Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Det er f*cking varmt

Af Monsterbruger Ricogamer | 15-07-2021 15:07 | 3476 visninger | 55 svar, hop til seneste
Så ehmm... Det er f*cking varmt. Og jeg smelter. Og jeg kan ikke klare varmen. Jeg har intet imod varme om dagen. Det er dejligt at man kan tage ud og nyde solen. Men dér hvor min grænse går, det er om aftenen. Jeg kan simpelthen ikke sove når det er varmt. Jeg er virkelig nødt til at få skaffet mig noget, som kan nedkøle mig under sommeren. De fleste af jer ved hvor varmt det var igår nat. 23 grader med fugt. Jeg ved så bare ikke hvad jeg skal investere i. Almindelige AC koster fra mellem 2000-3000 kr og det er nok det bedste, som man kan købe for at blive nedkølet. Det er så en masse penge at smide efter (jeg er studerende på SU) Det jeg så har overvejet er en almindelig tårnventilator. Jeg ved, at det ikke er en AC, men hvordan kan der sælges så mange af dem? Køler de virkelig rummet ned til en temperatur, som er nemmere at håndtere? Vil da gerne gå efter en tårnventilator, hvis den kan gøre det nemmere at sove om aftenen. Hvad er jeres erfaringer med sådan noget? Hvis i evt. har et andet forslag, som ikke skal løbe mere end de 500kr. Almindelige runde blæsere er jeg ikke interesseret i. Help me out my beautiful fellow human beings
--
#1
SUPERBOY
Ultra Nørd
15-07-2021 15:12

Rapporter til Admin
En ventilator, om den så er "rund" eller et tårn køler ikke noget, den blæser bare luften rundt og ja det "føles" koldere. Du skal have AC der kan omdanne varm luft til kold og dumpe den varme luft "udenfor". Tror ikke du finder en brugbar løsning til 500kr, hvis du allerede har prrøvet en "rund" ventilator.
--
Tag altid BACKUP!!
#2
supporteriron
Ny på siden
15-07-2021 15:13

Rapporter til Admin
Jeg klare mig fint med en alm. bord ventilator, vinduer åben, lyse gardiner trækket for ruden samt en billig forstøver med vand jeg bruger på armene og ved halsen/brystkassen/håret.
--
#3
Slettetbruger4055
Semi Supporter
15-07-2021 15:14

Rapporter til Admin
Hvis du skal have kølet et rum ned, så skal den varme luft ud, og produceres ny, kølig luft. De mobile enheder kan gøre dette, men det kræver slange ud af vinduet. Man kan købe en billig plade, skære et hul og sætte for ruden. Dog kan en del af de enheder, sluge en del el. En ventilator kan ikke skabe køligere rum, den bruger jo kun den luft der allerede er i rummet. Dog har den en kølende effekt. Jeg vil foreslå en med rund fan hoved : https://www.avxperten.dk[...] Blot et eksempel^^ Jeg har haft sådan et tårn, og når jeg lagde i sengen, så blæste den noget af luften over mig eller direkte ind på sengen, så jeg fik kun knap halvdelen af den luft jeg skulle have. Sådan en med rund hoved, rammer mere direkte og kan sættes til at svinge, så den rammer hele kroppen på få sekunder. Den er jeg væsentlig mere tilfreds med og gør, at der ikke er så varmt.
--
#4
Munkieftw
Mega Supporter
15-07-2021 15:15

Rapporter til Admin
Jeg har prøvet alle midler. En tårnventilator hjælper kun mens den er tændt.. så du føler "kulden" og kan nyde som hvad der føles som kulde. Men så snart du slukker den står du stadig med et rum på 28 grader.. Den har kun skubbet luft. Hvorimod med min portable AC, med slange ud af vinduet rent faktisk holder mit soveværelse på 17-21 grader. Så når jeg færdig med at game efter et par timer, så står jeg ikke med et værelse der er 28 grader. Så kan jeg slukke den og gå i seng. Jeg ville ikke kunne gå tilbage til et liv uden AC efter at have erhvervet mig en.
--
Better die on your feet, than live on your knees.
#5
ToFFo
Guru
15-07-2021 15:17

Rapporter til Admin
Uanset hvad du gør så skal du IKKE købe en "rumkøler" eller "luftkøler". Det er noget forbandet ragelse. Du skal gå efter en decideret aircondition. Lad være med at falde for salgsgas og hoppe på en rumkøler. Der er en grund til de er så billige... Mit bedste bud er at gå efter en brugt aircondition. Jeg har set dem gå for ned til 600kr på brugtmarkedet.
--
- Indsæt signatur -
#6
Ricogamer
Monsterbruger
15-07-2021 15:17

Rapporter til Admin
Hvordan er det med slangen ift. AC når den skal ud af vinduet? Drypper der væske ud af den? Er den "lejlighedsvenlig" ender det med at den drypper en masse væske på forbigående på gaden?
--
#7
mindfreak
Monster Supporter
15-07-2021 15:17

Rapporter til Admin
Jeg har min gulvventilator tændt hele døgnet rundt i øjeblikket. Det er især nødvendigt om aftten og natten når jeg skal sove. Den peger direkte på mig, da det er alt for varmt ellers. Det virker, men også kun lige i disse varme nætter. Det eneste negative man kan sige om det, er, at den larmer en del, men det har jeg vænnet mig til nu. Jeg har også overvejet at prøve loftventilator, men sådan en larmer vel ligeså meget.
--
#8
ReneWagner
Supporter Aspirant
15-07-2021 15:20

Rapporter til Admin
Der er ingen forskel på en tårn og en alm - de er lige dårlige. Du skal op i AC hvis du skal køles ned. man kan få nogle man bare sætter på vinduet - men ja, vi er oppe i 2000kr
--
Ryzen 5 3600 - RX 580 Nitro/Sapphire 4gb - 32gb Ram Have you tried turning it off and on again?
#9
Jesper164a
Mega Supporter
15-07-2021 15:29

Rapporter til Admin
Jeg har kigget på denne aircondition til 150kr. Jeg aner ikke om det er det pureste bras, eller om den rent faktisk virker. Min intention var at stille den på natbordet og egentlig kun holde mit soveområde køligt. Har ikke turde tage chancen og "spilde" penge på den... Endnu. https://dealshoppen.dk[...]
--
Nostalgi var bedre i gamle dage.
#10
ToFFo
Guru
15-07-2021 15:33

Rapporter til Admin
#9 - Det der har intet med en aircondition at gøre. Måske hvis man virkelig strækker definitionen, men ellers ikke. Det er en rumkøler og de er ikke en skid værd.
--
- Indsæt signatur -
#11
Slettetbruger4055
Semi Supporter
15-07-2021 15:37

Rapporter til Admin
#9 Den du linkede til og den slags, de duer kun hvis du har den stående direkte i ansigtet. De vil aldrig kunne køle et rum ned og de er heller ikke rigtig gode til andet stort set. Så skal du op i at have 10 stykker, der står tæt på dig og rundt omkring dig, og så er du alligevel oppe i den pris det vil koste, for en aircon, der skal have slange ud af vinduet
--
Sidst redigeret 15-07-2021 15:38
#12
ptærte
Gigabruger
15-07-2021 15:38

Rapporter til Admin
Jeg har en lille bord ventilator og den gør sgu arbejdet fint bare på niveau 1. Ja, den larmer lidt, men det generer ikke mig. Og ellers så bare sørge for at lufte godt ud, inden sengetid og evt, hvis man vågner i løbet af natten/skal natpisse
--
#13
HunterKiller
Elite Nørd
15-07-2021 15:38

Rapporter til Admin
Rumkøler, eller swamp cooler som amerikanerne kalder dem, altså typen der ikke har aftræk og bare skal have hældt vand/køleblok i virker kun hvis der ikke i forvejen er høj luftfugtighed - det har vi her i danmark så de er ret nyttesløse
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
--
Sidst redigeret 15-07-2021 15:39
#14
the688
Guru
15-07-2021 15:54

Rapporter til Admin
*cries in motorcycle-clothing* Jeg ved godt man ikke må "lane-splitte" i DK - men når man skal holde 20 minutter i kø for at komme gemmen røret ved Aalborg, og trafikken står stille.. og man har motorcykeltøj på... så kører jeg stille og roligt mellem rækkerne. Super interressant historie, ikke? Sorry - vil bare anbefale at man trækker ind i bilen, så vi stakler kan holde "aircon'en" kørende på MC'en - altså, ved at bevæge os fremad. Eller dø i en smeltende pøl midt på E45 (så der bliver endnu mere kø!)
--
"ORK SATME!"
#15
Evil Mushroom
Semi Supporter
15-07-2021 16:11

Rapporter til Admin
Kan godt være det er en anelse OT, men du ligger vel ikke med dyne for tiden, vel? Du skriver ikke noget om det i din post, så derfor spørger jeg. Fruen og jeg har soveværelse på 1.salen og der var 26 grader i nat. Vi lå bare under hver vores lagen - ja vi bruger et lagen i stedet for dyne. Det hjælper ufatteligt meget på varmefornemmelsen - og man sveder ikke på samme måde.
--
@echo off "Bad command or file name" - go stand in that corner!
#16
Ronson
HOL Moderator
15-07-2021 16:51

Rapporter til Admin
Her er dine muligheder, sorteret efter bedst til værst: AC splitanlæg: Kræver hul i muren + udedel Loftsventilator: Siger generelt meget lidt, giver rigtig meget luft på hele kroppen Gulvventilator: Siger generelt lidt mere og selv med oscillation er luften meget direkte og retningsbestemt Mobil AC: Larmer af helvede til, glem det til soveværelse om natten, skal have minimum én slange ud af rummet. "Jamen jeg kan da bare slukke den når jeg går i seng".. Tjah, nu har jeg lige tjekket min temperaturmåler i soveværeset og 1½ time efter jeg slukkede mit splitanlæg var temperaturen steget 3°C. Så hvis du falder meget hurtigt i søvn, ikke vågner i varmen og ikke har noget imod at vågne op i sved så go for it :) Fordampningskølere skal jeg ikke gøre mig klog på, har ikke testet dem. Men folk siger at de fungerer dårligt i fugtigt klima så jeg tænker ikke de er særlig brugbare i danmark for tiden.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
--
Sidst redigeret 15-07-2021 16:51
#17
Munkieftw
Mega Supporter
15-07-2021 17:07

Rapporter til Admin
#16 Sover som en baby til lyden af min mobil AC. Fandeme hellere 5x den larm end den hede og sved.
--
Better die on your feet, than live on your knees.
#18
Cpp
Gigabruger
15-07-2021 17:30

Rapporter til Admin
Hvis man har støv allergi, så lad være med at tage loft ventilation, så er der konstant støv i rummet. En god gulv ventilator som står stille blæser kun støv det første stykke tid. Denne gulvventilator siger nærmest ikke et pip. https://www.power.dk[...]
--
#19
ToFFo
Guru
15-07-2021 17:42

Rapporter til Admin
#16 - Jeg tænker isolation også har en del at sige i forhold til hvor hurtigt der bliver varmt igen. Hvis der ikke er noget, eller meget lidt til at holde kulden inde, og varmen ude (og omvendt om vinteren) så er det klart det ikke duer.
--
- Indsæt signatur -
#20
Kristina
Mega Nørd
15-07-2021 17:50

Rapporter til Admin
Bare lige et hurtigt tip til dem, der mangler en afkølende løsning nu og her: Gennemvæd et håndklæde i koldt vand og put det på hovedet, lidt ligesom på dette billede: https://imgur.com[...] Det er ikke nogen mirakelkur, men det fungerer ret godt, da nakken, hovedet og halsen bliver rigtig fint afkølet, så det hjælper med at sænke resten af kropstemperaturen. Om natten kan det våde håndklæde (put evt. et ekstra i en pose på køl eller i fryseren i god tid inden) så puttes på panden eller andre steder på kroppen. Har man en varmedunk, kan man også overveje at hælde lidt vand i og putte den i fryseren. Så har man lidt afkøling til fødderne, mens man sover. :-)
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
--
Sidst redigeret 15-07-2021 17:56
#21
UnitedTSR
Ultra Supporter
15-07-2021 17:54

Rapporter til Admin
Til andre, som måske er mere interesseret i nedkøling hen ad dagen, så er mørklægningsgardiner virkelig guld værd! Dem & en svag blæser, så er her ganske behageligt faktisk.
--
#22
Slettetbruger4055
Semi Supporter
15-07-2021 18:02

Rapporter til Admin
#21 +1. Gardiner der enten er hvide eller der ikke absorbere varmen, kan gøre noget. #20 Lige en tilføjelse, hvis man putter noget frosent på sig selv, så husk at omsvøbe det med et viskestykke eller andet, så det frosne element ikke kommer direkte på en, hvis man bruger det i lidt længere tid end et par minutter
--
#23
Pytte
Superbruger
15-07-2021 18:34

Rapporter til Admin
tag noget syntetisk på, og plask vand på brystet/maven .. gentag når det er fordampet..
--
#24
Søren
Gæst
15-07-2021 19:26

Rapporter til Admin
Min gamle tyske AEG fra 1935 kører fint ... https://imgur.com[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#25
Wut
Semi Nørd
15-07-2021 19:35

Rapporter til Admin
Fordampningskølere er lort. De hæver fugtniveauet i rummet. Så fordamper ens sved langsommere og man steger i sin egen sved :-( Mobile AC er også semi-lort. Det kræver enten en enhed med to slanger eller en decideret udedel... ellers funker det skidt. Og specielt skidt fordi den larmer som en føntørrer. Køb en AC med inde og udedel til 4000-5000 kr og lav en god installation. Sådan en fætter kan også varme op på en billig måde en stor del af året og larmer slet ikke som en mobil AC.
--
Sidst redigeret 15-07-2021 19:36
#26
Bender82
Supporter Aspirant
15-07-2021 19:50

Rapporter til Admin
hvor højt har du til loftet ? har du nok plads til en loft ventilator ? https://www.aliexpress.com[...]
--
Mac mini M1 Xbox Series X
#27
MalloDK
Junior Supporter
15-07-2021 20:22

Rapporter til Admin
Altså jo, A/C er da en fantastisk oplevelse, og det er super rart, men det er desværre langt fra alle der har adgang til det. Det er dog ingen katastrofe, da der findes effektive alternativer. Jeg bruger selv en blanding af #20, og et par almindelige gulv-ventilatorer rundt omkring, plus en bordventilator ved pc'en, og så sørger jeg for, at ALLE døre og vinduer er på fuldt smæk, for at lave maks. gennemtræk. - Er det helt galt, kan man altid tage et bad, og sætte termostaten på basically mellem 10 og 5 grader, det er osse en hurtig nedkøling. Alt dette kombineret, gør, at jeg faktisk ind i mellem må skrue lidt ned, fordi jeg ender med at FRYSE!! - I know, right?! Så jo, lidt opfindsomhed, og velvilje, så skal du nok klare dig igennem denne hedebølge, som så mange andre :D
--
Carpe Diem.
#28
Maruchin
Junior Supporter
15-07-2021 21:38

Rapporter til Admin
I et lille kollegieværelse, kan det varmt anbefales at skrue dækslet på udsugningen på badeværelset, så langt ud som muligt. I min bolig har jeg helt fjernet dækslet - det gør en ufattelig forskel. Du kan også tænde for emhætten inden du går i seng. Sammen bliver der pludselig suget en masse liter luft ud i sekundet.
--
#29
Wut
Semi Nørd
15-07-2021 21:43

Rapporter til Admin
#28 Sådan et system skal justeres til, så alle dækslerne står sådan, at der suges lige meget luft fra alle værelser. Der er jo forskelligt antal meter slange/skakt/rør til hvert værelse, så de skal justeres individuelt, så det ikke kun er de første værelser på røret, der får udsugning, og dem i slutningen næsten intet udskiftning af luften får. Hvis du bare tager dækslet af dit værelse, så ja så får du en masse udsugning, men du har lige fjernet en stor del af udsugningen fra de andre værelser. Ikke smart.
--
Sidst redigeret 15-07-2021 21:44
#30
Gill Bates
Elite Nørd
15-07-2021 22:02

Rapporter til Admin
Det er godt at tage et køligt (ikke superkoldt) bad inden man går i seng. Lige tørre helt først. Men det hjælper sgu lidt på det. Så får man fjernet alt sved og lort og bliver kølet ned
--
Sidst redigeret 15-07-2021 22:04
#31
ice_hiboy
Semi Supporter
16-07-2021 00:20

Rapporter til Admin
Er der nogen som har forsøgt at putte solfilm på sine rudder og mærket nogen forskel? https://jysk.dk[...]
--
i7- 9700K | Asus Z390 Prime | EVGA RTX 2080 | 16gb corsair lpx ram | 500gb Samsung 960 EVO | 1 TB Kingston NVME | Corsair RM750X | Lian Li Lancool 2.
#32
Wut
Semi Nørd
16-07-2021 00:33

Rapporter til Admin
#31 Jeg har ikke prøvet det, men hvis man sætter solfilm i bilens ruder, så har det en gigantisk effekt på, hvor meget varmestråling, der kommer ind i bilen. Mine bagsæder er gået fra brændende varme i sollys til at være ret kølige. Husk dog at sætte solfilm på ydersiden af ruden, hvis du har 2-lags ruder eller termoruder (så det skal være en film, der kan tåle regn mv). Hvis det sider på indersiden, så bliver varmen fanget mellem filmen og termoruden, og det kan varme den så meget op, at den springer. Jeg har selv overvejet det i vores tagvinduer, da vi får for meget varme ind i sommerperioden. Ulempen er så, at man jo så også mister varmen i forår/efterår, hvor man jo gerne vil have den ekstra varme ind.
--
Sidst redigeret 16-07-2021 00:35
#33
moiety
Gæst
16-07-2021 02:12

Rapporter til Admin
Flyt ud i din bil med AC. Læg sæderne ned, smid madressen ind bag i. Tænd din bil i tomgang, og sæt AC på med genbrug af luften. skru blæseren op på 4. Sov godt! Dette tip kan også bruges i løbet af dagen ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#34
Juusuhako
Elite Nørd
16-07-2021 07:50

Rapporter til Admin
Sidste sommer brugte jeg Meaco's bordventilator hele natten: https://www.greenline.dk[...] (min var dog Meaco 1056) - den er dyr ja men i bund og grund fuldstændig lydløs ved niveau 1-2 som gjorde hele forskellen for, om det var til at holde ud og sove. Endte dog med, at sende den retur da der var noget støj fra mekaniskmen (kuglejerne måske?)... og så var sommeren ellers alligevel slut. :) Den kan hvert fald anbefales, men den gør selvfølgelig ikke rummene køligere på magisk vis bare fordi den er dyr.
--
ASUS TUF B460M-Plus • i5 10400F • 16GB 2933MHz • Asus RX580 4GB • Cooler Master Q300L • Corsair MP400 M.2 1TB
#35
Wildmann
Ultra Supporter
16-07-2021 07:53

Rapporter til Admin
#33 Gerne med en slange fra udstødningen og ind af et vindue på klem. Det sparer miljøet i det lange løb :)
--
#36
Chr4030
Mega Supporter
16-07-2021 08:28

Rapporter til Admin
#31 Vi har fået solfilm på ydersiden af vores ruder. I stedet for at der er +30 grader i stuen, er der lige under 30. Så det tager maks 1-2 grader i toppen. Vi begik dog den fejl at vi har sort gardiner. Så hvis du får nogle varmereflekterende gardiner samtidig, kan det måske hjælpe mere.
--
#37
thechillum
Mega Supporter
16-07-2021 09:02

Rapporter til Admin
I det hus jeg bor i havde tidligere ejet installeret en lampe med kombineret ventilator, den er fucking grim og jeg har i flere år ville udskifte den. Nu vil jeg ikke leve uden den, om natten på laveste rpm, der er den helt lydsvag og den giver en ekstrem behagelig luftrotation som gør man kan sove med den tændt uden at få træk! Det er fantastisk!
--
#38
butji
Bruger
16-07-2021 13:24

Rapporter til Admin
Købte en loftventilator, følgende model: https://aeratron.com[...] Som så hænger direkte over min seng, den bruger jeg hver nat, og i nat sov jeg med dyne på og vågnede op helt tør uden at være svedt til. Jeg har altid lukket vindue i mit soveværelse da jeg har vindue ud til en befærdet gade i København, og når det er så varmt, så bliver folk ude hele natten, hvilket jeg ikke orker at høre på. Ifht hvad #18 siger, så har jeg ret slem støv allergi, men mærker ikke på nogen måde at det er værre pga loftventilator. Men altså, det er bare min oplevelse. Det er ubestridt de bedste ca. 3.000 kr jeg har brugt i år. En ting der er værd at notere er at jeg er nødt til at bruge læbepomade hver aften for at mine læber ikke tørrer ud, et fair trade i min optik.
--
#39
TwinX
Monsterbruger
16-07-2021 15:23

Rapporter til Admin
om et par år er det 50 c i skyggen på denne tid af året. then what...
--
#40
Sven Bent
Monster Nørd
16-07-2021 15:55

Rapporter til Admin
HA HA *ler med begge pistoler skydende op i luften og oerne skrig i baggrunden*
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#41
Chr4030
Mega Supporter
16-07-2021 16:18

Rapporter til Admin
#39 Nej det er ej.
--
#42
Slettetbruger4055
Semi Supporter
16-07-2021 17:37

Rapporter til Admin
#41 Global opvarmning osv. Ingen regnede med, at Canada ville få så varmt som de har haft det
--
#43
Bender82
Supporter Aspirant
16-07-2021 20:00

Rapporter til Admin
vejret https://www.youtube.com[...]
--
Mac mini M1 Xbox Series X
#44
drdenner
Mega Supporter
16-07-2021 20:45

Rapporter til Admin
Vil man kunne smide et stykke lyst stof på ydersiden af vinduet? Eller vil det blokkere for at vinduet kan komme af med varmen, og det ved springe?
--
#45
Slettetbruger4055
Semi Supporter
16-07-2021 20:50

Rapporter til Admin
#44 For at det har nogen effekt, så skal det være med mørklægning eller reflekterende effekt. Ellers er solfilm fint nok. Jeg gik fra sorte persienner til hvide i soveværelset og det har hjulpet, plus de var med vist 80 procent mørklægning
--
#46
drdenner
Mega Supporter
16-07-2021 20:55

Rapporter til Admin
#45 Solfilm kan jeg ikke bruge. Bor på 2.sag, og er ikke lige frisk på en stige. Stof vil jeg kunne trække op over vinduet indefra. Jeg er dog bange for at vinduet ikke ville kunne komme af med varmen der dannes mellem stoffet og glasset.
--
#47
Slettetbruger4055
Semi Supporter
16-07-2021 21:00

Rapporter til Admin
#46 Medmindre det er tykt stof, så kan luft komme imellem, lidt ligesom med din t shirts. Hvid er bedre end sort, for sort tiltrækker/holder på varmen mere så vidt jeg ved. Om det vil hjælpe noget? Tror jeg ikke. Solfilm kan også fungere på indersiden af vinduerne
--
#48
Slettetbruger4055
Semi Supporter
16-07-2021 21:11

Rapporter til Admin
#46 Fandt lidt her : https://www.foliekniven.dk[...] Ved ikke lige hvor man køber det henne, men det kan være andre kan svare på det. Noget glas kan åbenbart sprænge pga. varmen, men forhør dit boligselskab ad hvis du er i sådan en
--
#50
TwinX
Monsterbruger
17-07-2021 10:39

Rapporter til Admin
#41 jeg har næsten altid ret i sådan nogle ting. skal vi vædde ? @-> op ventilatore, solfilm etc., vil sænke temperaturen en grad eller to omkring dig, eller bare oplevelsen af varmen ikke er så slem. hvis du vil vinde kampen er ac the only way. men det koster, både i indløb og i strøm.
--
#51
butji
Bruger
17-07-2021 11:05

Rapporter til Admin
#50 den primære funktion af ventilatorer er at fjerne den varme og vandmættede luft umiddelbart omkring dig, således at din sved har lettere ved at fordampe hvilket køler dig ned. Som landet ligger lige nu er en ventilator rigeligt til natte timerne for mit vedkommende. Jeg er dog enig i at vi nok skal regne med at temperaturerene stiger, som de allerede har, ind i fremtiden, og at der bestemt kommer et punkt hvor ventilatorer ikke vil være nok.
--
#52
mindfreak
Monster Supporter
17-07-2021 17:47

Rapporter til Admin
#51 For mit vedkommende er en blæser ikke nok i øjeblikket. Normalt når temperaturen er omkring de 22-23 grader kan min blæser følge med, men lige disse dage er det virkelig lunt om natten også (faktisk tæt på tropenætter), hvilket gør det meget svært at sove - selv med blæseren kørende. Jeg vil skyde på at der er omkring 28+ i mit soveværelse når jeg skal sove. Jeg overvejer at købe en loftventilator som nævnt i #38, da det lyder til at være den bedste løsning inden rigtig AC. Jeg har mine vinduer lukket hele dagen, og rullegardiner rullet ned, da jeg ellers har oplevet at det bliver varmere indenfor. Fordi at luften er så varm udenfor, vil det blot blive endnu varmere indenfor med vinduer lukket op. Blot et tip til andre også.
--
#53
Chr4030
Mega Supporter
17-07-2021 18:05

Rapporter til Admin
#50 det kan vi sagtens. Vi rammer ikke 50 grader i DK
--
#54
Cellkill
Bruger
18-07-2021 08:23

Rapporter til Admin
Tag en trucker bad inden sengetid. Kold vand i håndvasken og en klud. Gør jeg hver aften inden jeg skal i seng og mit soveværelse er mod vest og har fladt tag. (varmt)
--
https://steamcommunity.com[...]
#55
Weekendguest
Ny på siden
18-07-2021 19:50

Rapporter til Admin
Altså jeg smider alt tøjet og laver søstjernen. Der plejer jeg at kunne falde i søvn og LIDER virkelig i denne varme!
--
A true friend stabs you in the front.
#56
GrillBiller
Nørd
19-07-2021 07:17

Rapporter til Admin
-->#9 https://www.youtube.com[...]
--
"Signatur fjernet af moderator i samarbejde med Dalai Lama, Anders Fogh, Bill Gates, Marilyn Manson og Michael Moore"

Opret svar til indlægget: Det er f*cking varmt

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE