Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Smidt fejlvist ud af festival - HJÆLP!

Af Juniorbruger AleksanderG | 29-05-2023 00:15 | 3476 visninger | 52 svar, hop til seneste
Hej Hardwareonline Mega offtopic, men jeg har brug for hjælp fra nogle vise mænd. Jeg er her til aften blevet smidt ud af Jelling Festival, med grundlaget at jeg skulle have kastet en flaske mod nogle gående. Så dumt så det nu kan lyde, har jeg altså ikke gjort det, og kunne ej heller drømme om det. Jeg bliver ført væk af 2 vagter, hvor den ene altså er vidne til den hændelse jeg skulle have "gjort". Jeg sidder til "afhøring" i et par minutter, og er under hele samtalen samarbejdsvillig, helt nede på jorden, og ikke rigtig påvirket af alkohol. Jeg fortæller dem stille og roligt tingene som de er, og hvordan jeg altså ikke har noget med dette at gøre. Jeg er en ung gut på 18 år, så det har de nok prøvet før, og er selvfølgelig nødsaget til at tage vagtens ord for gode varer. Mit armbånd bliver klippet, jeg kommer ud helt konfus over situationen. Efter lidt tid, går jeg hen til "Informationsområdet", og klager over hele sagen. De tager den videre, og gør opmærksom at de selvfølgelig ikke kan gøre andet end at tage vagtens ord for gode varer. De siger til mig, at de kan tilgå overvågning derfra, men at jeg ikke har rettigheder til at de skal gennemgå det, selvom jeg klager over udfaldet af situationen. Jeg kommer i kontakt med "Head of security", og han forsikrer mig han vil gøre sit for at tjekke det i gennem. Han skriver efterfølgende til mig. Her får i adgang til en yderst pinlig SMS korrespondance: "Hej Alexander Jeg har nu gennemgået overvågningen i 20 min, og har desværre fundet din hændelse , så sagen er for dit vedkommende lukket, du er dog meget velkommen igen næste år venlig hilsen Andreas Security maneger på Jelling musikfestival" "Hej Andreas. Jeg sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at tjekke overvågningen i gennem. Jeg er dog stadig uforstående overfor, at I mener det skulle være mig som har gjort det. Vil der evt være mulighed for at vi kan gennemgå sekvensen sammen, så vi kan få afsluttet sagen hensigtsmæssigt. Jeg håber inderligt på din forståelse. Mvh Aleksander" "På det materiale der er tilgængeligt kan vi ikke se noget, heller ikke at du bliver fulgt væk, så jeg er desværre bange for at det ikke er optaget vh Andreas" Meget tvetydigt, og jeg føler en ekstrem afmagt, samt meget frustreret over at dette kan lade sig gøre, når man ved, at man altså ikke har gjort noget. Jeg håber, der er en som kan give mig afklaring på hvad jeg har af rettigheder i en sag som denne.
--
Sidst redigeret 29-05-2023 00:15
#1
Martin Lohse
Semi Supporter
29-05-2023 00:21

Rapporter til Admin
Har han fundet hændelsen eller ikke, da svaret på din sms ikke matcher den første sms.
--
#2
Jesper Gæst
Maxi Supporter
29-05-2023 00:22

Rapporter til Admin
Det er ord mod ord, dit mod vagtens, og der henholder de sig forståeligt til vagtens. (Du har grund til at lyve, det har vagten ikke som udgangspunkt) Jeg kan ikke se du på nogen måde kan komme videre med den sag. (Jo du kan anlægge civil retsag, som du formodentlig ville tabe) PS. Som jeg læser det, er hændelsen fundet på video, men ikke til at se på videoen hvem der kastede. (Og derfor fastholdes vagtens forklaring)
--
Sidst redigeret 29-05-2023 00:24
#3
AleksanderG
Juniorbruger
29-05-2023 00:24

Rapporter til Admin
#1, det er netop det jeg synes er så pinligt for dem. Så snart jeg stiller spørgsmålstegn, er der ikke noget videomateriale? Generelt synes jeg hele situationen blev håndteret uprofessionelt, hvilket man måske også kan forvente når det er frivillige. Men ved informationen blev jeg grinet af, og fik flere gange at vide: "Tror du vagten siger det for sjovt", osv osv. Og fair nok, de har nok oplevet hundrede fulde unge klager over sådanne sager, men sagen er jo den, at jeg netop ikke har gjort noget.
--
#4
AleksanderG
Juniorbruger
29-05-2023 00:25

Rapporter til Admin
#2, tak for svaret. Jeg kan netop godt se det fra deres vinkel. Jeg havde også som medarbejder troet på vagten, men jeg synes stadig det er absurd jeg intet har at stille op i en situation som denne, i sær når man har giver over 2000 for en billet. Må jeg bare bide i det sure æble?
--
#5
ReZel
Mega Supporter
29-05-2023 00:27

Rapporter til Admin
Af hva? først siger han har set video hvor det skulle være sket og så siger han bag efter at der ikke er video på det så er der video eller ikke? Lyder mere som om han prøver og dækker over nogle har klokket i det eller han bare ikke orker og bruge tid på det og fejrer det ind under gulvtæppet
--
#6
Jesper Gæst
Maxi Supporter
29-05-2023 00:29

Rapporter til Admin
Må jeg bare bide i det sure æble? Ja med mindre du kan fremskaffe UVILDIGE vidner (som du på ingen måde kender), vil jeg mene du står så uheldigt at du blot må bide i det sure æble og konstatere du må have været på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt og der er sket en fejl, som du ikke kan bevise er en fejl.
--
#7
AleksanderG
Juniorbruger
29-05-2023 00:34

Rapporter til Admin
#5. Det er netop de samme tanker jeg sidder med.
--
#8
ToFFo
Guru
29-05-2023 00:49

Rapporter til Admin
Der er ikke så meget at gøre. Du kommer nok ikke ind igen uanset hvad. Det er virkelig, virkelig bittert, jeg ved heller ikke hvad jeg ville gøre i en sådan situation. De virker til at være fuldstændig ligeglad med hvad der måtte findes af andre vidner. Sådan lidt "vi har taget en beslutning og den står vi ved uanset hvad" agtigt. Du kan ikke gøre meget andet end at kontakte festivalen efterfølgende. Skrive en mail hvor du inkluderer alt den dokumentation du har. Det lyder underligt at vagten først siger du har gjort det, men så bagefter siger at de faktisk ikke ved om du har gjort det. Men deres fest, deres regler. Hvis de ikke synes du skal være der, er de, måske, i sin gode ret til at smide dig ud. Det står vel i deres betingelser et eller andet sted. Det kan du evt. læse op på mens du venter.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
#9
Jesper Gæst
Maxi Supporter
29-05-2023 00:58

Rapporter til Admin
#8 men så bagefter siger at de faktisk ikke ved om du har gjort det. Ikke det de siger. De siger de ikke har det på video, hvilket er noget helt andet. De har forsat første vagt som øjenvidne der hævder #0 kastede.
--
Sidst redigeret 29-05-2023 00:58
#10
AleksanderG
Juniorbruger
29-05-2023 01:00

Rapporter til Admin
#9, jeg læser det altså som at han forsøger at afslutte sagen ved at sige, at han har fundet det og må derfor melde den lukkede. Herefter skriver jeg at det ikke kan passe, og så kan han ikke finde det alligevel?
--
#11
AleksanderG
Juniorbruger
29-05-2023 01:04

Rapporter til Admin
#8, tak for svaret. Ja der er nok ikke meget at gøre, de virker ret ligeglade, og jeg har sikkert også accepteret et sted, at de må smide mig ud ved mistanke. Jeg synes dog stadig hele situationen er absurd.
--
#12
Jesper Gæst
Maxi Supporter
29-05-2023 01:13

Rapporter til Admin
#10 At han har fundet hændelsen på video, er ikke ensbetydende med man kan se dig eller se hvem der kastede, hvis der eks står en menneskemængde og en lidt længere bagude kaster. Så kan man godt først sige man har fundet hændelsen, og sagen er lukket... Ud fra man ikke på videoen kan se hvem der kastede eller dig, og der derfor forsat holdes fast i vidnets (vagtens) forklaring. (Havde du stået synligt på videoen mens flasken blev kastet fra et andet sted ville det have frikendt dig, på trods af vagtens udsagn) Da du så spørger ind til at se videoen sammen, får du en uddybning om du ikke er at se på videoen.
--
#13
ToFFo
Guru
29-05-2023 01:21

Rapporter til Admin
#9 - Det er også virkelig kryptisk skrevet, men jeg synes det lyder på dem som om at de i første omgang mener at se ham gøre det på overvågningen, men når han så spørger ind til det, kan de ikke se det alligevel. Første besked: Jeg har nu gennemgået overvågningen i 20 min, og har desværre fundet din hændelse. Anden besked: På det materiale der er tilgængeligt kan vi ikke se noget...er desværre bange for at det ikke er optaget. Sådan som jeg læser ovenstående, påstår de i første omgang at have OP på overvågningen. Men kort efter siger de så, at de ikke kan se noget. Jeg synes ikke den første besked lyder som noget vagten har set og ikke optaget. Det er virkelig elendigt skrevet af vagten, han kunne godt have været lidt mere tydelig i sin måde at skrive på. Men han er nok fuldstændig ligeglad og vil bare gerne videre. Jeg synes også det ville være underligt at sige "du er velkommen næste år" til en gæst som anklages for at have kastet en flaske efter forbipasserende. Det virker helt sindssygt.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
--
Sidst redigeret 29-05-2023 01:25
#14
Jesper Gæst
Maxi Supporter
29-05-2023 01:26

Rapporter til Admin
#13 Jeg gentager... Der er forskel på at skrive man har fundet den hændelse som #0 er bortvist for på video, og så på at have fundet video af #0 under hændelsen.
--
#15
ToFFo
Guru
29-05-2023 01:28

Rapporter til Admin
#14 - Jo tak, jeg forstår også godt hvad du skriver, men det er bare ikke sådan jeg læser og tolker de beskeder som OP har fået :)
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
--
Sidst redigeret 29-05-2023 01:30
#16
Jesper Gæst
Maxi Supporter
29-05-2023 01:42

Rapporter til Admin
#15 Måske fordi du skal undlade at tolke på det skrevne, og nøjes med hvad der rent faktisk står. :-)
--
#17
ToFFo
Guru
29-05-2023 01:53

Rapporter til Admin
#16 - Det er det jeg gør, derfor citerer jeg også de to beskeder ovenfor. OP skriver også han synes det er noget tvetydigt skrevet så jeg tænker han tolker det på samme måde. Du tolker det på din måde jeg tolker det på min, det bliver ikke anderledes før der kommer mere info om sagen. Let's leave it at that. Der er sikker ingen af os der har ret alligevel.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
--
Sidst redigeret 29-05-2023 01:54
#18
Jesper Gæst
Maxi Supporter
29-05-2023 01:57

Rapporter til Admin
#17 Vi kommer ikke videre, og det tror ingen af os (jævnfør tidligere posts) jo heller ikke #0 gør. Men da klart møg ærgerligt at blive bortvist hvis det er ud fra en fejl. Og pis den idiot der kastede ikke ryger ud på røv og albuer, det er så nedren handling at kaste med flaske.
--
Sidst redigeret 29-05-2023 01:58
#19
AliBabah
Semibruger
29-05-2023 03:03

Rapporter til Admin
#13 Kunne det måske være, at første SMS mangler et “ikke” ? Tænker bare, at formuleringen: “vi har desværre fundet din hændelse”, lyder lidt atypisk og noget tyder på, at der mangler et “ikke”, set ud fra SMS nr. 2. Ellers er det godt nok mærkeligt formuleret.
--
#20
Comicsdk
Super Nørd
29-05-2023 06:54

Rapporter til Admin
Morn. Guderne må vide hvorfor man i 2023 sælger eller lader gæster medbringe kasteskyts, aka. flaskebajere på en festival. Det er også weird at de ikke lukker dig ind, når de samtidig inviterer dig retur i 2024 - så har man ligesom erkendt at man enten synes hooligan-typer er velkomne en anden gang, eller at man ikke mener du har kastet med pant. De burde som minimum tilbyde dig en refusion af indgangsprisen eller give dig fri adgang næste år. Personligt ville det bare være sidste gang jeg havde kastet (arh...) penge efter så uprofessionelt et foretagende. Dog er det positivt at head of security kan stave nogenlunde.
--
"...it's a song for the deaf, you can't even hear it!"
--
Sidst redigeret 29-05-2023 06:56
#21
ToFFo
Guru
29-05-2023 10:21

Rapporter til Admin
Læste lige på EB at 51 har fået klippet deres armbånd indtil videre: https://ekstrabladet.dk[...] Altså, hvad fanden regner de med. De inviterer en gruppe som Ude Af Kontrol som det vel er alment kendt at folk går amok til. De opfordrer sikkert også folk til at gå amok. Men Jelling Festival skriver selv, at hvis man opfordrer til optøjer, bliver man smidt ud. Det gælder sikkert bare ikke for dem der optræder, plus de siger de starter med en advarsel først, hvilket ikke virker til at være tilfældet her. Forståeligt nok når der angiveligt bliver kastet en flaske efter forbipasserende. Jeg har aldrig været til Jelling Festival, jeg begår mig mest på metalfestivaler, hvor moshpit, circlepit, crowdsurfing og wall of death er en hel normal del af festlighederne, som man ikke bliver smidt ud for. Ja, det stikker af til vilde koncerter, det er ikke noget nyt.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
#22
Comicsdk
Super Nørd
29-05-2023 10:48

Rapporter til Admin
21 Jeg forbinder Jelling med Poul Krebs og Lars Lilholt, men jeg læste også kun programmet fra 2004 eller deromkring og besluttede hurtigt at det ville være federe at blive i Vejle og drikke mig i hegnet sammen med en flok udskud der i store træk var for slappe til at kaste med noget som helst, og har ikke skænket bonderøvs-teltfest en tanke siden. Der er også stor forskel på at mosle rundt sammen med ligesindede der måske headbanger med både arme og ben og alligevel samler folk op når de skvatter, og så til at være et asshole der kaster flasker efter folk. Hvis OP hænger ud med et crew der tæller narrøve, er det ikke så sært at security reagerer og måske uheldigvis piller den forkerte ud.
--
"...it's a song for the deaf, you can't even hear it!"
#23
Peter.
Elitebruger
29-05-2023 11:20

Rapporter til Admin
Jeg tænker godt du kan kræve at få det udleveret: https://ing.dk[...] Og nu har de jo netop indrømmet de har videomaterialet af dig.
--
#24
Hans
Guru
29-05-2023 11:56

Rapporter til Admin
1. Jeg har selv været vagt, og gæster er sjældent objektive. Min holdning er, at jeg er der, for at folk kan feste i god ro og orden - Og derfor smider jeg kun gæster ud, hvis jeg har set hændelsen selv, gæsten simpelthen ikke forstår, at mine høflige henstillinger i virkeligheden ikke er henstillinger, men et direkte "sådan er det, ellers må du gå"-valg. 2. Jeg aner ikke, om du faktisk har kastet flasken eller ej - Har du kastet flasken, skal du være glad for, at der ikke fulgte en anmeldelse til politiet med. Har du ikke kastet flasken, så er det virkeligt sur røv. 3. Der må have været et eller andet, der har ledt op til at du blev smidt ud - Det undrer mig lidt, at du ikke har beskrevet, hvad der skete op til? Har vagterne været henne og sagt pænt goddag - Det er en redskab jeg selv aktivt bruger, hvis jeg kan fornemme, at der er nogen, der lige er lidt for meget oppe at køre - De fleste forstår godt budskabet, andre spørger ind til, hvordan det kan være, at jeg går rundt og hilser på folk - I sidstnævnte tilfælde, så fortæller jeg dem ærligt, at jeg har på fornemmelsen, at det godt kan komme til at stikke lidt af, så derfor siger jeg lige pænt hej, der er en lille påmindelse om, at der er vagter, der sørger for, at ALLE kan have en fest - Indtil nu, har jeg kun fået super positiv feedback på det. Og har man lige hilst pænt på nogen, så forstår de bedre, når man lige stikker dem en flaske gratis vand og beder dem pænt om at holde sig til vand den næste times tid :) Derfor: Hvad gik der forud?
--
http://www.NoteBookWorld.dk[...] - RIP, 22/3-2007... Profession keyboardkriger, tidligere bare kriger ;)
#25
coreytrevor
Monsterbruger
29-05-2023 12:13

Rapporter til Admin
havde du en flaske, og hvad gjorde du med den?
--
11400f - pure rock 2 - gtx1660 - b560 tomahawk wifi - 4x8gb ram - 1tb kingston renegade - 2tb 870 evo - rm550x
#26
AleksanderG
Juniorbruger
29-05-2023 12:53

Rapporter til Admin
Hej #24 og #25, jeg forstår godt I undrer jer. Kvinden som uden tvivl var sikker på, at det var mig, forsikrede de øverste at jeg havde gjort det. Episode op til: vi er 6 gutter som spiller fodboldspillet “gris” inde i vores Camp, som er en rolig leg og endda med en volleyball hvis den evt skulle ende det forkerte sted. Vi stopper kort legen da nogle af vores andre bekendte kommer over og hilser på os. Vi står og snakker, og vagterne kommer venligt over og spørg om vi har det sjovt. Vi svarer flinkt tilbage, og de går så målrettet hen til mig og siger jeg skal følge med. De andre drenge som jeg har stået med er lige så uforstående som mig og hører dem også hvorfor jeg lige skal med dem. Jeg var sikker på jeg ikke havde gjort noget og følger roligt med, og fortæller drengene de bare skal blive væk (for ikke at puste en stemning op omkring vagterne). Jeg har under hele episoden ikke haft hverken flasker eller dåser i hænderne. Kun en fredelig omgang bold.
--
#27
Dragonheart
Guru
29-05-2023 13:08

Rapporter til Admin
Kunen det ikke være relativt let og hurtigt for vagterne at tage fingeraftryk fra omtalte flaske og så se om de er dine?
--
#28
Jesper Gæst
Maxi Supporter
29-05-2023 13:13

Rapporter til Admin
#27 Jow for fingeraftrykspulver og pensel er standardudstyr for vagter. (Spring næste krimi i tv over)
--
#29
AleksanderG
Juniorbruger
29-05-2023 13:13

Rapporter til Admin
#27 jeg tror udmærket de var klar over, at det ikke var mig til sidst, men har måske følt de skulle smide nogen ud - og dermed sende et signal. Jeg har nu snakket med kontoret tilhørende festivalen og skal snakke med ledelsen her kl 15. Jeg vil gerne høre hvordan det kan lade sig gøre, i sær omkring sms-korrespondancen.
--
#30
Dragonheart
Guru
29-05-2023 13:38

Rapporter til Admin
#28 Fingeraftrykspulver? :-D. Det behøver du altså ikke for at lure et fingeraftryk fra en flaske. Brug en smartphone og 10 minutter. Spring evt. selv næste krimi i tv over ;-) #29 Ja.. Tag den videre. Om ikke andet så for at få erstatning for det du har tabt på billet osv. og forbedring af processen for den næste der sidder i klemme.
--
#31
Jesper Gæst
Maxi Supporter
29-05-2023 13:44

Rapporter til Admin
#30 Det er helt sikkert et gyldigt grundlag at bruge en tlf, og vagterne er helt sikkert uddannet i at sammenligne fingeraftryk samt hvor mange punkter der skal være ens for at sikre validiteten. Men ja det er da fint #0 prøver at gå videre når han mener han er uskyldigt bortvist. Måske han er heldig og få noget ud af det. Han har jo ikke rigtig noget at tabe ved at prøve.
--
Sidst redigeret 29-05-2023 13:47
#32
XPAction
Monsterbruger
29-05-2023 14:01

Rapporter til Admin
kræv aktindsigt i videoen
--
#33
bopenstoft
Elite Supporter
29-05-2023 16:27

Rapporter til Admin
Det der undrer mig er at du jo må have en del vidner som du har spillet bold sammen med som kan sige at du IKKE har kastet en flaske? Og ja som #32 nævner; kræv agt indsigt;
--
5900X|X570 GIGABYTE AORUS MASTER|32GB Ripjaws 3600 CL16| 6900XT WATERFORCE EXTREME|ACER 271HU/DELL U2717D WD SN850X 2 TB
--
Sidst redigeret 29-05-2023 16:28
#34
Jesper Gæst
Maxi Supporter
29-05-2023 17:23

Rapporter til Admin
#3 Venner og familie som vidner har en noget lavere værdi end uvildige vidner (som vagten). (Lidt som hvis 4 sigtede tyvknægte er enige om de skam spillede ludo hjemme hos den enes mor, men et uvildigt vidne (eks en betjent) har set dem på et gerningssted) Der vil en Ret typisk vægte betjentens forklaring over de 4 sigtede samt morens forklaring.
--
Sidst redigeret 29-05-2023 17:27
#35
Comicsdk
Super Nørd
29-05-2023 17:57

Rapporter til Admin
Nu stikker det jo helt af. Aktindsigt i en udsmidning? Fingeraftryk? Har de fundet flasken, eller får vi brug for rejseholdet?
--
"...it's a song for the deaf, you can't even hear it!"
#36
RoadRunnah
Supporter
29-05-2023 18:05

Rapporter til Admin
#35 vi skal have Tv billeder fra retssagen. Den ølflaske skal fortælle sandheden!
--
#37
Anomynous
Semi Nørd
29-05-2023 18:16

Rapporter til Admin
I en tid hvor alle de gode tråde enten bliver låst eller slettet så er jeg virkelig glad for at denne får lov til at stå. Fingeraftryk af flasken haha... jeg kvitterer med et tak!
--
#38
JonasM
Supporter Aspirant
29-05-2023 18:29

Rapporter til Admin
#0 Jeg er nysgerrig, så du hvem der kastede flasken?
--
#39
AleksanderG
Juniorbruger
29-05-2023 19:05

Rapporter til Admin
#38, nej desværre. Ingen af os på campen så der skulle være kastet noget, heller ikke i nærheden af os. Men det har der jo nok været…
--
#40
Raskolnikov
Super Supporter
29-05-2023 19:07

Rapporter til Admin
#35 - 37 Det er pure comedy gold, hold nu op. Venter spændt på, hvornår menneskerettighedsdomstolen skal aktiveres. Eller Taggart
--
#41
minoo
Nørd Aspirant
29-05-2023 19:42

Rapporter til Admin
#0 hvad blev status efter at have snakket med ledelsen
--
#42
RoadRunnah
Supporter
30-05-2023 00:09

Rapporter til Admin
Vil det sige at du blev smidt ud af Jelling festival få timer inden den sluttede? Og nu vil du køre et efterspil efter festivalen er lukket? Måske er der gode chancer for at få det adgangsarmbånd tilbage...
--
#43
AleksanderG
Juniorbruger
30-05-2023 12:44

Rapporter til Admin
#41, de ville høre sagen fra alle parter og vende tilbage.. #42, det sluttede nu mandag morgen :) Det er også begrænset hvor meget jeg vil gøre ud af det, men jeg synes da det er enormt uretfærdig at ting som disse kan ske.
--
#44
Kennedine
Superbruger
30-05-2023 13:29

Rapporter til Admin
Til alle der synes det er fis i en hornlygte - så skal det jo afdækkes, uanset om der sker to timer før lukketid sidste dag. For hvorfor skulle det så ikke kunne ske igen næste år, fem minutter inde i "festen". Systemet bliver aldrig perfekt, men derfor skal man skisme også råbe op når man bliver uretfærdigt behandlet. Måske det ikke ændrer noget for den pågældende situation, men måske et mønster dukker frem om systematisk misbrug / uretfærdig behandling :)
--
#45
AleksanderG
Juniorbruger
30-05-2023 15:32

Rapporter til Admin
OPDATERING* Jeg har nu snakket med direktøren for festivallen, som er den første behjælpelige medarbejder jeg er kommet i kontakt med. Hun beklager meget for det hele. De har tjekket op på det, og har fundet frem til det ikke er mig. Hun har kvitteret med biletter til næste år.
--
#46
snowyy
Elitebruger
30-05-2023 15:36

Rapporter til Admin
Kunne jo også bare være en klassisk skrive fejl og han glemte at skrive "desværre IKKE fundet din hændelse" Men kunne godt være at han har opdaget de har lavet en fejl siden de åbenbart har fundet frem til det ikke er ham...
--
AMD RYZEN 7 7800X3D, NVIDIA RTX 4090, ASUS STRIX B650E-I, G.SKILL 32GB X5 FLARE CL30 6000MHZ, BQ DARK POWER 13 1000W
--
Sidst redigeret 30-05-2023 15:40
#47
ph0ton
Monsterbruger
30-05-2023 15:54

Rapporter til Admin
#45: Fedt, det er god behandling.
--
lorem ipsum et dolores
#48
ToFFo
Guru
30-05-2023 18:33

Rapporter til Admin
#45 - Fedt, tak for opdatering, godt det løste sig! Så skal du ikke tænke på at købe billetter til næste år før der er udsolgt. Jeg aner ikke om det er noget der bliver udsolgt overhovedet, men om ikke andet en bekymring mindre :)
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
#49
WakeyWakey
Mega Supporter
30-05-2023 18:48

Rapporter til Admin
#45 De tog nok finger aftryk af flasken xD ej fedt at du fik gratis billetter, nogle gange betaler det sig at råbe op istedet for at lade folk trampe på en! :)
--
Main: Zen 5900x - RTX 3080 - Strix x570i - trident z 16gb cl 16 3200mhz - Jonsbo A4 - H100i Capellix//4xfractal AL12 33db 3k rpm - 1tb 970 m2.
#50
RoadRunnah
Supporter
30-05-2023 19:18

Rapporter til Admin
#45 fedt, så hjalp besværet alligevel. Festen fortsætter næste år. #48 Ved ikke om din besked ser underlig ud på min skærm, men han skal vel heller ikke bekymre sig om billetter, efter at der er udsolgt?
--
#51
WakeyWakey
Mega Supporter
30-05-2023 19:22

Rapporter til Admin
#50 Man skal vel have købt billetter før der bliver udsolgt, efter de er udsolgt kan de jo ikke købes mere ;)
--
Main: Zen 5900x - RTX 3080 - Strix x570i - trident z 16gb cl 16 3200mhz - Jonsbo A4 - H100i Capellix//4xfractal AL12 33db 3k rpm - 1tb 970 m2.
#52
Jacob [5260 Od.S]
Semi Nørd
31-05-2023 15:11

Rapporter til Admin
God afslutning på en kedelig afslutning. God fornøjelse næste år.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.

Opret svar til indlægget: Smidt fejlvist ud af festival - HJÆLP!

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE