Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvem husker Darke age of camelot, hva nu?

Af Nørd Aspirant Lehani | 06-12-2015 21:57 | 1197 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej hol.dk jeg spillede Dark Age of Camelot, og burgte satme mange timer på det spil :D jeg har i siden World of Warcraft hængt på der, men syntes efterhånden det er blevet et Action adventure spil end et MMO. så søger noget lign. Dark Age of camelot. jeg har kigget lidt på Guild Wars 2. dog ikke tjekket Elder scrolls online( er det dødt ?) jeg har prøvet Star Wars.
--
Surface i5 - 128GB SSD - 4GB RAM
#1
GhostHuntr
Monster Supporter
06-12-2015 22:50

Rapporter til Admin
Folkene bag DAoC er i gang med at lave Camelot Unchained. Er selv backer for det, for jeg savner også DAoC. Her er hjemmesiden til CU: http://camelotunchained.com[...] Spillet er i en alpha-test lige nu, men indtil videre virker spillet utroligt lovende, selvom der er lang tid til release :P
--
Puls er en bonus!
#2
Lehani
Nørd Aspirant
07-12-2015 06:15

Rapporter til Admin
hvem husker ikke at man brugte en hel weekend på at jagte drager :D haha :D åh ja - tider... nå men siger mange tak #1, anede jeg intet om :) fedt fedt..
--
Surface i5 - 128GB SSD - 4GB RAM
#3
NiceRag
Superbruger
07-12-2015 06:46

Rapporter til Admin
jeg husker daoc som værende en utrolig nederen grindfest... men det er måske bare mig. camelot unchained lover godt men ellers er der, imo. ikke noget særligt spændende på mmo-fronten for tiden.. wow er jo også dødt, indtil næste expansion. sådan plejer det at være. alle dem som er kommet ud de sidste par år er faldet af pinden igen.. guild wars 2 klarer sig "ok" i forhold til, men der kommer også jævnligt opdateringer osv. (så vidt jeg har forstået det - men det var også ret steneren så det spiller jeg heller ikk lige i øjeblikket)
--
#4
DarkStuff
Gigabruger
07-12-2015 08:20

Rapporter til Admin
Et KONGE SPIL! :D Uden sammenligning den bedste community oplevelse jeg nogensinde har prøvet og RvR var fedt. Må indrømme at jeg nok ikke hopper med på Unchained vognen da jeg også vil have noget PvE :) Nørdede det fra det kom ud og så indtil New Frontiers udvidelsen. Ja det var en grindfest, især efter Trials of Atlantis, men synes også det var der communitiet viste sin gode side. Glemmer sgu aldrig de første gange man var ude og tæve en boss sammen med en dynge andre folk tilbage i 2001. Intet loot system ingen raid muligheder. Bare en dynge folk der via chatten og med nogle udvalgte officere fik det hele til at virke. :D
--
#5
Manofsteel
Mega Supporter
07-12-2015 11:46

Rapporter til Admin
MMORPGs er ikke hvad de har været, bliver jo nærmest spyttet ud på samlebånd og ikke meget nytænkning i mange af dem. De skal samtidig også være nemme at gå til. Ja i de gode gamle dage var de sjove.
--
Old 8bit & MSDOS gamer
#6
Disturbed-Freak
Guru
07-12-2015 11:49

Rapporter til Admin
Ååh DAoC mit livs kærlighed.. Jeg tænker stadig på det ugentligt, så hård var min afhængighed dengang jeg spillede det dag ud og dag ind og kun stoppede for at sove :P. Camelot Unchained ser desværre rigtig dårligt ud grafisk, og ungdommen i dag vil have god grafik. Jeg tvivler på det nogensinde bliver særligt godt, hvis det da overhovedet udkommer. Derudover tror jeg de fleste bare er kommet videre i deres liv, forstået således, at de ikke har tid til et spil, der tager så mange timer fra én som DAoC gjorde. Men damn det var gode tider alligevel :(. Det kører jo stadig, du kan fortsat bare spille det. Men det er ufatteligt uddateret den dag i dag, og der er kun ToA servers - ingen classic. Og der er kun den hårde kerne tilbage, der fortsat spiller det. MMORPG's har jo også udviklet sig helt vildt siden da, men WoW er fortsat kongen af genren. Men det er du jo blevet træt af ;). Jeg kender desværre ingen spil som DAoC, og jeg tror ikke det findes heller.
--
For all sad words of tongue and pen, the saddest are these; it might have been. Ryster på hovedet hver gang jeg læser gamer bærbar
--
Sidst redigeret 07-12-2015 11:52
#7
PulvenDK
Bruger Aspirant
07-12-2015 14:42

Rapporter til Admin
Jeg venter på camelot unchained, men spiller stadig daoc i perioder:) og hygger mig stadig gevaldigt med det
--

Opret svar til indlægget: Hvem husker Darke age of camelot, hva nu?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning