Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Forslag til boksershorts (boxer briefs)

Af Monster Nørd Dragonheart | 04-02-2018 16:45 | 1075 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej alle Jeg ved det er en hardwareforum men mon ikke nogel har et par gode råd i ærmet ;-) Det drejer sig om råd til hvor man kan få boksershorts (boxerbriefs) der overholder flg: - (høj prioritet) Uden sømme eller med så få sømme som muligt. Specielt over "udstyret" - Kan vaskes ved 60 grader celcius - "High waist". Dvs ikke ligesom de, der når de sidder hvor de skal, presser "udstyret" - Sorte - Materiale er ligegyldig - de må gerne være i syntetisk stof - Ordentlig kvalitet så de ikke mister pasform og elastikken bliver slap osv. - Ikke koster kassen Obs mærke er underordnet da jeg ikke gider betale for sådan noget.
--
#1
NiceRag
Ultra Supporter
04-02-2018 16:59

Rapporter til Admin
måske nævn nogen mærker eller modeller som du kender til - som du ikke kan lide.
--
#2
MOAAA
Juniorbruger
04-02-2018 19:06

Rapporter til Admin
Den er let, H&M har boxershorts i sort, du skal tage dem som IKKE er korte lige under udstyret, dvs. de går lidt ned af låret. Jeg har prøvet bogstaveligt talt ALT på markedet, prisen er underordnet... BOSS, Armarni, Börg osv osv osv.... H&Ms er ultimativt de bedste og prikken over i'et er at de er billige... de sidder ALTID perfekt, der er ikke på noget tidspunkt hvor man bemærker man har dem på. Jeg kan desværre ikke linke til dem, du skal ned i butikken og finde dem frem... og det er vigtigt det er dem der går ned af låret, for dem der stopper for tidligt, de er pisse nedern :D
--
#3
Ostenost
Supporter
04-02-2018 19:16

Rapporter til Admin
Har prøvet selv prøvet lidt af hvert, og må sige at DILLING er det nye sort. Det er sgu god kvalitet og de sidder godt. Synes de her sidder bedst: https://www.dilling-underwear.dk[...] tilpas stramt og så er de gode lange så intet kravler op
--
#4
NAD T-753
Maxi Supporter
04-02-2018 19:27

Rapporter til Admin
https://molecule.dk[...] jeg bruger dem her og er meget tilfreds med dem...
--
En forlader ikke en synkende skude der ved hvad bundproppen har slået :-P
#5
United
Junior Nørd
04-02-2018 20:00

Rapporter til Admin
Jeg bruger nogle "billige" fra kvickly der hedder Marathon lavet i mikrofiber og elastan, det holder i en evighed. Jeg orker simpelthen ikke bomuld, de mister simpelthen alt for hurtigt farverne og hurtigt slidt efter vask.
--
´66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC CANTONA WAS BORN.
#6
Stilling
Monsterbruger
04-02-2018 20:01

Rapporter til Admin
Jeg aner ikke om det er hvad du søger, men jeg kan kun gå med http://www.olympia-marathon.dk[...]
--
#7
Myggen
Gæst
05-02-2018 00:29

Rapporter til Admin
I er godt klar over at boxershorts og tights er to forskellige slags underhylere...ikke? ;-).
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
fuerzzz1
Junior Supporter
05-02-2018 02:24

Rapporter til Admin
Jeg køber bare dem jeg "falder" over random steder som er billige. Eller får nogen i julegave og lign. Kan sgu ikke mærke synderlig forskel hverken fra billige til dyre eller holdbarhed eller andet.
--
RyZen 1700, 16 gb ram, 1060 GFX,Stor SSD er kommet så nu ca 750 GB SSD ;)
#10
Dragonheart
Monster Nørd
09-02-2018 15:54

Rapporter til Admin
#1 Bjørn Borg,Calvin Klein, Boss, Armani, De fleste Marathon/JBS (fra supermarkederne) #2 Jeg synes de har flere modeller i sort med lindt længere ben også nogen i kuntstof. Du kan ikek være lidt mere præcis ? :-). Har prøvet at være i H&M men synes alle dere sodeller umiddelabrt have sømme over det hele - også foran udstyret. #3 D et ser ud til de har en del syninger - men tak for linket :-) #4 Tak for linket. Det ser ud til at kunsttof har færre syninger en boxervriefs af bomuld. Meen.. organe ?!.. Den går ikke for mig ;-) #5 Har godt set nogle marathon i kvivkly. Men de havde en flatlock syning over udstyret. Det prøver jeg at undgå. Som udgangpunkt er kunststof ikke godt mht vask ved 60 grader. #6 Tak for linket.. Kigegr lige og ser om der er noget der passer mig :-) Tænker lidt at sådan nogle boxerbriefs beregnet til sport har flade sømme ifm emd cykling marathon løb etc. Nogen der har erfaring med boxerbriefs i den retning ?
--

Opret svar til indlægget: Forslag til boksershorts (boxer briefs)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login