Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Jeres erfaring med MARKUS stol fra Ikea

Af Maxi Nørd krellef | 15-07-2016 20:02 | 2862 visninger | 9 svar, hop til seneste
Jeg har brug for en ny kontorstol, og da jeg ikke ønsker mig en DxRacer og ikke har råd til HÅG o. lign, har jeg overvejet at købe MARKUS fra Ikea. Del gerne jeres erfaringer med stolen, hvis I har, eller har haft én.
--
For God's sake woman, lower your decibels!
#1
NiceRag
Supporter Aspirant
15-07-2016 20:12

Rapporter til Admin
Jeg sidder på en lige nu! min kammerat har en stol fra Maxnomics... som jo også er lækker men marcus stolen har 5 gange så lang garanti (10 år vs 2) og koster 1/3-del... så valget var ret nemt. jeg synes ikke der er nogen betydelig forskel i siddekomforten, foruden den lændestøtte som markus-stolen har (hvilket jeg foretrækker) jeg har så en marcus stol med stof istedet for kunstlæder, primært pga svedig-røv-syndrom i de varme sommeraftener.. det undgåes ret nemt på den måde.. (foruden den der net-ryg) det eneste negative er vel egentlig at jeg ofte får statisk chok fra den :D evt. hop ud i din lokale Ikea og prøv at sæt dig i en... det var det jeg gjorde! ellers havde jeg også brugt 3000~ på sådan en maxnomics stol - som er en anelse pænere..
--
Sidst redigeret 15-07-2016 20:13
#2
Notional
Giga Nørd
15-07-2016 20:51

Rapporter til Admin
Jeg har også Markus stolen og jeg er generelt tilfreds. Der er dog to problemer med den: 1. Sædehynden er lidt tynd i det, så hvis du sidder skævt eller i lang tid kan den blive lidt hård i det. 2. Læderversionen er ikke i læder over alt. Hovedstøtten og delen i bunden af ryggen er i plastik og er gået i stykker på min stol. Det er tyndt plastik, der slipper limen og så river sig i stykker. Pænt ringe. Jeg kunne godt overveje at købe stolen igen, men jeg ville ønske IKEA ville fikse de to problemer og evt. tage et par hundrede kroner ekstra i stedet.
--
I7 4790K; Asus Ranger Z97; 8gb DDR3 1600; Asus 290 4GB DCUII; Lian Li v700wx; 2x20" dell ips; Logitech diNovo Laser/MX Master; Windows 10 Pro 64.
#3
Eklund89
Semibruger
15-07-2016 22:20

Rapporter til Admin
jeg er var i samme bås som dig, ville gerne have en HÅG men ikke til de priser. Jeg købte mig en Markus, og jeg har været så glad for den. Den er værkelig behagelig. Det eneste minus jeg har er de ikke juserbare armlæn, der gør at hvis man ikke er tiltrækkeligt langt nok nede, kan stolen ikke komme ind under bordet. mål hor højt dit bord er (til underkanten) ned og prøv den i IKEA, mål din siddestilling til toppen af armlænet, så har du svaret. Men overall, rigtig glad for den. - OG så er der 10 års garanti
--
#4
Nexus
Maxi Nørd
15-07-2016 22:32

Rapporter til Admin
Har også en og kvaliteten er ganske fornuftig ifht prisen. Har samme problem som #3 at jeg skal langt ned for at komme langt nok ind til kanten af skrivebordet og da jeg har et IKEA malm med ret tyk bordplade så kommer jeg til at sidde underligt højt med armen. Dog vil jeg hellere skifte skrivebordet ud end stolen. Selve sædet er heller ikke så dybt, men det medvirker bare til at man får placeret røven så tæt på ryglænet som muligt og ikke kommer til at hænge.
--
#5
Splint
Monster Supporter
15-07-2016 22:41

Rapporter til Admin
Har du overvejer at købe brugt? Jeg købte selv en brugt EFG stol for 100 kroner. Den eneste fejl på den er et lidt slidt betræk, men det kan man selv skifte hvis man er lidt fingerfærdig. Jeg har sjældent prøvet så god en stol, bortset fra på arbejdet.
--
"Religion Poisons Everything!"
#6
ht204
Monsterbruger
16-07-2016 00:13

Rapporter til Admin
har haft en markus i lidt over 1 år og er godt tilfreds ifht pengene den kostede.
--
#7
Akasut
Superbruger
16-07-2016 13:23

Rapporter til Admin
Modstanden i rygvippen er hurtig blevet slidt synes jeg. Jeg har skruet den op på max og da stolen var ny holdte den imod hvilket var dejligt. Her et par år senere virker er der slet ikke så meget modstand, det skal dog siges jeg vejer over den forkerte side af 100kg ;p. Armstøtterne er ligeledes blevet hårde/tynde og kan nogle dage give milde smerter fordi dine albuer hviler næsten direkte på metallet. Garanti/pris, metalkonstruktion, ok lændstøtte og netryg er positive ting. Ligeledes op/ned ser ud til at holde sin modstand, ved dårligere stole bliver denne langsomt slidt og du glider ned og skal hele tiden løfte dig selv op. Jeg har prøvet billige kontorstole til 3-400kr i hård plastik. De er enten knækket i bundkonstruktionen ved hjulene eller armlænet fordi de ikke kan holde til slitagen og vægten i flere år. Både jeg og min far har formået af ødelægge stole på den måde. Alt afhængig hvor lang tid du sidder foran PCen hver dag, så er stolen et redskab hvor der ikke skal spares. Det kan mærkes år efter år hvis man køber noget der ikke passer til en. Så prøv en Markus stol, det kan godt være den er dårlig til dig, kan være den er god. Bare sørg for at få en god stol som holder i mange år og som du er tilfreds med.
--
Sidst redigeret 16-07-2016 13:25
#8
krellef
Maxi Nørd
16-07-2016 16:57

Rapporter til Admin
Tak for jeres svar. Har I erfaringer med andre af Ikea's kontorstole - gerne dem, dyrere end MARKUS - må I også gerne give en melding.
--
For God's sake woman, lower your decibels!
#9
waskustobaskus
Giga Supporter
16-07-2016 17:35

Rapporter til Admin
Gav 300kr for en brugt. Alle pengene værd.
--

Opret svar til indlægget: Jeres erfaring med MARKUS stol fra Ikea

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning