Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Alarm-system i huset - hvilket!?

Af Ultrabruger thechillum | 26-12-2018 11:25 | 2785 visninger | 50 svar, hop til seneste
Hej Folkens! Jeg har pt. 8 hikvision kamera rundt om huset/i huset og både min kæreste og jeg kan følge dem live, playback osv, det fungere super godt og vi er meget glade for det. Vi kunne dog godt tænke os at have dør/vindue-sensorer/alarmer, og der kunne jeg godt tænke mig at høre om i har erfaringer med nogen bestemte mærker og løsninger? (Verisure, G4S og andre selskaber er et NO-GO - vil ikke betale dyre domme for sådan en flok amatører!) Så vi snakker mere det fysiske produkter mærke, modeller, installation, apps/diverse //Illum
--
#1
SilenceDK
Semi Supporter
26-12-2018 11:35

Rapporter til Admin
Undersøgte markedet til bunds for et års tid siden - Ville gå med Sikkerthjem, medmindre du har tænkt dig at køre kabler ud til hver sensor. Pris / værdi komboen får du ikke bedre. Min konklusion var at uanset hvad, så hvis tyvene vil ind og stjæle, så gør de det uanset om du har alarm eller ej. Din alarm kan primært være afskrækkende og så du får en besked. For alle comsumer alarmer kan du alligevel gå ind og jamme deres signaler, og ingen af alarmerne havde sensorovervågning(dvs. mister de forbindelsen så går alarmen), der skal du op i erhverv, der er en helt anden prisklasse eller fast kablet. G4S, verisure osv., er spild af penge. Husk at hvis du har indbrud, så er det ikke deres opgave at stoppe tyvene selv hvis de kan se de løber rundt derinde. De skal blot konstatere om der er indbrud og ringe til politiet hvis tyvene stadig er der, og hvis ikke, så dække af. Bor du i Hus kan Sikkerthjem være fint - Det vil jeg antage siden du har 8 HikVision kamera. Det har jeg også selv :o)
--
Sidst redigeret 26-12-2018 11:36
#2
thechillum
Ultrabruger
26-12-2018 12:03

Rapporter til Admin
Jeg er udemærket klarover man ikke er tyveri-sikret, men med både synlige kamera og synlige alarm-system, så er der stor sandsynlighed for at tyven går videre til naboen, da der er mindre risiko. Det er jo deres levebrød, og de vil helst arbejde i ro og fred, med mindre det er direkte bestilt arbejde efter specielle designer møbler eller i den dúr. Vi har på det seneste år haft 3 x trick-tyveriér på vejen, (forsøgs omgange) og alle tre gange er de passeret vores hus som det eneste, fordi vi har 3 synlige kameráer ud til vejen, så det har en effekt. Jeg bor skam i eget hus, jeg arbejder meget ude, så min kæreste er meget alene hjemme, nu med vores nyfødte og derfor kunne hun godt tænke sig den ekstra tryghed, om det er falsk tryghed eller ej, så mener vi begge dog, det har en god effekt og hun har nemt ved at alarmere mig. Jeg har lige kigget en del på Somfy, som også er trådløst, og hvis det bliver "jammet" så vil jeg få alarm, om at sensorerne har mistet forbindelse til link-enheden, så derfor er det jo en "alarm i sig selv, når alt bliver deaktiveret grundet signal forstyrelse" Der er også silent alarm i nøgle-bundet, så hun let kan informere mig om der er noget galt f.eks :) Tak for svaret, jeg vil kigge på sikkerthjem og de muligheder :-)
--
#3
Ronson
HOL Moderator
26-12-2018 12:33

Rapporter til Admin
Jeg har sikkerthjem og mine forældre har en billig kinaalarm. De har ca. samme funktionalitet bortset fra deres også har wifi. Begge kan bruge billige, trådløse sensorer fra hong kong (PIR, dør/vindue, røgalarm osv osv) så du kan få fyldt huset op billigt. Men husk at du skal have et simkort til alarmen, kan dog fåes fra ca. 7,50 kr om måneden.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#4
Skov
Gæst
26-12-2018 13:05

Rapporter til Admin
Vi har trueguard pro+ alarmsystem og er super tilfredse. Med et par detektion sensor samt sensor på alle døre (234kvm så mange udgange) samt udendørs sirene. App virker perfekt og de har en super god support der altid er klar til at hjælpe. Vi har so far, ikke haft nogen fejl alarmer. :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
langemanden
Gigabruger
26-12-2018 13:08

Rapporter til Admin
De klipper kabel over til kamera, og så har de nu elllers frit spil med tyvekosterne i knap 15min. Du får en mail om bevægelse og sms osv. Inden der står en vagt der med en lommelygte, og ser hvad der sker på stedet. Og måske kontakter politiet hvis der er nogen på stedet på det rigtige tidspunkt. Hvis man tror på tyven stikker af ved et kamera, så kan i nu godt tro om igen. De lever af det faktis, og vil de ind kommer de det også, lige meget hvor meget alarm system man har sat op i huset eller udenfor. Det er en falsk tryghed man får sat op. En alarm stopper ikke tyven i at åben døren og gå ind. Og ja os mennesker tror på mange ting, og vi hopper i den vær gang på gang. Brænddør og sikkerhedsvinduere, og pigtråd i skorstenen, hjæper nogen gange. Men har de værktøjet med kommer de ind alle steder.
--
#6
langemanden
Gigabruger
26-12-2018 13:37

Rapporter til Admin
Jeg vil ikke nedgør nogen herinde. Men syntes bare at jeg ville dele min mening med jer. Og hvordan jeg ser på det. For jeg vil da også gerne have noget overvågning der virker fra dag et.
--
#7
Mandenmedalarm
Gæst
26-12-2018 14:05

Rapporter til Admin
Til en start. Vi har Verisure. Primært fordi det var installeret da vi flyttede ind i huset, og vi bare overtog. Vi har en kombination at skalsikring på hus og udhuse. Bevægelsessensorer med kamera i hus og garage. Brandalarm i huset. Også overvåget af centralen. Udover det, så er det ikke muligt, at komme ud og ind af huset, med mindre man har nøgle. Og jo, en rude kan smadres, men sprossede vinduer og døre gør det lidt mere besværligt. Vi har abonnement med vægter. Det gør ikke, at de kan nuppe tyve, men når nu jeg sidder til julefrokost ved familien i den anden ende af landet, er det meget rart at der er nogen der kan tage hånd om, at få lukket huset af, så det ikke står pivåbent indtil jeg en gang kan komme hjem igen. Udover det, dækker Verisure selvrisikoen på min forsikring, hvis alarmen er koblet korrekt til, og der alligevel er indbrud. Som jeg ser det, har det ikke rigtig nogen værdi, at have et alarmsystem der ikke kan andet end at fortælle mig, at huset er ved at blive tømt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Jinxx-KBH
Elitebruger
26-12-2018 14:12

Rapporter til Admin
#0 Uanset hvad du vælger, så lad være med at oplyse dit forsikringsselskab om det, da de ved en evt. fejl på alarmen, kan bruge det som argument for ikke at dække evt. tabte værdier.
--
#9
Wut
Maxi Supporter
26-12-2018 14:44

Rapporter til Admin
#1 #3 Jeg følger lige med her, da jeg er interesseret i Sikkerthjem :-) Må jeg lige høre jer: Hvor lang tid kører de vindue/døre-sensorer på batterierne? Jeg gider ikke trække kabler, men omvendt gider jeg heller ikke skifte batterier flere gange i året i sensorerne :)
--
Jeg svarer kun til nøds på indlæg fra gæster...
#10
Wut
Maxi Supporter
26-12-2018 14:52

Rapporter til Admin
#7 Som jeg ser det, har det ikke rigtig nogen værdi, at have et alarmsystem der ikke kan andet end at fortælle mig, at huset er ved at blive tømt. Det, jeg er interesseret i ved f.eks. Sikkerthjem er at jeg får en SMS, og så kan jeg nå at SMSe mine naboer, så de kan gå forbi med en lommlelygte og skræmme tyvene væk. Samtidig ved tyvene jo ikke, hvilke aftaler jeg har med naboerne, så jeg tror da nok, at det kan virke afskrækkende på tyve, at der er alarm... også selvom jeg måske slet ingen aftaler har :)
--
Jeg svarer kun til nøds på indlæg fra gæster...
#11
Vandkanden
Elitebruger
26-12-2018 14:53

Rapporter til Admin
Kender intet til IT surveillance equipment men .. Glemmer aldrig nogen sinde, da jeg får år tilbage skulle hjem til min studie kammerat for første gang. Jeg møder ham nede på gaden og jeg får nøglen til hans lejlighed på 2 sal. Han skulle lige hente noget post og jeg kunne bare gå op i forvejen.. fair nok right? Jeg kommer op på 2 sal åbner døren, tager mine sko af og bevæger mig ind mod hans stue. Smider mig i sofaen og mens jeg venter, sidder jeg med mobilen i hånden. Der er kun 1 indgang ind til stuen.. pludselig kan jeg se noget på gulvet som straks får min opmærksomhed! Det er en fucking fed nasty slange !!!!!!!!!! Jeg sværger, jeg har aldrig været været så bange og panisk på samme tid! Min kammerat havde planlagt det hele og stod klar ude foran hoveddøren haha! Han havde en fucking python på næsten 4 meter!!!! Jeg kamp svedte som aldrig før! Det er altid en sjov lille historie vi ofte bringer op når vi ses haha. Hans slange hed noget så frisk som Bob.... wtf xD TLDR: Anskaf dig en python slange. Så behøver du ikke være bange for indbrudstyve mere. Nurf said.
--
#12
Mandenmedalarm
Gæst
26-12-2018 15:37

Rapporter til Admin
#10 Tyvene er væk inden din nabo får sko på og fundet batterier til lommlygten.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#13
SilenceDK
Semi Supporter
26-12-2018 15:48

Rapporter til Admin
#10 Købt for ca. 1½ år siden og jeg har ikke måtte skifte batterier endnu. #0 Jeg mener helt klart det giver værdi at få en alarm som sikkerthjem med, så du kan få en advarsel. Med dine kamera kan du så tjekke om der er nogen i huset eller det er en fejl alarm. Husk at gemme central enheden, så den ikke er nemt tilgængelig.
--
Sidst redigeret 26-12-2018 15:49
#14
jespert
Guru
26-12-2018 19:52

Rapporter til Admin
Ville da have det skidt med hvis min nabo bliver slået ned af en indbrudstyv fordi jeg har bedt ham om at kontrollere mit hjem under et indbrud. Så tænker man skal overveje det grundig hvordan man gør
--
#15
thechillum
Ultrabruger
26-12-2018 20:35

Rapporter til Admin
Tak for input indtil videre. Iforhold til at tyven har massere af tid, så tager jeg af erfaring at tyve som bliver mødt af en sirene/alarm stresser, de stresser RIGTIG meget (Har været udsat for røveri i butik, hvor de skulle vente 10minutter på at pengeskabet kunne åbnes, efter 1minut var de så bange at de løb kun med kasse beholdning) Så jeg ved og har set med egne øjne at når de er opdaget, starter der en stress-faktor som får dem til at ændre adfærd og ikke færdige deres job nødvendigvis. Som sagt har vi haft trick-tyverier på vejen, men de har taget de begge vores naboer og vores overboer, men aldrig været inde hos os og banke på døren? Det lugter lidt af, at mine synlige kamera udenfor har en vis form for effekt. At jeg ved alarm, direkte kan se med (via mine 8 kameraer i huset) og med det samme og snakke i huset (via mine højtalere i kamera), samt der går en hylende sirene og jeg alarmere politiet og Næstved politigård er under 1kilometer væk herfra på stor vej, så vil jeg vove og påstå, at jeg har større tryghed (for mine naboer har intet alarm/tyveri-sikring og de har samme tv, macs og nok dyre designer lamper end mig stående fremme - så hvorfor tage chancen..?) Måske er det falsk tryghed, men jeg tror på at en tyv får hvad han vil have, og om han skal tage det hos mig eller min nabo er han ligeglad med, han vil bare helst gøre det uden at blive opdaget samt i ro og fred (det er det jeg tror og tænker og det jeg handler udfra) PS. Min forsikring har intet oplyst, og vil heller ikke :P
--
#16
Wut
Maxi Supporter
26-12-2018 20:39

Rapporter til Admin
#14 Jeg tænker at naboen kan lyse lidt ind af vinduerne med en lommelygte. Så får de nok benene på nakken, hvis de ikke allerede er væk. Men du har ret - man skal nok ikke låse sig ind ad fordøren og så bare råbe "NU KOMMER JEEEG!". ;D I hvert fald er det rart at have nogen på stedet til at fange kat/hund ind og få dem i sikkerhed, og evt sikre huset lidt mod regn osv ifm opbrudt vindue/dør.
--
Jeg svarer kun til nøds på indlæg fra gæster...
#17
thechillum
Ultrabruger
26-12-2018 20:46

Rapporter til Admin
#14 - #16 - Jeg har fuldt udsyn over huset med Kamera, så ville aldrig sende naboén ind i huset. Jeg har voice+talk via mine Hikvision Kamera, så kan faktisk kommunikere med folk indenfor i huset. De kan godt ødelægge dem, men mine kamera kan se hinanden, så får det også fanget i akten og får alarm hvis mine kamera bliver rykket, blokkeret eller slukket. Så de kan self. tage strømmen, det kræver de kommer ind i bryggers, eller fjerner fliserne ude i indkørslen, eller tager en stor transformer ude på vejen, og så er er alarmen allerede gået og der er alarmeret. De kan JAMME de trådløse alarmer, men når de mister forbindelse vil man typisk få alarm på det også, samt alle mine kamera er PoE og koblet direkte på internettet, som kun kræver strøm. Det virker af meget, de skal igennem for at komme ind og slukke for diverse alarm-systemer hehe!
--
#18
Stroyer
Elite Nørd
26-12-2018 20:54

Rapporter til Admin
0# Nu ved jeg godt jeg ikke svare på dit spørgsmål men tænkte at jeg lige ville kommentere lidt alligevel. Ja - jeg ved godt at en alarm gør at tyven _måske_ vælger nabohuset i stedet men for satan da det er mange penge at kaste ud efter "tryghed"! Vi har ingen alarm og planlægger heller ikke at anskaffe en. I det nye hus vi er ved at få bygget reklamere byggefirmaet også med gratis alarm de første 12 måneder og med gratis installation - dette har vi på det kraftigste frabedt os at de installere. Vil faktisk næsten gå så langt og kalde det for bondefangeri - men igen - det er jo sådan sælgere fungere - spiller på folks følelser i dette tilfælde frygt. Jeg synes det er ulækkert! Har umiddelbart ikke noget tyven ikke må rende med og betaler for en go' forsikring som nok skal dække i tilfælde af at der sker noget. Selvfølgelig vil det da være træls hvis der mod forventning skulle ske indbrud i mit hus men så er det vist også dét. /mvh
--
IDGAF!
--
Sidst redigeret 26-12-2018 20:55
#19
Ronson
HOL Moderator
26-12-2018 21:14

Rapporter til Admin
#9: Af alle de originale sensorer (der fulgte med pakken) har der kun været en PIR-sensor der har skrevet den har lavt batteri, den sidder så også midt i husket og bliver aktiveret konstant. Alle de andre sensorer kører stadig med de originale batterier her godt 2½ år efter. Og ja, de bliver testet en sjælden gang i mellem, så det er ikke fordi de ikke har meldt lav batteri :)
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
--
Sidst redigeret 26-12-2018 21:15
#22
Lowice
Elitebruger
26-12-2018 21:45

Rapporter til Admin
Snakker man professionelle indbrudstyve, så det de gør at at se hvad folk har i deres hjem gennem vinduer og når det er muligt tager de billeder af inventar, som de så fremviser til mulige køber. Når køber så har sagt hvad han ønsker, så tager tyvene ud til stedet igen og planlægger indbruddet. De er fuld kommen ligeglad med både tyverialarmer og hunde, samt mulige naboer der kommer og prøver at virke skræmmende dem da det de laver er deres levebrød og derfor kender alle tricks folk kan finde på. Kort sagt, hvis du ikke ønsker indbrud, så stop med at udvise dit hjem som en butiksruder ligesom bo bedre og sørg for at de ikke har mulighed for at kigge ind når ingen er hjemme. Hverken alarm, hund eller naboen stopper en tyv for at stjæle en genstand han har afsat til en køber. Det er big business.
--
Sidst redigeret 26-12-2018 21:45
#23
thechillum
Ultrabruger
26-12-2018 21:51

Rapporter til Admin
#22 - Der er jo netop også forskel på tyveriér. Der er bestillingsarbejde, massere af det i Hellerup, hvor designer stole, møbler og lamper står på række, der er det hele røv ligegyldigt, alarm, kamera, hund eller om man nærmest er hjemme, tyveri eller røveri, same shít for dem. Det er professionelle! Så er der disse random tyveriér hvor de bare vil ind i huset og snuse rundt og håbe på jackpot, det er amatør tyverier og dem er der sgu også mange af, de er ligeglad om det er mit hus eller naboen hus, de tager ikke huset fordi de har specielle ting, men fordi det giver øde, ingen hjemme og med minimal risiko.
--
#25
Blueray
Semi Supporter
26-12-2018 23:20

Rapporter til Admin
Hej til jer med Hikvision camera, er det 4k eller “bare” 4 mill. Sensor grunden til jeg spørger er at det kræver en ordentlig linje med 4k cameraer jeg har selv 4 stk. Og de trækker 25 - 30 MB pr sek.....det er meget nogle som har gode erfaringer eller løsninger hvad angår 4k camera stremning..? sikkerthjem er en fin alarm med døre og vindue sensor
--
Sidst redigeret 26-12-2018 23:21
#26
Martin_DJ
Guru
26-12-2018 23:43

Rapporter til Admin
Kan se at mange ejerinde ikke har så skide meget styr på de forskellige systemer. Dette kommer til syne, når.man nævner "kina-alarmer" og så div. systemer fra f.eks. Sikkerthjem. Fælles for ALLE disse billige systemer er at det ene ikke er bedre end det andet. For at få et system som er et "rigtigt" alarmsystem skal man have et beløb op af lommen som får 95% af private til at løbe væk. Når det så er sagt. Så skal sikringen af ens ejendom ses som en samlet løsning. Denne består af mekanisk og elektronisk sikring. Den ene udelukker ikke den anden. Så sikring at døre og vinduer mekanisk er mindst lige så vigtigt som videoovervågning og alarmsystem. Mange vil påstå at tyven er ligeglad med alarmer. Men vi kan være helt sikker på at de ikke er ligeglade med den støj sirenen giver fra sig. Denne gør nemlig at han ikke kan høre om der kommer nogle. 0# Jeg kan anbefale dig to forskellige systemer. SPC fra Vanderbilt eller Jablatron. Førstnævnte er efter min mening det mest sikre og moderne system.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#27
thechillum
Ultrabruger
27-12-2018 00:58

Rapporter til Admin
#25 - Jeg har 8 x 1440p kamera, ved faktisk ikke hvor meget båndbrede de bruger, det hele kører via min medie pc og bruger Milestone Express som koster ca. 500kr pr kamera licens (Milestone er ikke et specielt privat orienteret program, det henvender sig mest til business) #26 - Jeg er ikke skræmt af priser, da jeg ser et godt alarm system som en investering i fremtiden og har en vis formodning om en holdbarhed på X-antal år, tryghed samt sikkerhed (falsk eller ej, den er virkelig for mig) Tak for bud :)
--
#28
KomHjemTilMig
Gæst
27-12-2018 01:02

Rapporter til Admin
2m hegn hele vejen rundt hele grunden, rigtig lås i porten, kamera rundt hele huset/grunden/indenfor, alarm dørkontakt/vibrations sensoere på alle døre og vinduer (også de små vinduere). Det hele skal dækkes af og du skal kunne overvåge alt. Det skal selvfølgelig være online så du ved besked, det er rart og en god trykhed. Så må du selv være kreativ for resten, se evt alene hjemme :D Men jeg har et spørgsmål, er det lovligt også at have et online manualt røganlæg med nervegas påfyldt stående i huset?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#29
Ronson
HOL Moderator
27-12-2018 01:09

Rapporter til Admin
#26: Venligst forklar hvordan folk ikke har styr på det? Det lyder mere som om du har ondt i en hvis legemsdel fordi andre får tryghed for færre penge. Arbejder i et firma der blandt andet installerer, fejlsøger og servicerer alarmer i hele landet, jeg synes jeg har rimelig styr på hvad fordele og ulemper der er ved et dyrt og billigt system. Kom så, hvad er et "rigtigt" alarmsystem ;)
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#31
Klaptorsk
Gæst
27-12-2018 01:49

Rapporter til Admin
#26 Du sidder og siger folk ikke har styr på det og så anbefaler du et Siemens setup aka Vanderbilt. Det gør det ikke en skid bedre. Av av av.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#35
Martin_DJ
Guru
27-12-2018 08:00

Rapporter til Admin
#29 Er skam ligeglad med hvad folk køber af produkter for at sikre deres hjem. Jeg skriver at der er stor forskel på på de anlæg man kan finde på markedet. Transmissions udstyret er et af de steder hvor der er kæmpe forskel f.eks. Dertil kommer evnen til at detektere jamming, på dette område er der også kæmpe forskel. En god tommelfingerregel er at hvis man ikke kan finde sit centraludstyr på F&P's hjemmeside, så er der sikkert en god grund. Men du har da ret i at nogle får sikkerhed billigere end andre. For man vurdere selv hvad man betegner som sikkerhed. Men jeg er nok blevet mærket af at have arbejdet med de højeste sikkerhedsniveauer vi har her i landet igodt og vel 15 år. I min verden er et rigtigt alarmsystel et hvor alle komponenter er godkendt i grade 3, men nu er jeg også nørd på området. #31 Ja, det gør jeg. Men du kan måske komme på noget der til prisen er bedre? Selvfølgelig kan du ikke det. Man kan også vælge en ATS central fra UTC, hvis man stoler mere på dem.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#36
Nxo
Bruger Aspirant
27-12-2018 12:19

Rapporter til Admin
thechillum. Hvis i har en lille på vej og konen er meget hjemme alene. Så skid på alle de Alarm systemer køb dig en Hund Dobberman/schæfer whatever og træn den på guds skyld. Så har i den bedste ven for livet OG den bedste Alarm man kan få :)
--
#37
Martin_DJ
Guru
27-12-2018 12:25

Rapporter til Admin
#36 Mange af tingene har du ret i. En hund er god sikkerhed til når man er hjemme, men der sker jo stort set ingen indbrud heller. Når man så tager ud af huset og lader hunden blive hjemme. Så er hunden er rigtig dårlig sikring, som med meget få midler sættes 100% ud af spil som vagthund.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#38
Nxo
Bruger Aspirant
27-12-2018 13:10

Rapporter til Admin
Martin_DJ så du ude i tyvene vil bedøve hunden ? for hvis vi er så langt ude så det jo lige meget hvad du køber så kommer de tyve ind med mindre du bor på en politi station
--
#39
Martin_DJ
Guru
27-12-2018 13:12

Rapporter til Admin
#38 Nææ, de bedøver skam ikke din hund. Den får bare et skud med den peberspray. Det jeg vil frem til er at en hund ikke sikre dit hus lige så godt som du tror. Med et alarmsystem begrænser du trods alt tiden tyven er i huset.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#40
langemanden
Ultrabruger
27-12-2018 13:15

Rapporter til Admin
Ahhh. Vil sku ikke gå ind til en hund der GØR, og som fanden og viser tæder. Hunde passer nu godt på hjemme når familien, eller Herre over hunden ikke er hjemme. Sådan en tror jeg ikke mange vil gå ind til. hvis vi snakker schæfer, Rottweiler osv. De passer på hjemmet.
--
#41
Martin_DJ
Guru
27-12-2018 13:19

Rapporter til Admin
#40 Der findes forskellige typer af indbrudstyve. Hvis du havde set hvordan en stor hund der ud efter en tur med en peberspray, ville du ikke være bange for at gå ind til den. Men du har da ret, en hund sortere da en masse tyve fra. Men ikke dem der gerne vil ind. Når de så er kommet ind og har låst din hund inde, så har de bare frit spil hele natten. For en alarm er bare spild af penge ;) Det handler lige så meget om at lave en ordentlig risikovurdering af ens ejendom samt indbo, inden man vælger sin sikkerheds løsning.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#42
langemanden
Ultrabruger
27-12-2018 13:22

Rapporter til Admin
Ved godt at en tyv nu bare vil ind snart, lige meget hvad der skal til. Dog er der jo også en masse indbrug her på fyn i år, bare i jule mdr, det slår rekorderne i hele landet med indbrud. De har åbenbart frit spil til det og ligeglad med alarmer.
--
#43
Bangca
Juniorbruger
27-12-2018 13:25

Rapporter til Admin
få gravet landminer ned som du kan slå fra med en app. Og hvis nu de kommer så har du lige 100 kanonslag der gå af inde i huset. :D
--
#44
Dualdaninja
Ny på siden
27-12-2018 14:40

Rapporter til Admin
-Ikke relevant alligevel
--
Sidst redigeret 27-12-2018 14:41
#45
Dami4200
Supporter Aspirant
09-05-2019 11:49

Rapporter til Admin
Nogen som har erfaringer med Ajax alarm system? Vil gerne have et alarm system uden abbonament. Tænker umiddelbart SikkertHjem eller Ajax - hvad jeg kan finde frem til, skulle Ajax dog være bedre på alle parametre. https://ajax.systems[...]
--
#46
Martin_DJ
Guru
10-05-2019 16:49

Rapporter til Admin
Ajax er et rigtig fint og simpelt system. Det er billige og det skal man huske, for ligesom med mange andre ting får man hvad man betaler for :)
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#47
mrKayne
Nørd Aspirant
10-05-2019 21:12

Rapporter til Admin
#45 Jeg har hørt fra en kollega, at det er et rigtig fint system til pengene. Men som #46 også forklarer, så får man jo hvad man betaler for. Vores alarmfolk vil helst ikke rode med det - for de vil selvfølgelig helst bruge de professionelle alarmsystemer vi også sælger. Men til Hr og Fru Danmark der bare har brug for noget nemt og simpelt, så skulle det være rigtig fint, og ikke mindst nemt at sætte op :)
--
#48
Kasperkk
Monster Nørd
11-05-2019 07:48

Rapporter til Admin
#46 Vi er ved at bygge nyt hus og fylder Ajax alarmen i huset. Min tilgang til hele alarm debatten er måske lidt anderledes end de flestes. Vi er ved at bygge nyt hus og får også installeret Alarm. En ajax, uden tilkobling til alarmcentral. Den sms'er til mig og min kone. Jeg er dybest set ligeglad med mit indbo og egentlig også huset. Det hele er godt forsikret og der er ikke noget der er uerstatteligt. Jeg kunne aldrig drømme om at involvere mine naboer eller andre i forbindelse med en alarm. Det er ikke deres opgave at tage på alarmudkald, og jeg ville aldrig kunne tilgive mig selv hvis de oplevede noget ubehageligt eller eller traumatiserende på grund af mig og min måde at sikre hus. Hvorfor så alarm? Jo, vi har 2 børn som hver især kommer alene hjem efter skole på forskellige tidspunkter. Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at sikre mig de ikke kommer hjem til et gennemrodet hus, måske med tyve i. På denne måde kan jeg nå at omdirigere børnene til bedsteforældre eller venner mens jeg selv kigger på huset. Jeg er helt overbevist om at tyve bryder ind og tager hvad de vil have uanset alarmen. Men mine børn skal ikke opleve at den usikkerhed at komme hjem til sådan et hus
--
HO, HO, FUCKING HO!
#49
mrKayne
Nørd Aspirant
11-05-2019 07:54

Rapporter til Admin
#47 I et nybyg havde jeg nok valgt et fastfortrådet system. Det er nemt og ligetil, når der er adgang til alt, og så skal man ikke tænke på batteriskift eller andet i fremtiden. Har du også overvågning?
--
#50
Kasperkk
Monster Nørd
11-05-2019 08:06

Rapporter til Admin
#49 Hej. Jeg er lidt i tvivl om det er mig du skriver til, men hvis det er så er levetiden på de trådøse endheders batterier opgivet op til 7 år. Man kan følge med i batteristanden via en app. Fastfortrådet er selvfølgelig lækkert, men med den forventede batteri levetid er det ligemeget for mig. Der er et par kammeraer på også, men ellers er det holdt meget simpelt.
--
HO, HO, FUCKING HO!
#51
Martin_DJ
Guru
11-05-2019 08:41

Rapporter til Admin
#50 Nu er der jo også andre problemstillinger forbundet med at vælge et trådløst alarmanlæg. F.eks. jamming udfordringer, disse kan både komme fra folk med inde hensigter men også fra mange af de andre trådløse ting du har i hjemmet. Dertil kommer kvaliteten at selve detektoren, som generalt er lavere end de fortrådet enheder. Så er der prisen. Det er langt billigere (især hvis du selv trækker kablerne). Prøv at regn ud hvad der koster at sikre f.eks. 20 vinduer og døre med trådløse komponenter som koster 400 kr stk. Når det så er sagt, så skal de jo sidde synligt. Hvor de indbyggede kontakter, som du bestiller isat hos din dør/vindue leverandør er skjult.
--
Note: "DJ" har ikke noget med "disc jockey" at gøre :D Det er bare tilfældigvis, forbogstaverne fra mit mellem og efternavn.
#52
Stroyer
Elite Nørd
11-05-2019 08:43

Rapporter til Admin
48# Vi er pt. også igang med at få bygget nyt hus og her er alarmen også standard. Vi har dog frabedt os at få lortet installeret. Huset og indboet er forsikret og i det område vi kommer til at bo i ligger ikke ligefrem ugeneret. Hvis der alligevel er nogen som vil bryde ind en alm. hverdag midt på dagen jamen så skal de da have lov til det :-) Mit gæt er at det aldrig kommer til at ske og ikke noget jeg vil "forsikre" mig imod. Vi har da også unger som kommer hjem fra skole men hvad er lige chancen for at 1. Der er indbrud lige inden de kommer hjem 2. Du sidder klar med mobilen, opdager og kan omdirigere 3. At de stadig er i huset når ungerne kommer hjem :-) Så tror jeg hellere jeg vil bruge pengene på at spille Lotto. /mvh
--
IDGAF!
#53
thechillum
Elitebruger
11-05-2019 09:05

Rapporter til Admin
Nå kan se min debat stadig er aktiv, så vil da gerne dele..? Som sagt havde jeg allerede 8 IP-Kamera som dækker hele huset samt indenfor, som er meget tydelige at se, samt vi har hund som også altid er udenfor og aktiv samt giver lyd hvis man pusler rundt om huset. Da en del skrev at Sikkerthjem faktisk var okay og jeg kunne få et fint tilbud på det med 30dags returret, så tog jeg chancen og testede det ud. Jeg har følgende: 16 Åben/Luk kontakter - 3 Sensore (Pet immune) - 2 Sensore (Non-Pet immune) - Touchpad ved dør - Alarmboks med Sirene - 1 IP-Kamera - 1 Røgalarm - Total pris lige omkring 4000kr. Installation var ekstremt nemt, det var nemt at parre alle enhederne og navngive, simpel opsætning i via App, der er god 3M-Dobbelt-klæbende tape på produkterne som skal sættes ved døre/vinduer. Jeg kan bruge mine vinduer som har den lille lås på, som gør du kun kan åbne vinduet på klem og stadig have alarm sat til, uden det påvirker (altså dette er mere i forhold til børnesikring, hvis man aktivere alarmen i natte-tilstand) Jeg har ingen fejl-alarmer haft, det eneste jeg har fået er en alarm på jamning, da vi havde strøm afbrydelse men på trods af strømmen den gik, så er systemet stadig aktivt og ingen sensore blev udløst, så derfor var jeg godt klar over det var strøm-afbrydelse (da der samtidig kom beskeder på intern-vej-gruppe-chat om andre manglede strøm, var det åbenlyst) Jeg synes faktisk at det system fungere overraskende fint til prisen, et alarm system vil jo aldrig forhindre et tyveri hvis det er huset de har udpeget som "HUSET" - men det giver os trykhed at vide man ikke kommer hjem til et gennemrodet hus, samt vi kan reagere hurtigere ved tyveri og med kamera kan vi også lettere dokumentere hvad der er stjålet overfor forsikring med beviser m.m.. Jeg har IKKE meldt til min forsikring at jeg har disse sikringer, jeg kan spare 600kr om året ved at registere disse tiltag. MEN - Hvis systemet er nede den dag uheldet sker, så kan de fraskrive sig en masse ansvar og vi kender jo alt til uheld i uheld, så vil faktisk helst ikke have det kan påvirke min forsikring. Om der er bedre løsninger, muligvis, men dette dækker mit behov og til sølle 4000kr for noget jeg forventer skal holde i minimum 10år, så synes jeg det er fuldt tilfredsstillende løsning.
--
#54
Martin.v.r
Ultra Nørd
11-05-2019 09:15

Rapporter til Admin
kunne være sjovt med peberspray i vinduer og døre,der kunne fjern styres ;D
--
Vandkølet I7 [email protected]+GHZ asus p67 maximus iv extreme 2x4GB Samsung [email protected] 1.4v AMD HD 7970 bios mod 1200/1650
#55
Kasperkk
Monster Nørd
11-05-2019 09:17

Rapporter til Admin
#52 Jeg sidder med min telefon hele dagen ifb arbejde så det er ikke problem. Lige inden de kommer hjem? Hvad med bare i løbet af dagen, grunden er 2500m2 og ikke i villakvarter. Vores er totalt ugeneret. Desuden behøver børn ikke at møde tyven for at deres tryghed i huset er ødelagt. Der kan sagtens være indbrud kl 9.00 hvor de kommer hjem kl 15.00. Det er ikke værd at spare de håndører i vores tilfælde for det. Men nu spiller jeg også af-og-til lotto
--
HO, HO, FUCKING HO!
--
Sidst redigeret 11-05-2019 09:18
#56
stallemanden
HOL Moderator
11-05-2019 09:19

Rapporter til Admin
#53 I forhold til forsikringen. Det lyder yderst besynderligt, at de skulle kunne fraskrive sig ansvar hvis ikke alarmen virker når/hvis i har indbrud? Er det ikke blot en forhøjet selvrisiko, som i forvejen er blevet lavere efter der er meldt at der er alarm på adressen? Hvad kan du spare hvis det var en alarm der gik på alarmcentral, hvor der var vægter med i dit abonnement? Jeg spørger, fordi vores forsikringsselskab reelt ikke gav nogen besparelse, hvis ikke der var vægter inkluderet i det abonnement vi har. (Verisure, som dækker selvrisiko på forsikringen op til 3.000, hvis alarmen er korrekt slået til i tilfælde af indbrud.) Hvis tyvene tror/ved der er noget at komme efter, så smutter de ind, uanset om der er alarm eller ej, så vi har bare gjort det så besværligt vi kan for dem at komme ind, men også ud, uden det går for meget ud over vores daglige "bekvemmelighed".
--
http://hamdentykke.dk[...] http://onsdagssnegl.dk[...]
#57
thechillum
Elitebruger
11-05-2019 09:57

Rapporter til Admin
#56 - Jeg ved faktisk ikke hvad de ville give af rabat med noget alarm-central overvåget, men udfra tidligere venners erfaring med verisure, har jeg måtte lade mig konkludere at det er plattenslagere og humbukdrevet virksomhed som snyder deres kunder hvis de kan slippe afsted med det. Både Gjensidige og GF kunne godt blive besparelse på trods af der ingen vægter var, men det var småpenge i en samlet forsikringssum på over 24000kr om året.
--

Opret svar til indlægget: Alarm-system i huset - hvilket!?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning