Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil

Ashes of Creation - Hvad synes I?

Af Ultra Supporter McNewmann | 24-07-2020 20:28 | 1736 visninger | 21 svar, hop til seneste
Heeysa HOL Jeg er lidt af en sucker for MMO og har spillet alverdens MMO spil som er udkommet, men Wow har "desværre" altid været min "go-to" når de andre blev kedelige. Jeg havde pledged for Chronicles of Elyria, men det viste sig at blive en "fiasko", "konkurs" sikke noget lort! Det var ellers et MMO som lovede godt! Nu er jeg faldet over Ashes og Creation, som ser for vildt ud! Det kom egentlig efter at jeg så TheLazyPeons video omkring spillet, og så fangede det mig! Ashes of Creation har alt hvad jeg kunne ønske i et MMO: - DU SKAL IKKE KØBE SPILLET, blot Subscribe! - Subscription per month. - Kamp om territorium - Geardrop ved død - Karavaner til at transportere store mængder af goods - Et hierarkisk system, med konger/dronninger, Mayors osv osv. - Et vanvittigt crafting system - Legendaries som rent faktisk er "RARE" - Personligt hus, gård, slot mm. Og så meget andet! Jeg kan kun anbefaler jer at se LazyPeons video; Gratis statue (COVID-19) og gratis oprettelse! Gratis Statue til dit hus, som symboliserer vores fælles kamp mod COVID-19 Den gratis statue kan fås frem til September, derefter er den ikke at få længere. Man kan oprette sig gratis via dette link: https://ashesofcreation.com[...] Guild! Hvis nogle af jer har et community allerede nu for danskere, så lad mig høre! Jeg er så frisk på at skulle game det, når det udkommer. Hvad synes i? Er der nogle af jer, som ved I skal spille det? eller hvilke tanker har I ? Link til LazyPeon video https://www.youtube.com[...]
--
Hallo

--
Sidst redigeret 26-07-2020 18:28 af Ronson
#1
Netrex
Semi Supporter
24-07-2020 20:34

Rapporter til Admin
Jeg synes det lover lidt for meget, men hvis de kan få det til at fungere med alle de mange lækre features, så kan jeg sagtens se det blive en success. Rent feature-mæssigt, så er det jo stort set det perfekte MMO man kun kunne drømme om. Håber de kan få det til at tiltrække casuals såvel som hardcore spillere
--
Sidst redigeret 24-07-2020 20:37
#2
InFerNo
Guru
24-07-2020 23:16

Rapporter til Admin
Jeg støttede dem via kickstarter i 2017 mener jeg, og jeg følger stadig deres udvikling. Og kan bestemt ikke vente på deres alpha 2 kommer ud, hvor jeg er med. Håber dog først det bliver til næste år, så jeg er færdig med mit kandidat speciale.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
#3
Tearabian
Gigabruger
25-07-2020 00:04

Rapporter til Admin
Er skeptisk over at en startup vil prøve en subscription model. Det virker udelukkende for WoW, da de er ekstremt dominante i MMO-verdenen. En MMO, med så stort fokus på player interaction kan hurtigt dø hvis man betaler månedsvis og der ikke er meget content. Bryder mig heller ikke om deres grådighed. Ser du på deres hjemmeside med microtransactions, så skal du betale 75$ for at komme med i BETA 2. Korrekt. Der er 2 Alpha'er, og 2 betaer, vil du være med i dem alle koster det dig i omegnen af 3000kr... for at teste deres spil for dem. Der har været utallige wow killers igennem tiden, og tør simpelthen ikke få håbet op for nogen af dem, før de rent faktisk leverer. Håber dog at det bliver godt, og vil tæt følge udviklingen, men holder mig skeptisk for nu. Desuden er jeg OVERHOVEDET ikke imponeret over spillet grafisk lige pt. Det ligner noget taget direkte fra et mobilspil. Vi får at se, men siden det har været i udvikling i laaaang tid, og at det 100% tager dem et par år mere, så er jeg bange for at spillet er bagud i forhold til den grafiske standard vi kan forvente om et par år.
--
#4
2Ristede
Supporter Aspirant
25-07-2020 04:39

Rapporter til Admin
#3 Intrepid Studios der laver spillet er self-funded og de er nødt til hente noget profit et eller andet sted... Derefter er at lave et mmo ufatteligt kompleks og tidskrævende. Hvis du vil se grådighed så har du blizzard, activision, EA osv osv der kun tænker på at gøre investorer glade = DET er grådighed. De store spil firmaer tager jo ingen chancer mere men kun ude på hvordan de kan malke deres franchises for alt profit. heldigvis kommer der flere og flere indiedevs, der rent faktisk er gamere der laver spil for gamere.
--
Sidst redigeret 25-07-2020 04:43
#5
McNewmann
Ultra Supporter
25-07-2020 10:52

Rapporter til Admin
Jeg er i hver fald vild efter det. Jeg er efterhånden i slutningen af tyverne og skal igang med at læse en kandidat til september, men håber at jeg får tid til at sætte mig ned og "nørde" det.
--
Hallo
#6
Tearabian
Gigabruger
25-07-2020 21:38

Rapporter til Admin
#4 Synes nu bare at 3000kr for at deltage i hele deres beta er en smule meget. De har endnu ikke bevist at de kan lave en MMO. Blizzard kan kræve de penge de vil, fordi der ikke er nogen konkurrenter. Det er en startup som vil disrupte hele branchen - den historie har man jo aldrig hørt før /s Hvis de FAKTISK ville lave et godt spil, så lad folk prøve det, lad dem komme med feedback, vær brugerdrevet hele vejen igennem projektet. Man kan ikke lave en alpha som udelukkende er for folk der har brugt 3000kr. For det første vil spillerbasen være så lav i alphaen, at man ikke kan teste noget på stor skala, og ikke særligt effektivt. For det andet vil alphatesterne der har brugt 3000kr jo udelukkende tale positivt om spillet, for at lokke flere til, ellers har de jo spildt 3000kr på deres cosmetics i et dødt spil. Ligemeget hvordan du vender og drejer den, så er deres tilgang til alpha og beta ekstremt grådig, og vil kun hæmme det endelige produkt.
--
#7
ToFFo
Guru
25-07-2020 21:44

Rapporter til Admin
#4 - Jeg brændte nallerne ved at betale meget tidligt for Wolcen. Det spil var super hyped, udsat gentagne gange, og da det endelig udkom og skulle være det næste store ARPG, så var det lort. Og det er det sikkert stadig. Det gør jeg ikke igen, og jeg forestiller mig dette ikke er anderledes. Tror lige jeg venter lidt.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 25-07-2020 21:44
#8
McNewmann
Ultra Supporter
25-07-2020 22:38

Rapporter til Admin
#7 Ooh ja, Wolcen... Der brændte jeg også nallerne... det samme med Chronicles of Elyria. jeg sidder virkelig med følelsen af, at jeg mangler et ordentlig spil jeg kan grave mig ned i. Det håber jeg Ashes of Creation kan blive, men desværre, så har vi efterhånden set så mange skuffelser...
--
Hallo
#9
Yas
Gæst
25-07-2020 22:49

Rapporter til Admin
Gode ideer har vi hørt nok af, og det er tydeligt at de er inde i en hype phase lige nu med alt det PR tid de bruger.. Gode ideer, grafikken er ok, combat er skrald. Der skal ske noget drastisk med deres combat system før det bliver det næste store mmo. Og så skal alle deres gode ideer føres ud i livet på en måde som de hyper det op til. Jeg er ikke solgt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
waskustobaskus
Semi Nørd
26-07-2020 08:30

Rapporter til Admin
Jeg venter spændt og dog: alt det med at holde noder og opbygge byer er jeg total ligeglad med. Alt deres pvp er jeg ligeglad med. Så må jeg se om der er noget tilbage som jeg faktisk gider.
--
#11
NiceRag
Junior Nørd
26-07-2020 10:09

Rapporter til Admin
jeg ser frem til det men jeg gider sgu ikk betale for noget endnu... det udkommer jo ikke engang i år
--
#12
Martin_Nohr
Supporter
26-07-2020 10:28

Rapporter til Admin
Så har jeg oprettet mig via dit link. Hvordan får jeg statuen?
--
Hol.dk White/Black status: +18/-1
#13
McNewmann
Ultra Supporter
26-07-2020 18:59

Rapporter til Admin
#12 - Når man har oprettet en gratis konto, så får man automatisk statuen på den konto :) Jeg tror ikke du kan se du har den endnu, men så længe du har oprettet en konto før mid-september så har du sikret dig en. https://images.ctfassets.net[...] - Billede af statuen
--
Hallo
#14
Zmos
Supporter
26-07-2020 19:34

Rapporter til Admin
Hvis det overhovedet minder om lineage på pvp siden er jeg klar. det rigtig pvp gider ikke det der fis ;)
--
Only the sith thinks in absolutes.
#15
KemalKinali
Ultrabruger
26-07-2020 21:21

Rapporter til Admin
Det lyder for godt til at være sandt. Jeg er heller ikke solgt. Tvivler på det bliver som Peon/devs får det til at lyde.
--
- Kemal Kinali Dlive.tv/KKINALI_TV
#16
McNewmann
Ultra Supporter
26-07-2020 23:24

Rapporter til Admin
#15 Tjaa, det lyder alt for godt til at være sandt! Men Steven, som er manden bag Ashes of Creation har vidst selv smidt 20mio dollars, og fået adskillige millioner ind andre steder fra også, så de har et budget som et tripleA mmo.
--
Hallo
#17
KemalKinali
Ultrabruger
27-07-2020 09:19

Rapporter til Admin
Det er fint, at de har et budget. Endda nødvendigt, så det er godt at høre. Men der er mange triple A studioer som stadig ikke leverer alt hvad de lover. Det er mere dét, jeg tænker på. De vil det hele, men om det bliver som de vil, det må man vente og se. Tænk på star citizen. De har et budget ikke engang de kunne drømme om i starten. Det spil kommer sgu aldrig ud til alle :D Eller bliver færdigt for den sags skyld. Håber på AoC bliver godt og før hypen er død. Så hopper jeg med på vognen - men ikke før.
--
- Kemal Kinali Dlive.tv/KKINALI_TV
--
Sidst redigeret 27-07-2020 09:20
#18
JacobML
Mega Supporter
27-07-2020 11:04

Rapporter til Admin
#17 Helt rigtigt at mange triple A studier ikke har leveret varen. Det kan der være mange årsager til. Tror den største årsag kan findes hos beslutningerne fra investorer/board of directors der ofte styrer især økonomien med hård hånd (læs loot boxes, pay to win features og early access releases). Steven har selv fundet størstedelen (so far) og i de adskillige interviews med ham, virker han som en utroligt passioneret MMORPG gamer. Det er nok til at give mig lidt håb. Det jeg personligt er mest usikker omkring (også nævnt lidt længere oppe i denne tråd) er ambitions niveauet. Ikke at høje ambitioner er en dårlig ting, men spillet kan blive rodet og uoverskueligt ret hurtigt. Top MMORPGS i dag (World of warcraft etc) startede MEGET simplere ud og folk synes stadig vanilla er fedt i dag. Det tror jeg er fordi det er - relativt - simpelt og fordi det fungerer og de fleste kan forstå det. Hvis i har set serien "Silicon Valley", så er hovedpersonen (i en af de første sæsoner) nød til at lave "group sessions" med potentielle kunder og forklare dem hver enkelt feature han har lavet og hvorfor den er smart. Produktet er genialt, men fanger ikke folk. Det kunne jeg godt se ske med Ashes of Creation desværre.
--
"Beer is proof that god wants us to be happy" /Benjamin Franklin
--
Sidst redigeret 27-07-2020 11:05
#19
zipn
Mega Supporter
27-07-2020 13:55

Rapporter til Admin
Lad os bare sige lazypeon sælger det godt. Da jeg så interview med steven, var det ikke særlig godt solgt. Det blev mere bare en dude der ikke kunne stoppe med at snak. Fra Stevens interview fik jeg hurtigt bare en No mans sky vibe. Lover som sindsyge, men intet at det vil virke og spillet vil dø inden det er fixet. > Jeg håber jeg tager fejl.
--
[email protected]@TC14PE- 16GB(2x8)LP [email protected] - EVGA 980Ti Hybrid - z97 Ranger- 3x240GB FSeries3- 2x XL2411t - QF TK Red - EC2-A - G930
--
Sidst redigeret 27-07-2020 13:56
#20
Ilwaz
Guru
27-07-2020 16:38

Rapporter til Admin
#0 Alt for ambitiøst i forhold til størrelsen af holdet. De er 44 mand til et MMORPG lavet i anno 2020. World of warcraft for reference blev lavet af 60, og udgivet i 04. Hvor det var væsentligt lettere at lave spil, end nu.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
--
Sidst redigeret 27-07-2020 16:42
#21
Netrex
Semi Supporter
02-08-2020 18:32

Rapporter til Admin
#20 De er over 100 mand nu. Steven (CEO) har de seneste to måneder udtalt sig om hvordan de har skaffet flere og flere devs fra diverse MMO's heriblandt blizzard. Angående penge, så er det fuldt-ud crowfunded. De har alle de penge de skal bruge til at færdiggøre spillet og Steven har selv sagt i interviews at de ikke har brug for flere penge. Det er jo total modsat marketing hvilket for mig til at få håbet op for projektet. Jeg tror virkelig på at dette MMO er next gen. Selv hvis de kun levere halvdelen af hvad de har lovet er det stadig mere end rigeligt.
--

Opret svar til indlægget: Ashes of Creation - Hvad synes I?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning