Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Tattoo sleeve, forslag, tak.

Af Guru Mr. WoLF | 18-03-2021 18:22 | 1759 visninger | 41 svar, hop til seneste
Jeg vil have lavet et sleeve på begge mine arme. Kunne godt tænke mig at få nogle forslag/bud på tattoo sleeve fra jer. Det skal ikke være kranier, roser eller drage. Jeg har meget overvejet at få et Mario tema på den ene arm. Beskrivelse af tatovering, link til sleeve, tema, tegne selv, bud modtages med glæde, tak
--
#1
NiceRag
Junior Nørd
18-03-2021 18:25

Rapporter til Admin
altså nu har jeg ingen idéer til en tattoo til andre... men hvis du ikke engang selv har en, ville det så være smart at få det lavet ? det er jo relativt dyrt og så skal du rende rundt med "beers" tattoo idé, fra hardware online? jeg ved nu ikke om jeg ville anbefale det. Når det så er sagt, så er din mario tema idé vel god nok. den skal du vel bare arbejde videre med
--
#2
Mr. WoLF
Guru
18-03-2021 18:32

Rapporter til Admin
Der er styr på kapital og tatovør/også realisme. Jeg har også overvejet en arm med dyr. Kan desværre ikke selv tegne og jeg føler det er svært med motiver og pladseringer på en arm/ smal ved håndleddene og bredere ved biceps og skjorter/t-shirt meget af tiden vil dække halvdelen af biceps
--
#3
ToFFo
Guru
18-03-2021 18:39

Rapporter til Admin
#2 - Hvis du allerede har styr på tatovør, synes jeg du skal tale med tatovøren om det, og ikke med os om det. Vi kender ikke din fysik eller tatovør. Hvis du har fundet en tatovør der har styr på sit shit, så forklar hvad du vil have, og få vedkommende til at tegne en skitse til dig, for at se om det er noget for dig, og få det på din arm, for at se hvordan det ser ud. Det kan være du finder noget fedt på papir, som ligner lort på din arm, fordi det ikke kan placeres rigtigt. Du er fucked hvis du ikke er tilfreds, så jeg kan ikke understrege det nok, hvor vigtigt det er at have tatovøren med ind over hvert trin. Det kan sagtens være det koster ekstra, at få tatovøren til at skitsere og sætte ting på din arm, for at se hvordan det udarter sig på lige netop din krop. Men det er det hele værd. Det ville fandme være noget lort at bruge 50.000kr på noget man har på sig resten af livet, som man ikke er fuldt tilfreds med. Med det til side synes jeg det lyder fedt med et Mario tema. Men er det KUN Mario der har interesse? Så bliver det en lidt kedelig sleeve hvis du spørger mig. Hvad med et Nintendo tema? Inspiration her: https://www.google.com[...] Jeg synes det ser pisse fedt ud. Eller, det er vist et ufærdigt projekt, men det har potentiale til at blive fantastisk. Og hvad med farve? Skal du have sort med skygger, eller hele farveladen?
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 18-03-2021 18:44
#4
JTP
Supporter Aspirant
18-03-2021 18:44

Rapporter til Admin
Tatovører er til at snakke med. Fortæl vedkommende om dine ideer og lad ham/hende tegne det til dig, hvad der passer din arm. Jeg selv har gået siden jeg var 16 med ideer til det og først 22 år senere fundet ud af hvad jeg skal have til November, hvis tingene er åbent til det
--
#5
Mr. WoLF
Guru
18-03-2021 18:46

Rapporter til Admin
#2 Han kan lave stort set lige hvad med peger på og har flere tatoveringer nu men har svært ved at forestille mig en sammenhængende arm, pladsering af mortiv og det fyld der eventuelt skulle være omkring Mario eller et par dyr. Tatovør hvis helst jeg selv finder frem til noget. Vil takke meget for nogle konkrete link eller bud. Tager hatten af hvis en laver en grov skitse tema/mortiv/pladsering
--
#6
Knocker
Supporter Aspirant
18-03-2021 18:50

Rapporter til Admin
En tatovør som vil lave copy/paste og ikke selv komme med sit kreative input? Jeg ville kigge videre! Min højre arm har jeg selv tegnet, men min venstre. der fik min dude nogle idéer og så klarede han resten selv og han elsker det.. Det gør de fleste, når de kan deres kram og brænder for det! :) Tror du har bedre held med noget bestillingsarbejde på nettet, hvis din tatovør ikke magter/elsker opgaven. Links til relevante side kan jeg evt. smide senere, men nu skriger konen at der er aftensmad, så bbl ;)
--
Zombies eat brains. Don't worry, you're safe...
#7
atuz
Ultrabruger
18-03-2021 18:56

Rapporter til Admin
Jeg gav min tatovør billeder med den stil jeg godt kunne lide og så havde jeg nogle helt specifikke krav. Hun fik frie tøjler til at være kreativ derudover. Men som #6 find en, der er kreativ nok til selv at komme med bud udfra dine tanker og ideer. Hvis han/hun ikke kan det. Så find en anden. Og vælg for guds skyld ikke en der vil kopiere andre.
--
#8
RX
Giga Supporter
18-03-2021 19:01

Rapporter til Admin
Hvorfor ikke være den I år 2082 der hos kapelmesteren, får bedemanden til at råbe på sine kollegaer: "Hej, kom og se...den her har ikke nogen mærker eller tegninger på kroppen...", men han stikker til dig med en pind... En krop uden en tatovering er mere unik, en da bedstefar havde en Anker på nu om dage..
--
#9
JTP
Supporter Aspirant
18-03-2021 19:31

Rapporter til Admin
#8 Og en krop med udsmykninger har kunne findes tilbage til urmennesket.. Der er intet i vejen med det. #0 Det er svært at finde noget, når vi intet ved. Kun et tema potentielt. Skal den være farvet, sort hvid, skal den være 8bit look som det gamle mario eller nutids. Eller blandet.. Hvilke figurer vil du have med.. Der er mange spørgsmål. Jeg slog mario tattoos op på google og fandt en hel masse derinde.. Det jeg selv gjorde indtil jeg fandt den jeg skulle have, var netop at google det motiv jeg skal have og sammensætte det udfra 2-3 billeder.
--
#10
Kinamanden
Mega Supporter
18-03-2021 20:17

Rapporter til Admin
Rockman på det en ben og protoman på det andet
--
#11
ToFFo
Guru
18-03-2021 20:23

Rapporter til Admin
#5 - Jeg er ikke i tvivl om den tatovør du har fundet har talentet på plads. Men det er ikke bare at copy/paste noget ind på din arm. Du skal huske på din arm ikke er flad som et stykke papir, så det du vil have, som ser godt ud på papiret, eller på andre menneskers arme, ikke nødvendigvis ser godt ud på din. Nu beder du om konkrete forslag. Har du ikke kigget på det link jeg har lagt ind? I det link jeg har lagt ind, er der stort set ikke andet end forslag til netop det du søger. Vis det link til din tatovør, og sig "jeg vil have noget i stil med det her. Ikke det samme, men noget i stil med det her" og så giv ham kreativ frihed. Så får du noget unikt, som passer dig rigtig godt, som ikke er noget alle de andre også har. Præcis som det allerede er nævnt. Hvis det er en copy/paste tatovør du har fundet, som ikke ønsker kreativ frihed, så find en anden tatovør. Noget af det fedeste ved tatoveringer er når man får noget helt unikt. Og når tatovøren får kreativ frihed, kan man være sikker på resultatet bliver fremragende. Med mindre det er en eller anden narkopåvirket baggårdstatovør selvfølgelig. Tatovører, hvis arbejde taler for sig selv, har jeg intet problem med at give kreativ frihed til at pryde min fede gamle krop med deres kreative mesterværker. Indenfor en genre jeg selv vælger naturligvis.
--
- Indsæt signatur -
#12
Die_Happy
Semi Supporter
18-03-2021 20:25

Rapporter til Admin
#0 Overvej kraftigt om det virkelig er noget du ønsker dig, især når du ikke har nogen (gode) idéer om hvad du overhovedet vil have lavet. Jeg kender flere der er endt med at få fjernet tatoveringer med laser. Det er både dyrt, tidskrævende og gør pisse ondt. #8 Og skide i skoven og dø af en forkølelse har også været på mode i mange tusinde år. Hvad er din pointe?
--
5950x | RTX 3090 | WD Black SN850 2TB
#13
Mr. WoLF
Guru
18-03-2021 21:24

Rapporter til Admin
Tatovør kan også få frie hænder men vil hellere at jeg selv kommer frem til noget. Og jeg er klar over det ikke går væk igen. Efter at have set Mario tema link over så er jeg bare blevet mere bekræftet i at den ene arm nok skal være Mario, overvejer at få lavet, mario, luigi og yoshi men hvad med fyld mellem dem? Mønter, svampe? Det hele skal laves uden farver
--
#14
ToFFo
Guru
18-03-2021 21:35

Rapporter til Admin
#13 - Mønter svampe, Princess Peach, Toad, diverse fjender fra Mario universet.... Der er masser af muligheder, men jeg tror du misforstår hvad jeg mener med frie hænder. Du skal selvfølgelig vise tatovøren hvad du gerne vil have, og ikke bare pege på en tegning og sige "lav det her". Peg i stedet på en, eller flere, tegninger og sig "lav noget MED det her". Lidt ligesom med rollespil. Man bestemmer karaktererne, man sætter en verden, eller et univers om man vil, og så vil spillerne sammen med gamemaster lave historien, som samlet set bliver til eventyret. Er du ude i noget børnevenligt som det her: https://i.pinimg.com[...] Eller noget mere råt som det her?: https://scontent-cph2-1.xx.fbcdn.net[...] Frie hænder handler om du fortæller noget om hvad du vil have, hvilken stil du vil have det i. SÅ lader du tatovøren finde på noget, som først bliver skitseret på papir, for så at blive sat på din arm hvis du er tilfreds. Jeg er sikker på det også er netop dét din tatovør mener. Du kommer nok til at skulle have lavet mange skitseringer før du er tilfreds, og det er ikke gratis. Men igen, hellere betale for 10 skitser og få det rigtige, end at få noget man fortryder. Det må være frygteligt at gå rundt med en full sleeve og tro man har noget specielt, og så høre en person sige "hey fed sleeve, den har jeg set 50 gange før!"... Må man spørge hvilken tatovør der er tale om? Alle tatovører har lidt deres egen "stil" og det kunne være fedt at se hvad din tatovør ellers har lavet, for at kunne spore sig bedre ind på dine ønsker.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 18-03-2021 21:37
#15
Nissehamp
Skribent
18-03-2021 21:38

Rapporter til Admin
Når det skal være sammenhængende, uden farver, kunne du overveje et kredsløb, f.eks. Fra Mario til NES https://www.alamy.com[...] :) Det vil da have lidt med Mario at gøre, og passe med forummet du spørger på ;)
--
Lyd-nørd
#16
Martin.v.r
Elite Nørd
18-03-2021 21:42

Rapporter til Admin
havde en gang en lære der aldrig gik med sokker ? ? de var lavet som cowboy og indianer med tattoo på føderne :D :D
--
MSI MAG Z490 TOMAHAWKIntel Core i5-10600K Processor @ 5GHZ HyperX Fury RGB DDR4 3600MHz 4x8GB cl 17 1000W Sinlet Pro ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING
#17
the688
Guru
19-03-2021 09:04

Rapporter til Admin
"Jeg vil hellere selv finde på noget" *spørger på et hardwareforum med folk man aldrig har mødt* Dude. Kom nu. Hvis du gerne vil tatoveres, så vælg fra et dumt katalog. Hvis du gerne vil have noget personligt, så find på noget personligt. Der er masser af folk der bare bliver tatoveret med noget generisk. Det er fint. It's a thing people do. Og så er der andre som synes det skal være personligt og "betyde noget". Det er en anden måde at have det på. Du kan ikke have det på begge måder.
--
"ORK SATME!"
#18
Defterdar
Semi Supporter
19-03-2021 09:10

Rapporter til Admin
Mario på den ene arm HOL's Black/White liste på den anden - et fint ongoing projekt.
--
ASUS STRIX 1080TI | i7-8700K | 16GB 3200MHz | ASUS STRIX Z370-F | Samsung EVO 960 250GB | Corsair K70RGB | 2x ASUS VS248HR 1x ASUS PG279Q
#19
JTP
Supporter Aspirant
19-03-2021 09:32

Rapporter til Admin
#17 Et forum er til for at debattere, spørge og søge hjælp. Som #0 netop gjorde. Der er intet i vejen, at han spørger herinde for at finde frem til det han nu gerne vil. Du spurgte til noget espresso, skulle du så også have af vide "dude come on, tag ud til en lokal kaffebutik og spørg i stedet for".
--
#20
Thomas
BOFH
19-03-2021 09:46

Rapporter til Admin
#17>>Jeg har heller aldrig forstået hvorfor folk gerne vil være unikke på noget nær den mest mainstream måde man kan vælge. Langt de fleste vælger jo bare noget i et katalog som en masse andre også render rundt med. Men nu har jeg heller aldrig forstået hvad der er så fedt ved tatoveringer, jeg skal i hvert fald aldrig have en.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#21
zaicrez
Super Supporter
19-03-2021 09:48

Rapporter til Admin
Jeg er selv i gang (eller var, indtil Mette lukkede min tatovør) med at få lavet hele min ene arm. Mit råd til dig er at finde ud af hvad du gerne vil have. Find inspiration - https://www.pinterest.dk[...] er fantastisk til formålet. Min approach er at tatovøren som udgangspunkt har frie hænder til at lave ændringer og komme med input til elementer jeg gerne vil have - udgangspunktet er sort... Tung sort farve. Jeg er vild med black art, men jeg er endnu ikke så dedikeret at min arm blot skal males sort.. Der imod tager jeg elementer som er meget sorte, og sammensætter det 'as we go' sammen med tatovøren. Alternativt kan du også sætte dig og bruge lidt tid i photoshop og sammensætte din tattoo som et stort billede - men det kræver selvfølgelig at du allerede ved hvad du vil ha, og selv har fantasien til at sætte det sammen.
--
g0t r00t?
#22
Knocker
Supporter Aspirant
19-03-2021 09:49

Rapporter til Admin
#20 Jeg synes ellers #18's forslag med Black/White listen ville være passende, især til dig.. Det bliver ikke mere unikt!
--
Zombies eat brains. Don't worry, you're safe...
#23
the688
Guru
19-03-2021 09:49

Rapporter til Admin
#19 - jeg prøver at pointere skismet i at han et paradoks. Jeg prøvede at dumme det ned.
--
"ORK SATME!"
#24
KrestenSB
Superbruger
19-03-2021 09:57

Rapporter til Admin
Lad være med at overtegne din krop med det pis. Det er det bedste råd, som jeg kan give.
--
#25
Thomas
BOFH
19-03-2021 10:02

Rapporter til Admin
#22>>ha ha ville vores logo henover brystet ikke være mere passende. Men nej det kommer aldrig til at ske.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#26
JTP
Supporter Aspirant
19-03-2021 10:07

Rapporter til Admin
#20 Jeg tror det handler om udsmykning. Som at gå med et ur eller halskæde. Og andre kan så godt lide at udtrykke sig på en artistisk måde. Og andre, igen, fordi de synes de er fede. Jeg selv skal have en fordi jeg kan lide alle 3 eksempler. #23 Der er jo intet i vejen hvor end man søger inspiration. Nogen vil gerne have en tattoo der ligner andres, fordi de ikke kan vælge selv. Der er jo forskel på, hvad folk vil have og synes det er helt fint at man spørger herinde, hvilke vej man evt. skal gå. Jeg selv har gennem knap 22 år gået og tænkt på det jeg skal have
--
#27
Knocker
Supporter Aspirant
19-03-2021 10:09

Rapporter til Admin
#25 Nu har jeg ellers gjort det hårde arbejde for dig, du skal bare tage billedet med dig ned til den lokale ink pusher! https://imgur.com[...]
--
Zombies eat brains. Don't worry, you're safe...
#28
Rafcio
Bruger
19-03-2021 10:11

Rapporter til Admin
#0 relateret til dit nick kunne det måske være en inspirationskilde? og fortsat gaming relateret ;-) https://www.google.dk[...]
--
Signatur
#29
Mr. WoLF
Guru
04-04-2021 17:43

Rapporter til Admin
Update, vi starter muligvis på arme i morgen. I må meget gerne komme med bud/link til en figur og andet fra Mario. Ikke link til tatoveringer med selve figur/billede af den/det
--
#30
ToFFo
Guru
04-04-2021 18:49

Rapporter til Admin
#29 - What? Går tatovøren bare i gang i morgen? Og hvis du ikke har et motiv, hvad sker der så? Jeg håber da det der måske sker i morgen er at der TALES om hvad du skal have, og du fremlægger forslag, og tatovøren så tegner nogle forslag til hvordan det kunne blive. Men det lyder til du er meget afklaret med hvad du vil have. Nu skal DU bare google det selv. Det virker lidt langt ude at vi skal komme med forslag, hvis du bare siger nej til det hele alligevel... Vi kan jo umuligt vide hvad DU synes er fedt. Er det helt udelukket at du googler "Mario tattoo sleeve" eller lignende sætning selv? Er et et krav det er andre der finder inspiration for dig? Jeg synes stadig det er en tåbelig ide og fremgangsmåde du har gang i. Vi kan komme med tusindvis af forslag, som du ligeså godt selv kan google dig frem til. Der er kommet forslag her i tråden til hvor du kan søge, men jeg kan ikke finde ud af om det er fordi du ikke selv kan eller bare ikke gider. Især når det er noget så permanent som en tatovering, sågar der dækker hele armen, forstår jeg ikke at du ikke vil finde noget selv.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 04-04-2021 18:54
#31
Wut
Semi Nørd
04-04-2021 19:09

Rapporter til Admin
Mit problem med mange tusser er, at de ikke siger en skid om den person, der bærer dem. Det er bare Ringenes Herre-tema på armen som en kopi af et eller andet billede på imgur.com. Sømænd fik tats efter de havne, de havde besøgt. Nu får folk ankre på armen selvom de bliver søsyge selv på Venø-færgen. Sæt dig ned og udtænkt en tus, der kan fortælle noget om dig. Hvis du ikke kan fortælle et eller andet fedt om dit liv med en tus, så lad være med at få en... eller brug tiden på at gøre noget fedt i dit liv, du kan få en tus om senere ;-)
--
FYI: https://www.youtube.com[...]
#32
Slæden
Supporter
04-04-2021 20:09

Rapporter til Admin
Tusser er jo lidt a la nye køkkener... Pisse smart lige når de er lavet men so last year kort tid efter, hvor så er moden et andet sted Arbejde sammen med en kollega, med en pigtråd rundt om overarmen! Den lettere lige dateringen, for hun ser egentlig yngre ud (røvgeviret gider vi vel slet ikke tale om) Du kunne vælge HARDWAREONLINE.DK tværs over ryggen ; -)
--
Sidst redigeret 04-04-2021 20:11
#33
fisk7aal
Junior Supporter
04-04-2021 21:41

Rapporter til Admin
#32 Ja røvgevir / amagerplader er so last year. Det nye sort er brystgardiner. Hvornår har nogen i øvrigt set en direktør for en større børsnoteret virksomhed med full-sleves?
--
#34
scummy
Junior Supporter
04-04-2021 22:00

Rapporter til Admin
#0 Hvis du nu er lidt glad for spil. Hvad så med Feks.: Wolfenstein eller FarCry-tema ??? Et stk. tema på hver arm. Eller en af karakterne !! Kunne evt. være en af spillenes "baggrunde" Og hvis det er helt umuligt at vælge. så syntes jeg at #32 og #33 forslag Om HOL.dk, røvgevir og brystgardiner må blive "nødløsningen" :-)
--
Scummy
#35
Wildmann
Mega Supporter
04-04-2021 22:16

Rapporter til Admin
#32 øh nej, henover øjenbrynet i rigtig Post Malone stil :D
--
#36
Mr. WoLF
Guru
04-04-2021 22:50

Rapporter til Admin
Er noget vild med den her som næsten ingen blæk kræver https://www.google.com[...]
--
#37
Wildmann
Mega Supporter
04-04-2021 23:13

Rapporter til Admin
#36 så smæk den på. Do you man
--
#38
ToFFo
Guru
05-04-2021 09:24

Rapporter til Admin
#36 - Det er da en start. Så skal du bare finde 100 mere så har du en sleeve.
--
- Indsæt signatur -
#39
Comicsdk
Giga Supporter
05-04-2021 09:29

Rapporter til Admin
Balloner i alle regnbuens farver over hele armen, fra håndled til skulder. Så kan det nok være at gutterne henne i Fitness World med deres flammeomkransede dødningehovedtattoos lukker r*ven.
--
#40
Comicsdk
Giga Supporter
05-04-2021 09:32

Rapporter til Admin
"den her tusch betyder enormt meget for mig, den er meget personlig. En aften jeg var på bakken og lige havde købt en billet til pariserhjulet, skete der det at.."
--
#41
Comicsdk
Giga Supporter
05-04-2021 09:39

Rapporter til Admin
Jeg kommer til at tænke på den klasse A-stodder jeg mødte i halvfemserne der havde været på Bali og få lavet en delfin på overarmen. Så'n blå satan i spring. Så lancerede GN Sonofon kort tid efter. Fik han nogle kedelige kommentarer.. det tror jeg nok.
--

Opret svar til indlægget: Tattoo sleeve, forslag, tak.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning