Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Soldrevet p-skive, holder det med garage?

Af Ultra Nørd Nubi | 05-03-2023 08:24 | 1088 visninger | 8 svar, hop til seneste
Jeg overvejer at sætte en automatisk p-skive i min bil, og har set på "Park One Solar", som efter sigende aldrig skulle kræve batteriskifte, da den lades op via solceller. Men jeg parkerer hjemme i garage, så der er ingen sollys. Dog vil den få sollys de ca. 9 timer om dagen jeg er på arbejde (i vekslende omfang afhængig af vejret, det er jo Danmark :-D) Har nogen af jer erfaring med hvor meget sol den skal udsættes for, for at den faktisk kan holde strøm?
--
#1
BoreBissen
Guru
05-03-2023 08:26

Rapporter til Admin
Umiddelbart så skulle det være nok for den at oplade under kørsel om dagen. "ParkOne Solar holder strøm i hele produktets levetid. Det genopladelige batteri oplades, når du kører om dagen, og om aftenen benyttes det genopladelige batteri. På denne måde skal du ikke længere tænke på at skifte batteri. Den nyeste teknologi for lagring af solenergi viser, at sollyset danner betydeligt mere energi, end der bruges i ParkOne Solar. Derfor løber ParkOne Solar aldrig tør for strøm som den eneste på markedet, løsningen er patenteret." https://www.thansen.dk[...]
--
Ryzen 5700x | 2 x 8 GB Corsair 3200 MHz ASUS ROG STRIX B550-F | 2 x PNY 480 GB SATA SSD Gigabyte GTX 1660 ti 6 GB | Be Quiet 500w | Corsair H115i
#2
Business
Mega Supporter
05-03-2023 08:42

Rapporter til Admin
Har ingen erfaring med garage, men har haft min i 8 år nu, den er ikke løbet tør for strøm endnu :D
--
#3
gæst
Gæst
05-03-2023 08:46

Rapporter til Admin
eller en park life med produktlivstids garanti, hvor batteriet holder mindst 10 år : ) kunne måske også være en mulighed. https://www.thansen.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
MadsAG
Semi Supporter
05-03-2023 09:36

Rapporter til Admin
Jeg har park life, ved ikke lige hvorfor man skulle gide bøvle med solceller og batteriskift.
--
#5
Nubi
Ultra Nørd
05-03-2023 15:15

Rapporter til Admin
Tak for svarene #1 og #2, samt for tippet #3 og #4. Park Life lyder som den helt enkle løsning, så tænker jeg napper sådan en :-)
--
#6
NiceRag
Super Nørd
05-03-2023 16:50

Rapporter til Admin
jeg har sådan en fætter, men jeg holder dog ikke i en garage... den skulle holde 10 år, tænker snildt batteriet kan holde flere måneder i en garage :)
--
#7
Enoxe
Elitebruger
06-03-2023 15:23

Rapporter til Admin
Vil dog lige tilføje til den der Park life, og generelt Park One, jeg har været den heldige ejer af 2 Park Life, som begge endte med at få samme problem. Når bilen holdte parkeret med sol i forruden, så gik Park Life'en ud, og viste dermed ikke længere parkeringstidspunktet. Som alle der holder parkeret steder hvor p-skive er anvist ved, så er det dybt problematisk ikke at kunne stole på sin P-skive. Jeg har haft kontaktet Park One i begge tilfælde, og de beklager fejlen, men henviser begge gange til det som værende en fører fejl, da jeg som fører har ansvaret for at tjekke at tingene virker når jeg parkere. På trods af jeg kunne genskabe problemet efterfølgende med begge Park One, jamen så hang jeg stadig på p-bøderne, og jeg er derfor gået væk fra Park One ene og alene af den årsag, at det jeg køber produktet for, ikke kan det produktet skal. Og ja det er en brøkdel af dem der har denne fejl, men hold nu maule hvor er det frustrerende at stå tilbage med en bøde du ikke kan få eftergivet, eller heller betalt af dem der har solgt dig et produkt, som netop skulle forhindre selv samme. Jeg har siden hen benyttet mig af Ford's "park one" har ingen problemer haft, men syntes da lige jeg ville dele den knap så pæne side af medaljen.
--
#8
Nubi
Ultra Nørd
07-03-2023 12:33

Rapporter til Admin
#7 > Vil det sige de egentlig satte tiden, men efterfølgende gik ud? Så alt var fint da du forlod bilen, men da du kom tilbage var den gået ud og der sad en p-bøde? I så fald er de da meget risikable at stole på synes jeg :-/ (Jeg har desværre nået at købe en Park Life)
--

Opret svar til indlægget: Soldrevet p-skive, holder det med garage?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE