Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Anbefal en seng

Af Gæst fuerzzz | 10-02-2017 05:48 | 2938 visninger | 29 svar, hop til seneste
Jeg har sovet på min sofa i 6 år fordi jeg ikke har en seng. Men nu ser det endelig ud til at jeg indenfor 1-2-3 mdr kan få råd til en seng. Mit spørgsmål er: Man kan jo få senge fra 800 kr til over 30000 kr. Men kan det betale sig at købe en til fx 5000 kr. Eller skal man bare tage den billigste man kan finde og så måske i stedet bruge fx 2000 kr på en lækker dyne og en god pude? Gerne links Pga af plads og jeg er single skal det være en 120 cm. Så den ikke fylder for meget, men så det heller ikke er umuligt at ligge 2 i den hvis man skulle være så heldig en dag at få en dame med hjem ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Razier
Elite Supporter
10-02-2017 05:54

Rapporter til Admin
Jeg kan ikke foreslå dig en seng. Det eneste jeg ved, er at hvis jeg skal bruge min tid ca 8 timer hver dag på at ligge på noget. Bør det være noget som er i orden.
--
i7 [email protected],8Ghz ,CM Silent Pro M2 850W 16GB Corsair Vengeance, Corsair 900D Asus Strix 1080 ASUS P9X79 PRO ,Windows 8.1
#2
Akasut
Junior Supporter
10-02-2017 06:22

Rapporter til Admin
Ud i din lokale Jysk og lig i nogle af dem. Nu bredere seng, nu højere pris. Priser for alle kan være med og gode udsalg nogle gange. Husk at vælge en hårdhed/fjedertype der passer dig. Sørg også for en god topmadras. Dyne og pude kommer sq sidst.
--
#3
PoloDude
Guru
10-02-2017 06:52

Rapporter til Admin
Jeg købte selv en skum madras i Ikea (6 år siden) som var sat ned fra 4000 til 2000kr. Det har jeg ikke fortrudt. Dertil en sengeramme (random) og så en lamelbund (som er justerbar...wow).
--
i5-4690K, 8GB ram, R9_280.
#4
S.A.R.G.E.
Ny på siden
10-02-2017 06:58

Rapporter til Admin
Man skal IKKE gå ned på noget man bruger 1/3 af sit liv i. Vi købte en ekstra lang kontinentalseng hos bedre nætter, og det har været det bedste køb i mit liv. Har ikke haft rygproblemer siden, min fødder kan være inden for madrassen og kæft den er bare for dejlig. Self kan penge have noget at sige, men en ordentlig seng er simpelthen ikke noget man skal spare på. Vi kom af med ca. 10.000,- for vores.
--
#5
utyske
Juniorbruger
10-02-2017 07:01

Rapporter til Admin
Ligesom stole og alt muligt andet, hvor du befinder dig mange timer om dagen, er det kun din krop der kan fortælle dig om du sover på noget godt. Om det så er en boxmadras, en skummadras på gulvet, noget futon eller en luftmadras, er hamrende ligegyldigt - det eneste der betyder noget er, om du ligger godt på den. Selv går jeg efter boxmadrasser som er cirka medium i hårdhed og så udskifter jeg seng cirka hvert 5. år. En seng er ikke noget man bør eje i årtier, da madrassen med tiden bliver godt svedig og der kommer til at bo alverdens kryb i den, derfor skifter jeg relativt ofte. Det samme gælder hovedpuder og dyner, som man helst bør udskifte cirka hvert andet år, afhængigt af hvor ofte man vasker skidtet.
--
Sidst redigeret 10-02-2017 07:01
#6
fuerzzz
Gæst
10-02-2017 07:02

Rapporter til Admin
Ok så rådet er: Behold nuværende dyne/pude setup, og hellere bruge ekstra på selve sengen, og den skal man PRØVE først ikke bare bestille online. Check, takker for inputs.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
fuerzzz
Gæst
10-02-2017 07:05

Rapporter til Admin
Hvordan med vandsenge? Passer det at man skal gå langt udenom dem, eller har de et ufortjent dårlligt ry? Sådanne kan man nemlig få ret billigt brugt?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
utyske
Juniorbruger
10-02-2017 07:08

Rapporter til Admin
Igen, det er kun din krop der kan fortælle dig hvad der er godt at sove i. Hvis du ligger godt i en vandseng, så køber du sådan en. Selv ville jeg aldrig købe en brugt seng og især ikke en vandseng, da der kan være utallige problemer med den, som du først opdager, når du har springvand i soveværelset.
--
#9
fuerzzz
Gæst
10-02-2017 07:24

Rapporter til Admin
#8 Hvilke problemer mener du med en vandseng (såfremt man ligger godt i sådan en)... Den skal vel bare være tæt, og man skal ikke ryge i den, eller have skrape ting, noget som kan lave hul i den. Tænker bare at sådan en kunne man jo godt købe brugt da den jo er "plastik-overflade" så man kan nemt vaske den grundigt og med ny topmadras på. Modsat en en "traditionel seng" hvor der som du nævner er andres prutter, og andet "menneskeligt affald" som man ikke sådan lige kan vaske af, sådan en vil jeg ikke have brugt nej ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
utyske
Juniorbruger
10-02-2017 07:38

Rapporter til Admin
#9 - Brugt vandseng, ikke alle vandsenge. :) Ligesom alle andre brugte produkter, kan der jo være fejl, som man ikke opdager, når man køber den og så fanger bordet. Hvis jeg skulle have så mange liter væske i mit soveværelse, ville jeg gerne have en eller anden forsikring om, at der ikke er "usynlige" fejl på den.
--
#11
S.A.R.G.E.
Ny på siden
10-02-2017 08:13

Rapporter til Admin
Du skal netop IKKE prøve sengen inden, du vel alligevel ikke om du har sovet godt, fordi du ligger i den i fem minutter i Jysk. Som sagt - tjek bedre nætter, jeg har intet med dem at gøre, jeg er bare ovenud tilfreds over min seng. De har også en guide der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige seng.
--
#12
Survey
Semi Supporter
10-02-2017 08:30

Rapporter til Admin
brug hellere lidt flere penge og få noget ordentligt. Der er mange slags senge - prøv dig frem i forhold til om det skal være skum eller ikke skum. nogen er til topmadras, andre er ikke - det er en ting som man også kan købe efterfølgende. Prøv hos flere forhandlere og snak med dem - de har altid tilbud, så lad være med at vælge for hurtigt. prøv så mange senge som muligt - og selv om det virker åndssvagt, så prøv at ligge et stykke tid i sengen (se noget på telefonen, hør musik eller noget tredje imens) - så får man nemlig også vendt og drejet sig i den. imo - senge og bunden er det vigtigste i første omgang. mange "rigtige" sengeforhandlere har mulighed for at du kan prøve hårdhed i 14 dage, så hvis du synes den er for hård eller blød, så kan du få skiftet bunden/lameller, til anden hårdhedstype. i modsætning til andre vil jeg også mene at dyne/pude og tilbehør (lagen, betræk m.m.) er vigtigt. god dyne/pude betyder meget for søvnkvalitet - men det er let at ønske sig i gave eller købe løbende. Vi har f.eks. et ultratyndt "sved"lagen under vores almindelige lagen, som vi mener er fantastisk godt.
--
Consider it as a free bump
#13
Peder
Super Supporter
10-02-2017 08:47

Rapporter til Admin
Enig, jeg har indtil for kort tid siden sovet i billige lorte senge altid. Købte så en ordentlig, der passer til mig - og det er sgu det bedste jeg har gjort for min ryg :) Jeg købte denne og ligger formidabelt http://www.sengespecialisten.dk[...] Men du kommer ikke udenom at skal snakke med en der har forstand på senge .
--
Not working is defined as your PC being reduced to a slab of molten metal and plastic. If thats not the case, be more specific!
#14
MDietz
Mega Nørd
10-02-2017 08:57

Rapporter til Admin
Skulle du ikke i fængsel? Så er det da dumt at købe en ny seng lige inden!
--
Worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubblegum.
#15
ToFFo
Guru
10-02-2017 08:57

Rapporter til Admin
Jeg kan klart anbefale www.bedrenaetter.dk[...] - Der har jeg købt seng. Det har jeg gjort fordi jeg skal bruge en forholdsvis fast madras, mens damen ikke skal bruge så fast en madras. Så har jeg købt en continental seng derinde fra, hvor jeg kunne få den ene side meget fast, og den anden side blødere, så det matcher vores meget forskellige vægt. Jeg vejer næsten dobbelt så meget som hun gør. Så det er temmelig vigtigt. Jeg er rigtig glad for den seng og den service jeg har fået fra dem!
--
Nu uden signatur :O
#16
Gicls
Super Nørd
10-02-2017 10:27

Rapporter til Admin
Du havde ikke råd til din el-regning eller afdrag på lån, mens du er i fængsel, og nu vil du købe seng. Jeg forstår det vist ikke helt..
--
#17
NiceRag
Supporter
10-02-2017 10:29

Rapporter til Admin
tag ud i samtlige butikker inden for det område du orker at tage til, og prøv dem allesammen du skal købe den mest behagelige du har råd til. du ligger i den 1/3 af dit liv, så det er mere vigtigt end meget andet du smider røven i i ny og næ
--
#18
fuerzzz
Gæst
10-02-2017 10:49

Rapporter til Admin
Ja hvorfor nu ny seng når jeg skulle i fængsel om lidt, forklaring følger ! Ok point taken at man kan faktisk ikke vurdere en seng på 5 min i jysk. Bedrenætter ja. Nocturne? Det er åbenbart lige så meget videnskab at købe seng som det er når man skal have ny computer. Men generelt kan det godt betale sig at bruge ekstra på sin seng, det vil man ikke fortryde? Tænker at alt er bedre end den 20 cm for korte sofa jeg har sovet på i 6 år ;) Forklaring med fængsel: Jeg var så heldig i går at jeg fik kriminalforsorgen til at tage min "sag" op op et møde. I sidste uge fik jeg et brev som jeg troede var en dato eller at jeg var "godkendt" til fodlænke - i al fald noget om fodlænke. Men det var det ikke det var indkaldelse til fængsel, de havde altså slet ikke taget stilling til hvorvidt fodlænke var en mulighed, trods mine 11 opkald og 7 emails til flere afdelinger af kriminalforsorgen (Ringsted og Næstved) siden November. På det møde kom de frem til at de selv var nogle sløve padder, og jeg derfor kan afsone med fodlænke istedet for at komme i "rigtigt fængsel". Det betyder 1. at jeg ikke mister min kontanthjælp og dermed godt kan betale regninger osv, og 2. jeg skal være hjemme hos mig selv, og DERFOR bliver en god seng relevant. Så jeg er naturligvis glad. Fik lige vekslet 50 dage i rigtigt fængsel til at jeg bare skal blive hjemme i 50 dage, det kan jeg jo ikke være utilfreds med. Det derfor.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#19
Akasut
Junior Supporter
10-02-2017 10:53

Rapporter til Admin
I det tilfælde vil jeg foreslå en seng hvor fodlænke passer.
--
#20
fuerzzz
Gæst
10-02-2017 10:54

Rapporter til Admin
Sidst jeg købte seng fra ny var da jeg blev fyret uretmæssigt fra en computerbutik og derfor fik 35000 kr i erstatning. Så farede jeg i jysk og Elevation lyder jo godt. Men det var sgu dumt. Madrasserne gled ned, og også fra hinanden i midten = ret dårlig at bruge til sex, og når man bare sov så endte jeg altid i "revnen" altså mellem madrasserne på den rå ramme. Ikke godt, så den solgte jeg til svigerfar *gg* Men takker for jeres inputs. Noget siger mig at Jysk måske ikke er det bedste sted at få en GOD seng, men en af de andre fx bedrenætter.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#21
fuerzzz
Gæst
10-02-2017 11:05

Rapporter til Admin
#19 Lol mon ikke de fleste senge er kompatible med fodlænker, evt med en pude under så den ikke slider hul. OT: ret dumt: Jeg har lige opdaget at jeg har mere end 1 internetforbindelse ;) Må opsige de overskydende ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#22
Unold83
Mega Supporter
10-02-2017 11:21

Rapporter til Admin
Vi endte med IKEA's topmodel. Virkelig lækker seng. Vi tog en 160x200 som EN madras, dermed ikke noget der kan glide fra hinanden. Mener den kostede 10k. inklusiv topmadras, ben osv. Og man sover helt fantastisk i den. :)
--
Tjek mit nye system til at få styr på madbudgettet: http://klogpaa.dk[...] - det er gratis!
#23
Asker
Gæst
07-02-2018 12:39

Rapporter til Admin
Vi havde også en seng fra IKEA sidste gang, men madrassen blev meget hurtig flad og virkelig dårlig. Nu har vi købt en seng fra Sengekompagniet - og det kan altså godt betale sig at smide lidt efter en ordentlig seng! reklame slettet
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
--
Sidst redigeret 30-07-2021 13:43 af Ronson
#24
Robert Luther
Mega Supporter
07-02-2018 13:13

Rapporter til Admin
Konen og jeg har lige købt seng i Drømmeland. Vi fik god vejledning og følte selv at det var en god investering. Nu venter vi bare på at den kommer om 2 ugers tid :)
--
Asus Z170-A - I5 6600K - GTX 1070 Strix - AX850w - Samsung EVO 850 500 GB
#25
SimonFRB
Gæst
07-02-2018 13:19

Rapporter til Admin
Vi har købt en brugt Hästens for et par år siden. Den er bedre end noget andet jeg har prøvet, men måske ikke til nypris. Alternativt kunne man prøve en madras fra eveSleep. Det er gratis i 100 dage med fri fragt og retur.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#26
Anders Hagensen
Gæst
03-04-2018 10:06

Rapporter til Admin
Det er i hvert fald vigtigt, at du ikke er nærig, når du skal investere i en seng. Når det kommer til senge, får man nemlig i virkelig høj grad, hvad man betaler for. Det kan dog være svært at give en anbefaling, da det, som andre også er inde på, er meget forskelligt fra person til person, hvilken seng der er den mest optimale. Min kæreste og jeg købte for nyligt en Dunlopillo seng hos Søvn & Miljø. Vi gav lige under 20.000 kroner, og det virker jo af vildt meget for en seng, men den er hver og en krone værd. Aldrig har jeg været så udhvilet og haft mindre smerter i ryggen og nakken. Så vidt jeg kan se, har de ikke længere den eksakte model i deres udvalg(https://soevnogmiljoe.dk[...] men udseendesmæssigt minder vores om denne her: https://soevnogmiljoe.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#27
fuerzzz1
Supporter
03-04-2018 11:12

Rapporter til Admin
Okay gammel tråd, men senge er jo altid relevante ;) Jeg endte med en fra Jysk alligevel, gik dog uden om de billigste modeller, og så fik jeg lagner med gratis og en billig ny dyne, så jeg ikke skal slæbe den gamle fra sofaen hen i sengen hver gang jeg går mellem sofaen og sengen GG. Det sgu også upraktisk at have sex med en dame i en sofa som lige er lidt for kort og lidt for smal til 2 personer på langs ;)
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis !
#28
Hans Thomsen
Gæst
23-08-2018 16:23

Rapporter til Admin
Jeg kan også klart anbefale at handle hos Bedre Nætter, vi købte en seng for efter hånden noget tid siden. Vi fik en super vejledning gennem telefonen de, vidste lide præsis hvad vi skulle have ud fra vores behov. Vi har aldrig sovet bedre end vi gør i dag og vi føler at vi har mere overskud i hverdagen. reklamelink slettet
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
--
Sidst redigeret 30-07-2021 13:43 af Ronson
#29
kentp
Gæst
30-07-2021 09:23

Rapporter til Admin
Hvis sengen fra Jysk bryder sammen under akten en dag, så tag et kig på senge fra Duxiana. De kan altså noget: reklame
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
--
Sidst redigeret 30-07-2021 13:42 af Ronson
#30
ToFFo
Guru
30-07-2021 09:28

Rapporter til Admin
#29 - Jeg elsker når webshops ikke viser priser på deres produkter, men man skal vælge at blive kontaktet for at høre om priserne. Sikkert med henblik på at få proppet en masse salgsgas ned i halsen. Hvis det er dit firma, eller du reklamerer for det firma med dit indlæg, så tag dig sammen og sørg for der kommer priser på. Alt andet er useriøst. Mit gæt er de senge er pisse dyre. Så man gør ligesom med Hästens... Undlader at sætte priser på for ikke at blive kontaktet af fattigrøve :D
--
- Indsæt signatur -
#31
MisterNiceHands
Super Nørd
30-07-2021 10:18

Rapporter til Admin
#30 - Det er 100p reklame for egen "virksomhed" Hader når "virksomheder" ikke kan finde ud af at sætte CVR nummer på deres hjemmeside :)
--
Signatur (Valgfri)

Opret svar til indlægget: Anbefal en seng

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning