Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Gamle uforståede/uløste situationer?

Af Nørd Aspirant kikophil | 02-06-2022 18:14 | 1365 visninger | 8 svar, hop til seneste
Kære medhollerter :) Sidder igen i venteposition efter kræftscanninger i går, og knolden kører jo derudad, mens jeg venter på svaret - om skidtet er vendt tilbage. Tankerne vender så altid tilbage til ubehagelige situationer, hvor af nogle skete for mange år siden, og som jeg aldrig har fået svar på, så tænkte, om i ikke har det samme - øv - i baghovedet fra tidligere, som jævnligt dukker op i feks. søvn/andet?. Jeg lægger som altid gerne ud :) Ca. i 3 klasse. (8-9 år) - Hjemmeopgave/stil - om ens sommerferie - hvilket jeg som før skrev flittigt om, da den stort set var den samme som de sidste år. Det var altid ture i Tivoli og på Bakken samt evt. fisketure på Øresund med min farmors samlever med selvgjorte fiskeremedier - yes yes :) - og vi fangede meget mere end dem, der stod og grinede af os hehe.. . Jeg tog fra Randers til København med Fjerritslevbussen til enten min mormor eller min farmor. Jeg har altid været forud for jævnaldrende med hensyn til stavning, tegnsætning og formulering!... Nå men vi sku så ha`udtalelser omkring vores stile, og jeg sad pænt og ventede til det blev min tur, men det blev bestemt ikke som jeg havde regnet med. Klasselærerinden - en smældfed (grim) ca. 30 årig enlig (sikkert jomfru) Frk. Jensen rejste sig op, og beordrede mig til det samme - hvorefter hun overfor klassen høvlede mig ned med, hvor ondsindet og løgnagtig jeg var, samt (og det var sku det værste) bare jeg havde været som min storesøster, der gik i samme skole 3 klasser over mig, og kun spekulerede i, hvorledes hun ku` gøre livet surt for mig, der ikke havde noget til overs for hende!. Hun rev derefter mit stilehæfte over, og smed det i skraldespanden. Dagens problem for mig er selvf. at jeg i den alder ikke havde modet til, at udfordre/spørge indtil hvad hulen hun mente, og stadigvæk ikke har nogen forståelse for denne reaktion. Havde det været i dag, havde jeg straks flået hende mentalt fra hinanden, da hendes reaktion uanset hvad, ikke hører til - hverken da, eller nu. Skal lige siges, at dengang lå spanskrøret stadigvæk på rektors bord, og selv det mindste gjorde, at personer blev forflyttet - både elever og lærere! Den blev lidt lang - men i ved, hvordan det er, når uretfærdigheden gnaver - især iden mulighed for løsning :) Må ha` gang i en kødgryde med div. guf :) See you /Kim
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#1
Olding
Semibruger
02-06-2022 18:20

Rapporter til Admin
Tanker til dig i forhold til det du står midt i Har været der, føj for en sygdom
--
#2
Anomynous
Semi Nørd
02-06-2022 19:23

Rapporter til Admin
Må ha` gang i en kødgryde med div. guf Der findes en hel del studier der peger på at for meget protein, og særligt animalsk protein, er en stor synder når det kommer til kræft. Måske er det sandt... Måske er det ikke... men måske det var værd at forsøge at styre udenom. Uanset hvad så held og lykke.
--
#3
kikophil
Nørd Aspirant
02-06-2022 20:24

Rapporter til Admin
#1 - Tak for de pæne ord. Ja har man først haft "smagt" skidtet, vil man jo altid ha` en dårlig smag i munden! :) Men indtil nu, er der ikke noget nyt, så regner med i morgen... Ku jo være rart at vide, så jeg kan få noget ferie planlagt..... #2 - Og alle studier samt hospitalsråd lyder, at man netop i forbindelse med kræftoperationer, skal have ekstra mængde af proteiner, da det netop fremmer reperationer af sår - samt manglende indvolde etc. En kødgryde behøver jo heller ikke kun at bestå af kød. Jeg kommer masser af tomater, majs, champignon, forskellige bønner samt div. krydderier i - alt efter dagens lyst, da jeg har masser af tilbehør til den slags. Ris kan selvf. også stå ved siden af udover kartofler i div. udgaver, samt kål eller pasta - så ordet "kød" er ikke i situationen noget man skal frygte, men blot være opmærksom på - ligesom med kvinder og havet :) Sku nok ikke ha nævnt kræftproblemerne. Det var som nævnt i oversktiften uløste tankegange omkring gamle problemstillinger jeg søgte - som i mit eget eksempel. Men mon ikke folk tror, de blotter sig for meget, når tingene kommer tæt ind på kroppen? :) Så ja - på HOL skal tingene holdes nemt og simpelt - hvilket desværre udelukker diskussioner/tanker om dybere ting..
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#4
Olding
Semibruger
02-06-2022 20:27

Rapporter til Admin
#3 Du udviser et fantastisk overskud - selv til at håndtere lidt små usmagelige kommentarer herinde. Benyt den energi og overskud på dig selv. Krammer her fra.
--
#5
Anomynous
Semi Nørd
02-06-2022 21:19

Rapporter til Admin
#3 Nu nævnte jeg det også bare og så må du jo gøre med det hvad du vil.
--
#6
Gorm
Bruger
03-06-2022 08:20

Rapporter til Admin
NED MED EKSPERTVÆLDET! Hvorfor skal man tro på dem? Bare fordi de har lavet nogle studier og er uddannede inden for området, det er da næsten udemokratisk. Alle har hul i begge ender, så må alle da også give råd. Så er der bare tilbage at vælge hvilke man følger med lodtrækning!
--
#7
Napi
Maxibruger
03-06-2022 08:29

Rapporter til Admin
Jeg har haft en klasselærer som slog mig op til flere gange, da jeg var lille. Dette var tilbage i slut 80erne. I mine teenage år, der fantaserede jeg ofte om at tæske ham, hvis jeg mødte ham. Heldigt for mig, mødte jeg ham aldrig på min vej. Jeg havde nok heller ikke gjort det, hvis alt kom til alt.. Jeg har levet med at skulle blive kaldt kontanthjælpsmodtager af ham, fået lussinger månedligt og generelt blive tyranniseret og den dag i dag, tænker jeg stadig over det. Det er over 30 år siden. Han døde for 2 år siden, hvor jeg faktisk bidrog til en buket. Det har jeg fortrudt et par gange, men jeg kunne også mærke at jeg var blevet ældre og ville egentlig vise, at jeg havde den større hat på nu. Jeg fortryder dog, at jeg aldrig konfronterede ham med, hvordan han behandlede mig som barn. Det er stadig et klap på mine skuldre den dag i dag, at jeg nok har opnået mere karrieremæssigt, end han gjorde med sin læreruddannelse. Så meget for at kalde en lille dreng kontanthjælpsmodtager :) Jeg tror du ville have gavn af, at snakke med hende om det. Forbered dig på, at hun stadig kan være bitter eller sætte sig i forsvarsposition, det lyder til hun er typen. Men du fortjener, at fortælle hende hvordan du følte, da hun ydmygede dig foran hele klassen. Det ville jeg ønske jeg havde gjort med min klasselærer.
--
Sidst redigeret 03-06-2022 08:31
#8
jhc9817
Mega Supporter
03-06-2022 23:07

Rapporter til Admin
#0 blev udskrevet igår efter en blodprop i hjertet - den 3. På 2; år. Var alle de gamle ting igennem - intet som at få ryddet lidt op i de gamle ting :).
--

Opret svar til indlægget: Gamle uforståede/uløste situationer?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE