Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere

Stofa Super Wifi

Af Monsterbruger JayJay666 | 30-11-2020 12:30 | 785 visninger | 3 svar, hop til seneste
Halløj, Som tidligere Enig kunde er jeg blevet smidt over i Stofa, som har håbløs kundeservice, hvor man er i kø over en time, for så bare at blive smidt af, så der har jeg givet op. Begge leverer en mesh løsning, ved enig var det Airties og der var ok dækning, med enkelte udfald på mobiltelefoner. Chromecast, Nest og styring af smartenheder funderede hele tiden. Nu er det så Stofa der leverer en løsning (Nokia Beacon) som har super dækning hele tiden, men store problemer med at caste til chromecast enheder, den finder dem simpelthen ikke. Hvis jeg slukker dem og genstarter, kommer de frem på telefonen og jeg kan starte cast og styre det indtil det bliver slukket igen. Herefter kan jeg igen ikke se dem. Jeg kan godt bede nest mini om at caste, kan bare ikke få det frem på telefon og med små børn i huset, giver det lidt udfordringer :) Nogle der har en løsning til hvad man kan gøre, for at de kommer frem hele tiden på telefonen? Alternativt, er der nogle der kan anbefale en anden fiber udbyder, som tilbyder en brugbar mesh løsning?
--
- JayJay666
#1
Martin Lohse
Monsterbruger
30-11-2020 12:40

Rapporter til Admin
Jeg tror desværre, at det optimale er selv at opsætte noget mesh - Personligt har jeg Unifi i vores hus - et AP dækker vores hus + en god del af haven. Hvis du skal have noget ala Eniig, altså Waoo, så hedder det Fibia. Waoos tv-box er jeg dog ikke stor fan af, men hvis du ikke skal have tv-pakke, så er det jo ligemeget, og så kan du vælge en billigere fiberudbyder.
--
Sidst redigeret 30-11-2020 12:41
#2
Jesper Dahl Jeppesen
Gæst
02-12-2020 09:08

Rapporter til Admin
Som Martin skriver, tror jeg du skal finde noget andet end Nokia Superwifi. Jeg har også ladet mig friste af det, og installeret to Beacons i hver sin ende af vores (store)lejlighed. Det har afstedkommet at Airplay til HomePod fungerer periodisk - mildest talt. Ofte kan den slet ikke "se" HomePod fra Airplay menu på devices som. iPad, iPhone eller Mac. Handover fungerer heller ikke. Men hvad værre er; min HP Officejet 8610 kan ikke længere findes på listen over printere, hverken fra mac'en eller fra iPhones. Det er som om den er passiv. Afhjælpning er tænd/sluk printer + tænd/sluk wifi på device. En utrolig uholdbar og ikke-tilfredsstillende løsning. Man har ingen indstillingsmuligheder på Nokia SuperWifi, fordi den er i bridge-mode - blot koblet på Stofa routeren i teknikskabet. Vi har lan-stik i alle rum, så i princippet fungerer hvert af de to Beacons som det samme wifi (samme navn sov) - jeg tror Airplay/Airprint bliver forvirret eller ikke "ved" hvilken af de to den skal connecte til? Under alle omstændigheder har jeg tænkt mig at købe noget Airplay/AirPrint certificeret MESH/extender og smide Stofas løsning i skraldespanden.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
bphhm
Mega Supporter
02-12-2020 11:20

Rapporter til Admin
Jeg ville nu også foretrække selv at etablere rette wifi dækning og ikke stole på hvad en operatør leverer.
--
Ghost S1, Asrock X470 itx, R9 3900x, Corsair H100i m 2 x NF-A12x25, G.skill 32 GB DDR4-3200, EVGA RTX2070, Corsair SF600, Samsung EVO 970 1TB NVMe

Opret svar til indlægget: Stofa Super Wifi

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning