Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Erfaring med One Plus 11?

Af Mega Supporter visitkort500 | 30-05-2023 10:32 | 1438 visninger | 32 svar, hop til seneste
Hejsa Er der nogen der har hands on erfaring med One Plus 11 i forhold om antennekvaliteten er god og hvordan samtalekvaliteten er? Hvordan er forbindelsen i det daglige? Synes der er en ny trend blandt nye smartphones, hvor de går ned i antennekvalitet. Xiaomi 12 pro, og nogle andre ældre modeller fra Samsung havde en topscore på antenne og samtalekvalitet, men synes bare det virker som om flere mobilproducenter nedprioriterer antennen. Har det nogen betydning? Kommer fra en Huawei P30 Pro, som har fået en score på 6/10 på antenne og mobildækning og en score på 7/10 på samtalekvalitet. Scoren er fra mobilpriser.dk https://mobilpriser.dk[...] Ville gerne have min nye telefon er mindst ligeså god på disse parametre hvis ikke bedre, men det er svært at finde. https://meremobil.dk[...] Her ses nogle lidt ældre modeller med god score på de nævnte punkter. Takker på forhånd
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#1
visitkort500
Mega Supporter
01-06-2023 20:46

Rapporter til Admin
Ingen?
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#2
MadsFerguson
Junior Nørd
02-06-2023 08:37

Rapporter til Admin
Jeg har en Samsung S23 Ultra, som scorer 4/10 på deres score, den har den bedste samtalekvalitet jeg har oplevet indtil videre, den henter også data ned i rasende fart. Jeg er ikke sikker på hvad du ønsker at måle på her, men tror ikke at vi i Danmark har behov for de allerbedste antenner for at vores telefoner fungerer tilfredsstillende.
--
Systems Engineer, High Performance Computing.
#3
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 19:48

Rapporter til Admin
Hejsa Jeg kontaktede faktisk en mobilanmelder og han forsikrede mig at antennerne er blevet bedre med årene, og at man ikke skulle stole på de antenner resultater man ser på diverse mobilsider, hvis der f.eks. står 4/10. Han sagde at de fleste anmeldere ikke går op i det, fordi de ikke kan måle og dokumentere det - at det er ret kompliceret at gøre. Han sagde det kun var særlige laboratorier der kan måle sig frem til kvaliteten af antennerne i telefoner og nogle andre ting. Hans svar var rigtig god nyhed for mig, fordi jeg hører lidt dårligt så samtalekvaliteten er vigtigt for mig. Så min formodning om at antennerne måske var faldet i kvalitet, er højest sandsynligt forkert.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#4
Varming
Elitebruger
07-06-2023 19:55

Rapporter til Admin
Jeg gik fra en OnePlus 9 Pro til en 11'er og er fuldt ud tilfreds med skiftet. Den virker bare "bedre" end 9'eren og jeg har ikke oplevet problemer med hverken modtagelsen eller opkald. I mine øjne en 9/10 telefon, det eneste der trækker lidt ned er at den helst skal være i cover for ikke at være glat at holde i hånden, men til gengæld er det Sandstone cover man kan købe vanvittigt lækkert, så i sidste ende en no-brainer at have cover på.
--
#5
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 19:59

Rapporter til Admin
Ok, super at høre andres erfaring med telefonen. Hvordan er det at skrive på den? Altså i forhold til ikke at lave typos? Har skrevet på en iPhone 5 og min Huawei, hvor det føles meget mere smooth og lettere at type på en iPhone fremfor min telefon selvom min har en større skærm.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#6
Varming
Elitebruger
07-06-2023 20:05

Rapporter til Admin
I forhold til at skrive på den, så har jeg ikke oplevet noget besvær med det, trods mine halv-fede fingre ;) Jeg benytter mig meget af swype funktionen i Gboard, som jeg har vænnet mig til og den fanger stort set altid hvad jeg ønsker at skrive ;)
--
#7
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 20:18

Rapporter til Admin
Awesome - er nu mere tilbøjelig til at købe en OnePlus. Overvejde en iPhone på grund af skærmkvaliteten og at det føles så nice at skrive på dem. Har dog aldrig prøvet en OnePlus og prisen er også helt klart lavere end iPhone.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#8
Calimero
Gigabruger
07-06-2023 20:49

Rapporter til Admin
Jeg gik fra en 5t og til 11'eren og er super tilfreds. Godt at de fik slideknappen tilbage, ellers havde det nok været en pixel i stedet for. Jeg har rootet den, og har ingen problemer med MitID osv. Jeg har også sandstone coveret.
--
#9
Jacob XP
Ultra Nørd
07-06-2023 21:11

Rapporter til Admin
Jeg har ikke selv One Plus 11. Har bare læst at den understøtter Wifi 7. Nu er Wifi 7 ikke officielt gjort klar til offentliggørelse. Men der er firmaer der godt tør komme med hardware alligevel. Så hvis du er lidt nørdet med teknik eller bare trænger til et ny router eller hvordan du nu har sat dit internet op, så skulle du måske se på en opgradering til noget udstyr der understøtter wifi 7. Du kan også lige vente lidt, jeg tænker du får et lidt større udvalg og nogle skarpere priser i 2024 og fremad.
--
A clean house is a sign of a broken computer
--
Sidst redigeret 07-06-2023 21:11
#10
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 21:36

Rapporter til Admin
Må jeg høre hvor længe i har haft jeres OnePlus og hvordan er finger sensoren? Min driller rigtig meget når jeg bruger MITID og andre apps.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#11
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 21:41

Rapporter til Admin
#9 Alligevel ret sindssyge hastigheder. Er glad for hurtig internet og at forbindelsen er stabil. Når jeg pendlede fra Aalborg til København så var der steder på strækningen hvor der var nul forbindelse. Ved ikke om det er, fordi jeg ikke var på TDC's netværk. Har CBB. Min næste telefon skal bare være hurtig, have en god skærm, være en fornøjelse at skrive på også ikke være fyldt med bloatvære.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#12
Sonnyboy442
Guru
07-06-2023 21:50

Rapporter til Admin
Jeg har ejet den siden den dag den blev lanceret og jeg er meget tilfreds med den :) Det eneste negative jeg har at sige om den, er den skærm film der sidder på, den virker til at være af ringere kvalitet end på de tidligere modeller - Men ellers er jeg super tilfreds med resten af telefonen. Det er helt sikkert en mobil jeg kan anbefale :)
--
i7 8086k|Corsair H150i|G.Skill DDR4 16GB 3000-15|960 EVO 1TB M.2 SSD|EVGA GTX 1060 6GB|EVGA SuperNOVA 1300 G2|Corsair Obsidian 800D
#13
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 22:02

Rapporter til Admin
#12 Ok det er betryggende at høre. Det jeg faktisk er mest "bange" for er hvordan den vil opføre sig efter et års normal brug. Min Huawei har jeg haft siden 31.3.2020 og efter 2 års tid tror jeg begyndte den at opføre sig mærkeligt med upræcis finger sensor og når man skriver på den - selv med forskellige tastaturer - er det ret ofte rodet oplevelse i forhold til selv en lille iPhone 5. Min endnu ældre telefon var en Huawei P10 Lite som havde endnu flere børnesygdomme med manglende visning af notifikationer og andre irriterende finurligheder. Men jeg tænkte det er måske fordi det er en budget telefon at den driller på så mange punkter. Så min næste telefon blev Huaweis daværende topmodel, men den begyndte også at drille på nogle af de samme punkter. F.eks. hvor skærmen føles upræcis og ikke ligeså responsiv når man trykker. Her har jeg både nulstillet og fuldt opdateret og heller ikke tabt telefonen. Der er passet rigtig godt på begge telefoner med samme sygdomme efter 1.5-2 års brug. Jeg håber inderligt OnePlus ikke får de problemer efter 2 års brug. I starten føles en ny telefon jo altid hurtig og lækker og perfekt, men det er som regel efter længere tids brug at de "dukker" op.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#14
bobson
Elite Supporter
07-06-2023 22:06

Rapporter til Admin
#11 Jeg er sikkert på at du ikke bliver ked af en OnePlus 11. Den nye Snapdragon 8 gen. 2 er suveræn. Lynhurtig, bliver ikke varm og er energibesparende. Du får lang batterilevetid og lynhurtig opladning. Top skærm som er super smooth med 120hz. Og hvis du spørger mig, et rigtig godt kamera - det er dog ikke alle som er enige med mig i det :)
--
#15
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 22:12

Rapporter til Admin
#11 Ok, super med flere positive oplevelser med OP :) Det jeg egentlig søger kvaliteten af en iPhone skærm, der føles mægtig godt at skrive på i en Android telefon. Har haft dårlige erfaring med Huawei og Samsung og Sony. Har prøvet nogle forskellige iPhones med fokus på typing - og der blev jeg blæst bagover. Denne kvalitet og fornøjelse ønsker jeg virkelig er at finde i en OP eller for den sags skyld måske en Google Pixel 7 pro eller lignende i samme priskategori. Det der har afholdt mig fra en iPhone er for det første prisen, dernæst deres økosystem og batteritiden og deres forholdsvise langsomme opladning.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#16
Sonnyboy442
Guru
07-06-2023 22:17

Rapporter til Admin
#13 Nu har den ikke været ude i 1 år endnu - Men jeg kan fortælle at jeg har haft næsten alle modeller til og med OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Og de har aldrig skuffet mig - Det har altid været super gode telefoner til rimelig priser. Jeg mindes at min OnePlus 2 havde et problem med at den crashede fra tid til anden - Som jeg kontaktede OnePlus om. Der gik ikke længe og så kom der svar retur om at jeg skulle booke en tid med deres 2nd level support (mener jeg det var). Jeg valgte en dato og et tidspunkt og på dagen, ca. 1 time før skrev teknikeren at han havde tid før, hvis jeg var klar. På forhånd havde jeg gjorde de ting klar de skulle bruge og smidt dem på skrivebordet, som anvist. Han remotede til min computer og bad mig tilslutte og frakoble mobilen på bestemte tidspunkter og efter hvad jeg husker var ca. 30 minutter, så var den opdateret og selvfølgelig nulstillet, men virkede perfekt. Der var vidst en fejl i den Android version der var på eller en firmware til mobilen - Men igen, alt spillede efter deres hjælp :) Jeg har også fået byttet et laderkabel til en af mobilerne, hvor jeg sendte billeder og en video af at den bare lå stille og ladede op, men så stoppede og startede ladningen fra tid til anden. Igen en hurtig support som erstattede kablet, som kom inden for 1 uge, så vidt jeg husker og de skrev det ville tage op til 1 måned. Så jeg har kun godt at sige om dem :)
--
i7 8086k|Corsair H150i|G.Skill DDR4 16GB 3000-15|960 EVO 1TB M.2 SSD|EVGA GTX 1060 6GB|EVGA SuperNOVA 1300 G2|Corsair Obsidian 800D
#17
bobson
Elite Supporter
07-06-2023 22:18

Rapporter til Admin
#15 Altså batteritiden er jo bedre på en iPhone 14 Pro Max end på OP11, men det er sandelig også en anden pris. Jeg har både en iPhone 14 og en Pixel 7 Pro, og har haft en OP11. Jeg synes nu ikke en iPhone er bedre at skrive på, snarere tværtimod. Jeg har faktisk Android telefon netop fordi jeg synes de er bedre til webbrug mens jeg synes min iPhone er langt mere funktionel.
--
#18
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 22:23

Rapporter til Admin
#16 Fedt at høre du har haft god erfaring med det mærke. Det er lige præcis long term review jeg stoler mest på. Plejede at se de der reviews hvor anmeldere har dem i maks en dag eller uges tid - jeg har ikke så meget tillid til så noget mere. Så, det at tingene bare har spillet uden alle mulige mærkelige sygdomme er et stort plus. #17 Batteritiden er også noget jeg går op i og er glad for at den er bedre på en OP i forhold til iPhone. Bruger telefonen til surf, skrivning og at se film på længere strækninger så god skærm og batteritid er rigtig velkomment. Så længe den er bedre at skrive på end min Huawei p30 pro - så er det et kæmpe plus for mig :D Fordi nøj hvor er den hamrende irriterende at skrive på.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#19
Sonnyboy442
Guru
07-06-2023 22:35

Rapporter til Admin
#18 Jeg er glad for at du kan bruge det til noget :) Skærmen er fantastisk - Batteritiden er jeg imponeret over - Og opladningen er det der imponerer mig mest - Den lader fra 0-100% på ca. 25 min. Og som du er inde på med at skrive på mobilen - Så har jeg bestemt heller ingen klager her, det fungerer bare. Selv med en del ridser på skærm filmen, så fungerer fingeraftrykslæseren upåklageligt og den er samtidigt meget hurtig til at registrere når man lægger fingeren på, hvilket også er et kæmpe plus i min bog :)
--
i7 8086k|Corsair H150i|G.Skill DDR4 16GB 3000-15|960 EVO 1TB M.2 SSD|EVGA GTX 1060 6GB|EVGA SuperNOVA 1300 G2|Corsair Obsidian 800D
#20
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 22:55

Rapporter til Admin
#19 Det er guld værd især det at du har haft den over længere tid og at du har haft flere modeller af samme mærke, så man får et bedre grundlag at vurdere kvaliteten ud fra. Jeg kiggede også lidt på Sony telefoner, men siden min søster havde varmeproblemer med sin gamle Sony og deres nye også bliver kritiseret for varmeproblemer, så tør jeg simpelthen ikke kigge på Sony længere. Har en lille hånd så kommer formentlig til at købe et cover hvor man har et godt greb om telefonen. Forhåbentlig kommer der flere tilbud med Ear Buds med i købet :p
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#21
bobson
Elite Supporter
07-06-2023 23:00

Rapporter til Admin
Batteritiden er god, men bestemt ikke lige så god som 14 Pro Max, det har du misforstået. Det korte af det lange er; hvis du vil have en Android mobil, er jeg helt overbevist om, at du vil blive mere end tilfreds med en OP11.
--
#22
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 23:09

Rapporter til Admin
#21 Efter at have hørt jeres oplevelse med telefonen, så lyder det som en fantastisk telefon. Bare batteriet kan holde en hel dag ved blandet brug - så er det mere end accepteret i min bog. Og den kan jo oplades satans hurtigt, så hvis den holder strøm i længere tid end en Huawei p30 pro (fra ny af), så det helt sikkert en god opgradering.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#23
bobson
Elite Supporter
07-06-2023 23:27

Rapporter til Admin
Stort set det samme som P30 Pro: https://www.gsmarena.com[...] Altså batteriet. Du får en langt mere smooth oplevelse med skærmen. 60hz vs 120hz
--
Sidst redigeret 07-06-2023 23:29
#24
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 23:40

Rapporter til Admin
Ahh ok. Kom til at tænke på noget - hvor lysstærk er skærmen egentlig når du bruger den udenfor med meget sol? Min nuværende er ikke lysstærk nok uden for i sollys.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#25
bobson
Elite Supporter
07-06-2023 23:51

Rapporter til Admin
P30 Pro er noget mere lysstærk i manual mode, men hvis du bruger Auto lysstyrke eksempelvis i sollys, så er det OP11 der er bedst - men den er ikke imponerende. Lysstyrken er årsagen til, at jeg ikke bruger den. Lysstyrken er fin, men jeg finder den bare ikke god nok, når der er så meget andet man kan vælge. I max Auto når dem omkring 750 nits - en Pixel 7 Pro når 1100 nits. Jeg ser i øvrigt lige, at Telia har en S23+ til 6000 kroner - det er et godt tilbud, og her får du lysstyrke helt i top.
--
Sidst redigeret 07-06-2023 23:55
#26
visitkort500
Mega Supporter
07-06-2023 23:56

Rapporter til Admin
Hm ok, det er lidt skuffende fordi min nuværende er ikke god i sollys, men hvis OP er en smule bedre så går det nok. Er det Pixel 7 Pro du bruger til dagligt?
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#27
bobson
Elite Supporter
08-06-2023 00:00

Rapporter til Admin
Jep, sammen med en iPhone 14
--
#28
visitkort500
Mega Supporter
08-06-2023 00:06

Rapporter til Admin
Ok, hm. Sad lige og læste lidt om Pixel 7 pro: https://fyens.dk[...] Og OnePlus https://fyens.dk[...] Det er godt nok svært nogen gange :D Læser nemlig at Pixel telefonerne har den reneste android da det er Google selv der står bag det. Har dog aldrig haft en i hånden så ved ikke hvilken betydning det har reelt..
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#29
bobson
Elite Supporter
08-06-2023 00:13

Rapporter til Admin
Jeg kan lide det simple som Pixel repræsenterer, men selvom OP ikke er hvad de har været på softwaresiden, er det nu stadig ret godt synes jeg. Til tider kan ren Android også virke lidt skrabet, men det afhænger rigtig meget af, hvordan man bruger sin mobil. Der er klare fordele ved OP11 som Snapdragon 8 gen. 2, lynhurtig opladning - hvis du har små hænder vil den ligge bedre i din hånd. Den er 2.5 mm smallere, og det mærker man. Til gengæld er, for mig, Pixel 7 Pro en meget mere spændende mobil. Google kommer hele tide med små opdateringer som gør softwaren mere eo mere interessant/funktionel. Hvis vi på et tidspunkt får alle de funktion den har i USA, vil det være virkelig fedt. Og kameraet er MEGET bedre.
--
Sidst redigeret 08-06-2023 00:14
#30
visitkort500
Mega Supporter
08-06-2023 00:22

Rapporter til Admin
Kan rigtig godt lide når en telefon opdateres og hele tiden forbedres. Tror næsten jeg må prøve dem i en butik, har små hænder så der vil OP11 passe bedre når den er smallere. Kameraet er også kun semi-vigtig så det betyder ikke det store for mig. Tak for dine input - skal lige tænke over det og så må jeg blive nødt til at prioritere det allervigtigste.
--
Everyone becomes a story, be a good story.
#31
bobson
Elite Supporter
08-06-2023 00:44

Rapporter til Admin
#32
visitkort500
Mega Supporter
08-06-2023 16:56

Rapporter til Admin
#31 Også en stærk kandidat jeg har kigget på flere gange :p
--
Everyone becomes a story, be a good story.

Opret svar til indlægget: Erfaring med One Plus 11?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning