Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Finde halvsøskende?

Af Ultrabruger Wildmann | 26-04-2019 17:07 | 2046 visninger | 14 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg har et spørgsmål, som har absolut intet med hardware at gøre. Jeg stiller spørgsmålet herinde alligevel efter megen overvejelse, da jeg ved at dette er et godt forum at enten lukke lidt luft ud, eller få bare få lidt hjælp. Jeg står i den situation, at jeg aldrig har kendt min far. Og dog, jeg har mødt ham en enkelt gang da jeg var 15, hvor at han i en samtale der varede omkring et minut, bedt mig om at "smutte", sagt pænt. Jeg er ret sikker på at han har fået børn siden mig, og de er egentlig grunden til dette opslag. Såfremt han har børn, aner de højst sandsynligt ikke at jeg eksisterer, men jeg har en mistanke om at de gør. Altså eksisterer. Jeg vil rigtig gerne fortælle dem kort om mig, at jeg findes, og at hvis de en dag skulle få lyst til at have en korrespondance eller mødes, så er jeg åben for dette. Mit problem lyder på at jeg ikke ved hvordan jeg skal finde dem? Min far er flyttet fra et hus til en lille lejlighed, og på postkassen står der kun hans navn. Lejlighedens størrelse tyder også på at han bor der alene. Jeg tror at han er blevet skilt fra sin kone, og siden hen flyttet i lejligheden for sig selv. Jeg har prøvet følgende: Jeg har skrevet et brev til min far, uden svar. Jeg har undersøgt registreringsindsigt, men der står intet om min fars relationer udover hans CPR. Jeg har været på borgerservice, uden held. De henviste mig dog til Kirkekontoret. Jeg har kontaktet Kirkekontoret for høre om de må videregive oplysninger eller være mellemmand og levere et brev til ham, eller fortælle om mine søskende findes, men dette må de ikke. Hvad gør jeg nu? Jeg har overvejet en bopælsattest, men den giver mig vist ikke nogle oplysninger jeg ikke har i forvejen. Jeg har min fars adresse, hans navn og hans CPR-Nr. Jeg ved ikke engang om jeg burde kontakte dem, såfremt de findes? Muligheden for at de ikke vil have noget med mig at gøre, eksistere jo også. Efterhånden som jeg bliver ældre, tænker jeg bare at hvis jeg ikke tager og få undersøgt det der nu engang kan undersøges, kan det være jeg fortryder det senere i livet. Det kan være jeg finder søskende som jeg kan få et forhold til? Det kan være jeg finder ud af at de ikke findes? Uanset hvad ville det være rart at få enten en afslutning, eller finde næste skridt. Jeg ved simpelthen ikke hvad næste skridt er. På forhånd tak - Marc Hvis denne tråd ikke hører til kan i bare ignorere den.
--
#1
NiceRag
Elite Supporter
26-04-2019 17:24

Rapporter til Admin
kontakt DR's sporløs? https://www.dr.dk[...] Facebook måske? stil dig foran hans dør og se om der kommer nogen yngre mennesker i ny og næ?
--
#2
Wildmann
Ultrabruger
26-04-2019 17:38

Rapporter til Admin
Sporløs kræver spændende destinationer, vistnok. Facebook og diverse sociale.medier er forsøgt. Jeg kender ikke hans kones/ekskones navn og efternavn. Jeg tror de har hendes efternavn. Det er i et boligkvarter, det virker for suspekt at parkere foran lejligheden i x antal timer om dagen.
--
#3
ReneSDK
Guru
26-04-2019 17:51

Rapporter til Admin
Tag en DNA test fra f.eks. My Heritage og håb på at der er nogen af dem der har gjort det samme.
--
FFHAU! This is 2019, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#4
Murphs
Ny på siden
26-04-2019 17:51

Rapporter til Admin
Tag på Borgerservice med din fars navn og CPR, sig du ønsker at få oplyst om børn. (Hvis de spørger ind til foresprøgelsen kan du sige du ønsker vished i forhold til arve forhold) Koster lidt penge 50-75DKK.
--
#5
Wildmann
Ultrabruger
26-04-2019 18:00

Rapporter til Admin
#3 Det vil jeg prøve. #4 det kan man vist ikke, da det er andet led man leder efter. Leder man efter direkte slægt er det intet problem. Det kan også være jeg tager fejl, men der er vist efter den nye persondatalov.
--
#6
Gkhn
Bruger Aspirant
26-04-2019 21:38

Rapporter til Admin
Det er svært at tage stilling til det. Nu er det bare et forslag, ved ikke om det er en god ide men Hvis du mener at han bor alene så synes jeg at du måske kunne besøge ham på fars dag med en æske chokolade. Så kunne det måske føre til at han inviterer dig på en kaffe. Måske afviser han dig men i det mindste har du prøvet og ikke står tilbage med en følelse af hvorfor prøvede jeg det ikke
--
#7
BaZTard
Giga Nørd
27-04-2019 07:07

Rapporter til Admin
Selvom din far er et røvhul, så har han muligvis nogle venner/bekendte, som kunne hjælpe dig videre ? Du skal ihvertfald ikke fedte for den idiot, havde selv samme type far som skred fra 2 børn. Jo også en god chance for din far også bare har droppet sine seneste børn.
--
#8
Wildmann
Ultrabruger
27-04-2019 08:59

Rapporter til Admin
#7 Hov ja, jeg ved at mine gudforældre kendte ham. Nu er min gudmor død, og jeg har forgæves prøvet at kontakte min gudfar, for at få hjælp gennem ham, men han svarer hverken på sms'er eller opkald. Herudover har min kone kontaktet en del folk på FB med samme efternavn for at høre om de kender ham, også uden held. Der er 61 i landet med samme navn som ham. Vi har fundet hans søsters fornavn, men hun har vist skiftet efternavn efter hun er blevet gift, så hende kan vi ikke finde.
--
#9
kikophil
Ultra Supporter
27-04-2019 15:45

Rapporter til Admin
#8 - Nok et skud langt ude men hvem ved :) En ekskæreste ringede til politiet for, at høre om de kunne fortælle hvor hendes far boede, da de har en helt anden database med krydsreferencer end vi alm. borgere har adgang til. Faren havde skiftet navn flere gange, men hun fik fulde navn og adresse. Da hun så efterfølgende spurgte pænt til hendes farmor blev hun svinet til, og fik at vide, at hun absolut ikke skulle ringe mere, da de ikke var et oplysningsbureau.. Jeg tog så telefonen og sagde, at jeg ville klage over hans tone/behandling, hvilket jeg så pænt gjorde - og efterfølgende selvf. ikke hørte mere - suk.. Man kan jo tale både for og imod, men da han bare med et par tryk på en knap havde adgang til oplysninger vi/man ikke kunne finde andetsteds, kunne lidt konduite vel ha` været på sin plads - ikke mindst som et plus til deres rygte.. Har du mod kan du jo prøve - god luck :)
--
#10
Kammerfruen
Elitebruger
27-04-2019 18:06

Rapporter til Admin
Det er godt nok mange alternative råd du har fået. Må jeg ikke anbefale, at du tager hen og banker på hans dør, præsenterer dig selv og spørger om du ikke lige må snakke med ham i et par minutter. Forklar din situation og at han ikke behøver have noget med dig at gøre - men at du gerne vil i kontakt med eventuelle halvsøskende for at høre om de skulle være interesseret i at lære dig at kende. Der er også den mulighed, at nu hvor du er blevet voksen, at din far kunne have interesse i at lære dig at kende, når du nu pludselig står foran ham. Og så vil jeg også gerne byde ind med noget positivitet, så jeg kan da fortælle at jeg stod i næsten samme situation og først mødte min far og 3 halvsøskende for første gang, da jeg var 21 år. Forinden havde jeg dog ikke fået at vide jeg skulle "smutte", men uvisheden om han ville have noget med mig at gøre eller ej, den var nu heller ikke betryggende på nogen måde. I dag har vi allesammen et fantastisk forhold til hinanden. Held og lykke med det hele. :-)
--
Sidst redigeret 27-04-2019 18:07
#11
Martin.v.r
Ultra Nørd
27-04-2019 18:20

Rapporter til Admin
¤4 har ret
--
Vandkølet I7 [email protected]+GHZ asus p67 maximus iv extreme 2x4GB Samsung [email protected] 1.4v AMD HD 7970 bios mod 1200/1650
#12
Wildmann
Monsterbruger
31-08-2019 09:54

Rapporter til Admin
Beklager at vække en ældre tråd til live, men; Til andre der skulle stå i samme situation, og føle at de har prøvet det hele, så findes der en facebook gruppe der hedder: "Søg efter den du ikke har set i mange år". Den er ret god. Blot til info.
--
#13
coccmo
Gigabruger
31-08-2019 14:30

Rapporter til Admin
Hvad endte selve denne sag ud med? - Bare ren nysgerrighed hvis du har lyst til at dele det :)
--
#14
Wildmann
Elitebruger
23-09-2019 22:53

Rapporter til Admin
Beklager det sene svar, #13. Jeg endte med at finde en søster, som er super sød, og hende og jeg har nu kontakt. Hun har også en bror, som lige skal have lidt tid midt i en travl hverdag. Det kan være vi også får slået hovederne sammen en dag, man kan jo håbe. Så det er fantastisk!
--

Opret svar til indlægget: Finde halvsøskende?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning