Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil

WoW - er det værd at spille nu?

Af Monster Supporter Wut | 03-07-2020 11:54 | 2005 visninger | 29 svar, hop til seneste
Hej drenge Jeg søger noget nyt at spille. For tiden har jeg spillet en masse Ghost Recon, Division 1+2 og den slags skydespil. Det har aldrig fanget mig før, men så tog fanden ved mig! Men nu savner jeg igen noget nyt. Så tænkte jeg, om jeg skulle give WoW en chance til? WoW startede jeg med i maj 2005, og det var det fedeste nogensinde. Burning Crusade var både grafisk og gameplay mæssigt en gigantisk optur. WotLK tilførte igen en masse nyt gameplay og grafik, men folk blev lidt for meget spredt ud, så det virkede en smule tomt. Cataclysm syntes jeg var lidt en tynd kop the. Det med at reforge Azeroth var et flop for mig. Jeg gad ikke starte nye toons igen for at se det. Mists of Pandaria fik jeg i gave, efter jeg havde forladt WoW i Cataclysm. Jeg spillede det igennem, men musikken, grafikken og hele historien om pandaerne syntes jeg var kedelig. Jeg forlod igen WoW. Warloards of Draenor.... well... jeg fik det igen i gave, men jeg spillede kun til lvl 96 og måtte give op. Historien fangede mig ikke, og det med Garrisons osv virkede bare som noget totalt ligegyldigt gimmick/støj. Det var blevet alt for arkade-agtigt. Alt for lidt opdagelse/exploring. Alt for strømlinet spil, for nemt, for forudsigeligt. I mellemtiden har der været Legion og BoA, som jeg så slet ikke har spillet. Og Classic har jeg også misset. Jeg har til gengæld spillet en frygteligt masse Burning Crusade på private servers. Jeg synes, det stadig holder! Men der er jo altid risikoen for, at serveren lukker. Spørgsmålet er nu, er det værd at starte op igen og spille det igennem? Det med at finde et godt guild har jeg opgivet helt tilbage i MoP, så spillet skal fungere godt i single player (lige som i Vanilla og BC, hvor man kunne hygge sig i månedsvis alene). Nogen der spiller WoW? Funker det? :)
--
Ignorér tågehorn: https://www.hardwareonline.dk[...] Sneak peek indlæg: https://hamdenkloge.dk[...]

--
Sidst redigeret 03-07-2020 11:56
#1
Wildmann
Supporter
03-07-2020 11:55

Rapporter til Admin
Hvis du syntes alm wow var det fedeste nogensinde, hvorfor så ikke spille classic? :D
--
#2
Wut
Monster Supporter
03-07-2020 11:57

Rapporter til Admin
#1 Jo du har ret... Men jeg er bekymret for, at det bliver et gigantisk flop for mig. Det er jo ikke "det samme" at prøve at genoplive gode gamle minder :-) Men jo god pointe at jeg måske burde starte der ;)
--
Ignorér tågehorn: https://www.hardwareonline.dk[...] Sneak peek indlæg: https://hamdenkloge.dk[...]
#3
exzos
Supporter Aspirant
03-07-2020 12:05

Rapporter til Admin
classic er det fedeste siden det oprindeligt udkom!
--
8600k @ 5Ghz - 1080ti 11GB - 16GB Ram - NZXT S340E - Corsair H115i Pro RGB Gigabyte AD27QD
#4
Karanka
Elitebruger
03-07-2020 12:08

Rapporter til Admin
Jeg vil klart anbefale retail, Classic er aaaaaaaalt for nemt. Retail mythic+ er merkant hårdere end raiding er i Wow Classic.
--
#5
VojenZ
Nørd Aspirant
03-07-2020 13:16

Rapporter til Admin
Startede selv på classic igen men gik død i det. Må også indrømme at mystikken af det er fjernet. Folk er "for gode" til spillet i dag. Folk ved præcist hvad de skal gøre mm. Dengang var det en fagre ny verden hvor at man som community, realm, guild, grupper og enkelte person lærte spillets muligheder at kende og prøvede sig frem. I dag har folk siddet klar med detaljeret leveling, grinding og moneymaking plans fra første sekund de ramte serveren. Den eneste grund til at kunne holde ud til level 49, var fordi jeg spillede med en der ikke prøvede spillet dengang. Så var igennem hans aha-oplevelser at jeg gad blive ved :D
--
R5 3600X | Asus B450-F STRIX | G.skill 16 gb 3600 mhz cl. 15 | Asus Geforce 2070 Super | Corsair 750W | 1 TB Samsung SSD | Asus 27" 1440p 144 mhz |
--
Sidst redigeret 03-07-2020 13:18
#6
Wut
Monster Supporter
03-07-2020 13:16

Rapporter til Admin
#3 Det lyder da til, jeg burde prøve det (igen) ;) #4 Jeg synes bare, at jo flere expansions Blizzard klasker på, jo mere uoverskueligt og gimmicky er det blevet. Det er som om fun factor´en er røget lidt ud af spillet. At det er svært, er fint, så man ikke bare vader igennem, men der skal på en eller anden måde være lidt mere "udfordring" i det udover at det bare kræver en masse tid og man skal prøve mange gange. Som f.eks. i Vanilla, hvor questing bestod i, at man rent faktisk skulle læse quest-teksten og finde ud af, hvad man skulle. Eller trading hvor man kunne handle på auktionshuset, og guld rent faktisk kunne bruges til at købe gear for. Er noget af det tilbage, eller er det bare grind-grind-grind? :) #5 Ja, det er også min store frygt :( Da det udkom var der en masse folk på nettet, der snakkede om, hvordan de bare skulle power-levele op til max, og world first, og blablabla.... Det er som om folk slet ikke er interesseret i at opleve spillet, udforske landet osv. Min første toon i Vanilla brugte jeg over 3 måneder på at komme til lvl 60, fordi jeg udforskede næsten hver eneste krog af spillet og fandt en hel masse sjove halv-gemte quests :)
--
Ignorér tågehorn: https://www.hardwareonline.dk[...] Sneak peek indlæg: https://hamdenkloge.dk[...]
--
Sidst redigeret 03-07-2020 13:18
#7
Karanka
Elitebruger
03-07-2020 14:22

Rapporter til Admin
6# Jeg bruger altid AH når jeg lvler en ny char op, men sidder også på 15 millioner G. Items koster meget guld hvis man skal have høje item lvls, men der er hverken som sådan trading af gear i Classic eller retail. Classic raiding kørte vi MC BWL og ZG på en aften.. Så var det ligesom det, intet at give sig til derudover. I retail tager raided længere tid, mechanics er væsentligt mere tricky, og mythic+ er rent faktisk udfordrende.
--
#8
Jepperdepper
Ultra Supporter
03-07-2020 15:42

Rapporter til Admin
Hvis du vil spille WoW som et single player spil, så vil jeg anbefale dig at lade være. Hverken Classic eller BFA egner sig til det. Det bliver hurtigt meningsløst, og du får ikke særligt meget ud af det. Jo, Classic måske, fordi det er en lang rejse fra 1-60, men som du selv er inde på, er det ikke hvad det var engang. Du kommer højest sandsynligt ikke til at finde nogen at lave dungeons med fra 1-60. Alt handler om boosting for guld. Hvis du vil spille retail, så skal du finde dig en guild du kan engagere dig i og spille sammen med for at få en god oplevelse. Eller spille M+ med irl venner. M+ er fedt og nok det bedste der er tilføjet WoW længe! Raiding er også super godt. Hvis du vil spille med danskere, så spørg i denne Facebook-gruppe: https://www.facebook.com[...] Det er en meget aktiv dansk WoW Facebook-gruppe.
--
#9
NiceRag
Junior Nørd
03-07-2020 16:12

Rapporter til Admin
lige pt er det lidt kedeligt, for de fleste venter bare på næste expansion, som stadig er i en (dog semi åben) alpha jeg spilled en kort stund for nogen måneder siden og droppede det ret hurtigt igen. jeg venter på shadowlands. jeg overvejer dog at pudse min classic warrior af, som jeg nåede level 60 på og.. gav op, da alt end game indhold i spillet simpelthen snildt tager 1, 2 eller 3 timer, hvis ikk mere, og det havde jeg ikk tid til tidligere.
--
#10
Fuller 8900
Ultra Supporter
03-07-2020 23:26

Rapporter til Admin
Hvis du elsker bc, så snakker de jo om at der kommer bc blizzard, så vent til det kommer og spil der, eller evt start classic op nu og find en god guild, der også venter på bc :) Jeg hygger mig i retail, meeen spiller det også kun mellem 0-10 timer om ugen, så der er massere at give mig til med at lvl og instances :) syntes bfa er vældig fint, betydeligt bedre end mop og cata imo, legion fik jeg heller ikke spillet så meget :)
--
#11
Tearabian
Gigabruger
03-07-2020 23:35

Rapporter til Admin
#10 Skal de ikke lige køre classic contentet færdigt først?
--
#12
Lindquist
Super Nørd
04-07-2020 00:44

Rapporter til Admin
Jeg kan kraftigt anbefale den her video, hvor han funderer lidt over, hvorfor Vanilla/Classic har noget for én type spiller og retail har noget for en anden type spiller. Jeg tror, det måske/måske ikke kan give begrundelse for, hvorfor Classic stadig kan noget, selvom det er "nemt" i forhold til Retail. Særligt aspekterne af, at der ikke er en vej, der er banet for dig, som du er nødt til at følge, men at du selv "bestemmer", hvad kriterierne er for en succes. https://www.youtube.com[...] Hvis du er klar på at prøve et nyt spil, så kan jeg anbefale dig at kaste dig ud i Rust. Det kan vist bedst skrives som en mellem ting mellem Counter-Strike og Minecraft: https://store.steampowered.com[...] Det har jeg brugt en del tid på og det har givet mange glæder og frustrationer. Der er 50% tilbud på det nu, men det er der ofte :)
--
[Mere] Kaffe; Net-etikette; Saglighed [Mindre] Skjult reklame; Hysteri; Biased svar
--
Sidst redigeret 04-07-2020 00:48
#13
Roy Munson
Mega Supporter
04-07-2020 11:59

Rapporter til Admin
hvis du ikke har planer i livet og heroin ikke er din kop the. ps. you wont get any pussy in a long time :P
--
Det eneste tidspunkt en borgerlig tænker på andre end dem selv, er når de onanere..
#14
Agurke
Supporter Aspirant
04-07-2020 13:55

Rapporter til Admin
Min WoW-historie minder meget om din. Jeg har spillet Classic fra det udkom og synes stadig det holder. Det bliver aldrig som første gang, men sådan er det vel med så mange ting :) Til dem der mener det bliver for let.. Ja, måske, men det er der jo igen så meget der gør. Konkurrencen for bedre guilds er nu om at cleare raids hurtigst. For den enkelte måske at parse højt.. Det drejer sig ikke blot om at slå bossen ihjel, nej. Se det som en racerbane.. De kommer alle rundt på banen.. Det er let. Nogen gør det hurtigere end andre. Det er konkurrencen. Ser dog frem til Burning Crusade Classic.. Fede raids og world-buff-cirkuset får en ende.
--
Ryzen 3700X, Rog Strix 2070 Super, Rog Strix B450-f gaming, 16gb TridentZ 3200C16, Corsair RM750X Gold.
#15
Die_Happy
Elitebruger
04-07-2020 14:20

Rapporter til Admin
Det er altid kæmpe skuffelse at spille gamle spil, som man engang syntes var fede.
--
#16
Ilwaz
Guru
05-07-2020 05:42

Rapporter til Admin
#0 Ikke med den måde du spiller på, nej. Det er ikke et singleplayer spil, du skal have en guild eller en gruppe venner for at få det optimale ud af det. Historien kommer heller ikke til at give mening, da du får quest til patch 8.3(N'zoth) og 8.2(Mechagon Nazjatar), så snart du rammer 120, uanset om du er kommet dertil eller ej. Hvilket betyder at det ene øjeblik, kan du stå og lave pre quest til invasion af Zuldazar, for så at skulle deal med N'zoth på Azeroth.. For så derefter at gøre shit i Mechagon(Som du skal gøre for at få flying). Hvis du søger et godt open world singleplayer spil, og du ikke har spillet Fallout, så tag og spil dem igennem. Det bedste er New Vegas, efterfulgt af 3, også 4. Sidstnævnte er nyeste, men story wise dårligere end alle de andre. Husk at benyt mods fra Nexus mods, og ikke Bethesda's egne. #13 Du kan da bare bruge Tinder eller købe dig til det. Der masser af muligheder, nu om dage. #15 Ja, hvis man er forblændet af nostalgi, så det nemt at blive sådan. Jeg var dog gudskelov ikke ramt af det, mht Classic. Da jeg nok var en af de få, som rent faktisk kunne huske hvordan spiller var dengang. Modsat størstedelen af dette forum.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
--
Sidst redigeret 05-07-2020 05:42
#17
Agurke
Supporter Aspirant
05-07-2020 14:20

Rapporter til Admin
Classic er nu en kæmpe succrs.. Stadig 1 år efter release. Wow-subscriptions er steget voldsomt i forhold til tiden før classic. Vi er bare mange der ikke gider in-game shops og lynhurtig devaluering af gear som catch-up mekanisme for casuals med 0 attention -span. Man kan håbe på et wow 2 i classic stilen en dag. Uden alt det lort retail er proppet med nu.
--
Ryzen 3700X, Rog Strix 2070 Super, Rog Strix B450-f gaming, 16gb TridentZ 3200C16, Corsair RM750X Gold.
#18
Agurke
Supporter Aspirant
05-07-2020 14:25

Rapporter til Admin
https://www.pcgamer.com[...]
--
Ryzen 3700X, Rog Strix 2070 Super, Rog Strix B450-f gaming, 16gb TridentZ 3200C16, Corsair RM750X Gold.
#19
Ð Xargo
Monster Supporter
05-07-2020 15:05

Rapporter til Admin
Classic er det bedste siden TBC. Retail er super nemt og utroligt hurtigt at level i. Jeg spillede selv classic men hoppede fra da mine arbejdstider gjorde jeg næsten hele tiden var online alene, mens de andre i gruppen fint kunne være på samtidig. Jeg tror i rent lvl tog det lige så lang tid at komme fra 52-60 som fra 1-52, shit det tog tid, guld kan dog nemt skaffes bare deathroll med nogle random folk. Jeg synes dog ikke der er super meget liv i forhold til før Cata når først du er over level 20, møder du næsten kun andre spillere i byer når der dropper world buff. Udenfor byen er der temmeligt dødt, så nogle quest skal du vente længe på folk der vil teame op med dig. Jeg kørte personligt død efter lidt for mange eskorterings quests som tog alt alt for lang tid, jeg blev drænet.
--
Fractal Design Nano S, 16gb DDR4 3200Mhz, 2060 super, delided [email protected],5Ghz, SF600, Z170i-pro. Blacklist/scammers: Silvergoat, Maripyt,
#20
thechillum
Maxi Supporter
05-07-2020 15:10

Rapporter til Admin
Jeg er lige startet igen på WOTLK Private Server. Jeg er gået igang på Warmane og de har åbnet en ny server Frostmourne som er i Tier7 lige pt. med Naxx, EoE og OS. Om en måned eller ligende kommer der så Tier8 - Ulduar m.m. og 3 måneder efter kommer Tier9. Der er dog mulighed for pay to win - altså man kan købe coins og købe gear for det, men det kan man jo bare lade være med! Der er tonsvis af mennesker, pvp, raids osv - det er bare lækkert!
--
#21
Mherloev
Maxibruger
06-07-2020 11:07

Rapporter til Admin
Jeg ville ikke anbefale nogen at starte med at spille retail på nuværende tidspunkt. Med corruptions og essences vil det tage dig en krig før du overhoved er kommet i gang. Dertil så er corruption systemet så ufatteligt ringe, nok en af de dårligste ting de har lavet til dato. Hvis man starter nu så burde ens eneste mission være at forberede sig bedst muligt på SL udkommer i Q3.
--
| Aorus Master Z390 | I7-9700k | RTX 2080 Ti Gaming X Trio | 32GB Vengeance RBG pro 3200MHz | 970 evo 500GB | Kraken X62 | Seasonic Focus plus 850W |
#22
Knutz
Super Nørd
06-07-2020 11:18

Rapporter til Admin
Jeg spillede også Classic i ca 4 måneder hvorefter jeg gik død. Spillet var sjovt, men jeg synes der var nærmest en mani med at min/maxe alt hvilket jeg slet ikke er tilhænger af. Synes ikke der var så forfærdelig meget plads til casuals. Og så var som andre også nævner folk virkelig gode til spillet, hvilket gjorde at mange ting gik nemt fordi alle forstod alt gameplay. Jeg håber at BC også kommer, så giver det mig nok lige 3-4 måneders gameplay mere :)
--
#23
Agurke
Supporter Aspirant
06-07-2020 11:43

Rapporter til Admin
#22 Ja, det er helt sikkert ikke for alle at spille end-game i et bedre guild i classic. Jeg kan godt lide at min/maxe og raide med andre der gør det samme. Du kan dog let finde et guild der raider casual. Her kommer det dig jo faktisk til gode, at det er "let". Sådan et guild går nok "bare" efter at downe bossen og er ligeglad med tid, execution osv. BC. Classic kommer helt sikkert. De er langt med forberedelserne. Forhåbentligt bliver det ikke baseret på så sen en patch som vanilla classic.
--
Ryzen 3700X, Rog Strix 2070 Super, Rog Strix B450-f gaming, 16gb TridentZ 3200C16, Corsair RM750X Gold.
#24
TechnoMulen
Super Supporter
06-07-2020 14:00

Rapporter til Admin
well inden TBC Classic kommer kan du jo slå tiden ihjel på den ny TBC server der kommer her om få dage https://entropius.com[...]
--
jeg er ik så dum som jeg ser ud !!! I7 - 3820 - 16gb 16xx mhz ram x79 sabertooth - gtx 580 3gb
#25
Garnknold
Semibruger
06-07-2020 15:39

Rapporter til Admin
#0 For mig var det et spørgsmål om hvor meget tid jeg ville/kunne ofre på det spil. I mine unge år har jeg lagt så ufatteligt mange timer i det spil.... Mit råd til dig ville være at overveje hvor meget tid du kan/vil lægge i spillet, fordi det er en tidssluger. Hvis du har du børn og fuldtidsjob - så håber jeg du er god til at forhandle ;)! FOR HOLD LIGE KÆFT jeg var hyped - lige siden første gang det blev annonceret på BlizzCon, jeg stod ombord på the hype train! Jeg læste alle nyheder, så alle videoer, gjorde alt for at holde min hype kørende og det lykkedes at holde den kørende til netop den dag hvor det releasede. Efter ca. 2 måneders spil kunne jeg mærke jeg var færdig (lvl 52). Det der, for mig, dræbte det var den manglende tid. Jeg følte ikke jeg kunne lave en escort quest (hvad nu hvis børnene vågner), jeg kunne ikke lave en dungeon eller raid....(hvad nu hvis børnene vågner) - nååh ja der skal også smøres madpakker.. aah skal også lige huske at passe forholdet til kæresten osv osv osv... Den tid jeg kunne ligge i det spil som 18årig, gjorde at jeg blev suget ind i det... DYBT IND! Pludselig at miste den "frihed" at have uanet med tid, passede bare ikke sammen met spil som classic.
--
#26
Christian88
Elite Supporter
06-07-2020 17:41

Rapporter til Admin
#25 Jeg oplevede præcist det samme, og jeg har hverken fuldtidsarbejde eller børn. Bare tanken om at skulle bruge så mange timer hver dag på at farme consumables til at raide flere gange om ugen, det fik mig til langsomt at give op i lvl 53. Motivationen forsvandt fordi at jeg var bekymret for at det ville tage tid fra min kæreste, træning og jobsøgning, og at jeg bare ville forsvinde ind i den verden igen af raiding, som jo er super fed og spændende, men som i sidste ende ikke rigtigt udvikler mig som menneske eller gør noget godt for dem jeg er tæt på. Hvis man ser film og serier i stedet, så kan man i det mindste delagtiggøre sin partner irl, og samtidig oplever man ikke at man er nød til at prioritere at raide en dag, hvor man måske bør prioritere noget andet. Det er godt nok kedeligt at blive voksen.
--
#27
Jepperdepper
Ultra Supporter
08-07-2020 12:00

Rapporter til Admin
#25 #26 Helt enig ja. Der passer retail for mig bedre, for det er nemmere lige at hoppe ind og lave en M+ eller arena, hvor man bliver udfordret, og så hoppe af igen. I Classic tager det snildt 2 timer at lave en dungeon, hvis du regner tiden med du bruger på at samle en gruppe og rejse til instance.
--
#28
Jimstar
Supporter Aspirant
08-07-2020 14:00

Rapporter til Admin
Folk der skriver retail er nemt og classic er svært.. Det passer jo virkelig ikke? Ja, retail er nemt/hurtigt at level i, men efterfølgende kan du få massere af udfordringer, men det er klart hvis man aldrig når dertil, så får du ingen udfordring. I retail har du mythic raiding og m+ plus, som begge er udfordrende og kræver man har styr på sin ting. I classic tager det muligvis lang tid at level eller køre dungeons, men der er jo 0% af det content man kører der er udfordrende, med mindre du forsøger at klare raids med en 5 mands party f.eks., ellers vil jeg sige der er intet udfordrende, kun tidskrævende content. Personligt har jeg spillet alle expansions sådan lidt on/off, men siden m+ blev introduceret i legion har det primært været det jeg synes har været sjovt.
--
Fractal R6 / I9 9900K / Aorus Ultra Z390 / Aorus 1080TI / G. Skill 3600MHz / 1TB 970 EVO / Corsair H150i / EVGA Supernova 850w / ASUS PG279Q 27" 1440p
#29
Agurke
Supporter Aspirant
08-07-2020 16:04

Rapporter til Admin
#28 Let/svært kan man ikke sige så kategorisk. Det er jeg så enig med dig i.. Men du ender så med kategorisk at sige, at classic er let og retail svært.. Det er jeg uenig ned dig i :) Det kommer an på hvad du spiller i wow. Det kanspilles på mange måder og med mange mål. Generelt bliver du holdt mere i hånden når du leveller i retail, i forhold til quests, professions osv. End-game er der mythic i retail som er svært alt efter hvor langt du kommer.. Men også lidt en kedelig grind i det samme content? Så der har retail vel ikke noget at lade classic høre for. Classic raiding er ikke som sådan svært at downe bosserne (for nogen er det). Men det er ret svært at være top 100 guild i speed, eller execution, eller være top 10 dmg. i verden på en boss. Det er der du har din udfordring i classic. Og charts er jo på worldoflogs for all to see: https://classic.warcraftlogs.com[...]
--
Ryzen 3700X, Rog Strix 2070 Super, Rog Strix B450-f gaming, 16gb TridentZ 3200C16, Corsair RM750X Gold.
--
Sidst redigeret 08-07-2020 16:06

Opret svar til indlægget: WoW - er det værd at spille nu?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning