16
Comicsdk
Ultra Nørd
07-02-2024 16:47

Rapporter til Admin
Du skal spille noget Treasures Of Nadia, det er bedre end Cybercunt. Og de to spil i A Plague Tale-serien. Det er saftsuseme sådan spil skal skrues sammen. Og hvis du tør spille gamle spil, så skal du spille Dishonored. (og Sniper Elite 5 er obligatorisk)
--
Moderation efter personlige præferencer - det er nice, LOL
#17
7430
Ultra Nørd
07-02-2024 17:06

Rapporter til Admin
opgav det efter 30 min :p ang titler jeg kan anbefale, rdr 2. battlefield, moneky island. men spiller ikke så meget pc witcher fandt jeg utroligt svært så droppede det( alle de spells combos) jeg vil gerne prøve mw 3 det nye story delen men jeg gider simpelthen ikke betale fuld pris:D
--
jep jep
#18
Joller79
Junior Supporter
07-02-2024 17:23

Rapporter til Admin
#10.. håber da DLC falder i pris, så skal den prøves..selv mangler jeg en helvedesmasse quests i spillet, men er også gået lidt kold i det... skipper også dialoger, tror faktisk kun det var rdr2og days gone hvor jeg lod dialoger køre,,fordi det var spil som fangede mig. fik så avatar spillet, jeg er en sucker i farcry genren, men det er som om det ikke helt er fuldført. Dialog mæssigt, for skipper ALT dialog, men flot grafisk spil..mangter bare ikke lige al den dialog....så hellere spille horizon zero dawn, eller farcry primal(måske man skulle fuldføre primal). :)
--
Asus tuf b460m wifi, 4X8GB hyperX RGB ram 10700kf, lenovo rtx 3070 Artic freezer 2 240 cpu køler/nr400 kabinet 2X m.2 ssd. Asus pg279q
#19
jbred
Monster Supporter
07-02-2024 17:48

Rapporter til Admin
Witcher3 anden gennemgang kørte jeg død i alt det ciri værk, BG3 er man ved at give op i NPC´s historier og homo, sex, kneppe tendenser, Samt efter at ramme lvl max syntes man lidt målene er nået og med pause i spillet kan det være svært at huske trådene i alt balladen. Tit/ofte kræver de der AAA spil at man smider 2+ timer hver dag til det er gennemført. Kan godt forstå #0 og jeg vil købe det når det kommer på tilbud.
--
#20
FnaX
Megabruger
07-02-2024 18:45

Rapporter til Admin
Jeg synes introen til Cyberpunk 2077 var ret kedelig. Først da det blev sådan rigtig open world blev det fedt. DLC'en er helt klart den bedste DLC jeg nogensinde har spillet i et spil. Jeg vil faktisk sige at den er bedre end hovedhistorien i spillet.
--
Intel i5-13600K \\ Gigabyte Z790 AORUS ELITE AX \\ Asus RTX 3080 ROG Strix OC \\ 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB DDR5 @ 6000 36-36-36-96
#21
Lars2222
Maxi Nørd
07-02-2024 18:54

Rapporter til Admin
I skulle prøve at spille the Witcher 3 og Cyberpimk med trainer (Hvilken trainer features i bruger er op til jer selv) men totalt fedt den frihed det giver The Witcher 3 altså hvilken fremragne verdens klasse historie Og CP2077 Frihed!
--
My first computer was a Vic 20 at that time computer was new
#22
waskustobaskus
Mega Nørd
07-02-2024 19:03

Rapporter til Admin
Pisse fedt, har gennemført det 4 gange. Der er forskellige slutninger.
--
#23
lindegren
Elitebruger
07-02-2024 21:31

Rapporter til Admin
IMO er originalspillet superfedt - udvidelsen? not so much, sikke en gang pis, eærger mig over at jeg har spildt mine $$ på sådan en gang bæ
--
---misc for life---
#24
Gill Bates
Guru
07-02-2024 22:05

Rapporter til Admin
Jeg prøvede CyberPunk Blev meget hurtigt træt af det Tungt, langsomt, alt for meget snak, cutscenes. Hele tiden. Alt for lidt sjovt gameplay jaja "grafikken er imponerende og krævende!". det vil jeg skide på ;) Lige nu spiller jeg det gamle spil Half-Life 2 og det er fantastisk. Oldschool. Grafikken er ikke imponerende men holder. og det er sjovt Gameplayet betyder alt! i min verden og så er jeg træt af at nyere spil skal fylde 50-150 GB
--
Sidst redigeret 07-02-2024 22:07
#25
Czartchonn
Megabruger
08-02-2024 04:39

Rapporter til Admin
Skyrim med en ordentlig omgang mods bliver aldrig kedeligt. https://next.nexusmods.com[...]
--
#26
Gill Bates
Guru
08-02-2024 06:43

Rapporter til Admin
#25 "adult content" og siden kræver login. nej tak ;)
--
#27
mbm
Giga Supporter
08-02-2024 06:44

Rapporter til Admin
ja megakedeligt...
--
#28
Czartchonn
Megabruger
09-02-2024 04:11

Rapporter til Admin
#26 Nu ikke noget porn eller andet i den collection. Du skal logge ind på Nexus som er den største side når det kommer til mods. Du skal logge ind da Collections downloades via nexus. Det smarte er at man ikke behøver kæmpe med at få mods til at virke sammen da det automatisk sættes op for dig. At det er flagged Adult er fordi at der er mods inkluderet som kan være stødelige mht vold og osv. Det er nu nok mere et krav fra andre lande (som USA) og ikke så meget her i Danmark.
--
#29
Czartchonn
Megabruger
09-02-2024 04:22

Rapporter til Admin
Link med gameplay på youtube https://youtu.be[...]
--
Sidst redigeret 09-02-2024 04:26
#30
Karstens78
Juniorbruger
09-02-2024 11:13

Rapporter til Admin
#0 WHAT ?! Jeg synes det er milevidt bedre end f.eks. GTA V ! Har gennemført det 2 gange - med alle sidequest osv. Synes det univers er vildt fedt. Den der lidt Blade Runner/steampunk-stemning/blanding holder maks. Gennemførte områder af byen osv. Man føler man er i den del af byen osv. Skal jeg finde noget at pege fingre på : - totalt latterligt mangel på afstand når vi snakker snipergeværer. De er kun til pynt. - mulighed for at roame gaderne efter sidste mission (jaja - du kan springe tilbage til tiden før den sidste mission - men jeg ville gerne overleve....) - access til flyvende biler (som jo findes i spillet). Bedste spil jeg har spillet i laang tid.
--
#31
Sven Bent
Monster Nørd
10-02-2024 19:45

Rapporter til Admin
jeg maa indroemme jeg har det paa samem maede med mange nye spil. det virker som om istedet for at lavet et spil hvor det handle om at komma fra A til B Saa laver de en sande kasse med lidt smaa indhold og saa gaar man bare rundt intil det blive for repitivt.. saa ska lder fyldes i med grind mekaninker og andre ting som i stedet for at holde dig i spillet i stedet for at designe at reelt set godt gameplay og/eller historie jeg spillede control og syder det var smader nice i startet. men efter et stykke tid blev det bare det samme. daa gar herover saa bliver du overfalde afn en hand fuld ting. og det er storset det samme ting. du kommer igen senere igen overfaldet. du foeler ikke du har haft en effekt i spillet me nderimod bare leobe rundt og grunder ting til at opgradere dine vaaben. Siden doom 2016 har jeg ikke rigtigt nydt et shooter spil, mere. Det er alt for meget ligegyldig aktiviteter i nyere spil
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#32
Comicsdk
Ultra Nørd
10-02-2024 20:07

Rapporter til Admin
Jeg blev nysgerrig og købte spillet. Umiddelbart er det spas, jeg kan godt se mig selv spille det nogle timer om dagen de næste par uger. Tak for fiffet, Varde.
--
Moderation efter personlige præferencer - det er nice, LOL
#33
Remi
Monsterbruger
10-02-2024 20:41

Rapporter til Admin
Det er det bedste første persons scifi spil med en god historie de sidste 10 år.
--
#34
Comicsdk
Ultra Nørd
12-02-2024 08:43

Rapporter til Admin
Fire timer inde må jeg indrømme at jeg gik død i et hav af dialoger og cut-scenes - Steam refunderede på stedet.
--
Off course he's innocent - why claim immunity if you are not guilty.
#35
Anomynous
Semi Nørd
12-02-2024 09:06

Rapporter til Admin
Det glæder mig at høre :-)
--
#36
Comicsdk
Ultra Nørd
12-02-2024 09:39

Rapporter til Admin
35 Hvad skal man så bruge 30 eur på? De betaler jo ikke retur til kontoen, af en eller anden årsag.
--
Off course he's innocent - why claim immunity if you are not guilty.
#37
Petter1979
Mega Supporter
12-02-2024 19:21

Rapporter til Admin
Hvis du er til store byggeprojekter/udforskning : Satisfactory Zombier/bygge/udforske/dø mange gange: 7 days to die Jeg har lagt rigtig mange timer i begge spil, og jeg synes det er nogle rigtige gode spil indenfor hver deres spilgenre
--
5800X3D/RX5700XT/32GB, Sound BlasterX AE-5
#38
the688
Guru
12-02-2024 19:29

Rapporter til Admin
Lonely Mountain : Downhill. Det er sååå zen! (og sindssygt frustrerende, hvis du prøver at være "god" til det) Minder om de gamle Trials spil osv. "Lige ET forsøg mere..."
--
"ORK SATME!"
#39
Anomynous
Semi Nørd
12-02-2024 21:54

Rapporter til Admin
#36 divinity original sin 2 hvis du er til den type spil. Noget nær det bedste spil der nogensinde er kreeret. #38 det ser faktisk meget skæg ud - det tror jeg måske jeg vil prøve kræfter med.
--
#40
waskustobaskus
Mega Nørd
13-02-2024 06:12

Rapporter til Admin
#36 smid lidt ekstra og køb Helldivers 2. Kan man lide filmen Starship Troopers er det instant love:-)
--
#41
NiceRag
Super Nørd
13-02-2024 09:35

Rapporter til Admin
En time i cyberpunk er ikke "nok" til at du kommet rigtigt igang. Starten er lidt noget røv, jeg er enig. Der er for meget knevren og fuck jeg hader den der mission hvor man skal lære det der "brain dance" fis og så efterfølgende udføre ENDNU en mission med det. Idéen er god nok, det er bare kedeligt. Hele introduktions-missionen (spoiler, indtil man får den der engram og man skal mødes med ham der japaneren hos Toms diner) er noget bæ. men efterfølgende kan man finde en del fede missioner, og (i de fleste tilfælde) der er mulighed for at gennemføre dem på et par forskellige måde (fx. uden at slå nogen ihjel, eller uden at blive set, eller lign) men nej det er ikke et 100% action spil, som Doom, eller sådan noget. Derudover har level op og skill-valg (kombineret med dine våben) en del at sige ift flowet i combat. Så har man sovet i timen og truffet nogle... fjollede valg, så kan det godt ende lidt i noget ged, og så føles det hele bare lidt mere tungt. Jeg synes cyberpunk er betydeligt bedre end the witcher 3, men det er bare primært pga combat er meget bedre. Samtalerne osv i spillet kan man heldigvis bare springe over (foruden en del lort i intro missionerne) derudover kan jeg godt lide der er bandemedlemmer på adskillige gadehjørner og de nogen gange bare dukker op ud af det blå og angriber en (tror nok det er blevet tilføjet i den nye expansion, eller i en opdatering her i slutningen af '23)
--

Opret svar til indlægget: Cyberpunk, skod?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE