Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Jeg er stresset og deprimeret

Af Gæst Ukendt_Bruger998877 | 02-03-2021 09:09 | 5297 visninger | 96 svar, hop til seneste
Hej med jer, Jeg har i forvejen en bruger herinde, men laver lige denne anonyme post, fordi jeg synes det er vildt ømtåleligt... Jeg vil høre, om nogen af jer har nogle gode råd til stresshåndtering? Sagen er, at min familie har været i vild krise i et halvt års tid, da der har været dødsfald og anden alvorlig sygdom i familien. Jeg har et krævende job, hvor jeg skal præstere for medarbejdere, samarbejdspartnere og målgruppe. Kort efter dødsfaldet fik jeg hjælp af en erhvervspsykolog, hvad var godt - Men jeg har fået det væsentligt ringere i de sidste par måneder, end jeg overhovedet havde før. Ydermere synes jeg det er svært at gå til min ledelse og bede om mere hjælp igennem arbejdet, fordi de jo allerede har investeret i mit psykiske velbefindende en gang i det her forløb. Jeg har i min ungdom slås med en depression og jeg vil ikke have lægehjælp. Jeg fik antidepressive og dét er ikke en vej, jeg vil ned ad igen. De gjorde på ingen måde noget godt for mig. Egentlig tænkte jeg, at jeg har helt styr på det her, men nu er jeg begyndt at have søvnløse nætter, hvad betyder at jeg ikke bliver "nulstillet" og stresshormoner pludselig kan ende som noradrenalin, som jeg naturligvis ikke vil ud i. Så nu reagerer jeg - Først og fremmest sådan her.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
7430
Mega Nørd
02-03-2021 09:10

Rapporter til Admin
talt med nogle? familie venner?
--
jep jep
#2
Chr4030
Mega Supporter
02-03-2021 09:17

Rapporter til Admin
Lyder til at du bør komme forbi en psykolog igen. Min kæreste var til det længe efter vi mistede en graviditet i uge 20, og det virkede til at det hjalp. Men det tog tid. Ellers tror jeg det bedste er at snakke med nogle om det, i stedet for at gå med det selv. Derudover noget så simpelt som motion og ordenlig kost, kan nok gøre noget for dig.
--
#3
Ukendt_Bruger998877
Gæst
02-03-2021 09:17

Rapporter til Admin
#1 jeg føler ikke rigtigt, at det er noget, jeg kan tale med nogen om. Hverken venner og slet ikke familie. Konen kan jeg godt åbne mig for, men sagen er den, at hver gang jeg åbner mig der, så bliver hun så ked af det, at jeg må ende med at trøste hende. Og det vil jeg gerne, men det er ikke det, jeg har behov for.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
LARMY85
Mega Supporter
02-03-2021 09:18

Rapporter til Admin
#1. +1 Det vigtigste er at få talt om ens situation. Du skal dog ikke forvente, at de kan rådgive dig om hvad du skal gøre, men derfor er det godt for dig at komme ud med dine følelser og tanker. Og vigtigt, at du snakker med din arbejdsplads om at få mere hjælp. Det nytter ikke at de tror du er rask og kan klare det hele når situationen er en anden - hjælpen fra deres siden kan også "bare" være færre arbejdstimer/-opgaver. EDIT: Læste lige #3. Prøv Psykiatrifondens telefonrådgivning: https://www.psykiatrifonden.dk[...] Min hustru har været frivillig og der er mange i svære situationer som ringer ind og får en snak. De er gode til at lytte og er opmærksomme på ikke at proppe en løsning ned i halsen på en.
--
"The problem with quotes on the Internet is that no one can confirm their authenticity" -Abraham Lincoln
--
Sidst redigeret 02-03-2021 09:21
#5
jfj
Junior Supporter
02-03-2021 09:20

Rapporter til Admin
#0 Du skriver at du ikke vil have lægehjælp, men hvis jeg var dig ville jeg stadig kontakte lægen. Du kan jo så gøre din læge opmærksom på, at du ikke vil have antidepressive. Måske har din læge noget andet du kan få hjælp af? Har du mulighed for selv at købe dig til noget psykologhjælp? Måske har din arbejdsplads en sundhedsaftale, du er dækket af? Hvis din arbejdsplads har tilbudt dig hjælp tidligere, kan jeg ikke se noget problem i, at du igen snakker med dem om det er muligt for mere hjælp.
--
Hep Hey
#6
LasseSoeby
Maxibruger
02-03-2021 09:21

Rapporter til Admin
Du bliver nødt til at kontakte lægen - det er den vej du får hjælp. At en arbejdsgiver skal træde til gør de fleste gerne igen, så her synes jeg heller ikke du skal holde igen.
--
Ryzen 7 3700X, Aorus Master X570, Arctic Freezer II 360, 2x8 GB G.Skill @ 3600, Aorus RTX2070S, Corsair RM650i, Phanteks P600S TG, AOC 24G2U/BK
#7
RainbowAuto
Superbruger
02-03-2021 09:21

Rapporter til Admin
Mit personlige råd er at du skal søge professionel hjælp. Og uanset om dit firma har sygesikring eller ej, der dækker det - så tænker jeg de fleste firmaer hellere vil sponsorere en psykolog/terapeut. Det er langt billigere end at skulle have en medarbejder sygemeldt + at det er ret moderne at gå op i sine medarbejderes velbefindende ;) Hvis ikke dit firma vil betale og du selv skal punge ud, så se det som en investering i dig selv. Hvor meget er du villig til at betale for at have det godt? Min kone og jeg har begge brugt en god slat penge på en super dygtig terapeut her det seneste år - og havde med glæde givet det dobbelte for det! Livet er for kort til at gå og have det dårligt, hvis man kan gøre noget ved det :)
--
i5 8600k @ 5.0 // KFA RTX 2070 // 2x8 GB Vengeance 3000 MHz // 1240 GB blandet ssd // FD Celsius 360 AiO // Acer XB240H //
#8
gamerdad
Gigabruger
02-03-2021 09:25

Rapporter til Admin
Professionel hjælp er svaret, og det er sygt nice. Der kommer en person, som er ekspert i dine problemer og bruger sin tid på at hjælpe dig et bedre sted. Det kan da næsten ikke være mere positivt. Og ja, det er svært at åbne sig for nye mennesker, men hey, det er de også gode til at arbejde med. Så det er bare endnu federe. Det kan være en klassisk psykolog. Det kan være en coach, der er mange muligheder. Det er helt normalt. Mange gør det, og får en lysere fremtid ud af det. Af sted med dig og held og lykke bro! PS: Det kan være, du skal igennem et par stykker, før du finder en kemi, men prisen er så fucking lav i forhold til at køre videre i hamsterhjulet.
--
Sidst redigeret 02-03-2021 09:26
#9
Gorm
Semibruger
02-03-2021 09:25

Rapporter til Admin
... og husk motion ... bare en gåtur 20 min i dagslys hver dag kan sikkert gøre en masse.
--
#10
Comicsdk
Mega Supporter
02-03-2021 09:26

Rapporter til Admin
Det nytter ikke at snakke med nogen der ikke arbejder med det. Depression og stress er sygdomme der skal behandles. Søg professionel hjælp i en fart. Og mht. din arbejdsrelation; påtag dig så få opgaver som muligt i en periode, søg en orlov hvis det er muligt, eller sygemeld dig. Der er ikke nogen vupti-løsning på det du oplever.
--
#11
Anomynous
Junior Nørd
02-03-2021 09:27

Rapporter til Admin
^what he said
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#12
FlyingHippo
Mega Supporter
02-03-2021 09:31

Rapporter til Admin
Jeg sidder selv i samme båd. Mit stress og tilhørende depression kommer og går. Men når det kommer, så slår det virkeligt også hårdt, flere gange har jeg simpelthen brudt grædende sammen på fuldstændigt tilfældige tidspunkter. For 2 år siden havde jeg en regulær stress-sygemelding, hvor jeg gik hjemme i et godt stykke tid. Siden har der været flere perioder hvor jeg bare har følt mig som en zombie, der stod op, tog på arbejdede og kom hjem og sov. Seneste oplevede jeg det i hele januar og februar, så jeg er først ved at komme ud af denne omgang nu. Hver gang gør jeg det forkerte, og ser signalerne for sent. Små ting begynder at genere mig, og jeg kan ikke lægge dem fra mig igen. Og det akkumulerer så bare, indtil jeg er fyldt med raseri/frustration over ALT. Det der så hjælper mig, er at få snakket om det. Det er næsten lige meget, hvem det er der lytter, bare det at komme ud med det hjælper mig så umanerligt meget!
--
var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("fuerzzz1")').parent().parent().parent().hide()}
#13
Wut
Junior Nørd
02-03-2021 09:31

Rapporter til Admin
Min filosofi er, at der er tre ting: - familien - økonomien - jobbet/karrieren Man kan leve med, at 1 af tingene giver problemer, men ikke 2 samtidig. Det er alt for meget både at være presset i jobbet og familien... eller familien og økonomien... eller andre kombinationer samtidigt. Jeg tror, du bliver nødt til at erkende, at du ikke er supermand, og må gå til ledelsen og sige, at du har en svær tid med familien, og har brug for enten nedsat tid, færre opgaver, mindre ansvar eller andet. Hvis de så fyrer dig... så var det nok slet ikke dér, du skulle være alligevel. Sådan en ledelse ville jeg ikke arbejde for. Og jeg tror ikke, de fyrer dig. Jeg har set flere gå så meget ned med flaget, at det har taget årevis at komme op igen, og nogle kom slet ikke op igen. Træk stikket mens du stadig kan og få ryddet op i listen af ting, der presser dig. Det bør være sådan, at hvis familien har det svært, så bør kollegerne/ledelsen hjælpe til med at hjælpe dig ud af situationen... hvis de i stedet presser dig, så find noget andet arbejde. Alt andet brækker du ned på med tiden. Pøj pøj med det!
--
FYI: https://www.youtube.com[...]
#14
ilmep
Semi Supporter
02-03-2021 09:36

Rapporter til Admin
Ked af høre omkring din situation, #0. Jeg kan anbefale at snakke med en psykolog omkring det. Det lyder ikke til at du kan komme ud med dine ting for tiden og det kan desværre ophobe sig. Du er velkommen til at kontakte mig i PB, hvis du har brug for at snakke med nogen om det.
--
#15
Ukendt_Bruger998877
Gæst
02-03-2021 09:43

Rapporter til Admin
I skal have tak for svar alle sammen. Jeg bliver helt ked af det bare ved at jeg har åbnet op herinde, fordi jeg tror, at rejsen herfra bliver rigtig hård og bumlet. Men som jeg altid selv siger til andre, så har det ikke været noget værd, hvis ikke det var udfordrende. Jeg går lige nu i en sorggruppe grundet føromtalte dødsfald og jeg må erkende, at jeg faktisk også er bekymret over, om jeg kan "håndtere" at skulle åbne op flere steder. Jeg VIL faktisk rigtigt gerne i gang med noget terapi - Jeg ved ikke, om coaching eller psykolog er det rigtige, men jeg kan være bekymret for, om jeg kommer til at "træde vande", hvis jeg åbner op flere steder. Også selvom en psykolog med sikkerhed vil kunne rykke mere på mig, end en sorggruppe kan - Naturligvis.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#16
akandreasen
Ny på siden
02-03-2021 09:45

Rapporter til Admin
Jeg kan kun stemme i. Pas godt på dig selv! Uanset prisen, om det så er kroner og øre, anseelse og stolthed på arbejdet, eller whatever. Din personlige velvære er nød til at være din første prioritet. Du kan ikke levere omsorg til din familie, resultater på jobbet, eller lykkelige minder til dig selv - hvis du ikke får dig selv op og kører igen. Jo længere du venter, jo mere slidtage skal udbedres. Så kør kroppen til et servicetjek ofte, det er billigere end en totalt genopbygning. Det er totalt iorden at søge specialist hjælp, også når det gælder computeren inde bag pandebrasken! Min "opsang" her skal måske læses i en mere general kontekst. Jeg kan godt se at du er på vej i den rigtige retning.
--
Sidst redigeret 02-03-2021 09:49
#17
Comicsdk
Mega Supporter
02-03-2021 09:52

Rapporter til Admin
15 Det bliver hårdt, du. Men ring til den psykolog og få en aftale i stand. Skråt op med coaching i din situation, pardon my french.
--
#18
LARMY85
Mega Supporter
02-03-2021 09:56

Rapporter til Admin
Jeg tillader mig lige at slå et slag mere for Psykiatrifondens telefonrådgivning https://www.psykiatrifonden.dk[...] Jeg forstår godt, at du ikke har lyst til at åbne op flere steder. Tag en snak med ovenstående og så kan de måske hjælpe med om du skal droppe sorggruppen og i stedet fokusere på dig selv alene.
--
"The problem with quotes on the Internet is that no one can confirm their authenticity" -Abraham Lincoln
#19
BrianB
Monsterbruger
02-03-2021 10:01

Rapporter til Admin
Jeg har haft utroligt meget gavn af Metakognitiv Terapi, hvor man ikke arbejder med selve problemet, men mere med hvordan man håndterer tanker og tankemønstre. Der findes også professionelle indenfor det felt. Jeg bruger bl.a. øvelserne Tigeren, Vinduet og associationsøvelser beskrevet her: https://majwismann.dk[...] Jeg vil dog stadig anbefale psykologhjælp, for (for mig) er metakognitiv terapi først brugbart, når du ikke fføler at en psykolog kan gøre mere. Husk at det bliver bedre en dag! Held og Lykke
--
#20
Ukendt_Bruger998877
Gæst
02-03-2021 10:06

Rapporter til Admin
#18 jeg tror du har ret i, at jeg skal prøve at ringe til dem. Det vil jeg prøve efter fyraften idag.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#21
Martin Lohse
Monsterbruger
02-03-2021 10:10

Rapporter til Admin
Du skal have fat i professionel hjælp - en psykolog kan gøre underværker. Jeg taler af erfaring. Du skal gå efter guldet, og en decideret sygemelding er måske en mulighed for dig. Det kan du bedst selv mærke, eller også kan din læge tage stilling hertil. Herunder tre gode ord, som jeg har flittig brugt - igen, råd af psykolog. - PYT - Det er godt nok - NEJ Brugen af ovenstående tre ord tager tid, samt et stor selverkendelse. Når en virksomhed investerer i dig, så er det fordi du er en god medarbejder - du er ikke utaknemmelig for den hjælp de har givet, hvis du vælger at trække stikket i en periode. Det er blot en erkendelse om, at det hele er vokset for stort. Husk stress handler om påvirkningens varighed samt påvirkningen styrke. Din søvn er ALFA omega - her kan antidepressiver hjælpe om aftenen for at få dig til at sove - det bruger mange. Og så skal du huske på, at dine kollegaer måske ikke kan se, hvordan du egentlig har det - en sygemelding giver måske dem en vished om, at de også skal passe på dig. Og så er min personlige holdning, at vi er nødt til, at komme lidt væk fra det præstationssamfund, vi måske har - det kan også være du skal erkende, at nuværende stilling ikke er dig. Jeg har selv givet afkald på opgaver, som jeg følte var vigtige, og jeg ville, men desværre måtte erkende, jeg ikke er supermand, og derfor måtte prioritere fra. Som der også er skrevet tidligere - motion er vejen frem. Er det en gåtur, så skal den vare en time - er det med pulsen oppe, så er 30 min nok. Du skal dog erkende, du ikke kan løse dit problem på et hardwaresite - du skal have professionel hjælp. Stress er ikke unikt for dig - det er en folkesygdom, så du er ikke alene om denne store udfordring.
--
Sidst redigeret 02-03-2021 10:13
#22
ToFFo
Guru
02-03-2021 10:10

Rapporter til Admin
Det er sikkert allerede blevet nævnt men... Motion og professionel hjælp er vejen frem. Jeg kan godt forstå at du har oprettet en tråd herinde i ren desperation over din situation. Men der er folk der lever af at hjælpe folk i din situation. Hvis de var useless, ville de ikke kunne leve af deres hverv. Så synes bestemt du skal kontakte læge/psykolog. Men motion gør også en vanvittig stor forskel. Det handler bare om at få arbejdet det ind i ens hverdag som en rutine, så man får det vendt fra "jeg gider ikke i dag!" til "jeg mangler det i dag!". Det gjorde en verden til forskel da jeg var nede med depression for år tilbage. Motion, medicin og professionel hjælp.
--
- Indsæt signatur -
#23
bare en tanke
Gæst
02-03-2021 10:14

Rapporter til Admin
Der er nogle læger der respektere dine valg, men det er lang fra alle... Hvis du ikke vil have lægehjælp, overvej at kontakte en psykolog selv og betal fuld pris for at undgå et sundhedssystem der leger Big Mother og tror de ved bedst...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#24
Ukendt_Bruger998877
Gæst
02-03-2021 10:17

Rapporter til Admin
Flere af jer nævner motion og jeg ved også, at det er rigtigt godt (jeg har uddannelse i neuropsykologi og -pædagogik). Sammenhængen mellem en sund livsstil og psykisk velbefindende er rigtig stor, men af en eller anden grund, kan jeg ikke få mig selv over stepperne. Jeg har vokset mig så stor nu, at bare tanken om bevægelse er irriterende. Det samme er tanken om sund kost. Jeg elsker mad - Især god mad, som for mig desværre er usund mad. Jeg sidder i "hamsterhjulet" og vil gerne bryde mønstret, men når jeg er i underskud, er det svært at lave om på sit liv. Alligevel vil jeg allerede fra i dag forsøge at starte med det. Jeg vil holde mig selv op på, at jeg ikke skal sætte mig til at spille (eksempelvis) før jeg har gået en tur. Jeg skal også til at gøre mig overvejelser om, at købe en cykel. Igen bliver det dog "ubelejligt", hvis jeg skal okse mig afsted på job for så at møde smadret, svedvåd og klam op på job. Det er bittert, at jeg har ladet det komme her til.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#25
ToFFo
Guru
02-03-2021 10:24

Rapporter til Admin
#24 - Du ved det sikkert allerede, men vi mennesker er vanedyr. Det er derfor jeg skriver som jeg gør. At du skal få lavet "jeg gider ikke" om til "jeg mangler det her". Det var sådan jeg kom i gang med mit vægttab som foreløbigt tæller 20kg. Ned fra 108 til 88. Den fysiske forskel er da dejlig, men den psykiske forskel har reddet mit liv. Start småt. Start med en gåtur rundt om blokken. I starten skal du tvinge dig selv til at gå den tur. Efter nogle uger, er du vant til at gå den tur, og efter nogle flere uger igen, vil du føle at du mangler noget, hvis du ikke får gået turen. Ligesom kroppen siger "mad!" når du er sulten. En god ide er også at have et mantra. Det hjalp i hvert fald mig, at gentage "bliv ved, eller bliv fed!" for mig selv, når der var noget jeg bare ikke gad. Men når det så var gjort, havde jeg det bare så meget bedre med mig selv. Start småt. Få rutinen arbejdet ind i hverdagen, og så byg langsomt mere på. Det handler ikke om at lave meget, det handler om at lave noget. Tænk på det sådan her... 2 minutters gåtur rundt om huset giver mere end at sidde på sofaen og glo. Lidt er bedre end ingenting. Baby steps. Jeg håber at du på et eller andet tidspunkt om nogle år, kommer i tanke om denne tråd, og tænker "fuck mand, jeg fatter ikke jeg har været så langt ude engang", for når du engang har kommet dig over det her, virker det helt absurd at du nogensinde kunne have været sådan.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 02-03-2021 10:25
#26
Rafcio
Bruger
02-03-2021 10:27

Rapporter til Admin
#24 ta fat i en god ven og få lavet nogle aftaler om en gåtur eller andet motionsrelateret. Du behøver ikke nødvendigvis forklar dig selv md andet end behov for at motion jo, hvis du ikke ønsker at uddybe til at starte med. Præcis samme "ordning" har jeg været en del af. Over tid var det rart at få skabt tryg ramme og også komme ind på de ømme emner. Jeg havde aftalt til at starte med at min ven skulle holde mig op på aftalerne, så jeg ikke gled tilbage i sofaen. Det var han go til og efter kort tid var mønstret skabt. Det kan være en go start, ellers råd om sygemelding, hjælp af proffer og - fra mig - barber dit liv til absolut minimum, så du ikke behøver at forholde dig til andet end det mest nødvendige.
--
Signatur
--
Sidst redigeret 02-03-2021 10:28
#27
jhc9817
Maxi Supporter
02-03-2021 10:39

Rapporter til Admin
#0 Jeg har store problemer når det er mørkt og bliver deprimeret. Desuden har 2020 for mit vedkommende budt på 2 x blodpropper i hjertet, familiesammenføring, at bo oven på en resturant som skulle totalrenoveres(har taget 1 år) samt jobskifte og så lige en corona. Det var ved at få mig til at gå ned. Jeg har gjort følgende: * Købt hus med plads til mig og familien. * anskafttet en Morsø brændeovn(bruger den hver dag og den opfylder mit behov for lys). * fundet et job hvor jeg ikke rejser 50% af tiden. * fundet en professionel til ugentlige samtaler. Men det bedste er at kunne tale med nogen som er professionel og det vil jeg foreslå dig.
--
#28
SUPERBOY
Giga Nørd
02-03-2021 10:45

Rapporter til Admin
Det bedste råd vil være at søge professionel hjælp. Dvs. ring til lægen og tal med ham/hende om hvordan du har det. I vil I samråd så blive enige om hvad der er bedst - Er det måske stresssygemelding samme dag eller måske noget andet? Jeg gik selv ned med stress i Maj sidste år og var væk fra arbejdet i 14 dage, samt 10 ugers langsom opstart efterfølgende, med konsultationer hos en Psykolog igennem forløbet. Jeg har helt klart fået det bedre, men der findes desværre ikke en magisk kur, så man skal nok forvente, at man lige skal trække vejret og måske ikke sætte sig selv i lige så stressede situationer fremover - det er self. forskelligt fra person til person. Jeg fik fx anbefalet bogen "The Subtle Art of Not Giving a F*ck: A Counterintuitive Approach to Living a Good Life" Hvis stressen bl.a. kommer fra ting som enten er uden for din kontrolcirkel eller ting som man reelt kan ignorere eller måske bare tolke anderledes. Jeg valgte selv at købe lydbogen, så jeg kunne gå en tur samtidig med jeg lyttede. https://www.amazon.com[...] Ting der hjælper på mit stress niveau er: Få sovet nok = 7+ timer sammenhængende Få motion, gå/løb/cykling (OBS: høj puls kan være meget skidt når man er hvor det lyder til du er, gå ture kan derfor være bedre) Lytte til rolig musik, bølger, ASMR eller lign. PS. Mit stress kom pga. arbejdet og ikke fritiden/familien. Så det er ikke sikkert, at det der hjalp mig, hjælper dig - men det skader næppe. Jeg har selv talt med min familie om det og det giver en hvis forløsning - men de er ikke psykologer og selvom de gør alt for at støtte så kan man ikke neglicere det en professionel psykolog kan. (Jeg fik btw. flere gange i forløbet, at vide at jeg bare kunne skifte psykolog hvis jeg ikke kunne med den jeg havde, derfor kunne det være en idé, at vælge en anden psykolog end du havde sidst - måske får du nogle andre værktøjer fra en ny).
--
Tag altid BACKUP!!
--
Sidst redigeret 02-03-2021 10:46
#29
LARMY85
Mega Supporter
02-03-2021 10:47

Rapporter til Admin
#20. Stærkt! :-) P.S. Min hustru arbejder der ikke længere men hun har talt rigtig godt om det og de er rigtig dygtige og fortrolige. Jeg har aldrig fået at vide hvem hun snakker med, hvad de snakker om eller noget - fortroligheden er rigtig rigtig vigtig for dem (og selvfølgelig den som ringer ind hehe).
--
"The problem with quotes on the Internet is that no one can confirm their authenticity" -Abraham Lincoln
--
Sidst redigeret 02-03-2021 10:49
#30
ReneWagner
Elitebruger
02-03-2021 10:47

Rapporter til Admin
Jeg vil da også slå et slag for en god gåtur i skoven, det gør underværker - mere end man skulle tro. psykolog hjælp, rådgivning og hjælp hjælp hjælp - man skal ikke være bange for at lægge sig flat ned og sige man har brug for hjælp. Tegn 3 cirkler på et stykke papir, skriv én årsag til at du føler dig stresset og deprimeret i hver - så har du visualiseret det der tyngder.... 1: Dødsfald, få afslutning på - der kan ikke gøres mere... sygdom hos anden familiemedlem kan du kun hjælpe med hvis du selv har overskud....hjælp dig selv før du hjælper andre. 2: Arbejde, læg kortene på bordet - de hjælper HELT sikkert... 3: ?? ( Der er helt sikkert et punkt her .... ) Man bliver stresset af det man ikke gør, så der er noget du ikke gør (for dig selv). Indse at det næste stykke tid handler om DIG og KUN dig, hvis din kone bliver ked af det når i taler sammen, så hjælper det ikke dig. Find en professionel , de får penge for at du læsser af. sørg for at dine omgivelser har overskud, vær opmærksom på hvor du dræner og bliver drænet - du skal have energi.... Det er en hård tid, men du kommer styrket igennem....
--
Ryzen 5 1600 - RX 580 Nitro/Sapphire 4gb - 32gb Ram Have you tried turning it off and on again?
#31
MyrKnof
Elitebruger
02-03-2021 10:59

Rapporter til Admin
Jeg ved udemærket hvad du snakker om, og som alle andre vil jeg anbefale prof hjælp og simple gåture når solen skinner (også når den ikke gør, men det ved jeg af egen erfaring hvor svært er). Specifikt at gå sænker stress fordi hjernen ikke tror du flyter fra noget, som hvis du løb. Bare rundt om blokken mens du går og studser over de ting du ser. En ting der ikke er nævnt, og som måske lyder lidt åndsvagt og trivielt er, at droppe alt koffein. (kætteri, i know) Kaffe, energidrik, sodavand (cola, mtn dew, faxe kondi etc) osv. Det feeder lige ind i stress systemerne, og jeg oplevede at jo mere stresset jeg blev, jo mere kaffe drak jeg. Det stak helt af. Jeg droppede det i November, og det har TOTALT redet mig fra den sædvanlige vinter depression og det stress der relateret til at starte et ny job. Bare lige en anekdote herfra, men det er nemt og det kan være det hjælper dig også.
--
#32
Ukendt_Bruger998877
Gæst
02-03-2021 11:15

Rapporter til Admin
#30 du har ret... Det er en god idé at visualisere det. Jeg bruger selv visualisering i mit arbejde med andre, men glemmer det ved mig selv. Og ja, der er en ved 3'eren - Nemlig barnløshed, som bestemt tærrer på forholdet også.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#33
c63
Megabruger
02-03-2021 11:35

Rapporter til Admin
Gentagelser men: Kost, søvn og motion. De påvirker hinanden. D-vitamin (helst multivitamin) de fleste danskere er i underskud, især om vinteren. Fiskeolie, hvis du ikke får fisk indenbords. Begræns sukker og alkohol, men put grøntsager og lidt frugt i fjæset hver dag. Gå i seng så du får absolut min. 7 timers søvn, sluk lyset og 1 time før sengetid (ingen sociale medier - hjælper ikke på søvn) Du kan installe flux eller lign på alle dine apparater hvis sengetiden driller. Ingen kaffe/energidrik efter kl 12 middag, da det bliver i krop op til 12 timer. Løb, cykling, armbøjning, sauna, svømning, en ekstra tur med hunden, en bunke squats - alt hvad der får din puls og temperatur op er super gavnligt. Hold munden lukket under motion og søvn, kan du ikke det, så tag det op med lægen. Generalt træk vejret dybt (se vejrtrækningsøvelser), det hjælper med at ilte hjernen og de andre muskler. Nogle blir hyped via musik, motivations videoer, måske en træner eller klub. Personligt siger jeg følgende til migselv, når det kribler og klør med at vil undvige noget jeg bør gøre: "Læn dig ind i det" Det er ikke sikkert det har nogen betydning for andre, men det er blevet til et punkt der samler frustrationer, træthed, tværhed og gennemførte mål til at give et startskud. Tving dig til at tage et positivt spin på alt. Prøv at visualisere mål. Det er koldt udenfor - ja men så blir du det stærkere. Cemeter gode vaner.
--
Sidst redigeret 02-03-2021 11:37
#34
bopenstoft
Monster Supporter
02-03-2021 11:49

Rapporter til Admin
Har forsøgt at skimte det hele igennem for at jeg ikke gentager nogen men: Der er ikke noget som bliver bedre af at bære på. Tingene håber sig op og bliver større og større og mere belastende for dig og din hverdag. Få talt om tingene. Det kan være godt at snakke med bekendte om tingene, men de kan ikke være psykologer. Find end psykolog som kan trænge igennem til dig (det er et spørgsmål om kemi), og husk det første skridt er at erkende at man bærer på disse ting og at være åben om at man acceptere at man ikke selv kan løse det i hovedet. Tit er den projektion man foretager sig om omverdenens forventninger stærkt forstærket; med andre ord: verdenen dømmer dig ikke og hvis de gør er de svage. Stærke mænd græder når de har brug for det. Held og lykke med det; Ud fra dine posts virker det til at din rationering er god og at du er åben overfor hjælp (hvilket tro for mange er langt den største udfordring.)
--
3900X|X570 GIGABYTE AORUS MASTER|16GB Ripjaws 3600 CL16| ASUS 1080Ti STRIX OC|ACER 271HU/DELL U2717D Samsung 850 EVO 1TB
#35
trolleleet
Ultrabruger
02-03-2021 11:58

Rapporter til Admin
Du bliver nødt til at finde frem til hvad det er der gør dig "ulykkelig". Er det sorgen, så må du håndtere den. Er det økonomien og parforholdet, så må du håndtere den. Er du blevet lud doven, taget på og mistet selvværd og selvtillid ligesom mange af os andre, så må du håndtere det. Jeg er 98% sikker på, at hvis du spiser sundt i 1-2 uger og motionerer 4-5 gange, så får du det MEGET bedre og har mere overskud til at arbejde videre med det hele. Jeg har selv vejet 160kg som 15 årige og tabt 80kg, så jeg ved godt hvordan man kan påvirkes mentalt i op og nedture. Den første uge er den sværeste :)
--
although the world may be round, we still trapped in the square
#36
matthi321
Elitebruger
02-03-2021 12:15

Rapporter til Admin
velkommen i klubben
--
#37
hej
Gæst
02-03-2021 12:47

Rapporter til Admin
Bestil en helt normal samtale tid hos lægen det er utroligt vigtigt at kunne få hjælpe. Tag en uges ferie, gør noget du virkelig har lyst til og se om du ikke kan få mere hjælp på arbejdet, hvis de har hjulpet en gang vil de gerne hjælpe igen, du bringer værdi til arbejdspladsen, du er vigtig uden sundt mentalt helbred kan du ikke være en god leder på kort eller langsigtet. Tag selv fat i en psykolog og betal, selv, derudover se om du kan få en henvisning af lægen, du kunne også overveje en coach til at vende hvordan du skal håndtere problemstillingerne og gøre dig gladere. Derudover få styr på søvnen og motionen dette er utroligt vigtigt og gør hjernen glad og giver generelt overskud, vi er alle sammen ramt af corona, det er hårdt for os alle. Jeg tror på dig, du er sej.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#38
Gorm
Semibruger
02-03-2021 13:00

Rapporter til Admin
Motion kan være en gåtur, går du 30 minutter, om muligt mens det er lyst, får då både rørt dig lidt, får frisk luft, og får en pause periode til hovedet hvor det er næsten umuligt at blive presset. Telefonen ringer ikke hvis den ikke er i lommen. Sæt det som vil ikke forstyrres i kalenderen, og hav ro der.
--
#39
wikake6508
Ny på siden
02-03-2021 15:51

Rapporter til Admin
Jeg vil stærkt anbefale dig at læse denne bog om binyretræthed https://www.saxo.com[...] da stress, angst, depression, bekymringer, ensomhed, negative tanker, økonomiske problemer, træthed, nedsat energi, hårtab osv. vil kunne medføre binyretræthed/adrenal fatigue https://www.youtube.com[...] da jeg selv har købt bogen. Op mod 80% af befolkning har binyretræthed i større eller mindre grad.
--
#40
wikake6508
Ny på siden
02-03-2021 16:05

Rapporter til Admin
Anskaf dig en lysterapilampe https://www.pricerunner.dk[...] som fx. Philips HF3419/02 https://www.pricerunner.dk[...] da lysterapi hjælper mod vinterdepression og træthed når det er mørkt uden for. Få foretaget en blodprøve hos din praktiserende læge. Lavt D-vitamin kan give øget træthed, nedsat energi og øget risiko for depression og lavt calcium/kalk. D-vitamin skal ligge mellem 50 og 100. Hvis du har lavt D3-vitamin i blodet, kan du tage D3-vitamin som kosttilskud i en periode for så stiger D3-vitamin efter 3-4 uger til normal niveau. Sørg for at indtage fødevarer som stabiliserer blodsukker så du har energi, da ustabilt blodsukker kan medføre træthed, brain fog/hjernetåge og nedsat energi. Gå ture uden for fx. 8000-10000 skridt. Sørg for at komme ud i naturen sammen med dine venner. Ensomheden og føle sig alene kan gør at man føler lavt selvværd. Derfor er det vigtigt at du er sammen med personer som er optimist og positiv tilgang til livet. Hold dig væk fra negative personer som dræner dit energi og selvværd ud af dig, fordi negative personer er for mig negative tanker og bekymringer, så derfor er det vigtigt at være blandt personer som rejser dig op og giver dig energi. Bliver så træt af negative tanker, bekymringer og negative personer, hvilket går kroppen til at gå ned i energi og man bliver træt og udmattet og irritabel.
--
#41
wikake6508
Ny på siden
02-03-2021 16:13

Rapporter til Admin
How to Overcome Adrenal Fatigue https://www.youtube.com[...] How to Stop Procrastinating https://www.youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 02-03-2021 16:15
#42
wikake6508
Ny på siden
02-03-2021 16:31

Rapporter til Admin
5 Ways to Reduce Stress https://www.youtube.com[...] How to Stay Motivated When Stressed | Brian Tracy https://www.youtube.com[...] Effective Stress Management Techniques https://www.youtube.com[...] How To Improve Your Sleep | Matthew Walker https://www.youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 02-03-2021 16:32
#43
wikake6508
Ny på siden
02-03-2021 16:53

Rapporter til Admin
Åndedrætsøvelse, der mindsker stress https://www.youtube.com[...] Jeg kan tydeligt mærke nedsat stressniveau når jeg laver åndedrætsøvelser. Luften skal helt ned i maven og ikke bare i brystenkassen som de fleste gør når der er stresset og deprimeret. Overfladisk åndedræt og vejrtrækning er dårligt for kroppen, når man er stresset.
--
#44
mindfreak
Monster Supporter
03-03-2021 02:58

Rapporter til Admin
Jeg har netop været igennem et depression forløb pga. en dårlig arbejdsgiver samt andre problemer i nær familie, som alt i alt ledte til angstanfald. Jeg har været sygemeldt i et år om lidt, og raskmelder mig faktisk denne uge. For nogle mennesker tager det en måned eller to, mens det for andre som mig tager op imod et år at komme sig over det værste. Det er en individuel proces man skal igennem - der er ingen kur som sådan. Det skal dog siges, at mit forløb har været lidt længere end normalt pga. corona - man kan være sygemeldt længere tid i disse corona-tider. Gætter på, at mange er ramt af depression. Jeg har ligesom dig været igennem diverse anti-depressive piller, men de har ikke været til nogen gavn, og jeg stoppede hurtigt med at tage dem. Jeg ved udmærket godt at lægen siger man skal give det 1-2 uger før de virker, men bivirkningerne er som regel forfærdelige. Jeg fik tildelt en psykolog af kommunen/jobcenteret, og det hjalp mig en del. Dét, der hjalp mig allermest, var at komme væk fra mit daværende arbejde, snakke med psykologen, og få ro på hverdagen. Som andre også nævner, gå nogle ture hver uge. Det jeg kan konkludere fra dit indlæg, er, at du hurtigst muligt skal snakke med en psykolog igen, og eventuelt sygemelde dig i en måned eller to. Dette skal du naturligvis vende med din læge. Hvis din læge påpeger at du ikke kan være sygemeldt uden at få medicin (anti-dep. piller), så gå med til det, men lad vær' med at tage dem, hvis du synes det ikke hjælper. Det er helt op til dig selv. Jeg er kommet igennem mit forløb uden at tage piller. Modsat min tidligere arbejdsgiver, vil din arbejdsgiver forhåbentlig forstå din situation, da stress og depression ikke skal spøges med.
--
#45
eric clapton
Junior Nørd
03-03-2021 05:49

Rapporter til Admin
Kære ven du skriver du ikke vil have læge hjælp, det er der ikke noget der hedder det SKAL du !! se så at få kontaktet din læge inden det ender helt galt.
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#46
Kinajumjum
Junior Supporter
03-03-2021 06:19

Rapporter til Admin
Var i din situation i december. Endte med at gå til læge og tog hans råd om at sygemelde mig fra job øjeblikkeligt trods forventningspres. Ikke et eneste ord om medicin. Kan kun sige én ting; Gå til læge inden du havner et sted hvor du alligevel ikke kan passe dit job, og mister det. Det tager op til 6 måneder for kroppen (og sind selvfølglig) at re-generere. For mig tog det 2.5 måneder. En brækket hånd forsvinder heller ikke fordi du fortsætter med at bruge den.
--
Whatever.
#47
Mikchr
Monsterbruger
03-03-2021 08:18

Rapporter til Admin
Som alle de andre skriver: læge, læge, læge. Lægen kommer nok til at give dig et spørgeskema med en rækkes spørgsmål, som er lavet efter en læge som hedder Beck. Udfra dette får du en score. Som angiver om du potentielt kan have en depression. Desuden kommer lægen til at spørge dig om du har haft disse tanker og følelser mere end 14 dage. /Mikkel
--
Mikkel Elgaard. KBH. Send mig en privat besked for nærmere kontaktdata.
#48
elalso
Elitebruger
03-03-2021 10:42

Rapporter til Admin
Det er sgu nogle gode mennesker, der er i denne tråd. Jeg vil anbefale dig, at du tager rådene til dig om at gå til læge. Jeg har selv haft mine problemer, da jeg var yngre og kan kun sige, at den hjælp jeg fik (igennem samtale) var uvurderlig. Jeg fik også medicin dengang og kan ikke anbefale det, så her kan jeg godt forstå, at du ikke ønsker det. Men medicinen er jo faktisk god for rigtigt mange mennesker også - Den ramte bare forkert ved mig, tror jeg. Du skal passe på dig selv. hvad du også allerede gør, da du allerede med dette opslag har taget første store skridt ind i en god og sund proces.
--
Mvh. elalso
#49
Wonza
Mega Nørd
03-03-2021 13:51

Rapporter til Admin
Uden at have læst de andre indslag igennem, så ville jeg snakke med en psykolog igen, hvis jeg var dig - det er stensikkert. Jeg har selv været nede og skrabe bunden og da jeg ikke troede jeg kunne komme længere ned, snublede jeg og faldt ned i et endnu dybere hul. Jeg stoppede ved den første jeg gik til, da jeg troede jeg var kommet over mine udfordringer. Det viste sig dog, at hun bare var den total forkerte person til mig, så et par år senere havde jeg det endnu værre og igennem mit arbejdes sundhedsforsikring fandt jeg den perfekte psykolog, der hjalp mig på vej imens jeg også snakkede med en villig person fra sundhedssektoren hernede syd på. Mit råd til dig: Snak med dit arbejde, få hjælp (du kan ikke klare det alene), snak om alt med en psykolog, smid dine hæmninger, de er vant til meget og dømmer aldrig (i hvert fald højt) og få din familie og omgangskreds med på samme side, så de forstår hvad der sker med dig. Se også disse: https://www.youtube.com[...]
--
Hvorfor kom Thomas ikke på arbejde i dag? ... Han havde "HOL" i nakken ;-)
#50
Wonza
Mega Nørd
03-03-2021 14:13

Rapporter til Admin
#0 som mange nævner, så dyrk noget motion eller bare gå en daglig tur i skoven ved middagstid. Det gør SÅ meget. Jeg kan ikke forklare det ned til detaljen, men faktum er at det hjælper. Ydermere, så bliver du nødt til at tage til lægen og snakke med din omgangskred, familie og chef. Jeg havde og har stadig udfordringer med, at føle mig som en "mand", for man er sgu da ikke "mand" nok, hvis man går ned med flaget pga. noget, der foregår oppe i ens hovede MEEEN! Foregår ALT ikke oppe i dit hovede? Jo det gør det og det er derfor, at det her er SÅ vigtigt og kan ikke sige det nok, hvor vigtigt det er at gøre noget ved det. Som der også bliver skrevet, så er der ikke noget wupti-løsning til det her - det tager lang tid, det tager år, men det er en rejse der vil forbedre hele dit liv og du vokser med det, enormt meget! Du er så sindssyg sej at lave det her opslag og du er den mest mandlige mand der findes, ved at gå ud og sige: "Jeg har det psykisk skidt og jeg har brug for hjælp." Tro mig, du vil hurtigt blive overrasket over, hvor mange mennesker der til dagligt har det dårligt psykisk. Kom igang med det samme og skriv gerne en besked til mig. Evt vis din kæreste youtube-videoen om at leve med en, der har depression, så hun forstår dig. (living with the black dog)
--
Hvorfor kom Thomas ikke på arbejde i dag? ... Han havde "HOL" i nakken ;-)
#51
ravndk
Ny på siden
03-03-2021 15:22

Rapporter til Admin
Mindfulness (headspace er virkelig godt.) og the daily stoic på youtube (ingen reklamer).
--
#52
Ukendt_Bruger998877
Gæst
08-03-2021 11:51

Rapporter til Admin
Hej med jer, Jeg har idag taget kontakt til min leder og bedt om hjælp. Jeg har besluttet følgende: Efter møde med min leder i morgen kl. 08.00 vil jeg kontakte min læge ift. at få noget hjælp. Jobbet kan, som jeg forstår det, hjælpe mig med psykologbistand, men lægen skal tage et tjek af, hvordan min krop har det, sådan som den er belastet lige nu. Jeg vil begynde at gå en rute på 3.3 km hver dag, indtil jeg kan løbe den. Når jeg så kan løbe den (om lang tid, er meget overvægtig), vil jeg løbe den og kombinere det med gang, indtil jeg kan løbe den to gange. Bor tæt op ad en dejlig park og det er der, jeg vil gå disse ture. I den fri, åbne natur. Jeg skal fortsat øve mig i at slukke for telefonen, men det er en proces. Kosten er så småt begyndt at blive omlagt. Jeg PRØVER virkelig at droppe de mættede fedtsyrer og sådan, men jeg er virkelig svag på det punkt. Mad har altid været og vil altid være min store nydelse i livet - Og så er det mit go-to-fix, når jeg har det skidt og skal have trøst. Jeg er spændt på det videre forløb, men lige nu er jeg også så skidt, at jeg er bange for, at jeg ikke er stærk nok til at klare ovenstående. Jeg har eksempelvis nu fået trykken for brystet nærmest dagligt (oftest lige inden jeg skal i seng, men idag er jeg også vågnet med det).
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#53
Copponex
Ny på siden
08-03-2021 12:56

Rapporter til Admin
#52 Det lyder som en rigtig god start. Mht. til træning og kost, så pas på at du ikke prøver på meget for hurtigt, det kan hurtigt dræbe sådan en proces hvis man vil nå alt på engang gang. Derudover så vil jeg anbefale at lytte til en podcast kaldet "Detox din hjerne" af bl.a. Morten Elsøe. Den indeholder en masse god information mht. vægttab og især kost, og lige præcis de problemer du selv nævner du har med maden. Generelt så er meget af det Morten Elsøe har at sige omkring overvægt rigtig god information.
--
#54
LARMY85
Mega Supporter
08-03-2021 13:07

Rapporter til Admin
#52. Det lyder sgu rigtig godt :-) Som #53. er inde på, så pas på med at ville ændre på det hele på én gang. Men det er rigtig godt, at du starter med at gå ruten og stille og roligt optrapper tempoet. Overvej om du skal tillade dig selv en "cheat day" hvor du må spise det du har lyst til som belønning. Jeg kender godt den med at skulle slukke for mobilen - hjemme hos mig, har vi en skuffe hvor telefonerne bliver lagt i og så må man gerne kontrollere dem én gang i timen mens børnene er oppe - det er ikke altid den holder, men vi er opmærksomme på at være til stede. Tak for opdatering - du har taget et stort skridt ved at bede dit arbejde og lægen om hjælp!
--
"The problem with quotes on the Internet is that no one can confirm their authenticity" -Abraham Lincoln
#55
hej
Gæst
08-03-2021 13:53

Rapporter til Admin
Godt gået jeg tror på dig! Husk væske og ikke bare at fjerne alt det usunde fra maden, drik noget æblejuice og spis lidt slik eller lignede stadig, derudover er banan/pære rigtig godt til snacke. men dette er helt sikkert noget du også skal snakke med lægen omkring, men det kan også ske fordi du skaber endnu mere pres på dig selv.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#56
MyrKnof
Supporter Aspirant
08-03-2021 15:23

Rapporter til Admin
#52 Din plan er solid. Bare vær stædig som aldrig før. Det bliver vane i sidste ende. Tag det langsomt så du ikke får skader! Lidt (flere) anekdoter fra egen oplevelse: Var selv til læge med samme trykken for brystet, men også sådanne nogle jag, som om nogle hakkede en nål i mig. Fik taget EKG, og der var selvfølgelig intet at se "Gå hjem". 2 gange på 14 dage var jeg der med samme svar, følte mig som en hypokonder, så gav lidt op på det igen. Jeg var så til et fordrag med en stress ekspert, på mit tidligere arbejde. Alt han listede sad jeg og kunne genkende, og da han sagde nævnte de svære/slemme symptomer (trykken for brystet) og sagde "Det er "late stage" stress symptomer og sidste chance inden indlæggelse", fik jeg lidt travlt. Sagde det til min leder, blev fyret 2 dage senere inden jeg kunne sygemelde mig. Det var det bedste der skete for mig det år. Det er ikke for at jage en frygt i livet på dig, men for at sige du har "følt" rigtigt og det du gør er rigtig godt. Jeg vil anbefale at finde en makker til gå/løbe turene. Det er sådan jeg motivere mig selv, for så er jeg ikke kun ansvarlig overfor mig selv, hvilket ofte ikke er nok i mit tilfælde. Samt man ser lidt frem til at mødes med en man kan sludre med. #55 "drik noget æblejuice og spis lidt slik" - Det kan jeg ikke tilslutte mig. Først, fordi juice er det værste mht sukker (fruktose giver fedtlever på lige fod med alkohol). Andet, Jeg ved jeg ikke kan styre det, og så det skal slet ikke være der. Det er meget nemmere at undlade at købe det, end at undlade at spise/drikke det. Kan godt være vi bare er forskellige, men min anbefaling er: Drik en kop lækker urte te eller spis nogle blåbær istedet, hvis du er lækkersulten.
--
#57
JTP
Supporter Aspirant
08-03-2021 15:25

Rapporter til Admin
#52 Erkendelse for, at man har brug for hjælp er første og store skridt på den rette vej. Mange er kommet med gode råd, men man må også finde sin egen vej til, hvad der virker for en. Trykken for brystet kan være tegn på angst anfald. Dog skal jeg ikke gøre mig klog på det. Jeg får selv sådan ture og har fået dette af vide af min egen psykolog. Gennem lægen kan du få tilskud til en psykolog. Terapi hjælper oftest, især når man selv ønsker at modtage hjælp. Dog skal du ikke regne med det bare sådan går væk eller personen har svarene til dig. Det med motion og kost kan være en udemærket vej at gå. Men lad vær med at presse dig selv for meget. Tag de skridt du selv føler du kan. Lidt er bedre end ingenting.
--
#58
Wut
Junior Nørd
08-03-2021 20:25

Rapporter til Admin
#52 Skønt at høre, at du tager det seriøst, og har modet til at lægge livet om. Godt arbejde! Pas dog lidt på med at starte med motionen for hurtigt ;-) Jeg er gået kold i løbetræning flere gange, fordi jeg har fået en skade, da jeg har øget min træning for hurtigt. Lyt til kroppen og gå nogle gode lange ture og løb ind imellem til at starte på. Det skal nok blive godt! God vind med det! #56 Sagde det til min leder, blev fyret 2 dage senere inden jeg kunne sygemelde mig. Jeg kan godt forstå, at du fik stress af at arbejde sådan et sted, hvor chefen laver den form for røvhulleri! Godt du kom væk derfra - uanset på hvilken måde du kom derfra. Jeg har venner, der er gået så meget ned med stress, at de aldrig er blevet normale igen. Det skal tages meget alvorligt.
--
FYI: https://www.youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 08-03-2021 20:27
#59
Lars
Ultra Nørd
08-03-2021 22:48

Rapporter til Admin
Hej #0. Jeg har været din tur igennem, hvor jeg talte med lægen, fik taget blodprøver, talte med en erhvervspsykolog, motionerede 3 - 4 gange ugentligt, spiste sundt osv. Men alligevel gik jeg ned med flaget med sådan et brag at jeg idag ikke kan koncentrere mig rigtigt, huske ret meget eller være socialt aktiv. Jeg kan godt være blandt mennesker, men jeg aner ikke længere hvordan jeg skal tale til dem. Jeg føler virkelig at min hjerne er blevet klippet over i to, hvor den ene del er blevet smidt vek, og den anden del nærmest kan sammenlignes med en mager omgang gullashsuppe. Det er nu seks år siden, og jeg har opgivet at få mig selv tilbage igen, og jeg venter faktisk bare på, at jeg skal miste arbejde og indkomst og leve som en fattig bums resten af livet, fordi min IQ kun er en brøkdel af hvad den har været - seriøst. Jeg har også fået forhøjet blodtryk af det. Den stress kunne min krop og hjerne ikke holde til. Det er ødelagt for altid. Min læge tilbød mig at gå til en psykiater, hvilket jeg gjorde. Men jeg flygtede hurtigt derfra igen, fordi den slags kan ikke hjælpe med mit problem. Det kan kun skrive grimme diagnoser og ordinere antipsykotiske piller. Det tror jeg næppe ville hjælpe mig i min situation med stress relateret arbejde. Jeg tror nærmer at en diagnose oven i hatten ville give mig endnu mere at tænker over hvilket vil lede til endnu mere stress for at være helt ærligt. Hvis jeg kunne gør den tid om igen, havde jeg bedt om en fyreseddel eller snakket med min læge om det så jeg kunne melde mig langtidssyg. Så kunne jeg få lov at gå hjemme og finde ud af tingene i ro samtidig med stille og roligt at søge nyt arbejde. Jeg har det psykisk ad helvede til, og vil ikke tilbyde det min værste fjende. Husk på, at det kun er et arbejde, og du godt kan finde et nyt. Din chef kan også finde en ny medarbejder, hvis du holder. Så der sker ikke så meget ved at du melder dig langtidssyg i et forsøg på at redde dig selv resten af dit liv.
--
Status på B/W-listen: 4+/0-
#60
Lars
Ultra Nørd
08-03-2021 23:01

Rapporter til Admin
#58 "Jeg har venner, der er gået så meget ned med stress, at de aldrig er blevet normale igen. Det skal tages meget alvorligt. " Ja. Du har fuldstædigt ret. Men vores sundhedssystem er bare ikke gearet til den slags. Jeg vil faktisk gå så langt og sige, at det slet ikke er en del af deres uddannelse at hjælpe personer der mister sig selv på den måde. De er simpelthen ude af stand til at hjælp den slags patienter. Derfor er man i stedet nødt til selv at betale for det hele, hvis man altså har råd. Den udgift kan mange ikke betale, hvilket tvinger mange til at blive i den stressfulde situation de har havnet i, fordi så er der ikke andre udveje. På den måde går der et livskvalitet hos menneske tabt. Men jeg håber da, at en eller anden vigtig person læser det her, så der kommer mere fokus på problemet. Man er jo næsten halvdød efter når man er kommet ud på den anden side af sådan en process.
--
Status på B/W-listen: 4+/0-
#61
JTP
Supporter Aspirant
08-03-2021 23:11

Rapporter til Admin
#60 Jeg har selv mødt både inkompetente og også gode behandlere. Så at sige at vores sundhedssystem ikke kan hjælpe folk er ikke korrekt.
--
#62
wikake6508
Ny på siden
09-03-2021 02:21

Rapporter til Admin
Det osse vigtigt at sundt og nærende kost. Undgå junk food og fastfood som er med til at dræne og overbelaste kroppen for energi og dermed ustabil blodsukker og træthed.
--
#65
wikake6508
Ny på siden
09-03-2021 03:07

Rapporter til Admin
Min krop føles meget anspændt når min krop er blevet udsat for stress over en længere periode dvs. kronisk stress. Jeg får skuldersmerter og nakkesmerter grundet anspændthed forårsaget af stress da stress kan medføre tankemylder så hjernen og dermed kroppen får svære ved at slappe af og komme ned i gear fordi der kører så komme ukontrolleret tanker oppe i hovedet https://www.youtube.com[...] og https://www.youtube.com[...]
--
#67
LARMY85
Mega Supporter
09-03-2021 10:18

Rapporter til Admin
#66. Den hjemmeside må jeg vist lige vise min datter på 4 måneder! Hun vækker os hver time om natten for tiden :o)
--
"The problem with quotes on the Internet is that no one can confirm their authenticity" -Abraham Lincoln
#72
Ukendt_Bruger998877
Gæst
09-03-2021 14:49

Rapporter til Admin
Jeg har idag haft møde med min leder og souschef. Desværre var erhvervspsykologen, som de kunne tilbyde, ikke af samme karakter, som det jeg har behov for. Dog fik vi en rigtig god snak om, at jeg har fuld opbakning fra ledelsen og at de vil hjælpe både med sparring, rådgivning og tilrettelæggelse af arbejdsopgaver lige så meget, som de overhovedet kan i denne tid. Dertil kommer det, at jeg har fået at vide, at de vil hjælpe mig med at rammesætte mit arbejde, så jeg ikke kommer til at arbejde mere end de 37 timer, jeg nu engang skal. Det var en rigtig god snak og jeg synes faktisk, at det er rart at have talt ud med ledelsen om det. Jeg føler, at jeg har et bagland, der til fulde VIL mig og som i den grad er villig til at "bøje" på de nuværende strukturer og rutiner, således at jeg kan nå i mål med det her. Selvom jeg skrev tidligere, at jeg dagligt skal gå den føromtalte tur, var det allerede på dag to en kæmpe udfordring og jeg nåede ikke i mål med det i går. Men det skal ikke slå mig ud. Jeg må erkende, at det skal være okay at sige "pyt" de gange det ikke lykkes og samtidig holde fast i, at når jeg er færdig med denne fase i mit liv, skal jeg ikke bare være tilbage i den gamle "mig-person", men snarere en forbedret og styrket udgave af mig selv. Alle herinde fortjener tak for indspark og jeg håber, at denne tråd bliver levende lidt endnu, for det har virkelig hjulpet mig og jeg tror (læs: ved) at der er mange der slås med psyken lige nu. Vi er alle blevet vanvittigt pressede (og presset vanvittige, haha) af tiden, vi alle lever i. Jeg har det selv af HELVEDES til lige nu - Og det tror jeg, at jeg skal have lov til i en rum tid, før jeg kan begynde at sige, at det bliver godt igen. Men sålænge man ved, at man tager nogle aktive skridt, så tror jeg også på, at man gør noget godt for sig selv. Både i nuet og på sigt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#75
SUPERBOY
Giga Nørd
09-03-2021 15:31

Rapporter til Admin
#72 Det lyder mega fedt med både din indstilling og udefra kommende støtte, Du skal nok nå i mål! Hvis du mangler motivation til gå turen så overvej fx Lydbog og lyt så kun til den når du laver ting du "ikke gider" fx gå turen eller støvsugning :) Til selve gåturen kan en spil såsom Pokemon Go måske være løsningen, Det har ihvertfald hjulpet mig I to omgange når motivationen til gåturen ikke var der, der er altid en Pokestop lidt længere væk man lige skal hen til - og det er selvom jeg er 39 og nærmest intet kendte til Pokemon før spillet kom ud.
--
Tag altid BACKUP!!
#77
wikake6508
Ny på siden
09-03-2021 17:48

Rapporter til Admin
Stress kan vær symptom på angst eller depression eller både angst og depression https://www.youtube.com[...]
--
#78
Lng
Ultrabruger
09-03-2021 18:00

Rapporter til Admin
Jeg er i samme båd. Er det stadig. Jeg har en fantastisk psykiater, der virkelig gør meget. Hun har ganske rigtigt givet en diagnose. Men den er nu ikke videre grim. Det er bare virkelig rart med noget at forholde sig til. Den medicin hun har udskrevet til mig er ganske enkelt et dopamin-tilskud. Altså ikke noget kemi, der ikke er i kroppen i forvejen. Det har også hjulpet. For mig er det sværeste at mærke hvordan en behandler er den rigtige. Desuden valgte jeg fra dag 1 at have min læge med på vejen. Det har betydet enormt meget, at have en ekstra sparringspartner der kender mit forløb. Det handler så meget om at finde en behandler, der passer til dig. Skriv hvis du vil snakke. Jeg er stadig i det, men er ret afklaret. :)
--
Computers are like old testament gods: Lots of rules and no mercy.
#79
peabush
Ny på siden
09-03-2021 22:40

Rapporter til Admin
Det bedste der skete for mig var at komme på medicin efter en ptsd diagnose fra flere udsendelser. Medicinen tager hånd om min angst, depression og tvangstanker. De 2 daglige piller var en reel Life changer. Dem og psykolog / psykiater samtaler hver uge. Det kræver blot at man vil have hjælp for at kunne få hjælp. Det hårdeste ved at løbe en tur er at få skoene på. Det samme gælder dette. Alene det at du skriver herinde er et kæmpe skridt mod et bedre liv. Du skal nok nå i mål! Vi er privilligeret over at have et stærkt net under os. Skriv hvis du gerne vil snakke.
--
#80
gasolin
Guru
09-03-2021 22:54

Rapporter til Admin
Jeg har ikke læst alle svar, men lyder som om du skal vælge et job som ikke gir dig stress og så ellers gear ned, det kan sagtens gi stress at skulle leve op til noget arbejdsmæssigt som man ikke kan og så hjem og gøre rent.handel ind,lave mad,passe børn og what ever man skal når man ikke er på arbejde.
--
#82
ilmep
Semi Supporter
10-03-2021 06:50

Rapporter til Admin
#78 Du har nok ikke bare fået "dopamin tilskud" på recept. Det er helt sikkert andet kemi ind over ;)
--
#83
ronny
Mega Nørd
10-03-2021 08:11

Rapporter til Admin
Bedste ting du kan gøre i første omgang er at snakke med din læge. Han kan give en henvisning til en psykolog. Det kan godt være at du ikke ser det som en mulighed du vil få noget ud af, men de har nogle værktøjer der kan få dig til at tænke i lidt andre baner. Ellers er søvn en vigtig ting at få styr på, muligvis prøv at få styr på at du ikke sidder med en mobil i håneden det meste af tiden eller foran en computer. Pøj pøj med at få styr på dine problemer
--
#84
MyrKnof
Supporter Aspirant
10-03-2021 12:03

Rapporter til Admin
#78 #82 Det er nok en Dopamin receptor inhibitor du får. Fik selv SSRI (Setralin som også er en svag DRI) et halvt års tid for et 1½ år siden, og det tog godt nok lige de værste tanker og sådan, men kan IKKE anbefale det. Det er resten af livet, hvor jeg personligt blev følelsforladt, eller flere måneder med nedtrapning, som er THE WORST. Han skal virkelig læse op og overveje om medicin er den rigtige vej. Det kan godt være dine ledere virker hjælpsomme, men jeg syntes helt sikkert du skal overveje at sygemelde dig, sådan som du har beskrevet du har det. Hvis du stadig arbejder 37 timer om ugen, får du ikke gearet ned og din recovery kommer til at tage meget længere tid. Du vil stadig være i det miljø der har givet dig stress til at starte med. Min fyrring var meget bedre end at blive flyttet til et andet team i en mindre presset stilling.
--
#85
JTP
Supporter Aspirant
10-03-2021 13:16

Rapporter til Admin
#81 Husk nu lige dig selv på ordet : kan... Du skriver en del af de samme råd igen og igen.
--
#86
wikake6508
Ny på siden
10-03-2021 17:40

Rapporter til Admin
Meditation hjælper mod stress, angst, søvnproblemer, uro i kroppen, hvile i dit nervesystem og depression https://www.facebook.com[...]
--
#87
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
10-03-2021 18:04

Rapporter til Admin
Det godt du ikke tager antidepressiv længere fordi der er virkelig ingen der burde være på sådan noget. Psychopharma er mere til skade end gavn og er fyldt med bedrag. Alle bør virkelig læse danske Peter Gøtzsche før de overvejer sådan noget: https://www.youtube.com[...]
--
#88
JTP
Supporter Aspirant
10-03-2021 18:29

Rapporter til Admin
#87 Der kan være gode og dårlige midler, men at fraråde noget folk har brugt i lang tid og der kan virke er ikke optimalt. Det er godt, hvis man kan komme væk fra medicin, men man skal heller ikke afskedige noget, der kan hjælpe en på vej til at få det bedre.
--
#89
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
10-03-2021 18:31

Rapporter til Admin
#88 Det virker ikke bedre end placebo. Det er rettere værre
--
#90
JTP
Supporter Aspirant
10-03-2021 19:48

Rapporter til Admin
#89 Det passer så ikke, i så fald vil behandlingssteder ikke foreslå det. Jeg selv er på noget og hvis jeg ikke tager det, får jeg voldsomme billeder og tanker. Og jeg får ikke sovet. Nogle mangler også direkte det middel lykkepiller kan give. Og den eneste vej til at få det, er netop lykkepiller. Som vitaminpiller. Det er bedre at lade en god behandler vurdere hvad der skal til. Og oftest, når man begynder på noget, hvis behovet er til det, så får man ro til at fokusere på at få det bedre, hvordan man end vil.
--
#93
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
11-03-2021 12:16

Rapporter til Admin
#90 Det gør det så ikke. Det du får ved ikke at tage det er abstinenser, alt psychopharma gør en afhængig. Og der er en lang række grunde til at dit behandlingssted/psykiatrien gør som de gør, men det bunder i at de er naïve og er gennemsyret af medicinalindustrien. "Nogle mangler også direkte det middel lykkepiller kan give". Det er sådan noget ubevist vrøvl som kun marketing fra medicinalfirmaerne siger. "Det er bedre at lade en god behandler vurdere hvad der skal til." Hvis personen er en god behandler så ved de hvad de laver hvilket de fleste ikke gør. Læs Peter C. Gøtzsche "Deadly Medicines and Organised Crime" og "Deadly Psychiatry and Organised Denial". Eller se nogle videoer: https://www.youtube.com[...] https://www.youtube.com[...] Hvis det ikke overbeviser nogen så bør de nok også tage deres kemiske lobotomi.
--
#94
EXIA
Super Nørd
11-03-2021 12:24

Rapporter til Admin
#93. Der er er tilfælde hvor ens hjerne faktisk mangler dele af væsentlige stoffer/enzymer på virker psyken. Men kone og jeg har i hvert fald oplevet effekten ved at trappe så meget ned, at det sikkerhedsnet som medicinen gav ikke længere var til stede og man røg ned i et dyb sort og selvmords truet hul. ""Det er bedre at lade en god behandler vurdere hvad der skal til." Hvis personen er en god behandler så ved de hvad de laver hvilket de fleste ikke gør." Ja og en god behandler ved hvilke medikamenter der skal til for at oprette balancen.
--
1[R9 3950X|RTX 2080Ti SLi|X570|32GB 3600MHz] 2[R9 3900X|RTX 3080 TUF|X570|32GB 3200MHz] 3[R9 3900X|RTX 2070 Super|X570|32GB 3600MHz]
#95
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
11-03-2021 12:41

Rapporter til Admin
#94 Fordi de fleste læger ved ikke hvordan man trapper ned (der findes faktisk bedre ressourcer omkring nedtrapning fra patienter end der gør fra læger. Nogle må bruge en neglefil på deres piller f.eks.). Det er bekvemt ikke? Når du først er på det så er du fanget. Tror det var først for nyligt at et af de første afvænningscentre for psychopharma blev lavet. Har aldrig eksisteret før og det ligger i Stockholm "Ja og en god behandler ved hvilke medikamenter der skal til for at oprette balancen." Stop med det der ubeviste kemiske balance vrøvl. Det er igen marketing af medicinal industrien. Læs bøgerne og se videoerne.
--
Sidst redigeret 11-03-2021 12:42
#96
JTP
Supporter Aspirant
11-03-2021 13:30

Rapporter til Admin
#93 Jeg vil rigtig gerne se din læge videnskab der kan sige med sikkerhed, at folk ikke kan gå og mangle visse stoftyper i deres hjerner. Som mangel på d vitamin osv. Kender du personligt de fleste behandlere i Danmark? Hvis ikke, så kan du heller ikke sige at langt de fleste ikke ved hvad de laver. Desuden udtaler du dig om min situation, som du ikke ved noget som helst om, ej heller ikke hvilke diagnoser jeg end måtte have. Eller hvad min situation så ud, før jeg fik medicin. Så hvordan kan du lige udtale dig om alle de her ting når du ikke kender til noget af det? Jeg har mødt op til flere, der har spurgt om jeg skulle trappes ned, OG sørgede for jeg gjorde det på den rigtige måde hver gang jeg skulle prøve noget nyt og det ikke virkede. Synes ærlig talt du skal passe på med hvad du skriver om. Kan godt ske du har egen erfaringer , men du kender ikke til halvdelen af noget af det.
--
#97
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
11-03-2021 14:23

Rapporter til Admin
#96 Ikke for at lyde arrogant men jeg ved hvad der er god forskningsdesign og statistik bedre end den gennemsnitlige. Ingen kender personligt de fleste behandlere i Danmark men jeg kender forskningen og den generaliserer til alle behandlere i Danmark. "Desuden udtaler du dig om min situation, som du ikke ved noget som helst om" Nej, jeg kender dig ikke. Jeg ved kun at du højst sandsynligt er en af dem der er på noget de ikke burde være på. "Synes ærlig talt du skal passe på med hvad du skriver om." Det er rent faktisk dig der bør passe på med at sprede medicinalindustriens løgne om f.eks. kemisk ubalance. Jeg kan godt forstå at mange patienter er investerede i det her, men på et tidspunkt må du også spørge dig selv om du bare er en useful idiot der er med til at bedrage skatteyderne til fordel for lægernes lønninger og medicinalindustrien. "Kan godt ske du har egen erfaringer" Har jeg ikke på egen krop og gudskelov. Men du skal slet ikke tage alt det her er fra en fremmede på nettet. Tag det fra dr. Peter Gøtzsche. 70+ artikler i the big 5, næsten 150000 citationer og professor i forskningsdesign og analyse. Han er en mand der bestemt ved hvad han snakker om og har integritet. Se videoerne og læs hans bøger.
--
Sidst redigeret 11-03-2021 14:25
#98
JTP
Supporter Aspirant
11-03-2021 14:28

Rapporter til Admin
#97 Du er temmelig nedladende, kalder mig en idiot. Du aner intet om hvad du snakker om og jeg skal ikke være med til at snakke udenom hvad #0 vil i starten. Du burde passe mere på med, hvad du udtaler dig om i fremtiden, når du hverken kender folk eller dem du generalisere ting om. Skrækkelig adfær, burde teknisk set være dit navn. Og lige for god ordens skyld : https://sundhedspolitisktidsskrift.dk[...] Ja, man kan læse sig til meget...
--
Sidst redigeret 11-03-2021 14:32
#99
So long Peter Gørzsche
Gæst
11-03-2021 14:30

Rapporter til Admin
https://sundhedspolitisktidsskrift.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#100
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
11-03-2021 14:37

Rapporter til Admin
#98 Nej du er ikke en idiot. Kun hvis du fortsætter som du gør. Kan godt forstå man tager det personligt og det er hårdt at høre. #99 Ja når man siger sandheden og sundhedsministeren på daværende tidspunkt har aktier i medicinalindustrien så bliver man fjernet. Læs alt om det i "Death of a Whistleblower and Cochrane's moral collapse".
--
#101
jensjens
Gæst
11-03-2021 14:41

Rapporter til Admin
Den Skrækkelige Vandpyt du er simpelthen dum at høre på. Corona er vel også fake? Du sidder og er så arrogant og svinder en hel branche til, og kan kun henvise til én behandler der taler i mod i stedet for de 99% andre rapporter der siger dig i mod - cherrypicking. Du vil ikke engang komme med en kilde, du namedropper bare og så kan "folk selv søge hvis de vil vågne" De her medikamenter er test og har for de fleste virkning, ellers var de ikke blevet godkendt. Idiot.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#102
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
11-03-2021 14:47

Rapporter til Admin
#101 Den skal også svines til. Folk burde have armene i været over den forbrydelse der bliver begået mod menneskeheden. Jeg kan sagtens henvise til flere, jeg henviser bare til den bedste. Gav dig nogen bøger som er let læselige for ikke eksperter og som indeholder et overvæld af kilder. Og nej se nu i det mindste de to videoer jeg linker til, der bliver det forklaret godkendelse af medikamenter er bullshit. Seriøst jeg har givet jer noget meget let fordøjeligt materiale men det ser ikke ud til nogen har gidt at kigge på det endnu.
--
Sidst redigeret 11-03-2021 14:47
#103
JTP
Supporter Aspirant
11-03-2021 14:47

Rapporter til Admin
#100 Du skrev direkte jeg var en idiot. Du kender mig ikke ej heller ikke mine holdninger. Jeg har aldrig på noget tidspunkt forsvaret brugen af medicin, men derimod skrevet, at der i en del tilfælde er brug for medicin, for at man kan bevæge sig videre. Jeg tager intet på nettet personligt. Især ikke fra en der er så generaliserende. Du dømmer teknisk set alle danmarks behandlere til at være elendige, uden at have nogen form for fakta eller faglig videnskab omkring , hvorledes de udfører deres arbejde. Og dertil forsvarer du dig selv, ved at udtale dig om hvordan jeg er og at mine tanker og syner har noget at gøre med, hvis jeg ikke tager min medicin. Kender du mig , mine diagnoser, de problemstillinger jeg havde før medicinen kom? Kender du til mig? Til at jeg faktisk selv synes, at folk skal leve sundere, tage mindre medicin? Den mening kendte du ikke til, før du netop nu læste om den. Og kendte du til, at jeg mødte 10 elendige behandlere, før jeg kom et sted hen, hvor jeg mødte ligeså mange der gjorde deres arbejde bedre end jeg og min familie havde forventet? At uden dem, vil jeg nok næppe være her i dag, at uden dem, kunne min familie få mere ro på og få den hjælp de stod og manglede? Du kender kun til en side og i din tilstand til at jage alle dem der siger dig lidt imod, så angriber du teknisk set, en som mig, uden du har nogen form for baggrundsviden. Og til sidst vedrørende det medicin jeg tager. Uden det får jeg ikke sovet, for sådan var jeg før inden jeg fik det. Uden medicinen får jeg billeder/film der kører i hovedet, jeg får stress og hjertebanken. Jeg får værre tanker som jeg ikke kan beskrive her, men du nok selv kan regne ud. Dette levede jeg med i ca. 4 år inden jeg kom på noget medicin, der kunne hjælpe mig på den rette vej. Uden den medicin, ville jeg ikke have været modtagelig overfor den hjælp jeg fik. Uden den vil min familie være mindre i dag. - Jeg stopper her. Jeg delte dette her for at du skal få øjnene lidt op. Lad venligst vær med at udtale dig om andre, blot fordi du har en mening.
--
#104
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
11-03-2021 15:27

Rapporter til Admin
#103 Du er kun en idiot hvis du ikke sætter dig ind i tingene nu hvor du er blevet gjort opmærksom på det. Jeg ved godt det kan være hårdt men jeg tror på du godt kan klare det. Se de to videoer jeg linkede til og skaf de bøger. "er i en del tilfælde er brug for medicin, for at man kan bevæge sig videre." Det er nogle ekstremt sjældne tilfælde og det bør kun bruges i meget kort tid. Det er nok kun (estimerer her) 2% af de tilfælde i dag af dem der får medicin der faktisk bør få det. "Du dømmer teknisk set alle danmarks behandlere til at være elendige" Det er de gennemsnitligt også. "uden at have nogen form for fakta eller faglig videnskab omkring , hvorledes de udfører deres arbejde. " Det har jeg så. "Og kendte du til, at jeg mødte 10 elendige behandlere" Se din egen erfaring siger lidt det samme jeg siger. "Du kender kun til en side og i din tilstand til at jage alle dem der siger dig lidt imod, så angriber du teknisk set, en som mig" Nu synes jeg du tager det personligt. Synes faktisk selv jeg bliver angrebet ret hårdt og uærligt. Uden at kende til dig så lyder det til (bedste gæt på den lille information) at du har fået en form for skizofreni diagnose. Havde du nu boet på lapland så ville du ikke have fået medicin men i stedet fået tale og støtte til dig og din familie. Og hvis diagnosen er sand så er du på noget antipsykotisk (også kaldet major tranquilizer)? Det er der ingen der bør være på. Det er hjerneskade i en pille. Forbliver man på det forventes at det vil tage 20-25 år af dit liv. Bare for at namedroppe en anden så er der også Peter Breggin, god relevant video her: https://www.youtube.com[...] Men altså det kan være at du har en helt anden diagnose og så gælder der noget helt andet.
--
#105
JTP
Supporter Aspirant
11-03-2021 15:45

Rapporter til Admin
Kalde folk en idiot uden at kende personen, generalisere syghusvæsenet og dens behandlere fordi man har en holdning og tror man har ret... Så uviden. 2021 og man tillader ikke andre at have sine meninger og dømmer dem på forhånd uden at kende dem eller deres meninger... Suk.
--
Sidst redigeret 11-03-2021 15:48
#106
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
11-03-2021 15:52

Rapporter til Admin
#105 "generalisere syghusvæsenet og dens behandlere fordi man har en holdning og tror man har ret" Nu er det jo en holdning der bygger på fakta og god videnskab.
--
#107
hileha8201
Ny på siden
26-04-2021 17:16

Rapporter til Admin
How to Focus to Change Your Brain https://www.youtube.com[...]
--
#108
Mikchr
Elitebruger
26-04-2021 17:30

Rapporter til Admin
Vil lige slå et slag for, at man kan støtte Psykiatrifonden, der er blevet nævnt flere gange. https://www.psykiatrifonden.dk[...] Jeg støtter dem selv hver måned. /Mikkel
--
Mikkel Elgaard. KBH. Send mig en privat besked for nærmere kontaktdata.
#109
hileha8201
Ny på siden
26-04-2021 19:18

Rapporter til Admin
Motion forebygger angst og depression ifølge denne artikel https://www.powerofpositivity.com[...]
--

Opret svar til indlægget: Jeg er stresset og deprimeret

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning