Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Xbox Series X. Superskuffende p.t.

Af Elitebruger Isaac R. | 11-04-2021 08:08 | 1716 visninger | 32 svar, hop til seneste
Har i LANG tid gået og tænkt: Hold kæft hvor er min Series X skuffende, ift spiludvalg, brugerflade i menuerne(meget er jo bare Xbox One ført videre uden noget som helst reelt nyt), og hvor lidt der er kommet af bagudkompatible spil siden sidste omgang osv. Ikke ET eneste spil der udelukkende er lavet til Series X og vi snakker jo 4½ måned siden jeg og mange andre fik maskinen. Jeg tænker at den(sikkert ligesom PS5 gætter jeg på) er en opgradering af Xbox One og ikke en helt ny generation som sådan, en evolution ikke en revolution om man vil. Det er også mit indtryk at spiludviklerne SKAL udvikle til både den nuværende og tidligere konsol, hvor man så feks nedskalerer alt muligt inde i spillet, fordi salget slet ikke vil være godt nok på den nuværende konsol. Jeg er bare ikke vant til at en helt ny generations konsol er en slags overbygning ift den gamle, så det skuffer mig at feks der ingen launch-titler var som sådan, ingen ekslusive super-titler ved launch, og at spillene bare SLET ikke er hvad man kunne forvente af en ny konsol. Har været med siden NES i 80´erne og denne her Xbox Series X(navnene er også skuffende i gamle dage synes jeg de var meget mere sigende og fede), er KLART den mest skuffende hvad angår alle parametre. Ja det er selvfølgelig den kraftigste uden sidestykke, men savner bare sådan hvad konsol var i gamle dage, hvem husker ikke feks Supernintendo og N64 og Dreamcast og hvad der hele tiden virkede til at være nyt og superfedt og noget man bare SKULLE have? Man gik feks fra 2d til 3D, der var arcade-spil der blev konverteret perfekt, der var en masse sygt fede launchtitler, og helt nye franchises og spil-karakterer osv. Nu er det godt nok fesent for mit Series X vedkommende.
--

--
Sidst redigeret 11-04-2021 08:11
#1
GTeX
Ny på siden
11-04-2021 08:21

Rapporter til Admin
Spiller mest warzone og fifa på konsol og synes ikke rigtig der noget andet interessant at spille. Føler præcis det samme (har ps5) og det er vel nok fordi at der ikke rigtig er så mange nye titler launched, så man føler ikke rigtig en form for forskel endnu. Mange af mine kammerater spiller også de samme titler på ps5, som de gjorde på ps4 :/ Man må håbe der snart kommer federe spil ud så man kan gøre brug af maskinen ordentligt :D
--
#2
Isaac R.
Elitebruger
11-04-2021 08:25

Rapporter til Admin
Nu er der også forskel på om man er barn eller voksen. Alt virker vel så meget bedre og mere imponerende når man er barn. Jeg var i hvert fald meget mere imponeret og vild med feks NES og Super NES og PS1 da de kom ud end jeg er feks med Series X, med alle forhold taget i betragtning, selvom det er svært at sammenligne tidsperioder og konsoller indbyrdes. Der er mange forhold der er ændret og som ikke kan sammenlignes direkte. Det spiller også ind. Men nogle gange ville jeg ønske at jeg kunne skrue tiden tilbage og et NES var den nye konsol, synes det var så meget sjovere dengang, for den sags skyld også dengang commodore 64 var en meget udbredt hjemmekonsol. Men der var heller ikke internet, det har også ændret meget. Ligesom arkaden også er udfaset irl. Ja jeg synes bare det er gået meget i den forkerte retning hvad gaming på konsol angår, og jeg er ærligt talt pissetræt af entry nummer 4-5-6 osv i en spil-serie, det er ligesom film, det er næsten UMULIGT at det ikke bare går ned af bakke fra spil nr 1. hvor etteren topper og så er det bare nedaf herfra. Ja okay nogle gange kan grafikken udvikle sig meget, og feks man laver en god 2´er eller 3´er osv, men hold da fest synes det er så festent og kedeligt at spilserier bare bliver ved og ved og ved i en lang uendelighed, fordi der desværre er publikum til det. Hvem fanden har gennem deres konsol-tid set frem til spil nr 4-5-6-7 stykker i en eller anden serie som udgangspunkt? Det sker ja, men heldigvis meget sjældent at der er noget godt at komme efter. Tingene har det med at blive meget udvandet hurtigt.
--
#3
Rene.J
Bruger Aspirant
11-04-2021 08:29

Rapporter til Admin
4k, 60 fps, ssd, næsten lydløs og med den fedeste controller. Jo, jeg er super glad for min ps5, og syntes den er et kæmpe skridt op fra ps4??
--
#4
Rene.J
Bruger Aspirant
11-04-2021 08:31

Rapporter til Admin
Men jo, der mangler nogle spil, men de kommer heldigvis snart??
--
#5
Chucara
Mega Nørd
11-04-2021 09:39

Rapporter til Admin
Tja. Det er vel ikke så sært lige med Series X, at der ikke er nogen exclusives når Microsoft har meldt ud at de ikke kører med ekslusive titler til den. Da Series X kører en modifieret udgave af Windows 10 ligesom en PC og Xbox One, ville det da være tåbeligt af dem at afskære sig fra at sælge det til alle platforme. Til gengæld får du spillet til alle platforme når du køber det til én. Og når man så samtidigt faktorerer ind at de ikke kan få nok PS5/Xbox Series X'ere ud over rampen, så giver det endnu mere mening. Derudover er det det samme hver gang der kommer en ny generation. Det flød heller ikke just med launch exclusives til PS4 eller Xbox One da de kom.
--
Sidst redigeret 11-04-2021 09:39
#6
NiceRag
Junior Nørd
11-04-2021 09:41

Rapporter til Admin
Launch titler er som udgangspunkt ALTID meget begrænset. Enten er der ingen, eller også er der kun en, eller måske 2, som er interessante. PS4 havde.. Knack, de typiske EA/Ubisoft titler og ... det var vel det. (og knack.. lol) PS3 havde Ridge Racer og Resistance Fall of Man. Jeg tror nok jeg bare spillede et par demoer i de første par måneder, fordi intet af det var interessant. Og PS5 havde så Demons souls - og så var der jo spider-man spillene som også er ganske gode, men de er jo multiplatform, som de andre titler der ellers udkom. Xbox har ingen exclusives overhovedet - de kommer alle til PC også. men jeg mindes at jeg læste et par reviews af konsollerne tilbage i november, eller hvornår det nu var, hvor de skrev: Vent. Der er en mangel på spil alligevel. Kort sagt. Og jeg har en ps5 - og må være ærlig og sige jeg får ikke brugt den. Jeg har spillet demons souls og Spiderman (og Miles morales) men... that's it. Foruden det, er det jo bare en lidt hurtigere Ps4 i øjeblikket. Så jeg venter på nogle flere spil. Måske Returnal? Ihvertfald Elden Ring, hvis det da ikke bare er en stor joke (snart 2 år siden annonceringen og derefter komplet stilhed)
--
Sidst redigeret 11-04-2021 09:44
#7
Isaac R.
Elitebruger
11-04-2021 09:50

Rapporter til Admin
@Chucara Ahh det med eksklusive titler har du delvis ret i, de kører stadigvæk med en del konsol-eksklusive titler, hvor pc ses som en neutral platform(og som du skriver når xbox mere og mere ligner og er en mini-pc så smelter en masse ting sammen). Det generer som sådan ikke mig at pc ses som en ekstra xbox platform sideløbende. Jeg tror ikke på det i længden, men det er baseret på historikken, at det bare ikke har fungeret rigtigt godt at blande de 2 ting sammen. Der er for mange forskelle. Nå ja xbox´en er blevet en mini-pc og det er nok også derfor den føles så fesen. Konsoller har alle dage været spilplatformen to-go, MED MINDRE vi taler om spil med mus og tastatur feks rollespil, mmo, mmorpg ja alle spil hvor man virkelig skal bruge musen for at navigere og klikke og sidde tæt ved skærmen, der fungerer pc´en perfekt. Igen en smagssag, men en del spil man både kan spille på pc og konsol feks en masse FPS spil giver mig en helt anden oplevelse på konsollen som er dedikeret hardware end pc´en som altid føles som en multi-funktionsmaskine der kan en masse. Det der med at tingene smelter sammen, ja jeg er gammeldags men jeg gider det ikke og det fungerer ikke for mig og jeg håber heller ikke at fremtiden bliver sådan. Dedikeret hardware(ulempen er en masse bokse der fylder meget)foretrækker jeg med alle ulemperne der følger med, fordi det har altid fungeret bedst for mig og mange andre.
--
#8
nykjaer
Supporter Aspirant
11-04-2021 09:54

Rapporter til Admin
Jeg har aldrig ejet en ny consol ved launch og har lidt svært ved at forstå konceptet om exclusive titler. Hvad gør det så vigtigt om en konsol har exclusive titler ved launch eller senere? Er det ikke nok at de kører godt, at de ser godt ud og fungerer på den pågældende konsol? (og så være ligeglad med at dem med pc/xbox/ps også 'får lov' til at spille dem.. .? Enlighten me please..
--
Sidst redigeret 11-04-2021 09:56
#9
Isaac R.
Elitebruger
11-04-2021 09:59

Rapporter til Admin
Coronaen har nok også gjort sit til at det hele er blevet godt forsinket. Jeg har hele tiden denne her mavefornemmelse at ps5 og xbox godt kunne være udskudt 1 år til uden at det havde gjort det helt store. Tror slet ikke spilproducenterne har været parate som de plejer at være. Dvs konsollerne har været parate langt før spillene så at sige, så man har nu spil som slet ikke udnytter de nyeste konsoller som de burde, fordi de dybest set er last generation spil, som ser flottere ud på de nuværende og loader hurtigere etc, men slet ikke er programmeret udelukkende til de nye generationer. Hvis der er noget jeg har lært gennem årtierne, så er det at et spil SKAL være programmeret og skrevet til en bestemt enhed/konsol for at for alvor at skille sig ud og efterlade et helt specielt indtryk. Noget man husker i mange år, noget man savner, noget der kan spilles igen med glæde mange generationer efter.
--
#10
BoreBissen
Junior Nørd
11-04-2021 10:03

Rapporter til Admin
Mig bekendt har det været sådan med de tidligere versioner af PS og Xbox. Der skulle gå en rum tid inden der for alvor kom fede titler til dem.
--
Se specs. i profil. https://hardwareonline.dk[...]
#11
Christian88
Elite Supporter
11-04-2021 10:09

Rapporter til Admin
#8 Det er nok så man føler at man er en del af en gruppe privilegeret brugere, der har råd og lyst til at købe noget nyt. Jeg tror ærlig talt at det appelerer til mere om en følelse af status end egentligt nogen praktiske overvejelser.
--
Sidst redigeret 11-04-2021 10:11
#12
Bender82
Supporter Aspirant
11-04-2021 10:37

Rapporter til Admin
Hmm når jeg læser jeres meninger, så lyder det mere som om i mangler nye spil
--
#13
PHhansen
Monsterbruger
11-04-2021 11:25

Rapporter til Admin
#0 Springet fra sidste generation til nu har ikke været så stort eller magisk. 4k, 60fps osv er jo fedt, men der går noget tid inden udviklerne har styr på konsollerne. Og så har man kendt til release vinduet længe, og der er ingen nævneværdige spil i noget tid, for begge konsoller. PS5 har haft demon's souls. Men det er lidt mere niche og langtfra for alle. Xbox skulle have haft Halo så vidt jeg husker, men det blev skubbet. Som du selv nævner, er der også det faktum at mange udviklere stadigvæk understøtter sidste generation, og det kommer de til et stykke tid endnu. Har dog stadigvæk hørt positive ting om ex. Assassins creed: Valhalla på next-gen. Men det er nok langtfra hvad vi kommer til at se over de næste par år.
--
“A user interface is like a joke. If you have to explain it, it´s not that good.”
#14
moiety
Gæst
11-04-2021 11:33

Rapporter til Admin
Jeg tror man skal se i øjnene at enheder kommer til at køre en mere ens platform. Hvor mange har købt ny mobil, og tænk "WOW fed ny software". Jeg tror det samme gælder Xbox, fordi det hele kører på en Windows 10 platform. Omkring hardwaren i en konsol kommer der nok ikke noget revolutionerende. 4k er det nye, som selvfølgelig skal køre 100% og så fps/Hz. Nyt interface, nej :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#15
LgT
Mega Supporter
11-04-2021 12:37

Rapporter til Admin
Hmm - tjah det kommer vel an på hvad man forventer!? NEJ - XBox series one X er ikke fuldstændigt groundbreaking. Men kig på Xbox One S/X vs Xbox One .... Kig på PS4 vs PS3 (vs PS2) ... Hvad havde du forventet? Jeg har det fint med den nye evulotion: jeg synes det er fedt at loadtiderne er decimeret og der er quick resume (det er sgu næsten en revolution i forhold til alt tidligere i øvrigt! ). Jeg synes Exclusive titles er noget fanden har skabt - så ok, at der ikke er det. Jeg synes det er fedt at jeg kan tage et vilkårligt ældre spil jeg har betalt for, og så kører det bare på min nye maskine - blot bedre. Men ja! De fede titler med ray-trayging mv lader vente på sig - og der er MEGA provokerende at mange launch teasers lader vente på sig - Minecraft med Raytracing og MS Flight Simulator f.ex. Det er jo ikke fordi det er titler der ikke eksisterer på PC markedet. - Hvilket nok også bare gør at jeg ikke er enig med at Xboxen bare er en windows PC ... nogle gange på godt, nogle gange på ondt.
--
#16
Chucara
Mega Nørd
11-04-2021 23:29

Rapporter til Admin
#8: Exclusives sælger konsoller, simpelthen. Folk køber konsoller efter hvilke spil den giver dem adgang til at spille. Så de 200 spil der fåes til alle platforme er mindre interessante end de 20, der kun fåes til den ene eller den anden. I hvert fald når det står til valget mellem konsoller. Spil bliver større og større produktioner. Det er ikke længere muligt at lave et AAA spil mindre man har hundredevis af folk ansat. Dermed er udvalget også mindre end tidligere. Det er selvsagt lidt fesent at smide 3000 for et stykke hardware og så kun have 3 spil at vælge imellem, der ikke også fandtes til forrige generation. Man forventer jo at få noget for pengene ift. forrige generation. #15: Jeg tror simpelthen ikke helt jeg forstår dig :D Er du uenig i at Xboxen ikke er en Windows maskine fordi Minecraft med RTX ikke er udkommet endnu? Eller er du enig fordi du kan spille hele dit gamle spilkatalog?
--
#17
Isaac R.
Elitebruger
12-04-2021 00:48

Rapporter til Admin
Det er specielt spiludvalget der er problemet. Hvorfor kunne Microsoft trods alt ikke have lanceret bare 1 enkelt superfedt next-gen spil, der kun var lavet til Xbox Series-X? Var de bange for at floppe? Tænkte de: Nu er vi tæt på One´s (hvad sker der for deres hjernedøde navne i øvrigt) livscyklus´ ende, så nu skal der selvfølgelig laves en ny og opgraderet version(som vist nok er bygget mere eller mindre som X/S versionerne bare nyere). Men vi gider da ikke lancere en masse fede launchtitles, som er eksklusive og som udnytter hardwaren 100% fra dag 1. Det korte af det lange er jo at konsollen er lanceret langt tidligere end spiludviklerne har kunnet følge med. Nu har vi hardwaren men kun spil med gamle spil-motorer og som slet ikke udnytter hardwaren godt nok findes og er udgivet efter Series x/s blev lanceret. Er bange for når jeg kigger på spil der er up and coming, så kigger vi dybt ind i 22 måske 23 før vi virkelig ser spil der kun er udviklet og virker på Series X/S. Alt andet bliver nok spil der bare er opgraderede spil fra tidligere generation. Resident Evil Village ser fed ud men tvivler stærkt på at den kommer til at ligne next gen. https://www.gamesradar.com[...] Nu ved jeg ikke med jer, men hvis man skræller alle spil der der bare er nummer et eller andet ligegyldigt i én lang serie, eller reboots så er der ikke mange(slet ikke et eneste for mit vedkommende)spil der for alvor får mig til at mærke at vi taler next-gen lige nu konsol.
--
#18
GrillBiller
Nørd
12-04-2021 06:56

Rapporter til Admin
->#17 Kommer an på om man ser next gen som "ååh fedt så kan jeg spille det nyeste"... eller "Åhh fed så kan jeg spille det nyeste.. og og og.. feeddt... jeg kan også spille alle mine tidligere spil... og enda nogle lastgen spil er opdateret til at udnytte ting som ikke eksisterede dengang, som HDR, 4k, FPS Boost, og SSD." https://mspoweruser.com[...]
--
"Signatur fjernet af moderator i samarbejde med Dalai Lama, Anders Fogh, Bill Gates, Marilyn Manson og Michael Moore"
#19
PapPhar
Ny på siden
12-04-2021 08:37

Rapporter til Admin
Jeg er ret glad for min Series S. Den bliver både brugt som streamboks (Netflix, Disney+ osv.) og mine unger spiller gerne på den i alle døgnet 24 timer. Jeg er ret imponeret over hvor hurtigt den og jeg den eneste jeg mangler, er et bluray drev, så jeg kan smide alle mine gamle X360 spil i. Jeg har samme holdning som #18 og er meget glad for at spille de gamle spil. Jeg er samtidigt meget imponeret over FPS boost og AutoHDR. Når der lander et must-have spil, så smider jeg også nogle penge efter en Series X, så jeg kan pensionere min One X
--
Det udtales Papfar
#20
LgT
Mega Supporter
12-04-2021 10:14

Rapporter til Admin
#16 nej - at Minecraft RTX ikke kører definerer ikke at det ikke er en Windows boks - men det demonstrerr at det ikke bare er en - fordi så havde det jo været linært at de kunne lancere.... Selvfølgelig er der overlap mellem OS'er men det er da lige så ladt, som at sige at PS bare er en BSD boks, fordi der sikkert er nogle linier kode der overlapper. Mht eksclusives - - vi er bare ikke enige. Jeg kigger på om der er underholdning nok - at spil eksisterer på begge platforme er ikke et minue for den enkelte. Når det er sagt - JO det er da pisse irriterende at platforme køber exclusive rights, og at jeg ikke frit kan spille alle spil. Men der er mere end jeg når at spille alene i Xbox Gamepass alligevel - vi er godt underholdt. I øvrigt er det at utroligt at Playstation har et optisk drev der IKKE kan spille film? Det var trods alt et selling point tilbage på de gamle modeller.
--
#21
Peter.
Ultrabruger
12-04-2021 10:32

Rapporter til Admin
Har en xbox one og før det en PS3, men har aldrig rigtigt kunne finde ud af at bruge en controller, det føles bare forkert hver gang jeg prøver, specielt i spil hvor man skal bevæge et kamera, der ender jeg med enten at kikke ned i jorden, eller i himlem, eller way way overshoot når man ser til siderne, det føles bare langtsomt og trælst og glem alt om at kunne ramme noget som helst target, det har været det samme på PS og XBOX for mig. PS3'en er smidt ud, og XBOX'en bliver kun brugt til youtube og bluray (der virker det ok med controlleren, bortset fra den altid går i sleep mode, hvilket er pænt ireterende, hvis man lige skal pause noget). For mig kommer jeg bare aldrig til at bruge en konsol til spil, før man kan bruge mus + keyboard til alle spil.
--
#22
GrillBiller
Nørd
12-04-2021 21:42

Rapporter til Admin
-#21 Keyboard og mus understøttes på series s/X :-)
--
"Signatur fjernet af moderator i samarbejde med Dalai Lama, Anders Fogh, Bill Gates, Marilyn Manson og Michael Moore"
--
Sidst redigeret 12-04-2021 21:43
#23
LgT
Mega Supporter
12-04-2021 21:51

Rapporter til Admin
#22 Det har det gjort på Xbox One S i lang tid. (I nogle spil ihvertfald.)
--
#24
Chucara
Mega Nørd
12-04-2021 23:28

Rapporter til Admin
#20: Vi er helt enige om exclusives - det får ikke mig til at vælge den ene frem for en anden. Men det ændrer ikke på, at markedsundersøgelser har vist at det er vigtigt for salget. Der er trods alt en grund til at Microsoft har købt f.eks. Bethesda og at Sony's studier ikke laver spil til Xbox eller PC. Beklager, men der er simpelthen for mange 'ikker' til at jeg forstår hvad du mener i sætningen: at Minecraft RTX ikke kører definerer ikke at det ikke er en Windows boks Men dømt ud fra resten af sætningen tror jeg, jeg forstår hvad du mener, og der er vi uenige. En Xbox One og Xbox Series S/X kører Windows 10 kernen. Det er ikke et spørgsmål om et "par linjer" delt kode. Jeg kan sætte mig ned og kode en UWP app i .NET og så deploye den samme applikation til PC og Xbox uden ændringer. Dette er også grunden til at du kan køre Xbox One titler og endda Xbox 360 via emulering. Jeg kan ikke gætte på hvorfor Microsoft ikke har udgivet Flight Simulator endnu (det kommer til sommer). Jeg gætter på, at de gerne vil optimere det til hardwaren for at klemme al den performance de kan ud. Minecraft RTX er ret logisk: RTX er en NVIDIA teknologi, og Xboxen har et AMD kort...
--
#25
Isaac R.
Elitebruger
14-04-2021 00:09

Rapporter til Admin
Har også kigget lidt på Switch spillene der er på vej. Det ser satme sløjt ud. Totalt dødt for at sige det mildt. Et par pokemon-spil, Zelda-Remake, og intet andet. Håber snart de kommer med en ny 4K switch det ville være fedt. Og tror vi skal vente helt ind i 22 før Xbox-spillene for alvor kommer til at rykke. Der er ikke noget som helst virkeligt spændende som har fået en lanceringsdato(smag og behag selvfølgelig), udover Resident Evil Village som ser fed ud.
--
#26
RaGe_22
Nørd
14-04-2021 00:59

Rapporter til Admin
Er mega glad for min series S og det har indtil videre erstattet mit behov for en gaming pc i hvert fald indtil priserne har normaliseret sig måske vælger jeg helt at droppe pc'en.
--
Better to reign in Hell, than serve in Heaven
#27
Mr. WoLF
Guru
14-04-2021 01:05

Rapporter til Admin
Han har jo ingen tøj på = Der er jo ingen spil til den
--
#28
RaGe_22
Nørd
14-04-2021 01:27

Rapporter til Admin
Hmm ingen eksklusive titler nej, men synes stadig udvalget er tilpas stort + BC fra 3 generation, så der burde været noget for alle + 400 kr. for 13 måneder ultimate, hvis man konverterer 12 måneders gold ved at købe 30 dages ultimate oven i = over 100 titler tilgængelig. Spillene skal nok komme, giv dem nu lidt tid. Desuden går der rygter om at ubisoft play muligvis bliver en del af gpu.
--
Better to reign in Hell, than serve in Heaven
--
Sidst redigeret 14-04-2021 01:29
#29
Rolf
Ultra Supporter
14-04-2021 07:52

Rapporter til Admin
Jeg har stort set kun spillet Forza Horizon på den. Og hold da op, hvor er der kæmpe forskel på 3'eren og 4'eren. Det er meget tydeligt, at den ældste kører 1080P, dog også HDR. Men 4'eren står bare knivhamrende skarpt i 4K, det er en fornøjelse at se på. Jeg glæder mig pænt meget til de nye spil i serien kommer.
--
#30
Dennyaaa
Bruger
14-04-2021 10:51

Rapporter til Admin
Jeg kan huske den første Xbox hvor HALO var titlen alle snakkede om ved launch... Det var konge tider.
--
#31
7430
Mega Nørd
14-04-2021 11:05

Rapporter til Admin
hvordan kan du være skuffet når det var lagt frem det første ville være halo?
--
jep jep
#32
Isaac R.
Elitebruger
14-04-2021 13:43

Rapporter til Admin
Selv det første spil jeg spillede ved launch i November, Ass. Creed Valhalla lignede lort ved launch, og specielt ved indstillingen(har glemt hvad det hedder) hvor man vælger visuals frem for performance. Tror det var 30fps eller mindre, og hold da fest det ser ikke godt ud. 60fps har jeg ingen klager over. Men hvordan kan man lancere et spil med så relativ dårlig simpel grafik som Valhalla og så kan det ikke engang køre med en acceptabel framerate på højeste grafik-settings? Det korte af det lange er at konsollen er lanceret langt tid før spillene er parat, det er der ikke noget forkert i, MEN jeg trænger virkeligt til at spille noget nyt og fedt. Cyberpunk kunne være spillet(har ikke spillet det endnu) men det var også skandaløst dårligt ved launch. Det er blevet meget bedre siden dog har jeg læst. Håber at vi får nogle fede titler med opkøbet af ZeniMax, feks et nyt og fedt Elder Scrolls ala Skyrim snart. Sådan et spil ville være alle pengene værd hvis det kun var skrevet og lavet til Xbox, lidt ligesom Spiderman til Ps4/5.
--

Opret svar til indlægget: Xbox Series X. Superskuffende p.t.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning