Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Stadia - Googles streamingtjeneste for computerspi...

Af Monsterbruger XsiX | 20-03-2019 12:32 | 2092 visninger | 38 svar, hop til seneste
Så er Google kommet med deres 'konsol-dræber', en streaming tjeneste som Netflix, men bare med spil. https://www.blog.google[...] Bliver spændende at se hvad de har af spil og hvad det kommer til at koste. Hvad tænker i om det?
--
Google er din ven
#1
Azakiel
Skribent
20-03-2019 12:35

Rapporter til Admin
Positiv nyhed for folk med AMD Aktier :P
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#2
zek
Monsterbruger
20-03-2019 12:43

Rapporter til Admin
"Our goal is to make those games available in resolutions up to 4K and 60 frames per second with HDR and surround sound" Virkelig imponerede, hvis de får det til at fungere - det bliver spændende hvad prissætningen på det bliver.
--
https://highhouse.dk[...] Så skal der bestilles
#3
krellef
Ultra Nørd
20-03-2019 12:44

Rapporter til Admin
Hvor hurtig en forbindelse vil I skyde på, man får behov for hvis man skal streame i "up to 4K and 60 frames per second with HDR and surround sound"?
--
I'm just like you; I was born to lose.
#4
zek
Monsterbruger
20-03-2019 12:50

Rapporter til Admin
Hvis det ikke er op skaleret fra en lavere opløsning, så skal der en betydelig del bredbånd til men det er et godt spørgsmål. Jeg ved hvis jeg ser en 35GB 4K HDR film på Plex.tv så trækker det omkring 55-60 Mbit/s Men det er ren gætteri indtil de kommer med flere oplysninger.
--
https://highhouse.dk[...] Så skal der bestilles
#5
XsiX
Monsterbruger
20-03-2019 12:50

Rapporter til Admin
#3 25 Mbps, ligesom Netflix 4k. https://help.netflix.com[...]
--
Google er din ven
#6
crucial-kid
Redaktør
20-03-2019 12:50

Rapporter til Admin
Ligner "Amazon/MS slog os til clouden, men det må ikke ske med cloud gaming". Har meget svært ved at se, at det skal blive en succes. Ikke mindst fordi de undlod at fortælle de mest simple detaljer - hvem skal sælge det, og til hvem? Hvilken enhed skal det bruges på, og hvilke trends er det, at den skal ride på som ikke i dag bliver dækket af smartphonen, konsollen og PC'en? Hvem udover Google har en interesse i det? Hvis det er Google, som står for kundekontakten (igen hvem sælger det?), så må det være et nej tak for udviklerne. Hvad får spiludviklerne ud af det, og hvorfor skal brugere betale mere over tid for hvad der unægtelig bliver en dårligere oplevelse? Alle spørgsmålene omkring kundeforholdet, salget, udbuddet, opbakning fra økosystemet og helt grundlæggende retfærdiggørelsen mangler i min optik. Lige pt. er det latency, som vil blive diskutteret, og sikkert det, der vil fylde her. Men helt grundlæggende har jeg svært ved at se det som andet end et eksperiment, de vil være først på. Så dagens store vinder af annonceringen er i min optik AMD og medier som dækker emnet, og sekundært Intel, når det bliver offentligt, at det er en Xeon CPU der bliver parret med AMD's grafikkort. For forbrugerne ligner det bare støj, som kommer til at fylde på diverse fora, og for Google endnu et eksperiment.
--
Mvh. Thomas Christensen.
#7
Gill Bates
Monster Nørd
20-03-2019 12:56

Rapporter til Admin
Nice nyhed. Det mest spændende spørgsmål synes jeg er: hvor meget latency vil der være? Hvis jeg nu har 80mps hastighed og 3ms latency. Er der en talnørd der kan udregne det? ;)
--
Sidst redigeret 20-03-2019 13:01
#8
zek
Monsterbruger
20-03-2019 13:14

Rapporter til Admin
#5 Du kan ikke antage at fordi Netflix bruger 25 Mbit at så vil Stadia også gøre det.
--
https://highhouse.dk[...] Så skal der bestilles
#9
ToFFo
Guru
20-03-2019 13:20

Rapporter til Admin
Hvis der ikke er input lag, så kan jeg godt bruge det. Ellers giver jeg ikke meget for denne service. Jeg prøvede OnLive som også streamede spil back in the day. Spillede Batman arkham asylum som var nyt dengang. Jeg fik fast 60fps og grafikken fejlede intet. Det så mega godt ud. Mere end hvad min egen computer kunne trække. Oplevelsen blev ødelagt af input lag. Der var vildt meget input lag. Alt var unplayable for mig. Der var gennemsnitligt 0,5 sek input lag, som ind imellem spikede til 1-2 sekunder. Og det var på ALT hvad man gjorde. Så glem alt om at bevæge dig i forhold til omgivelserne i tide. Det var på 100/100 fiber, kablet forbindelse, så det var sgu ikke forbindelsen der var problemet. Dog stod serveren i USA, så det har selvfølgelig noget at sige. Hvis google har fået løst problemet, har denne service da interesse.
--
- Indsæt signatur -
#10
XsiX
Monsterbruger
20-03-2019 13:21

Rapporter til Admin
#6 Nogle skarpe iagttagelser. Jeg forestiller mig at Google sælger et abb. ligesom diverse film og serie streaming tjenesterne gør det i dag. Deres mål er vist alle enheder, men gætter mig til at til en start vil det kun være via en PC app og en smartphone app, måske der kommer en ny Chromecast med Stadia indbygget? I forhold til målgruppe, handler det vel om os forbrugere, vi elsker convenience og det er hvad streaming er til for, det er nemt og hurtigt. Ligesom at vi ikke, eller i hvert fald sjælendt, lejer eller køber en film/serie, fordi vi kan streame den. Udviklerne får mulighed for at komme ud med deres spil til flere brugere over forskellige devices, noget cloud multiplayer og save håndtering og jeg antager at det i hvert fald vil blive meget populært for spil der sælger in-game ting.
--
Google er din ven
#11
XsiX
Monsterbruger
20-03-2019 13:24

Rapporter til Admin
#8 Antage er da netop det jeg godt kan, jeg tror ordet du mener er "vide" ;-) Men nej jeg ved naturligvis ikke hvad det kommer til at ende på, men jeg antager at de vil kunne lande på nogenlunde samme hastighed som Netflix.
--
Google er din ven
--
Sidst redigeret 20-03-2019 13:25
#12
zek
Monsterbruger
20-03-2019 13:38

Rapporter til Admin
#11 Du forstod godt hvad jeg mente, og det var godt ;-)
--
https://highhouse.dk[...] Så skal der bestilles
--
Sidst redigeret 20-03-2019 13:38
#13
DJ.Storm
Semi Supporter
20-03-2019 13:43

Rapporter til Admin
Det første gameplay ser flydene ud: https://www.gamespot.com[...] Nogen der prøvede googles Project stream? Det må jo have været en slags Alpha for Stadia: I did the project stream thing with AC odyssey. I was using my 2.5 year old 5K iMAC. I gotta tell you...the only part that was a wee bit of a hassle was connecting a controller to it. Outside of that, it was super damn impressive. Now, I can already tell you that anyone with a $2700 dollar gaming rig or those who tend to nit pick the shit out of game graphics as if they could do better, will no doubt rip this service to shreds for all of the obvious reasons. But if you simply look at it for what it is, it's pretty incredible. I use XBOX ONE X and PS4 PRO on 4K TV's so while I do enjoy console gaming in 4K, if that project stream is ANY indication of what is possible...this is a super cool thing I will totally sign up for. I liked the game so much on stream that I bought it for XBOX ONE X. Graphics were smooth and I didn't get near as many glitches as I thought I would get. Now, to be perfectly honest, I do have a wired gigabit internet connection, but even on wifi, it worked great. Im super excited about this. Could be a super cool service. For me it would all depend on the library of available titles. I would totally do it to get access to games that I cannot currently get on console.“
--
http://www.fitnessfys.dk[...]
#14
crucial-kid
Redaktør
20-03-2019 14:00

Rapporter til Admin
#10 Min pointe er, at Netflix gav dig noget, som du ikke kunne på en konsol, PC, smartphone eller TV. Den gav dig nem adgang til noget vi aldrig havde set før, eller som vi aldrig havde set før som et fladt abonnement. Eneste argument for Stadia er, at man vil have up to date grafik og have det uanset hvor man er. Sidstnævnte er lidt et pseudo argument eftersom spil i dag er opdelt mellem smartphone, konsol og PC med hver deres styreenhed. Eneste succesfulde krydsning er Fortnite. Så "hvor end jeg er" argumentet holder ikke. På smartphones er al grafik maxed mere eller mindre, og spil er gratis, så det er lidt ude af billedet i forhold til det Stadia tilbyder. Desuden er der spørgsmålet om styreenhed, så reelt har du kun PC og konsol. På konsollen skal du potentielt blot købe en ny styreenhed eller måske kan du genbruge den du har fra MS/Sony, men du skal jo stadig have konsollen som styreenhed, og så ryger hele ideen, da du kun sparer MS/Sony månedlige service fee som i sagens natur vil ligge under prisen for Stadia. Jokeren her er spiludgiften up front kontra prisen for kataloget via Google. Denne joker kan hurtigt dræbes af MS/Sony, hvis de sælger spilkatalog som abonnement. På desktop PC kan du nøjes med blot at købe controlleren, men hovsa, man skal jo stadig have PC'en og skærmen. Så du sparer reelt kun et grafikkort, og laver en PC om til en konsol. Er du på PC og spiller med mus og tastatur, ja så sparer du jo reelt også kun udgiften til et grafikkort. Bærbaren derimod har et reelt incitament, da den ikke kan opgraderes og for de fleste vedkommende kommer uden add-in grafikkort. Så her kan du få bedste grafik uden at have købt en 10k gamer bærbar. Men hvad med oplevelsen? Alt maxed i 1080p, er det så svært for Intel integreret? Hvad koster en 2560x1440 bærbar? Unity og Epic sælger begge back ends og cloud løsninger til spiludviklere, som vil skalere deres multiplayer fra dag 1. Det gør de, hvor spiludvikleren stadig har kundeforholdet. Hvorfor skal de opgive dette? Bare spørg hvor tilfredse de er med Apple's monopol på distribuering til deres enheder. Jeg kan godt forstår, at folk synes grafikkort er blevet for dyre, og gerne vil væk fra opgraderingsræset eller have en anden tilgængelighed af spil, men det hænger bare ikke sammen i min optik. Netflix virkede fordi det gav adgang til noget, der ikke eksisterede før. Google Stadia prøver blot at udviske forskellene og fjerne en risiko. Tror de fleste efterhånden ved, at risiko migrering koster på den lange bane, og det vil Stadia også gøre uanset hvordan man vender og drejer den.
--
Mvh. Thomas Christensen.
--
Sidst redigeret 20-03-2019 14:01
#15
DJ.Storm
Semi Supporter
20-03-2019 14:56

Rapporter til Admin
#5 du ramte meget godt :) Det kræver minimum 25 mbit forbindelse for 4K 60 FPS https://nordic.ign.com[...]
--
http://www.fitnessfys.dk[...]
#16
Defterdar
Supporter Aspirant
20-03-2019 15:07

Rapporter til Admin
#15 arh? "To get 1080p, 60 frames per second, required approximately 25 megabits per second,”
--
ASUS STRIX 1080TI | i7-8700K | 16GB 3200MHz | ASUS STRIX Z370-F | Samsung EVO 960 250GB | Corsair K70RGB | 2x ASUS VS248HR 1x ASUS PG279Q
#17
disc
Ultra Supporter
20-03-2019 15:07

Rapporter til Admin
Interessant. Husker godt OnLive, hvilket jeg havde store forhåbninger til. Det blev dog i mine øjne aldrig til noget. Glæder mig til at se hvordan det udvikler sig. Det lyder dog stadig for godt til at være sandt i mine øre, men jeg er også altid skeptisk. Kunne egentlig ikke være mere ligeglad med 4K osv - deres mål burde blot være at starte ud med at lave en service der har ekstrem minimal inputlag. Det kan jo være fuldstændig ligegyldigt hvor flot det hele er hvis man ikke kan spille det.
--
Gi' nu rygeheroin en chance!
#18
Morpheuz1986
Maxi Supporter
20-03-2019 17:47

Rapporter til Admin
Nu har jeg kun hørt perifært omkring dette, men kan en eller anden ikke forbarme sig over en uvidende og forklare hvordan dette kan lade sig gøre? Står der bare en pc et andet sted og trækker ens spil? Dog tror jeg aldrig jeg kan få mig selv til at give afkald på mine towers. De er jo nærmest en del af indretningen efterhånden.
--
Knowlegde is power and power currupts Study hard - Be EVIL !
#19
mads82
Bruger Aspirant
20-03-2019 17:54

Rapporter til Admin
#18 Ja, spillet bliver afviklet på en virtuel maskine i Googles cloud et sted. Og video output bliver så streamet tilbage til din enhed. Jeg prøvede for sjov Playstation Now da det kom for et par dage siden. Og jeg var positivt overrasket. Der kan man så også downloade spillet lokalt hvis man vil undgå lag, udover et par små hickups var det en udmærket oplevelse.
--
#20
Brianhenneberg
Maxibruger
20-03-2019 20:01

Rapporter til Admin
Findes det ikke allerede? Shadow har deres udgave https://www.reviewgeek.com[...] Og jeg bruger selv Geforce now på min Nvidia Shield, hvor det tager 10 sek at fyre op for grafiktunge spil som Shadow of the tomb raider, som så kører flawless på mit tv, over nettet, uden at jeg behøver downloade noget eller eje en vanvittig gaming pc. Er det ikke bare den retning det går i? Selvfølgelig vil der altid være entusiaster, som sidder og kigger på framerates, latency osv., men størstedelen af verdens gamere vil sandsynligvis være tilfredse med den kvalitet der kan opnås allerede nu. Jeg tror sgu på det bliver stort de kommende år, men nu må vi se.
--
Sidst redigeret 20-03-2019 20:02
#21
Ilwaz
Guru
20-03-2019 20:48

Rapporter til Admin
#0 Det bliver ikke konsol dræber, og slet ikke i USA, hvor der data cap's osv. Ideen er fremragende, men infrastrukturen er der ikke(Engang her i Danmark). De er ca 10 år for tidligt. #20 For singleplayer måske, men multiplayer spil kommer til at have seriøse problemer.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#22
SteffE
Junior Nørd
21-03-2019 06:26

Rapporter til Admin
#20 enig. jeg spiller fint nyeste tomb raider og assains creed på mit tv via geforce now i [email protected] Det trækker omkring 50mbit. Det er ikke hver dag man henter et par hundrede GB. Hehe. Input lag er ubetydeligt for mig/ikke mærkbart. Spiller endda med Ps4 controller købt med det ene formål. Der er dog nogen vej til multiplayer spil.
--
#23
DJ.Storm
Semi Supporter
21-03-2019 07:17

Rapporter til Admin
#16 Hov, var 5 mbit fra ;) “When we launch, we will be able to get to 4K but only raise that bandwidth to about 30 megabits per second,”
--
http://www.fitnessfys.dk[...]
#24
Mazer
Superbruger
21-03-2019 08:07

Rapporter til Admin
#14 man har længe inden netflix blev udrullet kunne lave sig selv en netflix lignende platform med xbmc/kodi/plex. Netflix var som sådan ikke en ny platform men en ny commerciel efterligning af hvad piraterne havde brugt længe.
--
#25
Defterdar
Supporter Aspirant
21-03-2019 09:16

Rapporter til Admin
#23 Det lugter bare meget af upscaled 1080p og ikke "rigtig 4K"
--
ASUS STRIX 1080TI | i7-8700K | 16GB 3200MHz | ASUS STRIX Z370-F | Samsung EVO 960 250GB | Corsair K70RGB | 2x ASUS VS248HR 1x ASUS PG279Q
#26
SShadowS
Guru
21-03-2019 09:53

Rapporter til Admin
#21 Præcis. Folk klager hvis deres skærm har over 4ms delay, så prøv at game hvor alt er på 20 til 80ms. Der er stor forskel på at spille lokalt hvor det er ens maskine i lokalet ved siden af der står for grafikken (nVidia Shield f.eks.) og så til det er en server i et rack i Holland.
--
6700K|Maximus VIII Extreme|32GB RAM Gainward2080ti-GS|PG279Q Samsung960 PRO 512GB|Samsung 850 PRO 512GB Samsung850 EVO 250GB|Corsair AX860i
#27
collman13
Giga Supporter
21-03-2019 10:13

Rapporter til Admin
Det lyder super spændende det de har gang i med Stadia projektet, dog tror jeg at det kommer til at blive en kæmpe kamp om de forskellige spil titler, lidt ligesom vi ser det i dag med Amazon prime, Netflix, HBO, Viaplay osv. De har alle hver deres store serier og film som kun er tilgængelige på deres platform, Game Of Thrones kan jo kun ses på HBO f.eks. og det er et segment der kun kommer flere spillere til over tid, Disney f.eks. Jeg tror derfor at Stadia kommer til at konkurrer rigtig meget med de andre spillere på markedet (Nvidia, Microsoft, Steam osv.) om at få de kommende spiltitler specifik til deres platform, og jeg tror derfor at vi ender med som forbruger at skulle have 5 forskellige streaming tjenester for at få adgang til ''Alle titler'' vi gerne vil spille, præcis som det er i dag med film/serie streaming-tjenesterne :)
--
Laptop: Lenovo yoga 15'' 720, Core i7-7700HQ, GTX 1050 4GB, 16GB ram, 15.6 inch, 1920 x 1080, SSD M.2 256 GB Phone: Huawei p20 pro
#28
ZulfoDK
Semi Supporter
21-03-2019 10:23

Rapporter til Admin
Jeg mener at Digital Foundry havde målt latency til omkring 166ms fra button til screen, hvilket vil være ok for nogle spil, men dræbende for FPS. Jeg tror så ikke at det er rettet mod FPS overhovedet.
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK
#29
Carnac
Elitebruger
21-03-2019 10:24

Rapporter til Admin
Jeg synes amerikanske IT-firmaer får for meget global magt. Google youtube Microsoft Apple Facebook Netflix Osv osv. Alt for meget IT-relateret centreres i US. Danmark bør have sin egen ansigtsbog, egen youtube, egen google, egen microsoft osv osv. Alt for meget kastes i udenlandske -og primært- amerikanske hænder. Danmark ender som et 3. verdensland, hvis de (og andre europæiske lande) bliver ved med at kaste alt i grams på amerikanerne.
--
Intel: Maximus IX code, Strix GTX 1070, i5-7600k, Kraken X62, XB240H Amd: Ryzen 1600, GTX 1060, B350 Plus, G2460PF Laptop: Spectre X360, I7-7700
--
Sidst redigeret 21-03-2019 10:25
#30
Westerguard
Bruger Aspirant
21-03-2019 11:14

Rapporter til Admin
Det bliver sikkert en lige så stor succes som OnLive. Cloud gaming vil altid være en oplevelse, der aldrig kan måle sig med "the real deal". Input lag er nok den største dræber for projektet, og derefter kommer så den signifikant reducerede billedkvalitet.
--
#31
inckie
Elite Nørd
21-03-2019 11:20

Rapporter til Admin
Jeg kan godt lide at det bliver pitchet som nyt og revolutionere - men det er altså forsøgt for: http://onlive.com[...] https://parsecgaming.com[...] Og hvis man vil lege med det selv, så kan man leje sig en Cloud VM instans med GPU acceleration (f.eks. Azsure) - VNC softwaren kan godt levere noget der relativt stabilt i 720p. MEN en problemstilling, som jeg ikke ser nogle har adresseret ordenligt endnu er latency - er gamerne (især competetive) klar til at acceptere det ekstra input lag der ALTID vil være ?
--
https://twitter.com[...] - Ned med #lurerSørenPape https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage.
#32
FreZno
Monsterbruger
21-03-2019 13:03

Rapporter til Admin
Min tanke er at rigtig mange har misforstået målgruppen for Stadia. Straks man begynder at snakke latency og ms-tal, så er det ikke for dig! Steams egne tal viser at der er RIGTIG mange casual gamers, som bare spiller for sjov, og de er stort set ligeglade med alle de fancy ting som forsinkelse, 60+fps og komprimerings-algoritmer. Der er for fanden stadig 13% af alle Steam-gamers der sidder på 1366*768 skærm! De folk vil bare spille et par hurtige spil med gutterne, og hvis de ikke engang behøver en ny computer for de nyeste spil - ja så er det bare endnu bedre! Her på HOL er Stadia nok irrelevant for omtrent 80% af brugerne... Jeg tror det her kan blive rigtig stort. Ikke nødvendigvis i 2019 eller måske endda 2020, men pludselig kommer det buldrende.
--
#33
crucial-kid
Redaktør
21-03-2019 18:05

Rapporter til Admin
#26 SShadowS Pssst din super tunede gaming rig tager altså også i omegnen af 80-100ms fra muse bevægelse til skærmopdatering. #28 ZulfoDK Du kan ikke bruge det til noget. Mig bekendt (og ret mig endelig) er de eneste info vi har fra Google's lancering. Pudsigt nok kørte det via ethernet, og de har et ret heftigt enterprice netværks setup og for lige at kaste ekstra usikkerhed ind, så ligger Google's datacentre lige i baghaven. Pt. er det MS som står bedst i forhold til datacentre placering udenfor USA. De har simpelthen flere og mere spredte datacentre til at sikre en god oplevelse. Man skal ikke være geni for at regne ud, at Phil Spencer fra Xbox teamet nok lige fik et ekstra incitament til at presse på for udrulningen af deres xCloud game streaming i 2019. De store traditionelle medier fangede den ikke modsat Google som fik fuld eksponering, men den blev offentliggjort i slutningen af 2018.
--
Mvh. Thomas Christensen.
--
Sidst redigeret 21-03-2019 18:07
#34
SShadowS
Guru
21-03-2019 18:11

Rapporter til Admin
#33 Og? Har jeg heller ikke sagt den ikke gjorde.
--
6700K|Maximus VIII Extreme|32GB RAM Gainward2080ti-GS|PG279Q Samsung960 PRO 512GB|Samsung 850 PRO 512GB Samsung850 EVO 250GB|Corsair AX860i
#35
Thomas8
Monster Supporter
24-03-2019 09:05

Rapporter til Admin
#32 Det korrekt. Målgruppen er ikke 5-10 procent. Men mere casual. Man får en console oplevelse. Husk på at 5g kommer snart. USA og sydkorea i år. Resten af verden 1-3 år. 5g vil åbne mange døre til en smoother oplevelse. #33 Det korrekt at Microsoft også vil ind i markedet og kommer med nyt til E3. Den store kæmpe ulempe med microsoft og de andre er at de ikke har Youtube. Amazon har twitch.tv. Tror stadig at Playstation 5 og Xbox two vil have relavans men google stadia vil helt sikkert stjæle markedsandele. Til summer vil de nævne hvad det vil koste + mere info. De vil jo se Microsoft an og ikke vise alt. Nvidia må ærger sig fordi ingen ville booste deres service som har været i beta i lang tid. De har fundet to partnere softbank som har solgt alle deres nvidia aktier og en anden. Derfor Nvidia gik i panik og købte en netværks kabel firma for 6.9 mia dollars kontant (næsten hele deres egenkapital) Nvidia har en dårlig ry som samarbejdspartnere. Spørg Apple. Godt arbejde af AMD med at få google. Samt de levere til Playstation 5 og Xbox two. GPU markedet vil stagnere som mobil markedet. Dvs. Vi ikke får mærkbart upgrade per generation de kommende år. Så ingen incitament til at upgrade plus de mest populær spil kræver ikke en top GPU. Nvidia aktien vil synke endnu kræftigere i år. AMD vil stige. Intel ville gerne havdd haft Google stadi kontrakten men deres GPU er skod. Intel satser nu hårde på GPU de kommende år. Lidt for sent at de fik øjnene up for GPU. Det bliver spændende hvem der vinder race om bedste 3d stack CPU arkitektur. Google stadia sælger joystick til at generer penge. Plus Youtube. Tror at deres model er opdelt i tier. 1. Entry level. 2. 2xGPU etc. Men de kloge til ikke at afsløre for meget inden Microsoft kommer med nyt til E3. spændende tider
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
--
Sidst redigeret 24-03-2019 09:10
#36
Thomas8
Monster Supporter
24-03-2019 09:35

Rapporter til Admin
#1 Jo jeg printer så mange penge på mine AMD aktier, at jeg pt kan gå på pension som 71 årige og ikke 72 årige......vores kære politikere kan gå før på pension.
--
Hvorfor klør kvinder sig i øjnene, når de vågner om morgenen? Fordi de ingen nosser har :O
#37
crucial-kid
Redaktør
09-04-2019 16:26

Rapporter til Admin
#35 Thomas8 Der er godt nok mange pointer jeg er dybt uenig i. Først og fremmest, at NVIDIA's aktie vil fortsætte med at falde. Det er rent faktuel forkert. Den var på vej op før Stadia, og har så sandelig også fortsat det efter annonceringen. Vil faktisk påstå, at NVIDIA vil være en vinder i et scenarie, hvor gaming via streaming vinder frem. De står til at høste mere end AMD. Google valgte at frakoble CPU og GPU som platform med Stadia, og der hvor AMD står stærkest er netop, når de to bliver koblet sammen. Det er hele årsagen til, at de ejer konsolmarkedet. NVIDIA har desuden postet flest penge i datacentret, flest penge i et hive latency ud af arbejdet fra CPU kald til færdig renderet billede osv. AMD står forrest som komponentleverandør til en sådan løsning, men NVIDIA er trods manglende high performance CPU ironisk nok ligeså tæt på at være løsningsleverandør. Stadia bliver en Intel løsning med en AMD grafik koblet på. Netværk, I/O, interconnect, platform etc. bliver Intel baseret. Mellanox er et fejlopkøb og et netværks kabel firma? Jeg kunne ævle side op og ned om, hvorfor Mellanox var et godt køb for NVIDIA, men helt grundlæggende lyder det til, at du ikke aner hvad Mellanox er for en størrelse eller hvad de laver. I stedet for at kavle om pointerne bag købet, så må bedste måde være, at lade aktiemarkedet tale. De elskede det, og sendte aktien i vejret. Det sker ikke særlig ofte, når man annoncerer et opkøb. Oftest falder aktiekursen for køber. Følger desuden ikke en analytiker, som mener, at det er et godt match til NVIDIA. Intel satser hårdt på, at fortsætte med et være den foretrukne leverandør i en post-x86 verden. En grafikchip og i særdeleshed et grafikkort er en lille del heri. Derfor har de ikke sådan lige vendt om på en tallerken, selvom det måske godt kunne se sådan ud fra gamernes synspunkt. Der er mange typer enheder i spil pt. fra ASICS, FPGA, custom accelerator, DSP og GPU. Intel vil være den, der forbinder alt i en post x86 verden. Hvis du tror, at det handler om gamingmarkedet, så tager du fejl. Ligesom for AMD og NVIDIA, så er det en del af det marked en GPU kan adressere, men det alene kan ikke bære de penge de smider efter det. Det er den lavest hængende frugt for en GPU, men det er ikke derfor Intel langt om længe går efter det.
--
Mvh. Thomas Christensen.
#38
NiceRag
Elite Supporter
09-04-2019 17:29

Rapporter til Admin
der er for meget input lag. ja, måske det er bedre end onlive eller lign services, men.. der ER for meget input lag, til seriøse gamere Men stadia er designet til "the average joe" (casual gamere) Og på den måde tror jeg da nok det kan blive en success. jeg tænker da at børn især, kan hygge sig med det. eller når "familien" lige skal spille fx. "overcooked". sådan noget i den dur. til CS:GO eller lign "seriøse" spil.. haha. nej aldrig =D
--

Opret svar til indlægget: Stadia - Googles streamingtjeneste for computerspi...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning