Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Godt pålæg på brød?

Af Supporter Aspirant Carnac | 30-11-2023 12:40 | 1271 visninger | 24 svar, hop til seneste
Hver uge køber jeg altid en pakke rugbrød, uanset om jeg har brug for det eller ej. Hvis ikke jeg får spist det, bliver det smidt ud. Årsagen er, at hvis der er en dag jeg ikke gider at lave mad, kan jeg snuppe en rugbrødsmad. Jeg kan mærke, at i dag bliver én af de dage hvor jeg ikke gider at lave mad. Skyldes nok det kolde vejr. Jeg er dog efterhånden ved at være godt træt af det traditionelle pålæg, dvs: Æg m. mayonnaise, karse og rejer Leverpostej m. rødbeder eller syltede agurker Salt kød m. sky og leverpostej Hamburgerryg m. italiensk salat Roastbeef m. remoulade og ristede løg Rullepølse m. sky og løg Frikadellepålæg m rødkål og remoulade Ost m. sennep, marmelade eller peberfrugt Brie, Skimmel og alle andre former for oste Tomat- eller kartoffel m. mayonnaise, salt og karse Makrelsat, Tunsalat, Skaldyrssalat og K-Salater generelt Nogle der har nogle gode idéer til hvad man kan proppe på rugbrød?
--
Intet i dette svar er finansiel rådgivning, og alle handlinger som følge heraf er på eget ansvar. -to the moon with the techlead tycoon
#2
Mrberk11
Bruger
30-11-2023 12:44

Rapporter til Admin
Som det eneste jeg kan se du ikke har nævnt: Fiskefilet.
--
Meshify C | R5 3600 | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Corsair DDR4-3200 C16 | ECorsair TX-M Series TX650M | 2070 S | Crucial 1TB SSD | ASUS VG258Q 144hz
#5
BoreBissen
Guru
30-11-2023 12:46

Rapporter til Admin
Prøv noget sydeuropæisk pålæg, så som parmaskinke, italiensk spegepølse, spansk chorizo. Gå selv på opdagelse efter flere.
--
Ryzen 5700x | 16 GB RAM 3200 MHz ASUS STRIX B550-F | PNY 480 GB SSD | Kingston NV2 NVMe - 1TB ASRock Rx 6800 XT 16 GB | NZXT C850 | Corsair H115i
#6
Carnac
Supporter Aspirant
30-11-2023 12:47

Rapporter til Admin
#2 Ja glemte nok at skrive fiskefilet og fiskepinde på listen, men ellers tak for forslaget.
--
Intet i dette svar er finansiel rådgivning, og alle handlinger som følge heraf er på eget ansvar. -to the moon with the techlead tycoon
#14
NiceRag
Super Nørd
30-11-2023 13:18

Rapporter til Admin
altså jeg spiser det samme på pålæg som så mange andre men et godt trick: KRYDDERSMØR tag noget smør, tag noget krydderi, chili, urter, hvidløg, whatever. blendt skidtet sammen, boom: nu smager dine måske ellers kedelige rullepølsemad pludselig af meget mere. Det passer selvfølgelig ikke altid, til alt pålæg. men det har givet mig en del ekstra "fornøjelse" det kan laves derhjemme! og smør er billigt her op til jul! alternativt kunne man kigge lidt på selve brødet - det er vel ikke tilfældigt at de fleste andre lande klarer sig fint uden rugbrød.. men de er glade for fx. pølser
--
Sidst redigeret 30-11-2023 13:19
#15
crankyrabbit
Superbruger
30-11-2023 13:30

Rapporter til Admin
https://madenimitliv.dk[...] https://www.onekitchenblog.com[...]
--
I may be crazy But I'm not stupid.... No One Dies A Virgin - In The Very End Life Fucks Us All
--
Sidst redigeret 30-11-2023 13:31
#16
jbred
Ultra Supporter
30-11-2023 14:54

Rapporter til Admin
Min far var/er slagter og kok, min mor var smørbrødsjomfru i 45 år. Så lige meget hvor meget jeg pynter min roastbeef, æg/rejer, dyrlægens natmad, så er det aldrig godt nok. Lav en pastasalt, frikadeller om mandagen af 1½ kg køøø, så har du teenage mad til 3-4 dage.
--
#17
Flagg
Elitebruger
30-11-2023 15:05

Rapporter til Admin
Hakkebøf m. bløde løg (evt. spejlæg). Ribbensteg i gode tykke skiver, Hjemmelavede dunser. Fiskefilet. Kippers m. scriracha. Kartoffel/Purløg/Radise.
--
#18
Ronson
HOL Moderator
30-11-2023 15:06

Rapporter til Admin
Marinerede sild med karrydressing (hver for sig!) og løg på Spring det fabrikspakkede, grå roastbeef over og køb noget der er friskpakket og rødt. Eller steg og skær det selv. Det samme med rullepølse, køb en rå i rema og kog den. Skær en tyk skive og du lærer hurtigt at det smager så meget bedre uden alt muligt oven på til at maskere smagen. Lav en omgang medisterpølse og gem noget af det til rugbrød med rødkål oven på. Samme med rester af ribbenssteg med sennep oven på. Jeg har det meget stramt med typisk, dansk supermarkedspålæg...
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
--
Sidst redigeret 30-11-2023 22:01
#19
Spriz
Supporter Aspirant
30-11-2023 15:22

Rapporter til Admin
Fuck, jeg skal have oppet mit rugbrøds-game på hjemmekontoret....
--
#20
7430
Ultra Nørd
30-11-2023 15:43

Rapporter til Admin
jeg spiser rugbrød uden smør med røget filet:p...
--
jep jep
#21
bighair
Bruger
30-11-2023 16:35

Rapporter til Admin
fedt på brødet.
--
Bighair
#22
Jesper Gæst
Semi Nørd
30-11-2023 16:42

Rapporter til Admin
#17 Jeg spiste faktisk hakkebøf med bløde løg på rugbrød for 15 minutter siden. (Mums) #0 På denne årstid kunne sylte med stærk sennep på toppen være en mulighed, når nu du nok ikke gider stege hakkebøffer etc. Lige at skære en svinemørbrad i nogle stykker og smide dem på en pande kunne måske overkommes? (Bløde løg er også nice der, men kan undværes når nu du ikke gider lave mad)
--
Sidst redigeret 30-11-2023 16:47
#23
jhc9817
Giga Supporter
30-11-2023 16:49

Rapporter til Admin
Odense marcipan og rugbrød er en klassiker.
--
#24
Funkie
Bruger Aspirant
30-11-2023 17:17

Rapporter til Admin
Røget sardel, mums på Rugbrød.
--
#25
TechnoMulen
Maxi Supporter
01-12-2023 02:00

Rapporter til Admin
kvalitets spegepølse.
--
jeg er ik så dum som jeg ser ud !!! I7 - 3820 - 16gb 16xx mhz ram x79 sabertooth - gtx 580 3gb
#26
PhillipA
Ultrabruger
01-12-2023 08:12

Rapporter til Admin
En god julesylte med en krads sennep og syltede rødbeder. Og selvfølgelig nogle kryddersild med karrysalat og rå løg. Måske nogle lune fiskefrikadeller med en grov remoulade. Eller en gang røget fisk med passende topping.
--
#27
jbred
Ultra Supporter
01-12-2023 08:26

Rapporter til Admin
#26 blandede følelser med sylte, da min far var slagter og hjhemmeslgtede, og han elskede sky, gel og fedtsnask. Så der var simpelthen for meget fedt og gel i det vi fik, så jeg laver det selv idag med næsten kun kød, samme med hjemmelavet blodpølse fra dengang, shit man år det som lille med massere af sirup. Hjemmelavet med lidt fedtbobler osv, rører det ikke idag i hehe der har jeg også fået lidt skræk efter ungdommen var overstået.
--
Sidst redigeret 01-12-2023 08:27
#28
Romaniuz
Semi Supporter
01-12-2023 08:39

Rapporter til Admin
En rød pølse flækket og med ketchup. Enten direkte fra pakken, eller en der har været kogt. Og ellers som flere er inde på, ribbensteg i gode skiver, medister og andet kød i der kan skæres ud.
--
#29
Barsken
Mega Supporter
01-12-2023 08:51

Rapporter til Admin
Mange gode forslag, jeg noterer :-) Et lille tip: prøv med peberrodssalat i stedet for smør. Det er vildt godt under de fleste slags kødpålæg.
--
/out
#30
jbred
Ultra Supporter
01-12-2023 09:07

Rapporter til Admin
#0 Smid resterne i fryseren og lav rugbrødssnack engangimellem hvis der er til en bradepande, lige lidt olie og salt, helt fin gamersnack også til unger. https://madogkaerlighed.dk[...]
--
#31
Mattii
Monster Nørd
01-12-2023 09:18

Rapporter til Admin
Der mangler peberrod på mange af de madder ;-)
--
#32
RoadRunnah
Super Supporter
01-12-2023 09:37

Rapporter til Admin
#22 i Aarhus er der en restaurant, som laver danske madklassiskere på rugbrød. Jeg smagte deres brændende kærlighed på rugbrød. Kartoffelmos med bacon, ovenpå rugbrød, er måske lige ambitiøs nok.
--
#33
frank53
Nørd
01-12-2023 10:14

Rapporter til Admin
Gravet Laks,Koldrøget laks,vælg selv tilbehør.
--
#34
elalso
Supporter Aspirant
01-12-2023 10:20

Rapporter til Admin
Rullebørge fra slagteren
--
Mvh. elalso

Opret svar til indlægget: Godt pålæg på brød?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE