Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

WoW Private Server, nybgynder?

Af Gæst WoW | 16-04-2017 22:57 | 1634 visninger | 12 svar, hop til seneste
Hey. Vil lige starte med at sige at jeg aldrig har rørt WoW andet end at se et par streams på Twitch. Jeg kunne godt tænke mig at prøve det, men idéen med at man kan komme max level på under en dag virker for mig dumt og kedeligt. Jeg kan godt lide at tingene tager lang tid. Jeg er derfor mere tilbøjelig til at prøve en private server end retail, selvom (hvad jeg har hørt) private servere har sine egne skavanker. Hvis man i dag skal spille på sådan en server, hvad er så de mest populære, hvis ikke den mest populære?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Numsefisk
Monsterbruger
16-04-2017 23:02

Rapporter til Admin
Se Dodgykebaab på Youtube. Warmane tror jeg den hedder er den mest populære, men den er også Pay-to-win. Kommer meget an på hvilken expansion du vil spille. Wrath of the Lich King er den mest populære, og Dalaran-WoW og Gamer-District er ret gode til den expansion.
--
FX-8350 | XFX DD HD7970 | Corsair Vengeance Pro 1866 MHz 8 GB RAM
#2
JohnC
Gæst
17-04-2017 02:42

Rapporter til Admin
Det tager sku da heller ikke kun 1 dag hvis du er helt ny.... Retail er så mange gange bedre end det gamle lorte som har så mange fejl og irriterende detaljer .
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
wazer^
Elite Supporter
17-04-2017 04:33

Rapporter til Admin
excalibur, en af de bedste servere derude som er blizz content for TBC 70, typisk spillere alt fra 2-5k, hvilket er mere end rigeligt til at få følelse af retail fra den gang.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#4
Christian88
Monster Supporter
17-04-2017 07:33

Rapporter til Admin
Jeg er tildels enig med #2, selvom jeg føler at han overdriver og tydeligvis er meget fordomsfuld og uviden, men der er altså en del trælse fejl på alle private servers, men om det er nogle fejl, som du kan bære over med, kan du kun selv vurdere. Personligt er retail WoW så langt ude i hampen for mig, at jeg principielt nægter at støtte udviklingen af det længere, når spillet er degenereret så meget, som det er. Jeg anbefaler dig Atlantiss, der kører Cataclysm udvidelsen, for så kommer til at opleve noget der er forholdsvis tilgængeligt og meget stabilt, samt en stor mængde spillere, der gør, at du sikkert ikke kommer til at kede dig. Alternativt er der de store vanilla servers, Elysium og Kronos. Angående The Burning Crusade, så er udvalget desværre ret begrænset. Her anbefaler jeg dog Vengeance på trods af, at serveren kun har 150-250 spillere ved peak times. Angående WotLK er der Dalaran-WoW og Warmane's to servere, Icecrown og Lordaeron, men jeg tøver ved at anbefale Warmane, da jeg personligt har oplevet mange bugged quests på Lordaeron og er blevet enormt frustreret over, at udviklerne ikke har tid eller ikke vælger at prioritere at ordne mange af de bugged quests, som der er. Til sidst fraråder jeg Mists of Pandaria og Warlords of Draenor udvidelserne. Det er netop hos dem, men også i Cataclysm, og tildels i WotLK hvor WoW begyndte at gå i lort. På trods af det, så synes jeg stadig at Cataclysm, netop pga. Atlantiss holdet og udvidelsens tilgængelighed er et godt valg. Men du kommer selvfølgelig ikke til at oplevelse alle de vanilla ting, som du evt. ville kunne opleve på Kronos eller Elysium. Det ved jeg dog ikke om du vil savne, hvis du aldrig har oplevet det indhold før.
--
#5
Compware
Bruger Aspirant
17-04-2017 09:31

Rapporter til Admin
#0 Svar nummer 4 er rigtig godt. Det er noget tid siden jeg har spillet Wow, men her kan du finde en liste over aktive wow servere: https://www.reddit.com[...] Alle har en personlig favorit expansion i Wow, Hvis jeg var dig ville jeg dog starte fra WotLK+. Den eneste grund til at mange synes Vanilla wow er sjovt, inkl mig, var at vi spillede dengang, og der er en nostalagi følelse. Som 4 siger, så er der ikke rigtig nogle gode TBC server, de er alle sammen dårlig kodet, og har lavt peak.
--
Jeg har en drøm om at gøre compware.dk til den smarteste hardware/IT sammenligningside.
#6
Cpp
Maxibruger
17-04-2017 09:40

Rapporter til Admin
Warmane starter snart WOW BC. Er i test fase nu.
--
#7
Gruinken2
Nørd Aspirant
17-04-2017 11:13

Rapporter til Admin
#5 "Den eneste grund til at mange synes Vanilla wow er sjovt, inkl mig, var at vi spillede dengang, og der er en nostalagi følelse." Det er jo ikke sandt. Jo der er nostalgi, men spillet er ligesom dengang ganske fængende, og med en lang række af udfordringer. Endgame content er stadig svært på sin egen facon, ja meget af vanillas udfordring ligger i at være forberedt med potions og flask, men det er stadig krævet at du kan finde ud af at spille, og ikke kun grinde. Desværre er TBC udvalget af servere pt pænt ligegyldigt, men warmane bliver forhåbentligt godt.
--
#8
Christian88
Monster Supporter
17-04-2017 12:51

Rapporter til Admin
Jeg har virkelig ikke meget tillid til Warmane, desværre. Der har også været mange beviser på, at de injicere deres servere med bots, således at antal af spiller synes større, end det er. Så synes jeg bestemt at Vengeance er den bedste TBC server pt., men desværre med et lidt begrænset antal spillere. Kvaliteten er dog helt i top, og det er klart den bedste private server, som jeg nogensinde har spillet på. Jeg har dog ikke spillet på hverken Elysium eller Kronos, som jeg har hørt godt om. Desværre er et MMO jo ikke meget ved uden en del spillere, og derfor tøver jeg alligevel ved at anbefale Vengeance, selvom jeg selv gerne så at der kom mange flere spillere. Warmane er dog bare et meget større navn, men jeg ville godt nok ønske, at mere af Warmane's potentielle spillerbase ville se mod Vengeance, som der er i rigtig god stand og har en lovende udvikling.
--
#9
Andr8358
Monsterbruger
17-04-2017 13:05

Rapporter til Admin
#0 Hvis du aldrig har spillet WoW før, vil det tage dig langt mere end 1 dag at komme i 110. Alt efter hvor meget du spiller, vil jeg tro det vil tage dig omkring 1-2 uger mindst - og det kunne let tage dig længere tid, da der er en del at sætte sig ind i.
--
//GTX1070 STRIX, i5 6600, 8GB Vengeance//
#10
TechnoMulen
Supporter
17-04-2017 13:45

Rapporter til Admin
Hejsa jeg har spillet på de fleste af serverne og jeg kan varmt anbefale Elysium serveren.. den er ret ny så du føler ikke at du er vildt bagud. Kronos er også et fornuftigt valg. Begge to er x1 er du mere til the burning crusade så er det bedste valg pt. Hellfire serveren. De har valgt at fokusere på Outland hvilket gør at pre outland er lidt bugged men de giver x3 exp mens man levler ( virker meget fint ) Ved at vælge en af disse tre servere slipper du for idiotisk pay to win bullshit. Kronos tilbyder godt nok at man kan købe en char men det er for at holde på chars på serveren altså de genererer ikke en char til dig. Jeg hader pay2win men deres model kan jeg til nød gå med til.. ellers Elysium vanilla og Hellfire hvis du helt vil slippe. du bør ikke lytte til #4 Alene det han anbefaler en server med 150-250personer peak ?! hvad fanden tænker du på? Og så anbefaler du Cataclysm som er en af de ringeste udvidelser til wow.. da fuq
--
jeg er ik så dum som jeg ser ud !!! I7 - 3820 - 16gb 16xx mhz ram x79 sabertooth - gtx 580 3gb
--
Sidst redigeret 17-04-2017 13:50
#11
Compware
Bruger Aspirant
17-04-2017 14:56

Rapporter til Admin
#7 Det var måske lidt forkert formuleret, dog mener jeg stadig at de ting de ændrede da TBC kom, gør spille glæden en del større, jeg synes Vanilla har sin charme, og har også selv raidet på en privat server, men der er bare nogle ting man lynhurtigt kommer til at savne. F.eks. Arena, og at man ikke skal spille 24/7 i 3 måneder for at få epic pvp gear. - Men Vanilla er lidt mere hardcore, og har måske et publikum. Jeg tror dog at den eneste grund til at vanilla servere har det så godt er at der ikke er nogle gode TBC servere, og at WotLK blev lidt for "noob" venligt.
--
Jeg har en drøm om at gøre compware.dk til den smarteste hardware/IT sammenligningside.
#13
Nickkelmann
Junior Nørd
30-05-2020 18:18

Rapporter til Admin
#12 Godt du lige skyndte dig at oprette en gæstebruger, for at oppe en 3 år gammel tråd ;) Men jeg synes desværre de der privateservers drejer nøglen om alt for hurtigt, hvorfor jeg for længst har droppet lysten til at spille på dem.
--
FD R5, Asus Z97 - Pro Gamer, I5-4690K, G.Skill DDR3 2x4GB 1600 MHz, Samsung Pro 850 256GB, MSI R9 390X 6GB, NH-U12S, SuperNOVA 750 G2.

Opret svar til indlægget: WoW Private Server, nybgynder?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning