Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Sjov tråd når folk er døde? :O

Af Juniorbruger Cossie | 01-06-2021 15:26 | 2146 visninger | 68 svar, hop til seneste
Hvorfor i alverden kan hardwareonline beskrive denne tråd som en “sjov” tråd når nogle folk er døde af det??? Admins egne ord: “Så kom alle vaccinemodstanderne og ødelagde en sjov tråd. Hold nu jeres lort væk fra HOL. tråden: https://www.hardwareonline.dk[...] er målløs og spændt på at høre hvilket argument der har gjort denne tråd “sjov”?....
--
#1
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 15:28

Rapporter til Admin
Den her vil også blive slettet. Men er enig. Hvorfor er det tilladt at folk gør grin med andre og folk der lider af den virus. Blot fordi vi er nogen der ikke finder det morsomt, at andre dør, er ensbetydende med, at vi er vaccinemodstandere.
--
#2
Cossie
Juniorbruger
01-06-2021 15:31

Rapporter til Admin
#1 ja hvis “vaccinemodstanderne” ikke kom og ødelagde det hele så havde alt det “sjove” jo bare fortsat med at gøre grin med det og andre? Og så var hele tråden “iorden” og “sjov” ? selvom jeg kan nu ikke se det sjove i at folk dør..
--
Sidst redigeret 01-06-2021 15:32
#3
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 15:35

Rapporter til Admin
#2 Sådan er det herinde, de gør grin med alt og alle. Og går man imod mængden, så er man stemt udenfor. Man må jo tro, at hvis deres familie lå indlagt og på grænsen til det utænkelige, at de også fik sig en griner på.. De kunne jo i selvsamme stund joke rundt med at der vokser en 3 arm ud eller de pludselig fik 5g på mobilen, nu når deres elskede var ved at gå bort.
--
#4
anders1226
Monsterbruger
01-06-2021 15:40

Rapporter til Admin
Vis du ikke kan se det sjove tekst tråd starter lavede. så må man da sige du lever et halv kedeligt liv efter min mening :D men vi har vel alle en form for humor.
--
#5
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 15:43

Rapporter til Admin
#4 Hvis man skal gøre grin med, at andre dør og lider og frygter det værste, så mangler man da i sig selv respekt for andre og for sit eget liv. Vil du grine hvis nogen i din familie lå indlagt?
--
Sidst redigeret 01-06-2021 15:43
#6
TottiNo10
Megabruger
01-06-2021 15:49

Rapporter til Admin
#6 Så vil jeg stærkt råde dig fra at tage ind at se Stand Up. Der riskerer du, at der laves joke på selv de værste tragedier. Det hele er på en god og ordentlig måde, så man er ikke i tvivl om, at udsenderen af disse jokes, stadigvæk har respekt og forståelse for situationen. Men nogle gange er grin og smil en god måde at komme videre fra skrækkelige ting på, og det er ikke det samme, som at man håner eller viser disrespekt overfor døde mennesker og slemme ulykker. Hvis vi endelige skal være forarget, så vær det over de mange idioter, der igen og igen, skal sidde med deres kameraer til telefonen helt op i vinduet, når de passerer et stort trafikuheld - der kan vi snakke om fjolser af rang uden forståelse for andres ulykke. Som man siger: tragedie plus tid er lig med humor :)
--
Ryzen 5 [email protected]|B450-A PRO MAX|16GB [email protected]/CL16|GT710 PT :(|128GB NVMe|1TB Crucial MX500 SSD|Corsair TX550M|Arctic Freezer 34|
#7
anders1226
Monsterbruger
01-06-2021 15:50

Rapporter til Admin
#5 sådan som jeg læser trådstarter på det nævnte opslag. er simple. han gør grin med folk der sidder og hopper op og ned af anti vaxxing(altså Anti vaxxers) tror mere folk skla være glade for at vi medicinsk er så langt fremme at det ikke hed H1N1 om igen. og så med hvordan verden er sammenflettet nu iforhold til for 50år siden:D se ting fra den lyse side. vi man sidder og ser lort i alt. så er alt lort.
--
#8
MyrKnof
Supporter Aspirant
01-06-2021 15:53

Rapporter til Admin
Det er sjovt at se hvordan i lige kan få det vendt på hovedet.. I vil ikke vaccineres, men det er ååh så forfærdeligt at folk er syge? Pick one. I må være godt oppe på retard skalaen hvis I ikke kan se, at der var vaccine modstanderne der blev gjort grin med, og ikke syge folk. At folk TROR de og deres nærmeste eksplodere når de får en vaccine er sku da noget at lave grin med, for det er i sandhed latterligt. Men jeres følelser og mistro om vaccinen er åbenbart fakta. Så kan i sidde og spille ofre her i endnu ny tråd, mens i spreder mere af jeres lort ud i samfundet og forvolder mere skade på os alle. Godt fucking arbejde.
--
#9
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 15:53

Rapporter til Admin
#6 Jeg forstår udemærket godt på sort humor osv. Men jeg ser intet sjovt i det, nu er Op også opmærksom på, at admin synes det var sjovt, at andre har mistet deres familie. Jeg synes personligt ikke, man skal sidde og gøre grin med sådan situation. Vil i selv sidde og more jer til jeres elskedes begravelse? Næppe. Så hvorfor er det okay indtil man selv bliver ramt? #7 Han gjorde opmærksom på, at admin/ejer af siden her, synes det var en sjov tråd, indtil "anti vaccinere" kom til. Der var ingen anti noget derinde, blot nogle stykker, der ikke synes det er sjovt, at gøre grin med, at folk dør. Folk kan grine nok så meget, men tænk lige over hvis i selv blev ramt. Så vil i næppe sidde og klukke over 5g. #8 Alle skal have ret til deres holdninger. Jeg ser ikke Op som en anti vacciner. Jeg ser en der stiller spørgsmål til, om der kan være sideeffekter af at blive vaccineret.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 15:55
#10
Gill Bates
Elite Nørd
01-06-2021 15:53

Rapporter til Admin
Man skal da kunne grine af det meste. Men der er jo ingen der gør grin med at nogen er syge/døde.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 15:56
#11
Dragonheart
Guru
01-06-2021 15:54

Rapporter til Admin
Nu har jeg læst en stor del af den anden tråd igennem. Og må indrømme jeg har lidt svært ved at se hvem der giver udtryk for at der sjovt når folk dør? Kan være jeg har overset det :-) Topic lægger op til ironi. Derfor er tråden lagt op med et ironisk fokus. Mon ikke det blot er det Thomas henviser til? Synes godt nok det er endnu mere skræmmende når folk er 100% sikker på at en vaccine er årsag til enten en revnet pulsåre eller en hjerneblødning. Uden nogen som helt form for evidens andet end en personlig følelse Hvis jeg er sund og rask og som det eneste anderledes indtager en øl og derefter får en blodprop. Så kan det jo have noget med øllen at gøre. Det kan også være et rent tilfælde. Men at tage beslutninger på baggrund af sådanne metakognitioner er ikke særlig hensigtmæssigt. Lidt i modsætning itl denne tråd. Der starte med et alvorligt fokus men hurtigt blev fyldt med ironiske kommentarer. #9 "Men jeg ser intet sjovt i det, nu er Op også opmærksom på, at admin synes det var sjovt, at andre har mistet deres familie." Hvordan i alverden kan man konkludere at admin synes det er sjovt at andre har mistet deres familie på baggrund af årsagen til tråden blev lukket? Det er godt nok en af de større metakognitioner jeg har set længe. En bruger var 100% sikker på at en vaccine var årsag til nogle bestemte ting og skal derfor ikke have vaccinen. Det er mere eller mindre definitionen på anti-vaccine. Selvfølgelig har folk ret til at have en holdning. At ytre den på et internetforum er dog ikke en ret. Og er den holdning man har ikke i tråd med virkeligheden har det ofte konsekvenser de rikek altid er lige heldige.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 15:59
#12
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 15:58

Rapporter til Admin
#11 Den startede ironisk. Og gjorde grin med folk der har stillet spørgsmål til tingene. Det fortsatte så og så skulle man stemples ned hvis man gør det. For de andre har det "bare så sjovt". Ergo må folk der er anti vacciner også lave en tråd og gøre grin med jer på samme måde. Så skal den vel også lukkes ned når folk der er for vaccinen, kommer ind og ødelægger deres sjove øjeblik?
--
#13
TrappaZ
Gæst
01-06-2021 15:59

Rapporter til Admin
Thomas har altid været "bange" for at forumet bliver brugt til emner som Corona kritik, udlændinge osv. Om det den klassiske venstreorienterede måde at deale med andre holdninger eller fordi arbejdet bliver for stort, skal jeg ikke kunne sige.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#14
Sejr93
Ultrabruger
01-06-2021 16:02

Rapporter til Admin
Humor er ikke noget i kan definere, det er noget som opstår imellem mennesker. Google Jimmy Carr, han har lavet en hel karriere på jokes om ting som potentielt kan støde nogle mennesker. Her i blandt terror og jøde udryddelsen. Mennesket har altid brugt humor til ting, som reelt er grusomme. Hvis i ikke kan se humoren og er blevet stødt, så kan i da blot undlade at læse det. Det jeg læste omhandlede udelukkende jokes, om disse håbløse og direkte latterlige påstande, som florere på nettet omkring vacciner. Fx de mennesker som bruger mønter til at bevise de er blevet magnetiske. De glemmer blot at en mønt ikke er magnetisk. Der var tydeligt minded på anti vaxxers, ikke på corona relaterede dødsfald. Om ikke andet, så vil jeg da påstå, at latterliggørelse af anti vaxxers er med til at støtte kampen mod corona og derfor positivt for de mennesker, der desværre har mistet nogle til sygdommen.
--
#15
Dragonheart
Guru
01-06-2021 16:03

Rapporter til Admin
#12 Jeg tror du danner dig indtryk ud fra tanker og følelser og ikke fra virkelighed. Det er ikke ret heldigt. Jeg ka ikke udtale om hvad folk skal gøre eller hvilke admins der skal lukke hvad ned. Men fordi nogle gør noget - betyder det jo ikke at andre skal gøre det samme. Man kan jo være lidt mere voksen og sige. .. pyt... Men nu aner jeg jo ikke om folk er 11 år eller 30. Og om de er lavt eller højtuddannede, mænd kvinder mm. #14 Ja humor har jo også og er stadig en måde at forholde sig til ting på der kan være svære. Enten ved at "deflate" de svære ting eller latterliggøre dem. Der er også en del kulturelt inde over det. I nogle lange har man det meget stramt med at lave humor omkring de ting som fx Jimmy Carr gør. Jeg oplever ofte at folk på HOL lægger ting i udsagn der ikke er der. Men sådan er dte sikekr også mange andre steder.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 16:07
#16
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 16:05

Rapporter til Admin
#14 Det latterlige er, når folk ikke tillader andre, at have de meninger og teorier de nu end har. Hvis du ikke kan se dette, så kan du jo lade være med at læse med. Du vil dermed presse nogle ud til at blive tvangs vaccineret, der kan gå imod deres mentale helbred? Det kan godt ske, at alt tyder på, en vaccine der kun hjælper. Men stillede man aldrig kritiske spørgsmål, så vil vi aldrig have opfanget så mange fejl der er begået. Ligesom med minkene osv. Hvis der var lavet en tråd om, folk der gjorde grin med dem der var blevet vaccineret, så vil man næppe se så let på det. At sidde og tillade sådan ting her og tilmed som admin/ejer, sige det er sjovt at gøre grin med andre, det er da et forfærdeligt signal at give. #15 Det er da ikke voksent at bakke væk fra en diskussion og give udtryk for sine meninger, især når der bliver gjort grin med folk og når man ikke finder det morsomt, så skal man bare "kigge væk, gå nu bare væk". Så kan jeg lave et indlæg om jeres pc snak og indkøb osv. Og finder du det ikke morsomt, tja, så kan du bare kigge væk og være voksen et andet sted.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 16:06
#17
Dragonheart
Guru
01-06-2021 16:14

Rapporter til Admin
#16 Hvorfor er det latterligt?. Og hvem har ikke tilladt nogle at have meninger og teorier? Hvor står det srkevet at du har re ttil at have menininger herinde? Selvfølgelig må man stille kritiske spørgsmål. Men Det er jo ikke det fx anti-vaxxers gør. Det kan godt være voksent at bakke væk fra en diskussion og give udtryk for sine meninger. Hvis de man diskuterer med begynder at skændes - og ikke diskutere. Hvis man ikek synes noget er sjovt må man jo lade være med at deltage i diskussionen. det er har ikke noget me dat være voksen at gøre tænker jeg. ja det står dig frit for at lave sådan en tråd om indkøb :-)
--
#18
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 16:16

Rapporter til Admin
#17 Men hvorfor skal det gøres grin med? Og hvem er lige anti vaccinere herinde, som Thomas åbenbart påstod ødelagde tråden? Så vi må gerne stille kritiske spørgsmål, men så bliver tråden låst, fordi folk sad og gjorde grin med andre. Hvad der er voksent er vist ret forskelligt. Jeg vil ikke mene, at bakke væk og lade folk gøre grin med andre, er ret modent eller voksent.
--
#19
TheOx
Ny på siden
01-06-2021 16:22

Rapporter til Admin
Da jeg er trådstarter på linket, som #0 henviser til, kommer jeg lige med en kommentar. For det første synes jeg, at det er vildt hvor meget man kan fordreje et opslag til at lyde som om, at man synes det er sjovt når folk dør. For det andet så var det altså et opslag, hvor jeg ville høre hvor mange der havde oplevet bivirkninger ved brug af vaccinen. Min kommentar til 3. arm mm. er altså ironisk ment til dem, som påstår at vaccinen indeholder microschip og alt muligt andet pis. Synes virkelig, at anti-vaxxers skal lære at slappe lidt af. De overdriver altid tingene og klage over ting, som ikke er sket. Ingen synes, at det er sjovt når et menneske dør. #0 Der er altså forskel på at gøre grin med folk som mener, at vaccinen indeholder en microchip og at gøre grin med døde mennesker. Virkelig mærkeligt, at der bliver lavet et helt nyt opslag om dette for at køre på admin.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 16:24
#20
Dragonheart
Guru
01-06-2021 16:28

Rapporter til Admin
#18 Hvad er det der bliver gjort grin med? Jeg ved ikke hvem der er antivaxxer herinde. Hvis du vil vide i detaljer hvad du må og ikek må herinde skal du læse retningslinjerne og i tvivl tage kontakt til admin. Tjaah Det er det nok. Nogle baserer det at være voksen og moden på hvad samfundet som konsensus mener. Og nogle danner deres hel tegne personlige opfattelser baseret på følelser og tanker. Sandsynligvis et resultat af den socialisering de har været udsat for gennem livet. #19 I fagsprog (psykologi) kaldes det ofte metakognitioner når folk fordrejer sådanne ting. Og ja.. det er smadder uheldigt.
--
#21
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 16:29

Rapporter til Admin
#19 Der er jo ingen herinde, der har sagt noget om en 3 arm eller andet. Hvorfor overhovedet gøre grin med folk? Der var da ingen anti vaccinere derinde i den tråd. Og pointen er, der blev gjort grin med folk, fordi nogen så begyndte at snakke om deres meninger, så blev tråden låst. Men det var helt fint at gøre grin med andre, indtil nogen begyndte at stille kritik til det. Det burde jo ikke være problemet, det er mere, at folk synes det er sjovt at pege fingre ad andre og grine. #20 Jamen det er jo åbenlyst. Du må gerne gøre grin med folk der måske har nogle underlige holdninger. Så snart andre siger dette imod, så bliver en tråd låst.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 16:30
#22
Gill Bates
Elite Nørd
01-06-2021 16:34

Rapporter til Admin
Kan nogen pege på en "anti-vaxer" kommentar i den tråd.. eller kommentar hvor der bliver gjort grin med folk/sygdom/død?
--
Sidst redigeret 01-06-2021 16:36
#23
Dragonheart
Guru
01-06-2021 16:36

Rapporter til Admin
#21 Uden at dykke ned i noget specifikt. Så ja. Selvfølgelig må du gøre grin med folk (hvis det overholder retningslinjer for hol). Men hvis det er sige dette imod - med rod i en tendens der er skadelig (antivaxxers dvs de der er overbevist om at en vaccine er skyld i noget uden evidens). Altså prøve at begrænse andres udtalelser er imod retningslinjerne - eller admins holdning til det så ja. Så er det sådan det er. Hol er et forum med retningslinjer man indvilliger i at følge når man deltager i det indhold der skabes. Om retningslinjerne tillader ovenstående aner jeg ikke. Det er meeget lang tid siden jeg har læst dem sidst. #22 I tråden ser de ri #44 ud til at være et ret anti-vaxxer udtalelse
--
Sidst redigeret 01-06-2021 16:38
#24
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 16:38

Rapporter til Admin
#23 Men der er netop ingen der ødelagde noget derinde. Der er ingen derinde der er bevist vaccinemodstandere. Og ligemeget hvad holdning man har, burde det da ikke være tilladt, at hænge dem ud og gøre grin med dem. Og det skal også være folks ret til, at udtale sig om hvad de tænker. Et forum er da netop til for, at dele sine meninger, om de er i den ene retning eller den anden. Der er da ingen, der har en mening om, at vaccinen er dårlig, der ødelagde noget som helst. Det da derimod dem, der sidder og gør grin med dem.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 16:40
#25
Dragonheart
Guru
01-06-2021 16:47

Rapporter til Admin
#24 Hvordna kan du vide der ingen anti-vaxxerer er? Nogle af udtalelserne er ret tydelige anti-vaxx. Det kan jo være andre mener at det burde være tilladt. Desuden er hvad der "burde være" egentligt irrelevant. Det der er relevant er hvordan tingene er.. og ikke hvordan de burde være. Det er fx et godt tegn på modenhed. At fokusere på hvad der er og sker og ikek på hvordan ting bør være. Folks ret til at udtale sig o havd de tænker er beskyttet af grundloven. Ytringsfrihed beskytter dig fra at staten begrænser din mulighed her. Men HOL er ikke Danmark. Hol er et privat foretagende hvor de der ejer det må gøre lige hvad de har lys til (inden for lovens rammer). Ytringsfrihed er et af de mest misforstående elementer. Du har ret til den holdning du giver udtryk for også selvom den måske ikke er faktuelo korrekt elle ri tråd med virkeligheden. Men du har ikke nødvendigvis ret til at udtrykke den herinde. Og nu er det også et hardware forum.
--
#26
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 16:51

Rapporter til Admin
#25 Blot fordi det ligner, betyder det ikke de er. Og hvad ødelagde de præcis, hvis de var? Intet, udover de gav deres meninger til kende. Så er dette jo ikke et forum, hvis folk med modsatte meninger ikke må give sig til kende. Hvordan ting bør være, kan da klart være tegn på modenhed. Hvis man låser en tråd og skriger op om, at anti vaccinere ødelagde den, uden tegn på det, og samtidig det er et forum, så er der da noget galt og klart oppe til diskussion. Folk gjorde grin med nogle andres holdninger, hvilket i sig selv er ret barnligt. Man kan jo diskutere emner uden at skal hænge andre ud , for at have en anden mening end sin egen. Hvis man vælger at tillade at gøre grin med andre og det sekund nogen siger fra, låser den, så er den da helt gal. "Nu er dette også et hardware forum". Du kan finde utallige af tråde, der ikke omhandler dette...
--
Sidst redigeret 01-06-2021 16:52
#27
Treekodar
Elitebruger
01-06-2021 16:53

Rapporter til Admin
Jeg kan sidde og grine over hvor absurde de er i USA, med deres anti-vaxx lunatics, men så finder man selvsamme type mennesker i Danmark. Øv.
--
THE GAME
#28
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 17:00

Rapporter til Admin
#27 Og hvor ser du så dem henne?
--
#29
Thomas
BOFH
01-06-2021 17:08

Rapporter til Admin
#0>>Hvad er det du ikke forstår? Forstår du ikke humor eller er det for hårdt at se at der er nogen der har andre holdninger end en selv og så skal det bare ødelægges? Det er folk som dig der er grund til at vi ikke kan have tråde om vacciner, konspirations teorier, trump og ligende da det ender i tilsvininger og personlige teorier, suppleret med links til diverse youtube videoer der påstår alt mellem himmel og jord. Tråden blev dog ikke lukket på baggrund af en enkelt kommentar men fordi tråden blev drejet væk fra den sjove til at faktisk omhandle vaccinen og så ved jeg bare af erfaring at det går helt galt inden for ret få indlæg. #1>>Den tråd jorde jo ikke grin med at rigtigt mange er døde af Corona og nogle få er døde af vaccinerne. Den gjorde grin med debatter om den slags og der er stor forskel mellem de ting. #2>>Fokus i den tråd var jo slet ikke at der er nogle få der er døde af vaccinen. Den gør grin med nogle teorier man kan læse om hvis man går de rette (nok nærmere forkerte) steder hen på nettet #3>>Igen der var jo ingen der refererede til specifikke ting og slet ikke til døde folk. #13>>Ja jeg er jo betalt af staten og New world order til at holde styr på fårene. Nej det er meget mere simpelt, jeg har set alt for meget af den slags diskussioner på facebook, nationen (da den stadig var åben) mv til at vide at den slags altid ender med at folk sviner hinanden til og det giver kun dårlig stemning. Derfor har jeg simpelthen besluttet at jeg ikke gider se den slags på HOL og lukker trådene. #14>>Du har ret i at en tråd der gjorde grin med folk der var vaccineret ville blive slettet og jeg ville nok også uddele et ban til personen. Den tråd vi taler om gør grin med, efter min mening latterlige, teorier. Det du taler om er at gøre grin med folk. #22>>Jeg vil ikke mene at der var nogle deciderede antivaxxer indlæg. Men modstanderne var tydeligvis begyndt at komme til og så var det bare ikke sjovt mere. Derfor blev tråden låst.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#30
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 17:11

Rapporter til Admin
#29 Der skete da intet inde i den tråd. Et forum er vel til, for at kunne dele sine meninger og holdninger. Der kom et par stykker ind og gav udtryk for, at de var bekymret for vaccinen og havde haft et par meget uheldige tilfælde. Så skulle du vel låse alle tråde, hvor folk med forskellige meninger kommer til. Jeg kunne forstå det skete, hvis nogen overtrådte noget. Der var da intet sjovt i, at folk hoppede med på, at gøre grin af folk der er anti vaccinering. Folk skal vel have lov til den mening?
--
#31
Dragonheart
Guru
01-06-2021 17:14

Rapporter til Admin
#26 Det har jeg skam heller ikke sagt. Men nu spurgte du indtil det og jeg svarede :-) Aner ikke hvad de ødelagde. Det må du hører den admin der lukkede tråden om. Selvfølgelig kan det være et forum selvom nogle meninger ikke er velsete og måske får en tråd låst. Igen der er nogle retningslinjer du indvilliger i at følge når du skaber indhold på HOL. Det er ikke barnligt at gøre grin med andres holdninger - ikke efter videnskabelig koncensus i hvert fald. Tværtimod er den form for humor, ironi og til dels sarkasme noget mange børn slet ikke er udviklede nok til at forstå. Det er en voksenting der først efter de første 5-6 leveår rolige og stille udvikles. At gøre grin med andre personer ville jeg mene godt kunne være barnligt. Personangreb er som udgangspunkt ikke noget der hører sig til for voksne tænker jeg - så skændes man og diskuterer ikke. Det kan jo være andre ikke mener "den er helt gal" når sådan noget sker. Herinde gælder forum-retningslinjerne. Folks personlige holdning til ret og uret er uvæsentlig. Kan ma ikek forlige sig med dette kan man jo vælge at gå andetsteds :-) #28 Fx i #44 i den omtalte tråd. Noget af det der står i den tråd er anti-vaxx udtalelse. (vær obs på jeg ikke udtaler mig om personen, dennes oplevelser etc - men om udtalelsen)
--
#32
Treekodar
Elitebruger
01-06-2021 17:14

Rapporter til Admin
#28 Facebook for det meste
--
THE GAME
#33
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 17:16

Rapporter til Admin
#31 Det er netop barnligt, at gøre grin med andre folks holdninger. Så sidder man jo direkte og nedgøre en anden for at have den holdning man nu har. Personen der skrev den #44 kommentar, gjorde intet udover at lufte sin egen mening og at personen, af personlige grunde, er imod en vaccine. Der er forskel på en kommentar som denne og at direkte sidde og sige "i skal alle have den mening, den vaccine vil ødelægge jer!". #32 Jeg går ind for, at folk må mene hvad de vil. Når det kommer til, at de prøver at overtale andre og pådutte deres holdninger på alle andre, så kan der være problemer. Ellers synes jeg folk skal have lov til at mene hvad de vil, uden at andre gør grin med det.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 17:17
#34
Thomas
BOFH
01-06-2021 17:26

Rapporter til Admin
#30>>Prøv og læs igen. Jeg gider ikke den dårlige stemning den slags tråde bringer med sig. Min side mine regler.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#35
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 17:32

Rapporter til Admin
#34 Det er da dårlig stemning, at gøre grin med andre ligemeget hvad. Men så tillader du, at folk gør grin med andre og deres meninger, men så snart de dukker op for at forsvare dem selv eller sige deres meninger, så er det ikke tilladt. Det da ret dårlig stemning til at begynde med, at sidde og nedgøre andre.
--
#36
Klatretoesen
Super Supporter
01-06-2021 17:36

Rapporter til Admin
#35 Humor skal heldigvis ikke dikteres af, i dette tilfælde, modstandere af vaccine der gerne så at alle "åbnede øjnene" ;-) Det griner vi andre af. Heldigvis. Hvor havde det været kedeligt uden humor, standup og satire. Og kan de ikke omvende pøblen til anti-vaxxere, ja så må næste skridt være at dræbe humoren. Så bliver det blot endnu sjovere.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 17:39
#37
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 17:39

Rapporter til Admin
#36 Man skal jo ikke forveksle humor med at nedgøre andre for at have en mening. Der skete intet i den tråd derinde, mens andre tråde går langt ud over stregen uden der sker noget. Især at sidde og kommentere med "jer vaccinemodstandere og jeres lort skal holde jer væk". Der var da intet af det. Der var en kommentar, hvor vedkommende har oplevet en tragedie. Man må jo sjovt nok heller ikke få slettet sin profil eller andet, da det tæller oveni hvor mange brugere man kan sælge til evt. reklamer.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 17:40
#38
Klatretoesen
Super Supporter
01-06-2021 17:42

Rapporter til Admin
#37 Spørger man dem der reelt er ramt, om alt humor skal dræbes - så vil de fleste sige nej. Da jeg lå med kræft og gik i grupper havde vi den sygeste humor. Og opfordrede kun omgangskredsen til at være åbne og spille med - det sidste der var brug for, var folk der sad lamslåede og prøvede at komme med de gyldne ord så alt blev godt. Så igen. Humor. Der er ingen der nedgør folk. De tager debatten, og sætter andre ord på. Kæmpe forskel.
--
#39
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 17:45

Rapporter til Admin
#38 Så hvis du går hen og spørger en, der har mistet sin elskede, fordi vedkommende har mistet personen lige efter en vaccinering, så mener du stadigvæk det er humor, at gøre grin med dem, ved at fortælle dem hvor tåbelige deres meninger er, når vedkommende fortæller de er blevet anti vaccinering? Jeg tror da næppe dem, der får panikanfald og angst anfald, eller dem der ikke tør stole på noget, mener det er sjovt at få deres meninger gjort til grin. Tror nu heller ikke du kan udtale dig for alle dem det evt. kan gå udover.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 17:46
#40
Thomas
BOFH
01-06-2021 17:51

Rapporter til Admin
#35>>Der er jo ikke gjort grin med nogle der er døde.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#41
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 17:54

Rapporter til Admin
#40 Men der gøres jo grin med folk der har meninger om vaccinen og hvorfor de ikke kan stå inde for den eller brugen af den / bange for hvad udfaldet måske er. Folk lever jo også af natur medicin, fordi de ikke vælger at stole på piller eller andet fabrikeret medicin. Og der skete jo intet i den tråd derinde. I hvert fald i forhold til andre tråde. Jeg skulle på psykofarmatisk medicin og valgte at sige nej til næsten alt, fordi jeg ved hvor meget det kunne påvirke mig og min krop. #42 Jeg er med på hvad humor er. Men jeg ser ingen grund til, at humor er noget, hvor man gør grin med andre eller deres situationer, hvis de er tragiske eller angst belagte.. Der er en forskel på hvad emnet er. Jeg fandt en post, ikke herinde, hvor de gjorde grin med 9/11. Det finder jeg ikke morsomt, da det var skyld i folks død og ødelæggelse. Da de så bad mig enten om at grine ad det eller skride, så spurgte jeg dem, hvis de sad i samme situation og havde mistet en elskede i den situation, om de så ville grine. Så hørte jeg aldrig fra dem igen. Jeg er fin med, at folk morer sig, især i den her tid. Men man burde da ikke på bekostning af andre
--
Sidst redigeret 01-06-2021 17:57
#42
Gill Bates
Elite Nørd
01-06-2021 17:54

Rapporter til Admin
#39 må jeg spørge om noget.. Hvornår har du sidst grinet ad noget? Sig en komiker eller to der får dig til at grine. Eller en film eller en youtube video. Bare nysgerrig. Humor er mega vigtigt. Ikke "at gøre grin med folk" som du kalder det, men humor. Tage alvoren lidt ud af tingene så alt ikke dør i dyb alvor, krise og depression. Jeg er selv vild med folk som Bill Burr og Norm Macdonald. Hvad er det næste: "luk værtshusene. vi er i en alvorlig situation" Folk har brug for release. Måske har du ikke (eller det tror du ikke)
--
Sidst redigeret 01-06-2021 17:58
#43
Thomas
BOFH
01-06-2021 17:55

Rapporter til Admin
#40>>Det er så din mening. Jeg deler den ikke og finder ingen pointe i at diskutere det yderligere.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#44
Klatretoesen
Super Supporter
01-06-2021 17:58

Rapporter til Admin
#39 'De' får nogle virkelig lange dage, hvis de vil diktere hvilke strategier andre må bruge i deres liv - og hvilken humor de må have. Folk reagerer forskelligt. Selv familie til afdøde kan have brug for noget galgehumor - især når intet andet giver mening. Hvis de ikke kan se, at et komisk indslag på en hardwareside intet har med dem selv at gøre, så er der lang vej. Vi snakker forsvindende få der reelt er ramt, så det vi primært hører om, er folk der trækker offerkortet på andres vegne.
--
#45
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 17:58

Rapporter til Admin
#43 Fair nok, i det mindste fik jeg lov til at dele min mening. #44 Og du trækker også på et kort, veldvidende om, at blot fordi du har haft et tilfælde i dit liv, at det så også gælder for alle andre. Jeg tror næppe nogen vil finde den tråd sjov, hvis man havde en elskede, der døde lige efter en vaccine og dermed har skiftet mening om denne, for så at læse på et forum, folk der griner ad en og ens holdninger.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 17:59
#46
Gill Bates
Elite Nørd
01-06-2021 18:01

Rapporter til Admin
#45 vidste du at handicappede f.eks er nogle af de bedste til at gøre grin med dem selv og andre handicappede? De elsker den humor. Det gør livet lettere
--
#47
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 18:02

Rapporter til Admin
#46 Det vidste jeg ikke nej. For jeg kender dem ikke eller noget om dem.
--
#48
Klatretoesen
Super Supporter
01-06-2021 18:02

Rapporter til Admin
#45 der er *intet*, der gælder alle i denne verden ;-) Det er folk simpelthen for forskellige til.
--
#49
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 18:06

Rapporter til Admin
#48 Lige præcis. Og nu kom jeg på det eksempel, da jeg læste #44 i den anden tråd. Er helt med på, at ikke alt er sagt i alvor og ikke altid for at gøre grin med andre, men synes nu ikke med sådan tråde, at det burde være tilfældet. Det er trods alt en alvorlig sygdom jeg selv har og er bange for, netop pga. min familie. Men det er da, for en gang skyld, rart at man kan debattere, til trods for forskellige meninger.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 18:07
#50
Gill Bates
Elite Nørd
01-06-2021 18:10

Rapporter til Admin
#45 hvor er der blevet gjort grin med nogens elskede? Det kan du ikke pege på for det er ikke sket. Så stop nu med at gentage det igen og igen. Det er fair nok du ikke synes der skal grines ad alvorlige ting. Men lad andre gøre det hvis de vil eller har brug for det. Luk ørerne, kig den anden vej
--
Sidst redigeret 01-06-2021 18:12
#51
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 18:13

Rapporter til Admin
#50 Jeg skrev det som eksempel. Ligemeget hvad, så gøres der jo grin med folk der har en anden holdning, end at blive vaccineret. Tror da ikke #44 i den tråd synes det ret sjovt. Og det jeg taler for, er at man ikke burde sidde og gøre grin med andre på den måde som helhed.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 18:13
#52
Michael K
Nørd Aspirant
01-06-2021 18:13

Rapporter til Admin
#46 så må du helt sikkert kende Ricki Berwick? Han er da ærketypen på selv ironi, og han laver nogle skide gode uploads ??. Jeg er i hvert fald vild med ham!
--
#53
Gill Bates
Elite Nørd
01-06-2021 18:14

Rapporter til Admin
#52 nåhja det er ham med hænderne og armene og benene? :)
--
#54
Treekodar
Elitebruger
01-06-2021 18:16

Rapporter til Admin
#39 "fordi vedkommende har mistet personen lige efter en vaccinering" Hvem?
--
THE GAME
#55
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 18:18

Rapporter til Admin
#54 Jeg omtalte ingen specifikt, men det er jo kendt, at det er sket.
--
#56
Gill Bates
Elite Nørd
01-06-2021 18:22

Rapporter til Admin
Lad os alle grine mere. Det er kuren mod tyranniet. https://www.youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 01-06-2021 18:26
#57
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 18:26

Rapporter til Admin
#56 Det er tyranni.
--
#58
Jesper
Gæst
01-06-2021 18:39

Rapporter til Admin
Det mest utrolige er faktisk denne tråd. For det er ret utroligt at nogle folk ikke fatter Thomas kan lukke lige præcis den/de tråde han har lyst til, med fuld ret. ""Jammen retten til at ha en anden mening???"" Den har man skam, men ikke retten til at udtrykke den på et privat site (HOL) hvor ejeren ikke vil ha det. Og man opretter aldrig en ny tråd om rimeligheden/begrundelsen etc ved en lukket tråd. Vil man drøfte den slags, gør man det via PM med personen der lukkede tråden. Hermed opfordres denne tråd til at blive lukket.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#59
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 18:43

Rapporter til Admin
#58 Så må man også erkende, at man har en hjemmeside, hvor man tillader at gøre grin med andre.
--
#60
Jinxx-KBH
Elitebruger
01-06-2021 18:50

Rapporter til Admin
Jeg sprang lige de sidste ~20 posts over, så har ikke læst det sidste. #Dragonheart - Så fordi jeg har haft et dødsfald tæt på mig kort tid efter en kernesund person er blevet vaccineret, at jeg deler denne oplevelse og siger at JEG derfor ikke vil vælge vaccinen, gør mig til en såkaldt Antivaxxer? - Jamen så er jeg åbenbart Antivaxxer(?) Med den mentalitet, er alle mennesker anti-alt, da alle mennesker har en eller anden idé om at der er ting de ikke vil gøre, ud fra hvad andre har oplevet? "Selvfølgelig har folk ret til at have en holdning. At ytre den på et internetforum er dog ikke en ret. Og er den holdning man har ikke i tråd med virkeligheden har det ofte konsekvenser de rikek altid er lige heldige." Så at ytre min mening er ikke en ret..... men det er din? "Uden nogen som helt form for evidens andet end en personlig følelse" Og den holdning jeg har er ikke i tråd med virkeligheden? Hvor er din evidens på dette? Man kan jo netop sige at både AstraZeneca- og J&J Vaccinen blev taget af markedet af en grund. Når dette er gjort, KUNNE det så tænkes at f.eks. Pfizer'en også kunne gå ind og rode i kroppen? Hvis du blindt følger "alt" hvad regeringen fortæller dig kan det godt være at du stempler mig som Antivaxxer, men så kan jeg passende stemple dig som får? #Resten Og jeg tog ikke opslagene som om at der blev gjort grin med min onkel efter at han er død, så mig støder det ikke, og kan ikke se hvorfor folk føler sig stødt. Personligt er jeg stor tilhænger af humor, medmindre folk skriver noget direkte til mig omkring min onkel.
--
#61
Gill Bates
Elite Nørd
01-06-2021 18:50

Rapporter til Admin
#59 du nærmer dig troll status. Der er ikke gjort grin med andre
--
Sidst redigeret 01-06-2021 18:51
#62
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 18:52

Rapporter til Admin
#61 Og det er du ekspert på? Jeg troller ikke, blot fordi du ikke kan se meningen, så kan jeg skære den ud : Man tillader at gøre grin med folk, så burde alle tråde være tilladt med netop samme grund. Blot fordi jeg synes at folk har tilladelse til deres holdninger og man ikke burde gøre grin med det, betyder det ikke jeg er en troll. Ser ingen grund til at more sig på bekostning af, andre der lider eller har det slemt. Der er gjort grin med anti vacciner.. Folk med meninger om, at der sker noget eller ikke vil have vaccinen, så jo det er der.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 18:52
#63
Treekodar
Elitebruger
01-06-2021 19:01

Rapporter til Admin
Måske HOL skulle introducere en shadowban funktion? Så kan de fortsætte deres klynkeri, uden vi behøver at se på det.
--
THE GAME
#64
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 19:05

Rapporter til Admin
#63 Måske Hol burde indføre, at det ikke er tilladt, at gøre grin med andre, fordi de har en anden mening. Og at den smålighed der bliver ført, ikke er tilladt på et forum, hvor man burde kunne dele meninger uden at blive gjort grin med.
--
#65
Kasper Køhlert
Ny på siden
01-06-2021 19:14

Rapporter til Admin
Forsigtighedsprincip Konspirationsteorier Informationssikkerhed Nu skal jeg lige forstå.
--
#66
Dragonheart
Guru
01-06-2021 19:28

Rapporter til Admin
#33 "Det er netop barnligt, at gøre grin med andre folks holdninger. Så sidder man jo direkte og nedgøre en anden for at have den holdning man nu har." Nej. At gøre grin med en holdninger er ikke det samme som at gøre grin med personen. Det er netop det man som voksen lærer. At adskille ideer, holdninger og teorier fra individet. Men hvis du oprigtig mener det - så kan jeg godt forstå du føler dig stødt. Tror bare det er vigtigt du husker på ikke at give andre hverken skyld eller ansvar heri. At være anti-vaxxer betyder vel at man er imod vaccinering af irrationelle og ikke faktuelle årsager. Om man prøver at omvende andre tænker jeg er irrelevant. Men altså hvis det er det du forbinder med antivaxxer så er det vel det. #60 Umiddelbart ja - det tænker jeg. Medmindre du selvfølgelig ikke er det. Jeg skriver hvad jeg tænker og tror. Jeg stempler dig ikke som anti-vaxxer. Jeg kender dig jo ikke. Men udtalelsen var anti-vaxx. "Med den mentalitet, er alle mennesker anti-alt, da alle mennesker har en eller anden idé om at der er ting de ikke vil gøre, ud fra hvad andre har oplevet?" -> Den konklusion må stå for din egen regning. Den måde at rationalisere på kan jeg ikke stå inde for og har desuden ej heller givet udtryk for. Men generelt bør folk nok ikke lade deres adfærd styre ret meget af andres erfaringer (aka "lemminge mentalitet". Men af virkeligheden, faktuelle forhold, evidensbaseret forskning og så måske føleler når det handler om visse dele af interpersonelle forhold :-) "Så at ytre min mening er ikke en ret..... men det er din?" Ja(her på hol). Hvis min ytring overholder forummets retningslinjer og admins vurdering og din ikke gør. Ligesom du heller har ret til at tage billeder mens du er hjemme hos folk uden at spørge om lov. Det gælder forskellig lovgivning i private forhold som fx HOL og i hjemmet mod at stå nede foran Christiansborg. Min evidens er din manglende evidens. Du kommer med et ytring der bunder i en følelse, tanke eller fornemmelse. Her er jeg ikke i stand til et vise evidens. Det er jo din overbevisning. Ikke min. Jeg stempler ikke folk. Det er jeg for godt socialiseret til. Jeg ved ikke helt hvor det med blindt at følge hvad regeringen siger kommer ind i billedet. Som udgangspunkt er der ikke noget i verden jeg følger blindt. Men der er meget jeg følger på oplyst grundlag. men altså du skal være velkommen til at kalde mig et får. De er sku så søde og bløde :-D #64 Jeg synes ikke man bør ikke kunne dele meninger på hol uden at blive gjort til grin. Der er der faktisk ikke nogle steder man bør kunne synes jeg. Det må man acceptere i et land som DK hvor humor, ironi og sarkasme er så rodfæstet. Jeg tænker at du skriver din personlige holdning til det selvom du ikke indikerer det? Og lige som en ekstra ekstra gentagelse. Der gøres grin med ideer, udtalelser og overbevisninger (så vidt jeg kan se). Ikke folk. Forskellen er enorm.
--
#67
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 19:36

Rapporter til Admin
#66 Ens meninger og holdninger er jo netop en del af den man er og den man tilkendegiver sig som. Man kan se på stoffer, folk tager for at blive høje/skæve osv. Noget af det direkte ætser ens hud væk, andet giver folk hallucinationer og meget andet. Med alt det korrupte der sker i verdenen, er det jo ikke utænkeligt, at nogle folk er imod en vaccine. Jeg har intet personligt på dette emne. Jeg er ej heller ikke ude på, at trolle rundt. Jeg har dog en stærk holdning til visse ting. Og at grine ad andres måske ulykkelige tilstedeværelse er ikke noget jeg kan stå inden for. Jeg skal selv have vaccinen og familien får også. Men jeg er blevet en mere objektiv person, hvor jeg tillader alle at komme med deres holdninger og retten til at have dem, medmindre de begynder at gå over i det mere negative aspekt og prøver at pådutte deres meninger på andre eller andet i den stil. Og som #0 mener tilsyneladende, så forstår jeg nu heller ikke, at den skulle lukkes. Der skete stort set intet derinde fra "anti vaccinere". Der kom et par kommentarer med deres egne begrundelser. Og ja, jeg ser det som at gøre grin med andre og det vil jeg ikke rigtig kunne forstå, ikke på den måde. Jeg er ikke selv stødt af noget, jeg kender ikke folk her og kan derfor ikke stødes af det. Jeg synes dog ikke, man skal oprette en tråd for blot at gøre grin med andre.
--
Sidst redigeret 01-06-2021 19:39
#68
JTP
Junior Supporter
01-06-2021 19:42

Rapporter til Admin
Men som skrevet til Klatretoesen, så er det faktisk rart at se og kunne deltage i en debat, uden den kører langt ud eller andet.
--

Opret svar til indlægget: Sjov tråd når folk er døde? :O

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login

Denne tråd er låst, og du kan derfor ikke oprette svar i den.

Begrundelse

Så er alt vist diskuteret til ende. Denne tråd låses derfor.

Låst af Thomas | 01-06-2021 19:54

NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE