Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Lær at spille guitar?

Af Gæst Kasper | 13-03-2017 11:45 | 1612 visninger | 13 svar, hop til seneste
Hej alle Jeg gad virkelig godt lære at spille guitar, og ønsker at gøre det hjemme via en evt. online håndbog, og/eller videoer. Er der nogle der har nogle fornuftige forslag til, hvor og hvordan læringen skal foregå? Mvh Kasper :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Squnkz
Giga Supporter
13-03-2017 11:50

Rapporter til Admin
Yousician er en ret cool app, til din telefon. Hvis du er helt grøn.
--
#2
Gaio
Supporter Aspirant
13-03-2017 12:19

Rapporter til Admin
Rocksmith er også godt at begynde med https://www.ubisoft.com[...]
--
Es gibt Dinge, die gibt's nicht.
#3
FlyingHippo
Ultrabruger
13-03-2017 12:19

Rapporter til Admin
Min lillebror har spillet Rocksmith i et par år nu. Og han er blevet nogenlunde god til at spille guitar.
--
#4
EfriX
Bruger Aspirant
13-03-2017 13:21

Rapporter til Admin
Jeg har selv brugt https://www.justinguitar.com[...] og været meget tilfreds :)
--
#5
Stbc
Ny på siden
13-03-2017 19:06

Rapporter til Admin
Rocksmith er en fin mulighed, bruger det selv. Dog skal du huske at du skal bruge el guitar (men det var nok gættet) Derudover skal du sørge for at købe kablet som skal "læse" signalerne fra guitar til spillet. - Det er med andre ord ikke nok bare at købe spillet. Udover at kunne købe det til PC kan du f.eks. også købe det til Xbox one og sikkert også PS4. :)
--
#6
Steffen
Gæst
13-03-2017 19:33

Rapporter til Admin
#5 Det er faktisk ikke rigtigt længere, spillet kan spilles med en akustisk guitar og en mikrofon... (det er en opdatering der kom i december, og gælder kun hvis man har Rocksmith 2014)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
Stbc
Ny på siden
13-03-2017 19:49

Rapporter til Admin
#6 - Super, den havde jeg misset, beklager min fejl info så. :)
--
#8
Quinkle
Ultrabruger
13-03-2017 20:01

Rapporter til Admin
#0 Jeg ville foreslå ultimate-guitar.com, det er den hjemmeside, jeg brugte til at lære at spille guitar. Der søger du bare efter en af dine favorit sange, og så kommer der tabs og/eller "chords" frem. Kan også anbefale yousician, selvom den er let gentagende..
--
The box said 'Requires Windows XP or better'. So I installed LINUX...
#9
magn3146
Elitebruger
15-03-2017 23:29

Rapporter til Admin
Mange nævner Youcisian og alle de andre ting der, men mit råd er simpelhen bare at sætte dig ned og finde nogle tegninger med forskellige akkorder på, som man kan finde på google billeder, og så simpelhen bare start fra en ende, og lær en af gangen og have styr på den ene akkord, og så når du har godt styr på den og hurtigt kan tage placere fingrene som de skal være, så kan du gå videre til næste akkord, og så få styr på den og prøve at skifte en masse gange imellem akkorderne, så du også får styr på dit skift mellem akkorderne, et godt trick jeg brugte til at lære akkorderne, er at når man nogenlunde har styr på den, så kig væk og prøv at placere hænderne uden at kigge, så får man ligesom følelsen af hvor strengene sidder.Nogle gode start akkorder er G dur - E mol - Am - A dur - D dur, og C Dur, så kan du allerede spille en masse forskellige chord progressions, når du har lært dem, og jeg ville sige du skulle undgå at prøve at lære de såkaldte barré akkorder, og så istedet for transponere i Ultimate-guitar.com og så smække en kapo på, så kan du finde en chord progressions som indeholder akkorder du kan, til den sang du nu vil lære at spille, Ellers kan man lærer en hel del ud fra Youtube tutorials, og så bare pause indimellem Til sidst, aldrig spil flere timer af gangen da du bare får ondt i fingrende da du jo ligeså stille skal opbygge hård hud, men istedet så øv dig en halv time om dagen og så hver dag, det får du meget mere ud af, mange har en tendens til at glemme meget hurtigt jo længere til du sidder ned og øver, så husker man bedre hvis man øver det samme en halv time på flere dage
--
#10
mortenhg
Maxibruger
15-03-2017 23:37

Rapporter til Admin
#9 har fat i den lange tråd :) Start med basic akkorder, når de er lært, så kan du spille tusinde af sange allerede der.
--
#11
mikkelr1225
Junior Supporter
16-03-2017 00:07

Rapporter til Admin
+1 til Justinguitar.com :)
--
#12
-ZaRiStEn^-
Maxi Nørd
16-03-2017 10:40

Rapporter til Admin
Det som #9> siger (evt. + "power akkorder") - men find nogle nemme sange, du synes er fede, som du kan spille med på. Det er så tæske fedt første gang man får det til at lyde af Smells Like Teen Spirit eller Wonderwall!!
--
www.udflugt.com[...] - her kan du købe en smasklækker film for 30 kr.
#13
Sebastian Hansen
Elitebruger
16-03-2017 11:05

Rapporter til Admin
Jeg spiller selv på fjerde år. 100% selvlært ved brug af youtube og https://www.ultimate-guitar.com[...] primært. Start med at lære at strumme de mest simple akkorder (C, G, Em, Am), du kan spille mange sange bare med dem. Når du har lært dem, så gå videre med tabs/appegio(fingerspil) At blive god til at spille guitar handler om muscle memory. Bliv ved med at spille selvom det lyder dårligt. Pludselig sidder den der. Jeg er blevet ret god på mine 4 år, men jeg har også spillet hver eneste dag siden jeg gik igang, så prøv at giv det mindst 15 minutter hver dag. I starten har du ikke kræfter nok i fingrene til at tage en simpel Em akkord, og du får pisse ondt i fingrene også, men det går over ligepludselig, når din pikhud på fingrene forsvinder ;)
--
Sidst redigeret 16-03-2017 11:08

Opret svar til indlægget: Lær at spille guitar?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning