Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Har i det for nemt på job?

Af Gæst Unknown | 13-04-2022 11:52 | 2378 visninger | 25 svar, hop til seneste
Hey HOL'ere Jeg vil høre om nogen herinde har et job (med ok løn) hvor de tænker, at det ikke er udfordrende men alligevel er tilfreds med jobbet? Jeg har selv et job hvor, ikke pga. standarden men mere som følge af min erfaring, kan cruise igennem alle opgaver. Det gør at ros ikke har samme betydning når man klarer opgaverne uden at kæmpe for det. Er det bare mig der ønsker et job der giver mere end en god løn og gode kollegaer? Selve opgaverne klager jeg ikke over, der er bare ikke højt til loftet. Det svarer lidt til at Ronaldo tager til Qatar og spiller bold. Han vil stadig spille bold men vil bare ikke komme nogen vegne. Kan næsten umuligt være den eneste med de tanker. Men undre mig over om det er normalt at smide en opsigelse pga. det? Har taget det op med ledelsen og dagligdagen vil ikke rigtig ændre sig.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
ToFFo
Guru
13-04-2022 11:56

Rapporter til Admin
Jeg er sikker på der er flere der har det ligesom dig. Mange af dem skifter nok job, mens andre lever med det, fordi det er sikker indtægt og stabilitet. Hvis du ikke har brug for stabilitet, så kan du jo bare slå dig løs, og prøve andre ting. Men det kan jo være du kommer over i et job, hvor alt er lort, undtagen lønnen, og du kommer til at savne dit gamle lette job. Så er du fucked. Jeg tror ikke der findes undersøgelser der viser hvor mange siger op fordi de keder sig på deres arbejde. Men jeg forestiller mig det er meget normalt folk finder andet arbejde fordi de ikke føler sig udfordret i deres jobs. Der er nok også mange der synes det er mega fedt bare at kunne cruise gennem sit job og stabilt høste løn hver måned, uden at lave det store. Stabilitet er rart. Smut du på eventyr. Men find lige et nyt job FØR du skrider fra det gamle :) Alternativt kunne du jo snakke med din chef/leder om at du keder dig på dit job, og du synes det er for let. Så kan du vel få en masse ekstra opgaver du kan hygge dig med.
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0
--
Sidst redigeret 13-04-2022 11:58
#2
Dogulance
Bruger Aspirant
13-04-2022 12:51

Rapporter til Admin
Jeg sejlede Nordatlanten med Søværnet i en række år. Det var en ganske fin løn, men jeg kunne tælle på to hænder hvor mange timers reelt arbejde jeg lavede på en uge. Det ville være for kedsommeligt at blive ved med, så nu er jeg under uddannelse.
--
#4
JB
Gæst
13-04-2022 13:25

Rapporter til Admin
Sidder i en IT kunde support funktion og har lavet mindre de sidste 2.5 år lagt sammen, end den første måned eller 2 jeg var ansat i firmaet, alt det ekstra er ordet og tilbage er blot at tage sig af kundehenvendelser, som desværre er sjældne. (Arbejder hjemmefra) Kommer fra IT drift stillinger hvor der konstant var en pæn bunke opgaver og udfordringer, her er det lønnen, kollegaer og forhold der gør at jeg bare flyder med strømmen og venter til der sker noget, der er altid forandringer på vej og ting skal nok blive bedre. Nej det er ikke unormalt at man finder noget andet, hvis man føler der mangler noget og for eksempel mangler udfordringer, og ja som #1 siger så sørg for at finde noget nyt at rive i, før du smider en opsigelse til chefen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Comicsdk
Junior Nørd
13-04-2022 13:34

Rapporter til Admin
Min tese er at et langt arbejdsliv skal rumme udfordringer og personlig tilfredsstillelse sammen med løbende faglig udvikling. Hvis du har den faglige baggrund i orden ifht. at rykke i retning af mere udfordrende arbejde, tænker jeg at der måske er fremtidige fortrydelser i vente, ved ikke at rykke. Jeg har aldrig taget en uddannelse, men selv på det helt lavtlønnede ufaglærte felt, er monotoni en dræber. Penge er ikke alt og livet er kort, for nu at slide en anelse mere på flosklerne. Du bliver ikke nødvendigvis lykkelig (eller dybt intellektuel) af at tjene en million om året, kunne man påstå.
--
#7
Box55
Ny på siden
13-04-2022 13:42

Rapporter til Admin
#0 Vi kan godt bytte hvis du vil, så får jeg dit job, og så får du min arbejdsløshed. ;)
--
#8
mr.hein
Nørd Aspirant
13-04-2022 13:50

Rapporter til Admin
meget af min dag går med og se netflix/Youtube, når der er kunder og mails klarer jeg det, men pga krigen/energi krisen, har vi pt ikke meget at lave. klager jeg? nope, har prøvet det stik modsatte hvor jeg skal arbejde for 4 mand alene. Så jeg nyder pt. stilheden før stormen.
--
Signed by me
#9
Unknown
Gæst
13-04-2022 15:04

Rapporter til Admin
Mange tak for alle de fine svar! Det er virkelig rart med de indspark i kommer med. #3 Det kunne nu være godt med noget der lander midt imellem de to scenarier. At der er forandring men ikke i så stort et omfang at man ikke ved hvad der gemmer sig i de kommende dage. Nu når relativt mange i IT og konsulent branchen har det med at gå den selvstændig vej, har nogen herinde så taget springet? Vil være fedt at høre hvordan det har været og årsagen hertil
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
Anomynous
Semi Nørd
13-04-2022 15:57

Rapporter til Admin
Løn for mig har alle dage været sekundært og hvad man betegner som en god løn er meget individuelt men jeg synes jeg får en fin løn og ja jeg har det relativt nemt på mit arbejde PT. Jeg elsker mit arbejde og mine kollegaer.
--
#11
ZoneSlash
Elitebruger
13-04-2022 16:43

Rapporter til Admin
Jeg arbejder med diagnostisk PCR indenfor mikrobiologi på et af landets største hospitalslaboratorier, så nej. Der er udfordringer til langt mere end en livstid selv for den mest ihærdige, vellærde, og generelt intelligente person der måtte kunne fødes i de næste par hundreder hvis ikke tusinder af år :) Prove me wrong if you can ;p
--
Hvis jeg var en øl måtte du kun knappe mig op med din lynlås!
--
Sidst redigeret 13-04-2022 16:43
#12
ilmep
Maxi Supporter
13-04-2022 17:09

Rapporter til Admin
#0 Havde det ligesom dig, men skiftede, da livet er for kort til sådan nogle type job. Jeg vil gerne udfordres og ikke kede mig igennem et arbejdsliv. I mit nuværende (medicobranchen), aner jeg ikke hvilke opgaver jeg vågner op til og opgaverne skifter af sværhedsgrad. Har ikke oplevet en eneste dag hvor jeg keder mig.
--
#13
EXIA
Super Nørd
13-04-2022 18:33

Rapporter til Admin
Vi har styrtende travlt hver dag og når det drejer sig om kundeservice, så er der udfordringer på alle planer hver dag. Nogen er lette og andre er komplicerede og krævende. Lønnen er so-so, men arbejdsmiljøet blandt kollegerne er helt i top og der er godt med grin og plads til alle. Ledelsen er nærværende og involveret i sine medarbejder, så derfor er det en fornøjelse at gå på arbejde trods besværlige kunder af og til.
--
1[R9 3950X|RTX 2080Ti SLi|X570|32GB 3600MHz] 2[R9 3900X|RTX 3080 TUF|X570|32GB 3200MHz] 3[R9 3900X|RTX 2070 Super|X570|32GB 3600MHz]
#14
frank53
Nørd
13-04-2022 19:33

Rapporter til Admin
Nej
--
#15
Morpheuz1986
Mega Supporter
13-04-2022 19:39

Rapporter til Admin
Tænker du kunne prøve at gå ned i tid også lave noget freelance ved siden af? Nu ved jeg ikke hvad du arbejder med og hvorvidt det er en mulighed, men det kunne være en måde at prøve nogle grænser
--
Knowledge is power and power currupts Study hard - Be EVIL !
#16
anonym
Gæst
13-04-2022 20:00

Rapporter til Admin
Jeg må indrømme, jeg har et højkomplekst job, og er ved at være lidt ældre. Jeg har nået et punkt, hvor jeg bliver overrasket, over hvor lidt jeg reelt skal lave, og det stadig bliver vurderet som en sindssyg leverance. Erfaring gør det kommer let, men selvfølgelig også mindset, og i den store virksomhed som jeg er i, der er der bare ikke mange der kan skabe noget ud fra et hvidt whiteboard. Jeg har før panik lavet løsninger, på 3-4 timer, som folk står bagefter og mener jeg har brugt måneder på, får af vide jeg skal huske at slappe lidt af... det er også en grim hvilepude, jeg er nogen gange overrasket over hvor lavt det generelle niveau er, og det er nok også det der frustrerer mig mest. har altid gjort mig lidt negativ, at man reelt kan slippe for at lave noget. Hver gang jeg finder en ung person med lidt evner, så er det rent faktisk det der giver mig mest i min hverdag, at forsøge at løfte deres niveau og få dem rettet ind på et karriere spor, i håb om at kunne gøre noget ved den store masse af intethed der er i mange virksomheder, folk som bare Pause løser jobs. Jeg har masse af tilbud, og har 2 gange også skiftet høje placeringer ud, i håb om at finde stedet hvor jeg virkelig føler at man skal udfordre sig selv, det har bare været svært. det fede i dag, er jeg har da en virksomhed som stoler og satser på mig.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#17
WakeyWakey
Supporter
13-04-2022 20:35

Rapporter til Admin
#16 Sig mig engang er det Jesper Buch der sidder og skriver herinde eller hvad :D Start noget selv? Så skal du nok få noget at se til.
--
Main: zen 5900x - RTX2070S - Strix x570i - 32gb cl 15 3000mhz - Jonsbo A4 - 240mm rad//4xfractal AL12 33db 3k rpm - 1tb 970 m2.
#18
regggg
Gæst
13-04-2022 21:13

Rapporter til Admin
#16 Klart. "Jeg må indrømme, jeg har et højkomplekst job" "Jeg har før panik lavet løsninger, på 3-4 timer, som folk står bagefter og mener jeg har brugt måneder på"
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#19
Anonym
Gæst
13-04-2022 21:28

Rapporter til Admin
Jeg har det til tider også sådan. Jeg får en ret god fast løn, men arbejder ikke engang fuld tid. De fleste dage møder jeg kl 9 og smutter ved 14 tiden. Derudover har jeg fået aktier og optioner for temmeligt mange penge... Min force er at der ikke er ret mange der kan det jeg kan, så selskabet sætter stor pris på mit arbejde. Men det falder mig ret nemt, så det er ikke noget jeg som sådan knokler for.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#20
Jinxx-KBH
Supporter Aspirant
13-04-2022 23:15

Rapporter til Admin
Jeg er rottefænger, sygt spændende job, tvivler på at jeg tjener lige så godt som så mange andre herinde, men havde da stadig 400k+ i 2021. Nogle gange cruiser man igennem dagen uden at føle at man laver noget, nok mest pga. min erfaring og engagement inden for faget, så en del ting kommer "let". Og så kommer der en gang imellem nogle dage hvor der er vildt travlt, men så flyver dagen også bare afsted. Personligt vil jeg tro, med samfundets tilstand og den udvikling der er, vil en fast indtægt betyde mere i fremtiden, og derfor ville jeg klart holde fast i dit job :)
--
#21
Ð Xargo
Junior Nørd
14-04-2022 06:16

Rapporter til Admin
Pt der har jeg det aaalt for nemt på jobbet, jeg vil egentligt ikke skilte med det, da jeg er offentligt ansat og mange private får en ondt i røven attitude over "de betaler min løn". Men det er lidt resultatet af at være i en corona-branche, vi har slet ikke haft hænder nok de sidste 12 mdr og nu er vi nok lidt for mange til at ride bølgen af. Vi er allesammen allerede opsagt, og jeg har en god del timer der skal afspadserers fra især efteråret hvor jeg havde 60+ timer hver eneste uge.
--
SSUPD Meshlicious, 16gb DDR4 3600Mhz, RTX3070, Ryzen 3700x, SF600, B550i Strix, Kraken Z63. Blacklist/scammers: Silvergoat, Maripyt,
#22
Snazzy
Gigabruger
14-04-2022 08:55

Rapporter til Admin
Da jeg arbejdede i Tyrkiet som supervisor, skulle jeg sidde i en container og spille PC indtil der kom spørgsmål ind, boede på 5 stjernet hotel og havde 5 gange højere løn end jeg sidder til nu, det var pisse nemt, men omvendt også pisse kedeligt
--
#23
Xpump
Monsterbruger
15-04-2022 20:46

Rapporter til Admin
Hvis jeg følte at alle arbejdsopgaver var rutine, så ville jeg skifte job. Det har jeg gjort før og endte faktisk med at skifte karriere til sidst. Det var simpelthen dræbende kedeligt, at kunne cruise gennem dagene og vide hvad der skete fra jeg mødte ind til jeg gik igen. I dag arbejder jeg med drift inden for IT i et større firma og selvom der er en del rutine, så sker der stort set noget uforudset hver dag. Nogle dage sker der intet, men oftest er der run på. Så er det altså noget sjovere at tage afsted på arbejde :)
--
#24
ReneWagner
Semi Supporter
15-04-2022 21:00

Rapporter til Admin
Alt bliver rutine med tiden, jeg er så heldig at arbejde med mennesker (de små af dem) så der er sjældent to dage der er ens. Drømmer dog om at lave noget andet, men det er ikke fordi jeg keder mig men man bliver ikke rig af at være offentlig ansat og jeg tror det vil klæde mig at være et rigt svin :) Livet er for kort til et kedeligt arbejde , så føler du at det er tilfældet så skift
--
Ryzen 5 3600x - GTX980 TI STrix 6gb - 32gb Ram
#25
ClumsyWizard
Semibruger
16-04-2022 12:14

Rapporter til Admin
Desværre ja, laver kun noget 20% af tiden – er teknikker i metalindustrien. Man føler lidt man sygner hen rent fagligt. Jeg gider nok ikke være der “på sigt”, hvis det ikke ændrer sig. Det er en catch 20 for nogle virksomheder, det koster ca. 750.00 kr at ansætte en ny teknikker hos os, så mange går bare og keder sig fordi ledelsen er bange for at påtage sig store ansættelsesomkosninger for en given periode.
--
#26
NightBreaker
Super Supporter
16-04-2022 21:52

Rapporter til Admin
Synes det passer meget godt sammen i mit job. Det er meget flex, men hvis man ønsker at arbejde med andre og nye opgaver, så er der altid mulighed for at lære noget nyt.
--
#27
bamdk
Ny på siden
17-04-2022 04:57

Rapporter til Admin
Det lyder til at I har det for let. Jeg går hjemme pga. stress i flere jobs tidligere. Men er Jeres job slet ikke stressende? Jeg kunne sagtens bruge flere penge, hvis jeg kunne finde et job, hvor jeg passer ind. Det er næsten et helvede at være i jobcenter systemet. Der sker ikke en skid. De/jeg har nu brugt et år på at finde en sølle praktik indenfor IT. De skulle nok have søgt anden branche for lang tid siden. Men de søger ved et firma af gangen og så har nogle været lang tid om at svare, så det trækker ud. Men de får jo også deres normale løn på jobcentret. Det er bare mig det går ud over. Det er lige før det er mere stressende end Jeres jobs?
--

Opret svar til indlægget: Har i det for nemt på job?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE